*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V75-omgang på Solvalla med Jubileumspokalen

Gretzky B.R skal nok en gang ut mot de beste hestene på Solvalla. Vi bankerspiller en av konkurrentene hans. Foto: Ned Alley/ Hesteguiden.com.

V75-løpene er svært spennende. I Jubileumspokalen, som er dagens store begivenhet, har vi en norsk deltager!

14.08.19 19:49

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V65 Forus: Djøselands elitetraver gjør kort prosess
V4/V5 Jägersro:
Herlig lunsjgalopp på Jägersro
Tippetips midtuke
: Liverpool har startet titteljakten
Oddssingel Eliteserien: Bodø/Glimt takler ikke presset
Oddssingel Eliteserien: Vålerenga trives ikke på Nadderud
Oddssingel Eliteserien: Sarpsborg 08 har aldri vunnet i Stavanger
Lykkespill
: Denne uken kan du vinne 882 millioner hos Norsk Tipping
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Det er en meget innholdsrik onsdag vi har foran oss. Det soleklare sportslige og spillemessige høydepunktet er naturligvis V75-omgangen på Solvalla med storløpet Jubileumspokalen som den aller største sportslige attraksjonen. I tillegg byr onsdagskvelden på V65-omgang fra Forus og som vanlig er det flotte galoppemenyer til lunsj når det er snakk om onsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før V75-løpene tar av på Solvalla er det duket for V4-spill. Dette begynner i løp 2 for dagen, og leveringsfrist her er 17:50. I denne spillformen bankerspiller vi i V4-innledningen. Det er monteløp det skal dreie seg om og vi tror 6 Ladyofthelake vinner. Denne hesten har virkelig funnet formtoppen med sal på ryggen. Nest sist lekte han med den franske kanonen Be Mine De Houelle. Ladyofthelake presterte og vinne med galopp i løpet etter. Formen er helt på topp og sjansene for seier er store. All in!

Pangsuksess for Snoken på Färjestad mandag
Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken
slo til med strålende tips til mandagens V64-omgang på Färjestad. Med bankerspill på favoritten 6 Thai Explosive i V64-1 og 4. valget 7 Peder Mykla i V64-6, ble det fullklaff for Snokens V64-forslag med innl.pris på kr 882. Hele 19 480 kr betalte det forslaget tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå skal alt dreie seg om V75-løpene fra Solvalla. For noen fantastiske løp vi kan vente oss. Det er 17 millioner i premiepotten, og forutsetningene er veldig fine. Det vil bli høy omsetning. Vi byr på to bankere, og flere svært spennende objekter.

Sjekk ut følgende analyse:

V75-1: 7 Ultimaluna Grif mener vi er dagens beste banker. Alessandro Gocciadoro er nå flyttet inn til spor fem etter styrkning på 3 og 4. Hoppa var jo egentlig en tetkandidat selv fra syv, og nå ser det bare enda lysere ut. Med Gocciadoro sin kjørestil kan vi ikke se for oss annet enn at hesten er tidlig i tet. Fem starter har hesten gjort på svensk mark, og helt frem til nå sist var hun ubeseiret. De fire første seirene ble på ingen måte noe «a walk in the park» for den lille krigeren fra Italia. Vi må ikke glemme at en hest som 10 Amalia Cash holdte på å slå henne fra dødens 2. juli. I tillegg så har ikke de andre seirene vært voldsomt overbevisende.

Så hvorfor er dette da dagens beste banker fra oss? Løpet sist er svaret på det. Hun kom nemlig ut skoløs for første gang i Sverige og så helt rå ut. Faktisk klart forbedret ut. Gocciadoro valgte da å sitte når angriperne kom, og stolte på at stallkameraten var god nok i dødens. Vel, det var den ikke. Solo-mannen satt bom fast med alt igjen bak Ultimaluna Grif. Vi tror og håper hesten er klart bedre uten sko. Merittene med sko har vært fine, men vi tror hun løfter seg ytterligere i dag. Tetsjansene er gode, og alt ligger til rette for at dette er en god vinnersjanse. Rapportene sier at hun naturligvis blir kjørt uten sko i dag. All in!
Rangering V75-1: A: 7 B: 10-2 C: 5-8-6-1-9-12-11

V75-6: Jubileumspokalen. Det er et flott felt som er samlet. Dagens største løp venter oss her med en millioner kroner til vinneren, og vet dere hva? Vi har tenkt å ta stilling. Flere svenske eksperter mener det er vidåpent. Vi er ikke enige, og går all in på 9 Who's Who.

Who's Who er litt av en traver. Fjorårets derbyvinner har startet fire ganger i år. Hele tiden har det vært bedring å spore. I årets første starte lekte han hjem et enkelt løp på kveldens bane. Inntrykket var ekstremt fint. Vi hadde 10,0 den siste 800-meteren på klokken. Gangen etter var det bakspor på Mantorp. Hesten fikk kunne springe oppløp, og for et inntrykk nok en gang. Henter tyve meter på rågode Racing Mange fra den siste svingen og inn. Nest sist og nå sist har hesten vunnet til 1,2 i vinnerodds. Det har nærmest vært som en treningsøkt for Maharajah-sønnen. Vi synes han har sett rålekker ut, og dagens oppgave er årets første store. De fire løpene i år har gjort godt, og vi er inne på at hesten kommer til å levere et helsvett løp i dag. Ja, det ligger an til at han må frem til dødens her. Det er mange som vil kjøre foran, og det lukter tempo. Egentlig så tror vi Who's Who vinner uansett hvordan løpet blir kjørt. Han bør ta seg av dette fra dødens. Dette er en av de aller beste hestene i landet - uten tvil! All in!
Rangering V75-7: A: 9 B: 4-6-10-2 C: 8-5-11-1-3-12-7

V75-2: 8 Troll Solen er den vi tror mest på i dagens deilige kaldblodsløp. Det er ingen enkel nøtt, men Troll Solen er virkelig i fin form for tiden. Han har utviklet seg ekstremt mye hos Frode Hamre. 6-åringen imponerte med å hente inn Ådne Odin fjerde sist. Tredje sist reiste han fra 15 G. Jerken og vant med tyve meter. Mens nå sist rakk han akkurat frem, etter å ha vært ute av det på startsiden. Den siste 500-meteren, nest sist, den ble satt til 20,3. Det er styggfort. Nå sist gjør han det igjen strålende til tredjeplassen i løpet Odd Herakles vinner på Sørlandet. Voltestart takler hesten utmerket, han har en god kusk og motstanden er ikke avskrekkende. Vi tror Troll Solen har store vinnersjanser fra fjerde/ femte utvendig.

2 Rus Can er tidlig aktuell. Hesten var enorm i nederlaget for Månprinsen A.M femte sist. Men er hun i den formen nå da? Nei. Hoppa galopperte via drøye spor sist. Hesten er litt varierende, og derfor vrien å vurdere ordentlig. Skulle hun ha en toppdag blir hun farlig med dagens forutsetninger. 11 U.R Faxe hadde normalt sett ikke vært noe å spille på hadde dette løpet gått for en stund tilbake, men de siste innsatsen vitner om en hest i toppform. Skoene har blitt dratt av i de siste løpene, og dette har virkelig vært suksess. De to siste innsatsene er så imponerende at vi advarer dere tidlig for hesten. 6 Stumne Fyr elsker Sverige. Går gode løp hele tiden og er svært sterk. Må med på alle bonger.

Et vrient løp, men vi mener at man kommer langt med disse fire hestene. På de største bongene skal 4 Granetta, 9 Bokli Rapp, 10 Brenne Banker og 15 G. Jerken på!
Rangering V75-2: A: 8 B: 11-2-6-9-4-15-10-3 C: 7-14-1-13-5-12

V75-3: Wow - for et hoppeløp som venter her i den tredje avdelingen. EM for hopper skal avgjøres, og det er hele 900 000 kroner i førstepremie. Vi har med to deltagere i Madelen L.T.C og Calina. Ingen av disse kommer på våre forslag, men begge kan kjempe om fine penger.

5 Gina Schermer. Dette er en hoppe utover det vanlige. En knallhard dame. Nest sist kom hun ut skoløs og i amerikanervogn. Det var en god kombinasjon, da hun danset unna til sprettlett seier på en 10-tid. Nå sist i Enghien (Frankrike) holdt hun akkurat unna, men mot de hestene synes vi hun skulle vunnet enklere. Kusk Rick Ebbinge var ikke fornøyd med henne, og etter løpet ble det funnet slim i halsen. Hun har trent på som vanlig og rapportene går utpå at hun så meget fin ut i trening i helgen som var. Gina Schermer er så rask at hun kan hente en lengde på 2 Uza Josselyn. Gjør hun det, så mener vi vinnersjansene er solide. Hesten kommer til start uten sko og i amerikanervogn - som nest sist. Vi gleder oss virkelig til å se denne, og setter henne først.

6 Mellby Free er ikke rask nok til å hente en lengde på 2 eller 5. Dermed ligger det litt an til dødens her. Derfra kan hoppa til Bjørn Goop vinne. Hun er enorm denne dama. På sine 17 starter, har hun enda ikke vært utenfor trippelen (12-3-2).

2 Uza Josselyn var vi inne på da vi så listene, men etter nøye analyse er vi usikre på om hun klarer teten her. Og da er ikke sjansene spesielt gode. Blir det tet, er hun veldig aktuell Hoppa åpnet på 05-tallet sist og holdt strålende. Formen er på topp og vi må ha henne med på alle forslag.

vi tror det rekker med disse tre hestene!
V75-3: A: 5-6 B: 2 C: 9-4-1-3-11-8-10-12-7

V75-4: 7 Princess S.W mener vi er bedre enn favoritten 1 Bear Bahareh. At denne har store vinnersjanser er vel dog en overdrivelse, da vi er usikre på hvordan Untersteiner-hoppa kommer til å fungere i dag. Før hun årsdebuterte i mai tidligere i år sto hun med fem seire på syv løp i karrieren. I år har 5-åringen slitt med å pynte ytterligere på den rekorden. Årets to starter har nemlig vært et trist skue. Hun har ikke fungert i det hele tatt. I forkant av dagens start har Peter Untersteiner uttalt at det blir helstengt hodelag, og dette har hun virkelig tent til på i trening. I tillegg har den seiersvante hoppa vist lovende takter i et hardt hurtigjobb. Skulle hun vise noe av det vi så i fjor er vi helt klart inne på at dette er en fin sjanse. Passes!

1 Bear Bahareh blir favoritten til salen, og vi skal forsøke å syne denne. Turbo Sund-datteren har gradvis blitt bedre. Det er ingen seiersmaskin som vi tror vil rade opp dette, men inntrykket ved seieren sist var veldig fint. Må regnes, men ingen banker. 3 Fixi Mearas galopperte sist, men leverte toppinsatser på rekke og rad før det. Har spurtet i stor stil flere ganger uten å få all verden igjen på slutten. Hesten er mer enn god nok, har en god kusk og takler motstanden. 11 Vive le Vent er en hest vi har litt sansen for. Hoppa ble sittende fast i det lengste bak Princess Corner på Bjerke tredje sist. Har fulgt opp med to gode innsatser på Jägersro nå. Med klaff spurter hun fort. Må regnes. Det samme må 5 Quarcia, 9 Hersey Boko og 10 Bay View.
Rangering V75-4: A: 7 B: 3-1-11-9-5-10-12-4
C: 8-2-6

V75-5: 2 Upseth Face og 4 Equire D er de to hestene vi kommer til å spille her. Vi håper å få se en fantastisk duell mellom to svært gode 3-åringer.

Vi var en stund inne på å bankerspille sistnevnte, men 2 Upseth Face er skremmende god. Vi falt tilslutt ned på at det fort lønner seg å doble bongene. I tillegg er tetkampen mellom de to helt åpen. Skulle Kolgjini ta seg til tet, slipper ikke den mannen - uansett hva! 2 Upseth Face har gjort det strålende så langt i karrieren. Seks seire på åtte starter. På Solvalla fjerde sist tok Kolgjini i mot Axl Rose. Sistnevnte er en kanon fra Gocciadoro-stallen, som er favoritt til å vinne italiensk derby. Upseth Face holdt den dagen bemerkelsesverdig sterkt til fjerdeplassen. Hingsten er svært god rett og slett.

4 Equire D. For en traver dette er. Det å overvære aksjonen til denne hesten er noe stort i seg selv. Den danskfødte 3-åringen som står hos Frode Hamre er uten tvil en kommende stjerne. Så langt i karrieren har ikke hesten hatt noe utfordring. Motstanden har vært for svak til det, og på fem starter har det resultert i like mange seire. I dag skal hesten endelig få kjempe litt for det, og det skal bli spennende å se hvor dyp kjelleren til denne er - om den må frem i dag.

Disse to hestene skal gjøre opp om V75-5.
Rangering V75-5: A: 4-2 B: 1-5-7-6-11 C: 8-9-12-3-10

V75-7: 12 On Track Piraten. For en kjempe han er. 153 ganger har hesten startet, og i dag skal det mye til for at hesten ikke passerer 18 millioner kroner innkjørt. Og enda finner han glede av dette med å springe. Nå sist viste Piraten nok en gang tegn på fin form. Det ble et bløffløp og det gikk altfor tregt i front til at han kunne rekke frem. Sisterunden til tredjeplassen var uansett mer enn godkjent. Vi hadde rundt 12,2 på hesten den siste kilometeren. I dagens langløp skal han igjen ut å hente 40 meter tillegg, men i dag synes vi ikke hestene på strek skremmer veldig. 50 ganger har denne startet på løp som er 2600 meter eller lengre. Hele 19 ganger har han hatt nesen først. Vi mener dette skal være eneste A-hest i løpet.

4 Macelleria (STRØKET) må naturligvis regnes med vinnersjanse. Inntrykket på Robert Bergh sin springer sist var svært fint. Han er virkelig i form nå. Vi er dog ikke helt sikre på om hesten er god nok over dagens distanse. Han har ikke hatt noe særlig fremgang på denne distansen tidligere, og sist han var ute på langløp klarte han ikke følge Red Rock Canyon Ås. Kun en av flere for oss.

1 Captain Morgan har gjort det veldig bra i langløpene på slutten. Anders Lundstrøm Wolden trener den flinke 5-åringen. Vi håpet kanskje det skulle være enda litt mer sprut i føttene hans over oppløpet sist, men det var meget gode hester med da. Innsatsen var fullt godkjent til fjerde i langløpet Reckless vant. Captain Morgan var og svært god nest sist. Må regnes tidlig. 13 Generaal Bianco. Var det endelig den gode gamle Bianco vi fikk se sist. I underkant av 10,0 den siste kilometeren var meget sterkt. Seieren ble forsåvidt enkel tilslutt. Hesten er kraftig på gang og skal med på alt av seriøse bonger. 9 Västerbo Hard Cash blir kjørt av Björn Goop. Det er den eneste grunn til at vi snakker om hesten. Ingen form har blitt vist på slutten, og det er kun Goop som må være grunnen til at denne spilles. Det er dog ofte en god nok grunn i disse løpene.
Rangering V75-7: A: 12 B: 1-13-6-5-8-9 C: 10-2-15-3-11-14-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.