I kveld er det premiere for V75 Bonus på Bjerke


Sirikit og Olav Mikkelborg får tillit som Nettavisens V75-banker på Bjerke onsdag.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Sirikit og Olav Mikkelborg får tillit som Nettavisens V75-banker på Bjerke onsdag. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

V75 Bonus heter det nye onsdagsproduktet til Rikstoto og det er en strålende omgang som venter.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Bro Park: Herlig lunsjgalopp fra Sverige
Tippetips
: Seks Premier League-kamper på ukens midtukekupong
Oddssingel PL: Old Trafford er en marerittbane for Arsenal
Oddssingel PL: Fulham spilles til strålende odds
Oddsdobbel 1: Stabæk i helsprek onsdagsdobbel
Oddsdobbel 2: Favorittdobbel med Chelsea og Rangers
Oddsdobbel 3: Bare seier er godt for Norge i kveld
Vikinglotto
: I kveld kan du vinne 71 millioner kr
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Fra og med onsdag 5. desember vil V75 arrangeres to ganger i uka: V75 hver lørdag og V75 Bonus hver onsdag.
V75 og V75 Bonus har i store trekk de samme egenskapene, men noen endringer blir det i det nye onsdagsproduktet. Spillerne kommer i første rekke til å merke at gevinstandelen økes til 65 prosent, og alle gevinster over fem kroner utbetales til spillerne. Gevinster under fem kroner overføres til en bonusomgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fakta om V75 Bonus

Hver onsdag klokka 19.00

Rekkepris 50 øre

Om ingen klarer syv riktige, går premiene inn i sekserpotten

Om ingen klarer verken for syv eller seks riktige, går pengene inn i femmerpotten

Om premien for henholdsvis seks eller fem riktige underskrider fem kroner, så overføres pengene til en kommende bonusomgang. Da legges pengene inn i syverpotten i denne omgangen.

65 prosent av omsetningen går tilbake til spillerne. Fordelingsnøkkelen av premiepotten er 40 prosent til syv, 20 prosent til seks og 40 prosent til femmerpotten.

Norsk Rikstoto har valgt å kun ha V75 Bonus som produkt på onsdagene, det vil si at det ikke blir verken V5 eller V4. Dagens dobbel, vinnerspill, tvillingspill og trippelspill er det naturligvis. Det er en meget utfordrende omgang som venter spillerne på premieredagen og alt ligger til rette for solide penger for sju rette. Jeg nøyer meg med en banker i V75-spillet og den kommer i V75-3.

Mikkelborg leder hele veien
Det handler om 2 Sirikit og Olav Mikkelborg. Den trøndereide hoppa har utviklet seg strålende i regi Olav Mikkelborg og hadde stått med fire strake seire, dersom hun ikke galopperte 100 meter fra mål i løpet på Biri tredje sist. Har vunnet veldig lett i sine to siste løp og møter klart overkommelig motstand onsdag. Uten galopp skal det være topp vinnersjanse og min V75-banker på Bjerke onsdag heter 2 Sirikit i V75-3.
Rangering V75-3: A: 2 B: 8-4-7 C: 1-5-6-10-9-3

V75-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Et fint varmblodsløp innleder onsdagens V75 Bonus og jeg står på tre hester på samtlige V75-forslag.

1 Credicone blir min klare favoritt. Treårshoppa norgesdebuterte for Frode Hamre på Sørlandet for drøye to uker siden. Kjørte seg da til tet etter 500 meter og passerte 1000 på kjappe 13.5. Så ut som en vinner i det lengste, men ble tatt ned av Super Orlando oppunder mål. Klarer Frode Hamre å forsvare innersporet her, er det "fare" for at løpet er kjørt.

2 Xante er en type som kjennetegnes av at han holder farten til mål. Tengsareid er litt usikker på formen, men hesten fungerer bra i trening. Er Xante på skuddhold mot oppløpet, kan han vinne dette. 3 In Håleryd har hatt en strålende sesong og imponerte med flott V76-seier på Bjerke for tre uker siden, i sitt første løp på tre måneder. Tok da ned storfavoritten Lady Lane enkelt mot mål, etter en  virvlende finish. Nå har Wallevik-hoppa fått løp i kroppen og hun kan vinne igjen.

Jeg låser V75-1 på de tre, vel vitende om at det finnes ytterligere bra hester med i løpet.
Rangering V75-1: A: 1 B: 2-3 C: 4-6-8-12-10-9-5-7-11

V75-2 - DNT's unghestserie. Varmblods. 2100 meter autostart.
Herman Tvedt og Timoko-sønnen 5 Dimoko Merci blir storfavoritt i dette unghestserieløpet. Hesten har kun startet to ganger i karrieren og vunnet lett ved begge tilfellene. Løpet er stengt på 30 000 kr og Tvedt har ventet inn dette løpet. Det er første gang ut bak startbil og tramper denne i riktig gangart, er det snakk om stor vinnersjanse.

Jeg dobler dog opp med lite spilt hest. Olav Mikkelborg velger selv å kjøre 3 Pegasus R.R. men min utvalgte er Mikkelborgs vrakhest 9 Hardstyle D'Estino. Det er litt klasse i denne dama, men det har ikke klaffet underveis i de siste løpene. Onsdag setter landschampion Eirik Høitomt seg opp, startsporet er bra og jeg synes denne er litt undervurdert onsdag.
Rangering V75-2: A: 5 B: 9 C: 12-3-4-7-10-11-1-8-2-6

V75-4 - Kaldblodshopper. 2140 meter voltestart.
Jeg synes fem hester skiller seg litt ut i dette hoppeløpet som teller 14 deltagere.

Høykapable 14 Bork Oda blir min småfrekke favoritt. Hun er ikke lett å få feilfritt rundt, men hun gikk feilfritt tredje sist og da ble det også enkel seier. Sist feilet Bork Oda med mulig seierssjanse ut av den siste svingen i Drammen. Onsdag er distansen 2140 meter, det er ikke noe minus. 13 Kjekk Pila feilet i striden mot gode Vital Vinter på Bjerke for 14 dager siden. Satt tidlig i tet fra bakspor da, men hadde nok tapt for Vital Vinter når galoppen kom rett før målstreken. Det er billigere imot denne onsdagen.

3 Tøffe Tora lever nok ikke helt opp til navnet, men er i fremgang og står spennende til på strek. Sammen med 2 Mo Lykke synes jeg denne har best sjanse av strekhestene. 11 Dag Tora varierer i prestasjonene, men toppnivået er bra og selskapet klart overkommelig onsdag. Disse fem får alle plass på mine tre minste V75-forslag.

På det største V75-forslaget finner jeg også plass til kapable, men akk så usikre 7 Horgen Gaupa og variable 8 Åsaoline.
V75-4: A: 14 B: 13-3-2-11 C: 7-8-5-12-6-4-1-9-10

V75-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Jeg synes tre hester skiller seg klart ut i dette varmblodsløpet for 4 og 5-åringer.

3 Trocadero blir min favoritt. Fireårsvallaken innledet karrieren med tre seire på de fire første startene, men fulgte ikke opp utover våren. Debuterte i regi Hedda E. Assev på Klosterskogen 1. november. Ble da passivt kjørt og fikk ikke med utfallet å gjøre. To uker senere var det klart for ny start. Satt da i tredje innvendig underveis og fikk fritt frem mot oppløpet. Nærmet seg vinneren og var langt foran tredjehesten i mål da. Det er ikke noen videre klasse på V75-5, så det skal være bra seierssjanse for Trocedero her. 10 Somewifesomewhere er en av flere danske hester Peter Jensen har med til Bjerke onsdag. Fireårshoppa har fine meritter fra Danmark og kommer til Bjerke med ambisjoner.

8 Easy To Win er trolig beste hesten, men etter to strake seiersløp fjerde sist og tredje sist, har det endt med disk i de to siste. Har vært behandlet siden siste starten og feilfritt kan denne vinne dette løpet fra dødens. Min tredje og siste hest på kupongforslagene i V75-5.
Rangering V75-5: A: 3 B: 10-8 C: 2-1-5-9-6-7-4-11

V75-6/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det er meget flott klasse på V76-6 og her er det ikke mange sjanseløse hester. Jeg spiller hhv to hester, fire hester og seks hester på de ulike forslagene.

1 Flashing Boko er kanskje aller best på sprint, men når han fungerer kan han gå de fleste distanser. Fra førstespor er det gode tetsjanser og blir ikke hesten altfor stri, er det bra mulighet for ledelse fra start til mål. Også 2 Rapide Frecel kan flytte beina sine fra start. Hamre-traveren har hatt en eventyrlig utvikling de siste månedene og er en klar seierskandidat her.

12 Floris Baldwin har ikke hatt tur med startsporene på Bjerke i det siste. Tiendespor tredje sist og åttendespor sist. Og for sikkerhets skyld tolvtespor denne gangen. Avsluttet stålende sist og det lukter tempo av dette løpet. Mitt tredjevalg. 9 La Diva Rossi er nok aller best i tet, men har ryggen på Flashing Boko fra start. Er i knallform og med luker til slutt, kan Linda Pulkkinen kanskje sitte på en vinner.

På det aller største forslaget tar jeg også med 8 Always On Time (kan være tethesten herfra også, men full vei er et minus) og 3 Joe Hoo Lee (tilbake etter pause og står bra til spormessig).
Rangering V75-6/DD-1: A: 1 B: 2-12-9-8-3 C: 10-11-7-6-5-4

V75-7/DD-2 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Et strålende kaldblodsløp avslutter onsdagens V75 Bonus premiere og jeg synes tilleggshestene har de beste forutsetningene.

10 Bråtnesfaks radet opp fem strake seire på Bjerke i den tidsperioden i fjor. Første seiersløpet kom 29. november, så ble det to seire i desember og seire både i januar og februar 2018. siste seiersløpet kom 14. februar. Det har vært mye galopper utover året, men på kapasitet tror jeg denne er best. I en herlig DD-omgang, lanserer jeg 10 Bråtnesfaks som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

13 Emil Mollyn har tatt nye steg i år og tatt sju seire. Men har galopperte en del i det siste og både nest sist på Sørlandet og sist på Bjerke galopperte Glittum-traveren fra seg seieren. Bakspor på 20 meter tillegg onsdag, det tror jeg betyr lite. Emil Mollyn tåler å gå en lang speed. 11 Horgen Lynet er også tidlig aktuell. I likhet med stallkompis Bråtnesfaks er det mye galopp, men feilfritt er han med i seierskampen.

7 Troll Svenn har radet opp med seire i monteløp, men har ikke bydd seg like bra til i travløp. Løvdal-hesten har faktisk gjort sine sju siste starter i monte. Blir favorittspilt, men jeg setter hesten ned som fjerdevalg. Fra strek tar jeg med 4 Smedpål. Fungerte dårlig sist, men var solid i seiersløpet nest sist og kan på en maksdag, kanskje holde unna for kapasitetshestene på 20 meter tillegg.

De fem hestene blir mitt lås i V75-7.
V75-7/DD-2: A: 10 B: 13-11-7-4 C: 12-8-1-5-9-2-3-6