*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V75-søndag på Jarlsberg

Vitruvio imponerte stort som vinner av Oslo Grand Prix sammen med Jomar Kontio. Søndag blir hesten vår V75-banker på Jarlsberg. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

OGP-vinneren Vitruvio blir Nettavisens banker i søndagens flotte internasjonal V75-omgang på Jarlsberg.

07.07.19 15:08

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V64 Gøteborg: Gnistrende V64-galopp i Gøteborg
Tippetips
: Fredrikstad skal tilbake på topp
Oddssingel fotball-VM: USA skal ta VM-gull
Oddssingel Copa America: Stjernespekkede Brasil tar finalen
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Etter tre strålende travdager på Jarlsberg, kulminerer helgen med internasjonal V75 og eliteløpet Ulf Thoresen Grand International som godbiten. Det er meget bra klasse på V75-løpene søndag og det lukter flotte penger. I tillegg til V75-løpene på Jarlsberg, er det også stor V64-omgang med galopp i Gøteborg (spillestopp kl 12.45) og søndag kveld er det internasjonal V65 i Harstad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det handle om V75-omgangen på Jarlsberg og det er slett ikke bankerkandidater i kø. Jeg endte opp med banker i Ulf Thoresen Grand International og det er OGP-vinneren Vitruvo som får min tillit.

Enormt seiersløp i OGP
Nevnte 6 Vitruvio gjorde et ekstremt bra seiersløp i OGP. Faktisk var hesten ute av taktene i den siste svingen og tapte meter til tethestene. Men kom tilbake nedover oppløpet og imponerte stort. Møter ikke noe enklere motstand søndag, men har over lang tid vist seg som en unntakshest. I en meget vrien V75-omgang, velger jeg å gi bankertillit til Jorma Kontio og 6 Vitruvio i V75-7 og hesten blir naturligvis også min DD-banker.
Rangering V75-7/V5-5/DD-2: A: 6 B: 3-8-2 C: 5-1-10-4-9-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1 - Varmblodshester. 3100 meter voltestart.
Et herlig stayerløp innleder søndagens V75-omgang og jeg står på fire hester på samtlige V75-forslag. Strekhesten 1 C Nu Gilbak blir min frekke favoritt. Hesten satt bom fast under stayerløpet på OGP-lørdagen. Fra førstespor i volte velger nok kusk Per Oleg Midtfjeld å sitte foran.

5 Harley D.E. har vært monstergod det siste halvåret. Knakk enkelt storfavoritten Bad Nite Call Saul på Bjerke sist, men ble speedet ned av smygkjørt hest. 3100 meter kan ikke være noe minus for denne tøffingen. Så er det svenskegjestene 13 Juan og 15 Montdore. Begge kommer med dokumentert form fra Sverige og selv om de står på hhv 40 og 60 meters tillegg, er begge hete seierskandidater i V75-1.
V75-1: A: 1 B: 5-13-15 C: 12-11-9-7-14-10-3-4-2-8-6

V75-2 - Varmblodshester. Hoppeløp. 2100 meter autostart.
Omgangens største favoritt kommer ut i dette løpet og det handler om 7 Zaire Wise As og Pietro Gubellini. Var kanongod i seiersløpet på Solvalla nest sist. Vant så et billig løp i Østersund sist, men imponerte ikke i det løpet. Med tanke på suksessene til stall Gundersen så langt denne helgen, velger jeg å doble samtlige V75-forslag med 6 Faust Boko. Denne er bra og dersom ikke Gubellini vinkest til tet, innbiller jeg meg at Faust Boko skal gi storfavoritten real kamp om seieren.
Rangering V75-2: A: 7-6 B: 4-5 C: 3-1 D: 2

V75-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Et strålende sprintløp venter i dette sølvdivisjonsløpet. 6 Normandie Royal debuterer i regi Jerry Riordan og blir min favoritt. Her er det toppform så det holder og nå slipper hun å møte unntakshestene Gretzky B.R. og Gina Schermer.

2 Jefferson Dotcom drar klar fordel av at det er sprint. På sitt aller beste kan han lede løpet hele veien, men det er tøff motstand søndag. 5 Moveslikejagger var imponerende vinner av Per Rakkestads minneløp på Momarken forrige lørdag etter tet fra start til mål. Når ikke tet her, men er en tøffing som går til mål. Med på tidlig gardering tar jeg også både 3 M.S. Triple J. og 4 Luxury Tile fra gode startspor. Jeg tror vinneren er blant disse fem, men det ingen sjanseløse hester i dette løpet.
Rangering V75-3/V5-1: A: 6 B: 2-5-3-4 C: 10-9-7-1-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-4/V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Med ett løp i kroppen i regi Trond Anderssen, kan det være dags for 1 Joe Comet her. Hesten avsluttet strålende i debutløpet og er meget kvikk i vei. Det er sannsynlig at Malmin velger å teste foran i dette flotte sprintløpet.

5 Credicone leverte et strålende comeback på Jarlsberg for snaue tre uker siden. Ble brukt underveis, men var likevel sterk nok til å vinne løpet. Sprint er muligens et lite minus, men det er trolig feltets mest kapable hest. 4 Digital Bronze gjorde et råsterkt seiersløp på Jarlsberg sist og står bra til spormessig. Jeg tror mest på disse tre, men tar med pausehesten 3 Vincent på det største V75-forslaget.
Rangering V75-4/V5-2: A: 1 B: 5-4-3 C: 8-12-11-7-6-10-9

V75-5/V5-3 - Anders Jahres pokalløp. 2100 meter autostart.
2 Volnik Du Kras var sist med i Jämtlands Stora Pris i Östersund, men kom helt feil på det i det løpet og endte i de slagnes rekker. Har ellers radet opp med sterke prestasjoner og er en motivert favoritt i kampen om førstepremien på 200 000 kr.

6 Gigant Invalley er mitt første motbud. Desserud-traveren har fått sitt gjennombrudd i eliten i år og var strålende vinner av Bjerke Cup sist. 4 Ferrari B.R. ble offer for et realt bløffløp på Momarken sist og var sjanseløs til å hente noe fra køen i den meget raske avslutningen. Herlig årsdebut på Bergen travpark nest sist, løpets klare outsider. 10 Kick Off Classic ble offer for en sjenering på Momarken forrige lørdag og galopperte. Leverte en strålende opphenting og er ikke sjanseløs her heller.

På det største V75-forslaget betaler jeg også for 7 Son Of God (vrient spor her) og 5 Patent Leather (god toer på Bjerke under OGP-søndagen, men 2100 meter er et spørsmålstegn)
Rangering V75-5/V5-3: A: 2 B: 6-4-10-7-5 C: 1-9-8-3

V75-6/V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Det har vært en middels Jarlsberg-uke for Hamre-stallen, men søndag har stallen noen gode vinnersjanser. I dette sprintløpet blir 5 Velvatter min favoritt. Var solid i seiersløpet på Åby sist, og selv om det er en viss risiko for dødens her, er ikke motstanden verre enn at han kan vinne derfra også.

1 Baronesse Hooves er endelig tilbake på sprint og det skal være et klart pluss. Ble tatt av meget formsterke Zeen Av Ekbacka på Biri forrige fredag, men holdt farten veldig bra. Det meste tyder på at hoppa testes foran også her. På videre gardering er både 3 Galaxy W og 9 Dayenne Lane garderingskryss. Førstnevnte leverer sterke løp hver eneste gang, men fire andreplasser på de fem siste løpene tyder kanskje på litt manglende vinnersting. Dayenne Lane har gode rygger fra start og kan få løpet her. Jeg står på disse fire hestene i V75-6, vel vitende om at det er flere gode hester med.
Rangering V75-6/V5-4/DD-1: A: 5 B: 1-3-9 C: 10-7-2-6-4-12-11-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.