Jackpotfest i V75 på Jarlsberg


Øystein Tjomsland og Lesja Odin. Onsdag kommer de ut på Jarlsberg. foto_Ned Alley_hesteguiden.com
Øystein Tjomsland og Lesja Odin. Onsdag kommer de ut på Jarlsberg. foto_Ned Alley_hesteguiden.com

Bankeren kommer med solide ambisjoner! Mulig storskrell i finalen - gå ikke glipp av dette! Går det kanskje mot millionutbetaling på Jarlsberg onsdag?

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4/V5 Øvrevoll: Årets første galopplunsj på Øvrevoll
Oddssingel VM: Pangodds på Nigeria
Oddssingel La Liga playoff:
Malaga tar første stikk
Overgangsvinduet:
Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League:
Alle overgangene sommeren 2019
Fotball-VM kvinner:
Her er sendeplanen for fotball-VM på TV

Det store HØYDEPUNKTET denne onsdagen skjer på Jarlsberg hvor det altså er JACKPOT I V75 med en knapp million ekstra i sjuerpotten! Det er en særdeles spennende omgang vi har foran oss, og med litt flyt er vi inne på at dette vil gi meget solid betalt. På de flate bongene velger vi å banke 9 Lesja Odin som jakter sin seier nummer 20 på rad... Ellers vrimler det av mulige spillbare objekter, og her er det bare å sjekke ut vår tekst svært nøye. Alt om onsdagens V75-omgang finner du litt lengre ned på siden.

Strålende OGP-søndag for våre kunder!
Kurt Leirvåg serverte meget sterke tips 9. juni, og det ble en solid opptur i flere av spillformene. Vårt største V75-system med en innleveringspris på Kr.6 000 (fire andeler a Kr.1 500) satt som spikret og betalte ut knallfine Kr.80 139,-.

I V4-spillet så ble det fullklaff for Leirvågs mellomste bong på Kr.480, og den betalte ut Kr.2 119,-.

I V5-spillet ble det også fullklaff for Leirvågs mellomste bong på Kr.480, og den betalte ut knallfine Kr.9 023,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Her er onsdagens V75-tekst til Jarlsberg

V75-1 : 5 Moveslikejagger – Var helt enorm i nederlaget sist, og den ble altså kun spurtet ned av en smygkjørt hest på streken etter å ha gjort all jobb selv. Tåler å bli brukt underveis, og den kan opplagt vinne dette selv om den skulle havne utvendig leder. Veldig motivert favoritt som også vi tror mye på. 7 Handsome Hank – Er veldig grunnkapabel, og er matchet mot bedre hester enn dette. Nå er det duket for årsdebut, og den trener fantastisk sterkt. Får stå som en STOR OUTSIDER direkte, og er den første som skal med mot vår favoritt. 1 Annie’s Boy – Travet som en krakk i flere av sine siste løp, og fikk seg derfor en pause. Er svært god når den fungerer som best, den står ypperlig til for å få det fine løpet, og den får stå som en stor outsider.

4 Marchetti – Har ikke vært som best på slutten, og dermed velger Hans Wilhelm Storås et passivt opplegg? Er god nok, men nøyer seg med maks en trippel nå? 9 Rapido – Var knallgod etter galopp i Danmark sist, og det blir nok en del skriking på denne onsdag. Skal dog ha tur for å bli ropt opp mot såpass gode hester som dette, og for oss er den mer trippel enn seiersaktuell. Andre trippelaktuelle hester er 6 Revenue Lavec/2 Javier Palema.

Vår rangering : A : 5 C : 7-1-4-9-6-2 C : 3-8-10

V75-2 : 3 N.Y. Rosslyn – Var GOD i nederlaget mot talentet Another Creation nest sist (13,3 s 500m), mens den sist ikke ble kjørt med og satt bom fast over mål med krefter igjen. Er under en klar utvikling, den har oppført seg fint, og den er spillbar her. 5 Isabel B.R. – Er nok den beste hesten på ren kapasitet, men den opptrer ustabilt, og vi kan ikke gå til på en slik som storfavoritt. Reiste i galopp like etter start sist, mens den var knallgod til seier nest sist. Er kun en outsider til den stabiliserer seg. 2 Diamond Are Forever – Kommer ut fra Bo Westergaard sin stall, og da er i hvertfall vi på vakt. Har vært positiv i karrieren sin hittil, den kommer ut etter en liten pause, og er selvskreven om man garderer løpet.

10 Amazing Grace US – Spurtet fantastisk bra sist, og vi likte det vi fikk se da. På klokken vår stod det 12,0 s 300m med krefter igjen. Om den skulle være ytterligere forbedret så kan dette være en artig skrell. 12 Fidanza – Har vært noe variabel, men var solid etter galopp sist (17,0/1800m). Skulle favorittene være under pari så trenger ikke denne å være helt borte selv om sporet er elendig. 8 Lonely Lilly – Kommer også ut fra Bo Westergaard sin stall, og vi legger merke til at det er Tom Erik Solberg som blir satt opp. Normalt får han velge først av hestene til Bo… Sporet trekker dog ned, men den er naturligvis aktuell om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 3-5 B : 2-10-12-8 C : 9-11-1-6-7-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 4 Rive Rakett – Helskummelt løp om da ikke bare vår tipsener gjør kort prosess, og vinner et løp som dette enkelt fra tet? Skuffet riktignok sist, men var da syk. Vant utrolig enkelt med krefter igjen både nest + tredje sist. Kan garantert senke rekorden med ganske mye, og fra tet så tror vi MYE på den her. 11 Stjerne Kos – Hadde gått 27,9/28,0-2140mv uten galoppen mot oppløpet sist, og den er på vei mot superformen! Har vært SYV ganger blant de to beste på åtte forsøk, og det er ingen tvil om at det er denne vi frykter mest mot vår tipsener. OBS!

5 Huseby Snuppa – Holder sin flotte form, og løpet sist kan man bare sette en tykk strek over. Var da veldig uheldig. Er ikke så verst på ren kapasitet, og med flyt er den naturligvis tidlig aktuell. 8 Værdalingen – Er BETYDELIG bedre enn raden, og den har sittet fast to ganger på rappen nå. Er en av flere som må med om man bruker noen hester. 10 Kaffelars – Er egentlig helt håpløs, og en hest man vil tjene mer på å kappe kontra å spille i det lange løp. Er uansett såpass kapabel at den kan vinne om den går feilfritt…

12 Tusse Gutt – Vant sikkert fra tet sist, og den utvikler seg fint. Har tapt i sporlottoen her, og trenger flyt. 2 Rapp Rauen – Ble felt av banen sist? Nest sist var den fakta ordentlig positiv, og feilet da i et småskummelt angrep. Kan være en skrell for de som spekulerer. 9 Stjernebjørn – Ble sittende fast sist, og er bedre enn raden. 1 Granly Storm – Holder noe usikker form, men er ikke så verst på sitt beste. 6 Dale Lise – Fikk det sydd opp, men vant trossalt i debuten for Kari Anne Knutsen. Får neppe rygg leder nå, og dette blir nok betydelig tøffere. 3 Eiklands Faks – Satt bom fast sist, og var positiv etter at man endret utstyret. Er også en hest som kan skrelle. 7 Elias – Har løftet seg på slutten, og formen er fakta ikke så verst. Vi plasserer den dog ut som et sistevalg. HER KAN ALTSÅ ALLE VINNE MED FLYT, og en bred gardering kan være smart.

Vår rangering : A : 4 B : 11-5 C : 8-10-12-2-9-1-6-3-7

V75-4 : 9 Lesja Odin – Jakter 20 strake seire denne onsdagen, og vi tror han greier det. Har en toppfart som ingen andre har i dette grunnlaget, og sist viste klokken 23,1 s 1000m med krefter igjen. Det som er viktig for Tjomsland i kveld er at han kjører på rygger så lenge som mulig og avgjør dette på speed. Da taper nemlig ikke Lesja Odin et løp som dette. Blir den brukt mer underveis, ja, da er den sårbar mot en klart tøffere motstand. Motivert storfavoritt som også vi tror MYE på.

6 Godtepåsen – Er det gode spillet for dem som spekulerer. Debuterer for Høitomt, og da er i hvertfall vi på vakt. Er herdet mot gode hester i grunnlaget, og dette er en traver med kapasitet en bra bit utover grunnlaget sitt. MÅ MED OM MAN SPEKULERER!

10 Ard – Gjør jevne fine løp, og utvikler seg i den viktige 4-årssesongen. Er en av flere som er aktuelle om man først begynner å gardere. 14 Silkespika – Er Mikkelborg opp på, og forteller om en hest som er nybehandlet før denne oppgaven. På ren kapasitet er denne såpass bra at den ikke er ueffen. 4 Krovar – Likte vi i oppvarmingen etter et lengre avbrekk sist, og også i selve løpet hvor den satt fast som pigg etter galopp. Blir lettet i balansen til kveldens løp, den står spennende til på strek, og er en gardering for de som jakter skrellen.

Vår rangering : A : 9 B : 6-10-14-4 C : 1-5-7-13-3-8-2-12-15-11

V75-5 : 9 Vesle Sjur – Sylspurtet til seier via siste indre sist (20,0 s 600m), og gikk altså 22,6/1700m med krefter igjen. Det er kjapt på en bane som Klosterskogen. Betalte litt merkelig nok ut brakodds i lukene da den fakta satt bom fast nest sist med ALT igjen… To strykninger gjør det normalt enklere å nå frem, og vi tviler på at veldig mange er i bedre form enn denne nå. MÅ BARE PRØVES! 11 Åsrud Vilja – Er nok den beste hesten i feltet, og her prøver man nok igjen å sette den opp til NM for hopper om ikke lenge. Pleier å være bra etter opphold, men vær litt OBS på at den blir eldre, og det kan bety at den trenger et løp eller to for å finne formen. DOBBELT A-VALG, og vi tror mye på disse to i et ellers veldig jevnt løp.

10 Finnskog Sjefen – Spurtet veldig bra nest sist, og er bedre enn raden. En kjapp sprint er kun et pluss. Outsideren. 8 Særpefanten – Fikk aldri fritt frem sist, og holder sin flotte form. Er brennkvikk fra start, og med to strykninger innvendig så blir det laddet ordentlig? Er en av flere som skal med om løpet garderes. 3 Tin Tveiten – Har egentlig et veldig fint løp foran seg her, og viser den bare litt skalle igjen så duger den. I kveld blir det på med en BIKE, noe som er et pluss. 7 Storm Odd – Rigges til med helstengt + BIKE i kveld, og det er spennende. Gjør seg ikke bort om det bare klaffer underveis. 6 Maks Mollyn – Er jevn/flink, men hvordan står det egentlig til med skallen mot en motstand som dette? Er nemlig ikke veldig hard når den blir bøttet med fra start…

Vår rangering : A : 9-11 B : 10-8-3-7-6 C : 5-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 1 Emmet Bonanza – Her er vi veldig inne på at det kan gå en kule varmt på startsiden, og vi håper IKKE at vår tipsener greier å forsvare sitt innerspor. Vi håper nemlig på rygg leder/tredje innvendig, og luker tilslutt. Fikk maks i Sverige sist, men er knallgod på sitt beste, og duger i et løp som dette. 2 Positano – Vant sist, og har funnet formen nå. Er ikke noe dårligere enn de beste, og med flyt på veien kan den overraske. 5 Cry Wolfe – Blir HARDT betrodd denne onsdagen, og på ren kapasitet er den nok best. Satt fast etter pause sist, men likevel var vi ikke 100% fornøyd med den. Løpets store outsider. 12 Lightning Exclusive – Kan komme inn i leken om det blir bøttet fra alle hold på startsiden. Dette er dessuten den mest formsterke i feltet, og avslutningen sist var av det BLYTUNGE slaget. Formhester liker vi ikke å ryke på, og Lightning Exclusive er en naturlig gardering.

9 Goodman B.R. – Er det ganske fin kapasitet i, og den gjør en spennende start etter pause. Rapportene er fine, den kan få det sydd opp fra et nydelig smygspor, og er naturligvis tidlig aktuell om man garderer. 6 Divine Salt – Var med på en hard 09-åpning sist før det ble rygg leder. Fullførte meget fint når lukene kom på oppløpet, og den fikk et pluss i kanten av oss. Er en av mange aktuelle garderingshester. 3 Biwa – Har funnet superformen, og på Haugalandet sist var den bedre enn noen gang. Følger bilen fra start, og Tom Erik Solberg er ikke vrien å be når det skal laddes. Kan skrelle om den fortsetter sin flotte fremgang.

Vår rangering : A : 1-2-5 B : 12-9-6-3 C : 4-8-7-10

V75-7 : 5 Seabreeze ÅS – Er en skikkelig formbombe i finalen, og en hest som kan skrelle om den går som de siste gangene. Den gikk et strålende løp etter galopp nest sist, mens den sist ble sittende bom fast som fulltanket. Gunnar har skrellet med denne før, den er dønn riktig ute i grunnlaget, og med toppform kan Gunnar skrelle med den igjen. OBS! 8 Fox Dragon – Ble med fasit i hånd ikke riktig disponert sist, og den spurtet knallbra når lukene først kom. Hadde nok vunnet det løpet fra tet. Sporet trekker ned nå, men med flyt er denne såpass formsterk nå at den er HET.

6 Harley D.E. – Blir hardt betrodd i finalen, men vær OBS på at den ikke er veldig stabil, og at den heller ikke rader opp. Får stå som en stor outsider, men heller ikke noe mer. 9 Global Talk (denne ble strøket onsdag) – Er kanskje den beste hesten, men her ligger man lavt etter opphold. Vær dog litt OBS på at den vant direkte ut etter et tilsvarende avbrekk i fjor, og det på nøyaktig denne datoen – 12. juni… 7 Uni Lest – Er god nok, men hvordan er egentlig formen? Har ikke innfridd hittil i år, og nå varsler også Malmin et defensivt opplegg. 11 Dillon KW – Er dønn riktig ute når det gjelder motstand, og viser denne bare litt form, ja, da er den i bunn og grunn god nok.

Vår rangering : A : 5-8 B : 6-7-11 C : 3-4-12-10-1