*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V75-omgang med 28 millioner i potten

Bjørn Goop kjører vår banker på Solvalla lørdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Toppkusk med småfrekk banker! Norgeskjenning slår til som en frekkis!? Supersmell med nytt utstyr. 50-60 i odds!? Vi er tagget før dagens V75-omgang!

26.12.15 09:52

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Bjerke:
Hete objekter viser veien mot lukene på Bjerke
Oddstips 1: United går på ny smell
Oddstips 2:
The Eagles fortsetter å fly høyt
Lørdagens langskudd:
Brennhete Leicester inntar Anfield
Lørdagens dobbel:
Ingen julegaver for Brighton
Tippekupongen:
Hiddink må levere
TV-kampene: Slik ser du fotball i julehøytiden

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

OBS! Mandag 28. desember venter en gedigen V75-omgang fra nettopp Momarken. Rolf Lerum er din veileder, og under kan du kjøpe deg inn på bonger som han har satt opp i jakten på millionene:

Objektene fortsetter å suse inn i Sverige, og under V75-omgangen onsdag 23. desember ble det servert NYTT snadder til vårt naboland! Supersjokket Västerbo Exclusive (3,4%) lanserte undertegnede som et SOLID SPILL i omgangen! Godbiten Canmore BF (14,9%) ble også lansert med tyngde!

Undertegnede fulgte opp med å servere tredjevalgene Elton Boko (17,8%-Banker på den lille bongen til Nettavisen), og Melker (15,6%) som SOLIDE FØRSTEVALG fra Eskilstuna 25. desember.

Lørdag venter en GEDIGEN INTERNASJONAL V75-OMGANG på Solvalla Vi banker 14 Candor Hall (V75.4), og kan by på følgende:

V75-1 : 8 Fleetfoot Hanover (15,9%) – Med usikker form på de fleste i feltet så velger vi heller å rette søkelyset mot en norgeskjenning som er satt opp for oppgaven! Fleetfoot Hanover har trent knallsterkt etter behandling, og Peter Untersteiner er opp på sin springer. Distansen takler den når den er i form, og den trenger ikke å være aldeles på topp for å beseire denne gjengen. Her blir det full bøtt fra start, og det kan bli tet/eventuelt rygg leder. Takler dessuten å gå med sko, og den er verdt et forsøk i innledningen. 3 Blue Martini Ås (8,1%) – Feilet sist, men setter vi på uturskontoen. Avsluttet som en vind etter hinder på veien nest sist, og dette er en traver som er BETYDELIG bedre enn raden. Er dessuten vant å gå med sko, og den fungerer perfekt på den balansen. PASSES! 10 My Happines EP (16,6%) – Var knallgod nest sist, men ikke like bra sist. I form er kanskje dette feltes beste hest, og vi vil tro at Peter Jensen har satt sin hest opp til denne finalen. Tas med på alt! 7 Amazon Am (16,8%) – Gjør sin første start etter at den ble flyttet til Robert Bergh sin nye stall. Hestene på stallen har prestert bra etter dem ble flyttet, og det skal bli spennende å se om det også får en ekstra effekt på Amazon AM. Har vist bra form de siste gangene, og den må ikke undervurderes i innledningen. Ellers er dette løpet meget åpent, og har du god råd, ja, da garderer du bredt.

V75-2 : 1 Qualis Talis (4,5%) – I finaler så er det ofte løpsoppleggene som blir helt avgjørende på hvem som blir ropt opp. Lørdag har vi en feeling for at det endelig kan være duket for Qualis Talis som er bedre enn raden. Den gikk meget sterkt etter galopp ca 900m fra mål nest sist, og den er bare tre tideler bak 5 Beppe Am i mål da. Nå sist fullfører den klart godkjent på en oppjaget sprint. Rygg leder kan fort være vinnerloddet her om det blir kjøring mellom 2 Thaiger Exclusive/5 Beppe Am, og vi roper et varsko for denne 20-oddseren! 5 Beppe Am (40,7%) – Har løftet seg MYE, og den har virkelig levert varene på slutten. Dog liker vi ikke hester som kanskje må vinne løpet fra dødens, og da spesielt ikke i finaler. Motivert, og tidlig på form/kapasitet, men kun en gardering for oss lørdag. 2 Thaiger Exclusive (15,5%) – Har funnet storformen før finalen, og den var GOD til seier sist. Dette er den trolige tet-hesten, og den trenger ikke å bli enkel å knekke om ikke første 1000m går for fort. Tas med på alt! Bak vår troika er det veldig jevnt, og også her er bred gardering å anbefale om man har god råd.

V75-3 : 5 Thai Broadway (14,6%) – Har en bra sjanse i denne finalen, og den er det opplagte objektet for oss. Gikk 10,4 s 800m etter pause sist, og den fullførte godkjent. Var noe seig i kroppen, og den hadde veldig godt av den blåseren i kroppen. Er meget kjapp i vei, og med klaff så ser vi for oss Thai Broadway i andre/tredje utvendig her. Feller alt på speed!? 9 Royal Fighter (4,5%) – Blir ikke tatt på alvor denne lørdagen, men vi velger uansett å varsle for denne skrellen. Var jo som alle vet helt RÅ i forbindelse med Elitloppet, men fikk så en reaksjon. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter pause, og innsatsen sist var VELDIG PLUSSBETONT! Står her i ryggen på 2 Food Money fra start, den er sikret et fint opplegg, og i dette ikke så altfor tøffe gulldivisjonsløpet kan den slå til. OBS! 8 On Track Piraten (51,3%) – Vant uten å imponere mot en billig gjeng sist. Nå er det betydelig tøffere imot, og hvor havner den fra start? Her lukter vi vingelrisk, og den vinner ikke dette løpet fra dødens. Tror vi. Blir kolossalt hardt betrodd, men på lørdag må vi bare spekulere! 2 Food Money (13,7%) – Er en av de store formbombene i feltet, og den trolige tethesten. Er ekstremt bra på sitt beste, og den kan taue dette løpet rundt om. Jorma Kontio opp er dessuten et spennende kuske-pluss.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-4 : 14 Candor Hall (25,4%) – Blir vår banker i en åpen/utfordrende V75-omgang lørdag. Dette er nemlig et dårlig stayerløp, og Candor Hall er vant med å møte bedre hester enn dette. Vant tilsvarende løp i fjor, og den gjorde det med sko på beina. Fikk da dødens ca 1300m igjen, trykket seg til tet ca 650m fra mål, og lekte med smygkjørte topphester som Narold Vox/Indigious. Viste da 10,6 s 500m, og den kom alene til mål. Etter pause sist blir den passivt kjørt, men den var veldig bra for dagen som knapt slått av Narold Vox. Går lynraske 11,0 s 1000m / 09,9 s 500m med krefter igjen. Ventes enda et knepp opp til lørdag, og mot en billig gjeng så er vi klart inn på at den bomber alt! Begynner man først å gardere her så er det mange som må med. 15 Aristocat Boko (På kapasitet), 2 Balzac Du Chatelet (På tøffhet), 7 Condor Motion (På en god dag) er de vi plasserer nærmest vår banker.

V75-5 : 11 King Sir Kir (10,1%) – Er det klare objektet for oss. Det man her skal vite er at King Sir Kir sist var ute i et Klass 1, forsøk. Går ned en klasse til denne finalen, som altså er Klass 2. I det nevnte løpet sist så leker den med Beppe AM, kommer alene til mål, og draskylappene ble ikke nappet ned. Inntrykket var meget bra på den. Er dessuten vant å gå med sko, og den må ha en fin mulighet her. OBS! 3 Pajas Face (64,2%) – Blir kolossalt hardt betrodd, og den kan selvfølgelig renne unna fra tet. Har vist meget bra form de siste gangene, men vi likte den uansett ikke 100% med sko på beina sist. Det at den må gå med sko gjør at vi skal prøve å spekulere bort denne storfavoritten. Er en gardering, men ikke noe mer. 5 Unity Knick (0,5%) – Kan være stjernesmellen her. Har riktignok ikke vist superform på slutten, men den var kun tre tideler bak storfavoritten nest sist. Til denne starten skal den lettes i balansen, det blir på med draskylapper for første gang, og man skal ha på en yankervogn for første gang. Dette vil MINST utgjøre 20m, og den kan altså supersmelle med klaff. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 6 Al’s Winnermede (36,9%) – Vi nøyer oss med to streker i en flott finale av Bronsedivisjonen. Løpet her kan bli avgjort på startsiden, og feelingen er at Al’s Winnermede er den som kommer seg først foran. Med toppform i kroppen så tror vi ikke at den lar seg stoppe, og den må bare prøves. Har fått to løp i kroppen etter pause, og den har sett ordentlig bra ut. Den er matchet for nettopp denne oppgaven, og vi ILER til med førstevalget. 4 Scellino Luis (34,0%) – Dobler vi dog bongene med. Etter at den har vært noe under pari, så virker storformen å være på vei tilbake. Den vant lett på en 11-tid sist, og noe mer enn det kan man ikke forlange. Er over middels fra start, og Erik Adielsson er fullt klar over at han må svare ut Al’s Winnermede om han skal vinne løpet. Greier han å svare ut vår favoritt, ja, da er det en stor mulighet for at det er Scellino Luis som vinner. To hester føles som et bra lås!

V75-7 : 11 Usain Henna (10,6%) – Var helt sinnsyk i finalen nest sist, og da pulveriserte den alt via 11 s 1000m. Nå sist etter pause ble det helt feil, men den fullførte uansett klart bra. Trengte nok den blåseren i kroppen, og den ventes forbedret til finalen lørdag. Taklet sko på et bra sett sist, og selv om det ikke er noe pluss, så virket det heller ikke å være et veldig stort minus. Blir det tempo her, ja, da kan Usain Henna komme med sine enorme krefter nedover oppløpet. STOR OBS som skal med på alt! 9 Namale Kronos (12,6%) – Var heroisk i nederlaget sist, og den imponerte oss skikkelig etter pause da. Nå har den fått dette løpet under vesten, og den er fort enda noen meter forbedret til lørdagens finale. Erik Adielsson opp for første gang, interessant smygspor, og den skal passes! 8 Calvin Borel (37,3%) – Er aldri helt å stole på, men den har et skyhøyt maks nivå. Risikerer dog vingelrisk om Bjørn Goop svarer med 1 Next To None Sib. Skulle Calvin Borel derimot bli sluppet til tet, ja, da kan dette være over. Tidlig! 5 Call Me Hanover (3,5%) – Kan være skrellen. Er ekstremt giftig når den får løpene, og klaffer det her, ja, da kan den speede ned disse til brakodds i lukene. Satt bom fast i det lengste mot Support Justice i tåkehavet på Bjerke sist, og en slik hest finnes ikke i dette feltet…

Litt om V4-omgangen:

V4-1 : 4 Lord Photo (8,8%) – Har vært matchet mot de beste i Sverige, og lørdag møter den billigere motstand enn hva den er vant med. Gikk et klart bra monteløp i Frankrike sist, og formen virker å være bra før dette løpet. Rytteren er klart best i feltet, og dette må være et spennende spill. SE OPP!

V4-2 : 6 Valeur (68,8%) – Blir helt enormt hardt betrodd i dette løpet, og det er snakk om den beste hesten i feltet. Vær dog klar over at kusken her, Alf Nordemo, ikke har kjørt inn en krone med denne tidligere, og den har feilet i fire av fem starter for han. Motivert favoritt etter de siste løpene, men ingen banker med denne kusken.

V4-3 : 1 Owen Broline (27,7%) – Har et utrolig fint løp foran seg her, og normalt sett så skal sjansene være svært gode for at den tauer dette rundt om. Gikk klart bra etter pause sist, og den ventes forbedret til denne oppgaven. Får dirigere, og leker med denne gjengen!? VI TROR HARDT!

V4-4 : 6 Bacio (5,5%) – Kan være skrellen i finalen! Vi snakker nemlig om en hest som er betydelig bedre enn raden, og avslutningen sist likte vi skarpt. Hadde full spenst over mål bak meget gode Ekavir. Distansen passer bedre på lørdag, og feilfritt så dukker den opp der foran. SE OPP!

Ny suksess på Leangen! Var du med på oppturen 21. desember?
Det ble ikke helt lettløst på Leangen denne mandagen, og det var duket for saftige kroner i V65-spillet. Vårt ene system på Eksperten, Leirvågfavorittspill 5 (Fire andeler a' Kr.1 000), suste inn, og betalte ut fantastisk flotte Kr.125 689,-. Vi gratulerer så mye.

I V5-spillet satt Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.480 som spikret. Storskrellen Hot Sensation (9-valg) var streket av på syv hester. Utbetalingen her ble meget fine Kr.8 320,-.

Søndag 27. desember knaller Leirvåg til med nye spennende ideer til Leangen. Under kan du kjøpe deg inn i bonger fra Leirvåg.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag