*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kanonomgang med 13 millioner i V75-potten

Frode Hamre og Global Supremacy blir store favoritter i V75-5 på Biri lørdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

En sunn banker! En frekk banker! Superobjekt står på under 10%! Vi klemmer til i lørdagens V75-omgang på Biri! Du tar vel rygg!?

05.11.16 19:20

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Harstad: Nye godbiter er pågang i Harstad
Oddstips 1: Chelsea fortsetter seiersmarsjen
Oddstips 2: Vi tar Burnley på alvor
Oddstips 3 & 4: Fordel hjemmelagene i OBOS-liga-kvalifiseringen
Oddstips 5: Hjemmefesten fortsetter for Freiburg
Tippekupongen: Manchester City lar seg ikke stoppe

TV-oversikt: Slik ser du helgens fotballkamper

Biri står for V75-løpene lørdag, og det er en fantastisk omgang vi har foran oss. Flere av løpene er ikke spesielt lettløste, og vi trengte derfor to V75-bankere for å komme i mål. 6 Global Supremacy (V75-5) har ikke tapt etter den kom inn på stallen til Hamre, og vi gir den sjansen som alenestrek påny. 9 Ugla I Mossen (V75-4) er årgangseneren, og den var tilbake på sitt beste i forsøket. Taper normalt ikke finalen på lørdag om den lever som den skal, og det beste av det hele: DET ER IKKE SIKKERT AT DEN BLIR FAVORITT!

Ellers er det verdt å vite at det er meldt full vinter over Biri denne helgen, og store nedbørsmengder med snø på lørdag. Dette kan medføre særdeles krevende/spesielle baneforhold, og det kan derfor være lurt å kjøpe en av våre siste info bonger på Eksperten denne dagen.

GLEM IKKE SØNDAGEN! Internasjonal V75-omgang fra Sverige, og Eskilstuna. Millioner i potten, og strålende løp! Jackpot i V65-spillet på Momarken. Over 600 000 ekstra i potten, og vi jakter med godbiter!

Alt om V75-omgangen finner du litt lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens tekst mot V75-millionene:
V75-1 : 14 Myhreng Brage –
Er den beste hesten i innledningen, og den har en bra sjanse til å runde disse uten hindringer på veien. Kommer ut etter en liten pause, den er behandlet, og rapportene på den er fine. Minuset er at den skal på kåring denne helgen, og det kan selvfølgelig stresse den unødig opp. Skal uansett stå først på ranken. 5 Tysvær Loke – Gjør sitt tredje løp på 14 dager, og vi er spent om beintøyet tåler det. Har nemlig vært veldig alvorlig skadet tidligere. Hesten holder en helt fantastisk form, og den var råbra etter galopp sist. Jogget rundt feltet etter uhellet, viser 24,7/1000m, og den vant lett. Motivert, og tidlig.

8 Mjølner Spik – Var ikke til sin fordel sist, men Mjølnerød varsler om en hest som skal se bedre ut på lørdag. Har ellers vært helt strålende i høst, og den ble femte i Derby. Løpets outsider! 1 TB’S Trøllgutt – Stummet fra tet på Leangen, men det må en upassende bane ta skylden for. Nest sist i Sverige feiler den som klink vinner på siste bortre, og uten galoppen hadde den notert en 26-tid over 2640mv… Er under en rivende utvikling, og selv om det er tøft i mot så er den ikke ueffen.

Strekhester i slike løp som dette liker vi, og vi spanderer derfor også en strek for 2 Sikvelands Svarten. Den spurtet strålende nest sist, mens den fullførte godkjent i sporene sist. Her blir det fort rygg leder på TB’S Trøllgutt, og den kan få det aldeles sydd opp. Luringen Svein Ove Wassberg er gjestekusk, og vi velger å varsle litt. Ligg også merke til at den er 20m billigere ute kontra Mjølner Spik, og 40m billigere ute kontra 12 Spydo ØK fra tidligere oppgjør. Fem hester bør være et bra lås i et meget fint løp!
Rangering V75-1 : A : 14 B : 5-8-1-2 C : 13-6-12-10-15-7-3-9-11-4

V75-2 : 1 Lille Anne – Er ikke den beste hesten på ren kapasitet, men vi prøver oss likevel med den fra nydelige betingelser. Her er den nemlig sikret et optimalt opplegg, og den pleier å være vass om den får luker på oppløpet. Har vunnet to løp i år etter perfekte reiser, og den burde være litt spennende nå. Blir meldt rett i V75 etter en liten pause, og her har nok eier/trener ventet på løpet. OBS!

15 Stjernevira – Er en av de hestene i feltet med best kapasitet. Dog er det alltid vrient å runde store felter fra lengst tillegg, og den må ha en av sine bedre dager skal den greie det. Gikk ny bestetid på Färjestad sist, og hesten har vært meget bra i hendene på Vidar Hop. Motivert, og tidlig. 14 Petrine – Er på vei mot formen, og den kan være spennende. Solgte seg relativt dyrt mot en formtoppet Skogli Viktor sist, mens den var positiv i kulissene nest sist. SKAL TIDLIG PÅ!

10 Smedtulla – Er håpløs, men meget god de gangene den går feilfritt. Olav Mikkelborg har vært fornøyd med den, og spesielt i prøveløpet sist. Er og blir en outsider. 13 Pave Jerkila – Gjorde en meget bra sisterunde i sølen på Leangen sist, og den knep seieren. Fikk 50 000 for seieren, og det blir stadig tøffere i mot. På form er dette en garderingshest. 12 Loka – Er jevnheten selv, og den har radet opp med fine løp over en lengre periode nå. Scorer mye på at den er travsikker, og det er ikke feil i et løp som dette.

5 Krylling Sol – Kommer ut etter en lengre pause, og den blir meldt rett i V75. Det tyder på at man er fornøyd med den i jobbene, og Steinseth varsler også om trippelambisjoner. Tas med som en mulig storskrell. På ren fart er den nemlig ikke så verst.
Rangering V75-2: A : 1-15 B : 14-10-13-12-5 C : 8-9-11-4-3-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 6 Teddy Gutten Støen – Feilet seg vekk som et stort skrik på Färjestad sist, og det var game over før løpet var skikkelig i gang. Har ellers ikke gjort mye feil, og den har levert flere helt strålende løp gjennom 2016. I NM på Sørlandet var Teddy Gutten Støen den moralske vinneren mot Tekno Odin, og den gjorde nok et av karrierens beste løp da. Er denne lørdagen 20m billigere ute kontra Tekno Odin, distansen er kun et pluss, og det er også en mulig krevende bane. Må bare prøves til OK odds i lukene.

11 Tekno Odin – Har vært helt “ellevill” i noen løp nå, og den har aldri vært bedre enn hva den er nå. Dog skal man huske på det at disse rekordforsøkene på slutten kan ha satt sine spor. For å gjøre slike løp må nemlig hesten settes maksimalt opp. Distansen på lørdag har den ikke noe problemer med, men det er meldt et ganske kraftig snøvær, og en litt løs bane skyr Tekno Odin som pesten. Vi tror på en ren duell, og låser på kun to hester!
Rangering V75-3 : A : 6-11 B : 7 C : 12-8-13-2-5-9-4-10-3

V75-4 : 9 Uggla I Mossen – Har vært i en helt egen klasse i årgangen, og den har altså vunnet Hoppe Kriterium i både Sverige og Norge. Så rotet den litt i forbindelse med Oaks på Momarken, og man skal da være klar over at den ble spilt til 1,8 i odds (1,0 i forsøket mot det som trolig blir favoritten på lørdag – Møller Jerka)… Nå er hun plutselig ikke favoritt i Biri Oppdretningsløp, og det er en gåte for oss. Vant sitt forsøk sprettlett, rapportene på den før dette løpet er veldig fine, og den har en STOR sjanse om alt går riktig for seg. VI BANKER ÅRGANGSENEREN!

2 Møller Jerka – Fikk det enkelt når tethesten feilet på oppløpet sist, men var uansett bra. Er nok best med et ryggløp da den kan være litt sårbar i tet, spesielt med tempo. Motbudet. 5 Eigelands Helga – Har kommet mer og mer, og den feilet i striden på oppløpet i forsøket. Skulle den komme seg foran, ha en maks dag, ja, da er den ikke borte.

3 Tekno Lotta – Er sylvass på speed, og det er denne vi tror sitter i rygg leder underveis. Får trolig på seg draskylapper nå, og er humøret på topp blir den skummel. Spurtet bra i forsøket, men var likevel sjanseløs mot Møller Jerka.

1 Aine GL – Er på ren kapasitet en av de beste i feltet. Har dog skuffet oss litt de siste gangene, og den er nok mer trippel enn seiersaktuell. Kan være en storskrell for de som jakter litt på dypet. Hesten har nemlig kapasitet til å overraske på en maks dag. 10 Jerkla OK – Utvikler seg stadig, og den var positiv i forsøket. Med ytterligere fremgang er den trippelaktuell.
Rangering V75-4 : A : 9 B : 2-5-3-1-10 C : 6-4-8-7-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5 : 6 Global Supremacy – Har ikke gjort noen feil etter den kom inn på Stall Hamre, og den gjør det også enkelt hver gang. Nest sist jogget den en 13-tid/2100m, og det imponerer når vi snakker om en hest med under 400K på konto. Har kommet til mål med proppene i, og det skal være litt å gå på. Vi banker, og går altså for to V75-bankere lørdag!

7 Princess Of Love – Kom ut etter et skadeavbrekk sist, og den gjør et meget sterkt løp direkte. Åpningen ble i hardeste laget, og dermed ble det litt syre i beina tilslutt. Har ikke det løpet kostet mer enn det smakte så kan den muligens ta opp kampen mot favoritten.

8 Charisma KW – Debuterte for Charlotte Tuverud sist, og det gjorde den med mersmak. Bare dundret fra nedover oppløpet, og den var fakta veldig bra. Har tidligere vært litt “bløt”, og over denne distansen er den nok best med et ryggløp. Trenger ikke å være ueffen med klaff, for den så nemlig ordentlig bra ut sist. 2 Sugarbaby – Kom ut etter pause sist, og den gjør et bra løp noen lengder bak Global Supremacy. Ventes forbedret, er kjapp i vei, og det er en HET trippelhest!

12 Tulle Toulouse – Kommer ut etter en liten pause, men den skal være godt forberedt, og på ren kapasitet gjør den seg ikke bort. Trenger dog tempo fra dette sporet, men det kan være en storskrell om vår banker har en litt under pari dag. 9 Miley Goal – Likte vi etter en lengre pause sist. Spurtet bra i kulissene etter et passivt opplegg, og den varslet form. Er også en aktuell skrellhest for de som velger å gardere løpet.
Rangering V75-5 : A : 6 B : 7-8-2-12-9 C : 1-3-11-10-5

V75-6 : 5 Järvsö Pegasus – Har misvisende referater på seg etter forsøket, men det gjør ikke noe, for da får vi bedre odds på den. Fakta er at den feilet som helt klink inn på oppløpet, kom tilbake på innsiden mot mål, og den var ikke slått med mye. Kommer ut med nytt hodelag lørdag, og vi er litt inne på at det kan dreie seg om tet og slutt. PASSES!

3 Moe Tjalve – Fikk bløffe hjem forsøket, men var uansett god. Kom til mål med krefter igjen, og det er aldri feil før en finale. Er veldig kapabel, og den er faktisk såpass tøff at den kan vinne dette fra dødens. Feilfritt dukker den opp på foto, og den må i a-gruppen. 9 Alsaker Blest – Gikk et OK løp i forsøket, og den fullførte greit fra dødens. Kan ventes MYE forbedret til finalen, smygsporet passer den nok fint, og den er ikke ueffen om det blir hardt tempo her. OBS!

4 Neslands Faksen – Er kanskje dagens største skrik, og den er selvfølgelig aktuell i finalen. Spurtet storstilet i forsøket, og vi hadde 24,4 s 500m på klokken. Er helt ny i omgivelser som dette, og den har ikke vært med på like mange tøffe løp som de andre i feltet. Det kan vise seg å være et pluss, og også vi tar Neslands Faksen på alvor. Bak disse finnes det faktisk ingen som er 100% sjanseløse, og vi har et enormt fint løp å se frem i mot.
Rangering V75-6: A : 5-3 B : 9-4 C : 8-2-1-6-10-11-7

V75-7 : 7 Mc Vet – Kan fort vise seg å være dagens mest spennende objekt på Biri. Vi snakker her om en HØYKAPABEL hest som er betydelig bedre enn grunnlaget sitt, og den gjør en spennende start for ny trener på lørdag. Rapportene på den er fine, og her skal man virkelig være på vakt. Står ikke tilbake for noen i dette feltet på ren kapasitet, og uten noe tull på veien, ja, da skal motstanderne få kjørt seg. MÅ BARE SPILLES!

11 The Secret Light – Hadde vi feeling for på Klosterskogen sist, og det ble veldig enkelt da. Har møtt noen av våre beste stayere, og den er herdet mot veldig gode hester. Har igjen en passende oppgave foran seg, og distansen passer den nok bedre enn noen andre. Motivert, og tidlig. 15 Emir La Brousse – Har virkelig løftet seg i regi Sigbjørn Kolnes, og sist likte vi den enormt godt. Spurtet da voldsomt etter sene luker, gikk helpigg i mål, og inntrykket var magisk bra! Klaffer det bare litt bedre nå så må denne være HET! MÅ MED PÅ ALT!

13 Smiley – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den avsluttet fint bak Glen Ord Superb/Mymanyyouare sist. Går ned en klasse her, og leverer den på sitt beste igjen så er den selvfølgelig aktuell. Outsideren. 10 Sandsjöns Igor – Er en annen veldig bra hest som kommer ut etter pause. Er nybehandlet før denne oppgaven, og er den som før pausen, ja, da kjemper den om seieren. Vårt femtevalg. Disse fem hestene høyer seg litt over de øvrige.
Rangering V75-7: A : 7 B : 11-15-13-10 C : 4-12-14-1-6-2-9-8-5-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Litt om V5-1 + V5-2:
V5-1 : 2 Corsa D’Amour – Har spennende betingelser foran seg i innledningen, og mot en ikke veldig hard motstand er den verdt et forsøk. Fullførte meget fint på en oppjaget sprint sist, og distansen på lørdag er kun en fordel. Om det skulle bli litt krevende forhold er det normalt ikke et minus, og vi iler til med tipsnikken! 5 Wakanda – Vant sikkert for Høitomt sist, og den har mye inne i forhold til et lavt grunnlag. Er kjapp i vei, og unngår den bare dødens så er den nok med i fremste rekke. 3 MS. Quaker Force – Er en hest jeg har spilt mye, og tapt mye på. Det skal tydligvis ikke lykkes for denne, og man kan jo også undres på hvor hard den er i skallen sin. Var uansett OK sist, og den kan muligens lede rundt om. 10 Tina Slide SM – Er en nykommer i Norge, og den kommer til start med helt OK rapporter i ryggen. Er løpets klare outsider, og den må selvfølgelig på bongen. 9 Looking Flower Shine – Er ikke så verst, og smygsporet på lørdag liker vi. Klaffer det bare for kusken så er fakta denne god nok, og den kan opplagt overraske.

Vår rangering : A : 2 B : 5-3-10-9-7 C : 11-6-12-4-1

V5-2 : 8 Ivar Sånna – Er det soleklare førstevalget, og grunnen til at dette ikke ble noe V75-løp. Er det en klink vinner!? TJA! Vant SM sist, og inntrykket var helt enormt i det løpet. Risikerer lørdag å gjøre mye jobb selv, så får vi se om den er modig nok da. Blir enormt hardt betrodd, og her kan det faktisk finnes litt verdi å spekulere. 1 Mymanyyouare – Supersjokk fra rygg på 5 Special Envoy!? Mymanyyouare er veldig kjapp ut, den har flott form i kroppen sin, og nest sist gikk den i nærkamp med Glen Ord Superb (stod 20m bak). Glen Ord Superb satt fast mot den svenske eliten i løpet før der… Feelingen nå er at Mymanyyouare får drømmeløpet, og skulle det bli litt feil for Ivar Sånna, ja, da er ikke Cato sin øyesten sjanseløs. 4 Love Voice – Er fryktelig god på sitt beste, og nå sist gikk den dunderpigg i mål etter sene luker. Har tidligere vært hakk i hel på Support Justice, og den duger mot de beste. Blir skummel om det klaffer med ryggene underveis! 11 Winmecredit – Var fin etter pausen sist, og den kom til mål med krefter igjen på tanken. Er knallgod når den først har funnet formen, og den er tidlig aktuell om Ivar Sånna ikke er helt på topp! 5 Special Envoy – Får den siste streken, og den tas med på superform. Her blir det tidlig tet, og den vil trolig lede dette lenge.

Vår rangering : A : 8 B : 1-4-11-5 C : 2-10-3-6-9

Annonsebilag