*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kaldblodsdronninga vinner igjen

Ulsrud Tea og Svein Ove Wassberg over mål som overlegne vinnere av  V75-4 på Bjerke i romjula. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Unikumet Ulsrud Tea blir lørdagens største V75-favoritt på Jarlsberg.

12.01.19 18:05

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Skive: Dansk V65-kveld med Flemming Jensen
Tippetips
: Chelsea må ta seg sammen
Oddssingel PL: Liverpool spaserer seg ikke til tre poeng
Oddssingel PL: Arsenal må være tålmodige
Oddsdobbel PL: Hjemmedobbel til snaue fire i odds
Oddssingel håndball-VM:
Norge sørger for nytt scoringsshow
Oddssingel Championship
: Managerløse Forest går på en smell
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdag er det klart for årets andre V75-omgang. Tradisjonen tro er det Jarlsberg travbane i Tønsberg som er vertskap for denne. Det er jevnt over fine spilleløp og Norges kaldblodsdronning Ulsrud Tea er på plass. Hun blir i særklasse V75-omgangens største favoritt og hun blir også Nettavisens V75-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Overlegen igjen
I en alder av 11 år gjorde Ulsrud Tea karrierebeste i fjor, tok 13 seire og sprang inn 1,25 mil kroner. Hun har vunnet 76 løp i sin enestående karriere og løpt inn godt over 6 mill kr. Ulsrud Tea blir stor favoritt i V75-4 på lørdag. Står som vanlig på langt tillegg og skal hente 60 meter tillegg. Men det er kun ni hester med i løpet og hun blir min klare V75-banker i V75-4, slik hun også var i V75-omgangen på Bjerke i romjula i fjor. 9 Ulsrud Tea blir også min banker i V4-spillet.
Rangering V75-4/V4-1: A: 9 B: 1-6 C: 2-4-7-8-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1/V5-3 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Jeg syne fire hester skiller seg noe ut i V75-1 og setter den trolige spillefavoritten 6 Vital Vinter som min favoritt. Løvdal-hesten utviklet seg flott utover høsten i fjor og står flott inne i dette løpet som går over tre distanser.

Har blant annet 20 meter forsprang på nytente 12 Ådne Kommandør. Den ni år gamle vallaken er oppsiktsvekkende forbedret i regi Øivind Mikkelsen og mon tro om ikke hesten hadde stått med fire strake seire uten doble galopper i V75-løpet i Drammen like før julaften. 7 Tangen Frikk gjorde en flott sisterunde etter å ha tapt stort terreng tidlig i V75-løpet på Momarken i romjula og er uten tvil kapabel til å legge dette feltet på rygg. 9 Finnskog Nox har måttet strekke våpen for gode Skauga Rasken og formsterke Gomnes Hans T. i sine to siste løp. Har ledet i det aller lengste i begge de løpene. Kulblik-hesten er min fjerde og siste hest på V75-forslagene i V75-1.
Rangering V75-1/V5-3: A: 6 B: 12-7-9 C: 5-10-11-3-4-8-2-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-2/V5-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Fire hester på de tre minste V75-forslagene og fem hester på det aller største er min løsning i V75-2.

Formhesten 3 Silversmith A.C. tar turen fra Haugesund og blir min småfrekke favoritt. Kusk Svein Ove Wassberg har tro på hesten og han tror på tet. Femåringen har vunnet tre av sine fire siste løp og selv om motstanden er tøffere her, tror jeg hesten duger godt også i V75-sammenheng.

10 Rui Du Monde er trolig den beste hesten. Galopperte i overkant mye i sine siste løp og har derfor fått en liten pause. Har Anderssen-traveren tak i sine motstandere mot oppløpet, er han en tøffing og går til mål. 5 Rocky Rich er variabel i prestasjonene. Var bra som firer nest sist, men skuffet stort i V75-løpet på Bjerke i romjula. Det er kanskje litt enklere imot lørdag og Hamre-traveren får stå som outsideren i løpet.

7 Dreamliner var bra i seiersløpet i et billig lunsjløp på Jarlsberg rett før jul. Tross et vanskelig startspor her, er det verd å merke seg at kusk Eirik Høitomt har veldig god tro på sin hest. Høitomt er det verd å lytte til. Helt ute på kanten og på det største V75-forslaget, betaler jeg også for 9 Concerto De Lou. Mikkelborg-traveren har kanskje skuffet litt i de to siste løpene, men har kapasiteten som skal til for å vinne et slikt løp.
Rangering V75-2/V5-4: A: 3 B: 10-5-7-9 C: 2-11-8-1-6-4-12

V75-3/V5-5 - Varmblodshester. 2609 meter autostart.
Et veldig fint spilleløp venter i V75-5. Jeg står på tre hester på de tre minste V75-forslagene og fire hester på det aller største.

Tøffingen 6 Pleasetellmewhattodo blir min favoritt. Alexander Heisholt presenterte en opplagt Frascati B.R. som V75-vinner fra sin stall forrige lørdag på Klosterskogen og han er også trener bak Pleasetellmewhattodo. Hoppa er blant dem som profiterer på distansen 2609 meter og blir min favoritt. Spillerne gjør 3 Luxury Tile til ganske klar favoritt. Hadde distansen vært 2100 meter hadde hun også vært min favoritt. Men nå blir hun andrevalget mitt, da det hefter et lite spørsmålstegn ved distansen.

Eirik Høitomt har flere vinnersjanser på Jarlsberg lørdag og 2 Aida Mae er blant dem. Denne dama vant seks løp i fjor og jeg innbiller meg at 2609 meter kan være en fordel for Aida Mae. 8 Quite Cool Classic holder hysterisk form, men hemmes litt av det vanskelige åttendesporet bak bilen. Løser det seg noenlunde fra start, er hun ikke ueffen og hun får plass på det aller største V75-forslaget.
Rangering V75-3/V5-5: A: 6 B: 3-2-8 C: 11-12-5-9-10-7-1-4

V75-5/V4-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Hoppeløp.
I likhet med V75-3 er også V75-5 et hoppeløp for varmblodshester, men dette løpet er i noe lavere grunnlag. Jeg spiller to hester på de to minste V75-forslagen, tre på det mellomstore og fire hester på det aller største V75-forslaget.

6 Vici Celavie var ei hoppe jeg hadde bra feeling for til V75-løpet på Bjerke i romjula til tross for tolvtespor bak bilen. Gjorde en bra sisterunde da og endte fjerde i mål. Lørdag er Lars Fredrik Kolle på jakt etter føringen fra start og derfra trives denne utmerket. Klart førstevalg for meg og en mulig bankerkandidat.

8 Katie Mae hadde et strålende fjorår. Ni seire på fjorten starter ble det for Stein Ivar Kløvens Zola Boko-hoppe og hun vant fra ulike posisjoner. Bunnsolid i seiersløpet sist, men fra åttendespor må hun nok gjøre jobben selv igjen. Det er hun dog god nok til og hun skiller seg litt ut i dette løpet sammen med 6 Vici Celavie.

Likevel tar jeg med ytterligere to hopper på de største forslagene. 11 Helen Boko gjorde en gnistrende opphenting til andre etter stor tapsbringende galopp på Bergen travpark sist og Buer-stallen er i form. 1 Denali kommer til å bli overfløyet fra sitt innerspor, men er normalt sikret et gunstig løp underveis. Var bra til tredje i V75-løpet på Momarken i romjula.
Rangering V75-5/V4-2: A: 6 B: 8-11-1 C: 7-4-9-5-10-3-2-12

V75-6/DD-1/V4-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Lørdagens eliteløp for varmblodshester og sporene er satt etter grunnlag der hesten med det høyeste grunnlaget har fått det dårligste sporet. Jeg står på to hester på samtlige V75-forslag.

Årsdebuterende 6 Madelen L.T.C. blir min klare favoritt. Eirik Høitomt synes hoppa har virket veldig fin i de jobbene han har kjørt med henne (Malene Berdalen trener) og Høitomt varsler at han vil kjøre foran om han kommer dit. 6 Madelen L.T.C. blir min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jeg dobler dog opp V75-kupongene med 10 Zelov. Hesten gjorde et flott løp til fjerde i V75-7 på Bjerke i romjula. Det var hestens første start etter tre måneders pause. Med det løpet i kroppen er nok Wolden-traveren ytterligere forbedret til lørdagens løp. Til tross for at det flere meritterte hester med i V75-6, tror jeg mine to utvalgte gjør opp om seieren og låser V75-6 på to hester.
Rangering V75-6/V4-3/DD-1: A: 6 B: 8 C: 11-12-3-8-9-4-5-7 D: 1-2

V75-7/V4-4/DD-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Et flott kaldblodsløp avslutter lørdagens V75-omgang. Her tar jeg med seks hester på det aller største V75-forslaget og fem hester på de to mellomstore.

9 Alsaker Blest blir min favoritt. Hesten har toppform og har to strake andreplasser i V75. Begge bak seiersmaskinen Remix. Den hesten er ikke med lørdag og Vidar Hop kan sitte bak vinneren i V75-7. 5 Emil Mollyn var med i samme løp som Alsaker Blest sist. Fikk da et tøft løp i dødens og trakk seg litt til slutt da. Får hesten et litt bedre løpsopplegg her, kan han vinne.

12 Eidshaugdjerven har mest penger på konto i dette løpet og siden sporene er fordelt etter grunnlag, så har Bugge-traveren tolvtespor. Lekte regelrett med Pave Faks i seiersløpet i Østersund sist og tåler som kjent tøffe løpsopplegg. 11 Moe Tjalve har vært solid i to strake seiersløp i regi Pål Buer. Har fått fine løpsopplegg i begge seiersløpene og møter klart skjerpet motstand her. Litt vanskelig å vurdere prestasjonene i seiersløpene. 1 Hvalstad Odin skal kjøres i tet dersom Åsbjørn Tengsareid lykkes med å forsvare innersporet. Så får vi om hesten er god nok til å vinne derfra.

På det aller største V75-forslaget betaler jeg også lite betrodde 10 Odins Eld. Hesten har overbevist i to monteløp på slutten og er veldig grunnkapabel.
Rangering V75-7/V4-4/DD-2: A: 9 B: 5-12-11-1-10 C: 4-7-2-6-3-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag