*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Magnus Teien Gundersen dominerer i V75

Magnus Teien Gundersen og Emir La Brousse feier over mål som imponerende vinnere av V75-4 på Klosterskogen for to uker siden. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Unge Magnus Teien Gundersen har tatt fem V75-seire de to siste lørdagene. Lørdag har han nye feite vinnersjanser i V75 på Biri.

18.02.17 15:12

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Ålborg: Bankerfritt i flott omgang
Oddstips skiskyting: Norge klar favoritt på herrestafetten
Oddstips skiskyting H2H: Flott odds på Østerrike mot Russland
Lørdagens singel: Leicester går på ny smell
Lørdagens dobbel:
Ny smell for Ødegaards og Heerenveen
Lørdagens dobbel 2:
Seriegullet kan avgjøres i norsk hockey
Lørdagens tippekupong:
Chelsea på vei mot "The Double"
VikingLotto:
Hordalending vant 12,7 mill onsdag

En fantastisk spennende V75 står foran oss på Biri lørdag ettermiddag. Det er flotte spilleløp over hele fjøla og mon tro om ikke unge Magnus Teien Gundersen som sensasjonelt leder V75-statistikken (seks seier) også blir den store kusken lørdag. Han kusker ihvertfall mine to V75-bankere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sagaen fortsetter
11 Emir La Brousse har vært et eventyr for trener Sigbjørn Kolnes og eier Eirik Djuve etter norgesdebuten på Bjerke 16. september i fjor og vunnet seks løp på ti starter her til lands. Tre av dem har vært V75-løp og i siste løpet på Klosterskogen gjorde Emir La Brousse nærmest narr av en så god hest som Denise F. Boko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nest sist gjorde hesten et kruttsterkt seiersløp på Bjerke etter dødens det meste av veien. Står i bakspor lørdag i V75-7, men det er ingen kanoner i første rekke og det må være en strålende seierssjanse igjen for 11 Emir La Brousse. Jeg bankerspiller i V75, i V4 og DD.
Rangering V75-7/V4-4/DD-2: A: 11 B: 5-3-4 C: 7-6-9-1-8-12-10-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tet og slutt?
6 Support Kindness er i strålende form og har perfekte forutsetninger i V75-3. Vallaken kunne ikke stå imot en fantastisk opplagt Moviestile nest sist, men landet likefulltt på råsterke 13.2/1609 meter fra tet. Tok sitt monn igjen sist og via siste indre speedet Support Kindness inn til enkel V75-seier på Klosterskogen. Det er mulig vallaken er aller best med ryggløp, men sprint og forholdsvis overkommelig motstand (og ihvertfall ingen av Moviestiles kaliber), må bety topp vinnersjanse her. Så god at jeg velger ham som min andre V75-banker og som banker i V5-spillet.
Rangering V75-3/V5-5: A: 6 B: 7-12-3-5-2 C: 10-11-1-4-9-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Enda mer Magnus?
Også i V75-4 setter jeg Magnus Teien Gundersen først på min rangering, nå med nytente 13 Remkvikk. Eks-trønderen er en hest jeg alltid har hatt sansen for, men i regi Erik Killingmo har utviklingen vært eksepsjonell. Har vunnet to V75-løp på rappen og går helt klart ned en klasse lørdag. På den annen side er det bakspor på 20 meter tillegg nå, og det er alltid litt sjanseartet. Et klart bankeralternativ, men jeg tar med en hest på gardering.

7 Ask Eld skuffet litt nest sist som min V75-banker på Bjerke, men gjorde helt klart et bra løp som tredje. Sist ble det startgalopp, men hesten kom bra tilbake i kulissene. Er uten tvil god nok til å matche Remkvikk på en bra dag og er det klare motbudet til favoritten.
Rangering V75-4/V4-1: A: 13 B: 7-3-9-10 C: 2-12-5-11-1-14-8-4-6

V75-1/V5-3 - Varmblodshester. 2600 meter voltestart.
Et vidåpent stayerløp innleder lørdagens V75-løp og her er egentlig ingen sjanseløse. Jeg stopper dog på åtte hester på mitt største V75-forslag.

Jeg setter 12 Avalon først på min rangering. Hesten gjorde et meget bra løp første gang ut etter lang pause på Momarken sist og hadde nær hentet igjen storfavoritten Republique. Fra 40 meter tillegg må det klaffe litt på veien, men hesten har vist at han trives på distansen.

3 Elliot B.R. er løpets favoritt og den trolige tethesten. Er litt variabel i prestasjonene, men er sterk og har definitivt ikke noe minus av distansen. 14 Baritron er på gang igjen nå og innfridde som min favoritt på Leangen sist, men imponerte ikke voldsomt. Fra 40 meter tillegg, må nok Baritron helst ha litt drahjelp underveis. 5 Al B. Back Zet er en luring fra strek. Kom aldri inn i løpet som storfavoritt fra et vanskelig startspor på Klosterskogen nest sist, men var meget bra både tredje sist og sist. 1 Intrepid Ibex har innersporet på strek og kommer til få et smørløp underveis.

Gamlingen 8 Hot Vacation H. spurtet flott til tredje i et V75-løp sist og liker distansen og 7 Lass Labero er i knallform. Begge disse 20-meters hestene kan vinne med maks klaff.

Fra strek tar jeg også med høykapable 4 Tornado Lavec på det aller største V75-forslaget. Lura-traveren må dog ikke tape for mye fra start, men distansen er slett ikke noe minus.
Rangering V75-1/V5-3: A: 12 B: 3-14-5-1-8-7-4 C: 13-2-6-10-11-15-9

V75-2/V5-4 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Flott spilleløp i V75-2 for kaldblodshester under rivende utvikling. Vidar Hop tror han kan forsvare innersporet med 1 Lome Frikk og kan ha rett i det. Vallaken var strålende i seiersløpet sist og det var første løpet etter noen måneders pause.

9 Bjørnemyr Texa står spennende til i rygg på nevnte Lome frikk og har kanonform for dagen. Får denne dama lukene mot mål, kan hun legge på til den tredje strake seieren. 4 S.T.C.C. Faksen er en spennende svenskegjest som er vanskelig å sette inn i dette løpet. Har vunnet tre av de fire siste i Sverige og tidsmessig har det også vært solid. 5 Tyri Loke imponerte ikke i årsdebuten på Jarlsberg tross seier og må heve seg fra det løpet for å vinne her. Disse fire skiller seg litt ut i dette løpet, og blir mine strek på de to minste V75-forslagene. Men det er sprint og mange kapable hester på farten her og på det største V75-forslaget betaler jeg for samtlige 12 startende.
Rangering V75-2/V5-4: A: 1 B: 9-4-5 C: 6-3-12-10-2-7-11-8

V75-5/V4-2 - Varmblodshester. 2600 meter voltestart.
10 Revenue Lavec blir knallhardt betrodd i dette stayerløpet, men var altså helt sjanseløs mot Skyfall sist lørdag på Forus. Gjorde på ingen måte noe dårlig løp da, og gikk utvendig store deler av løpet. Nå er det bakspor og noen gode motstandere og jeg tyr til noen garderinger.

7 Miss Mirchi har hevet seg mey i regi Jim Roger Olsen og fra springspor, taler mye for tidlig tetkjenning her. Fireårshoppa var solid i seiersløpet etter tøft opplegg underveis sist og kan få styre i front her. 6 Mr. Picasso var veldig forbedret fra årsdebuten sist på Jarlsberg og er en vinnerhest. Se opp.

9 C.C. Sugar blir nesten ikke rørt i spillet, men var meget god toer nest sist på Biri og har garantert fordel av distansen. Jeg tror klart mest på disse fire, men tar med 11 Annie's Boy på det aller største V75-forslaget. Bakspor trekker ned og distansen er et usikkerhetsmoment, men det er ei hoppa med bra kapasitet dette.
Rangering V75-5/V4-2: A: 10 B: 7-6-9-11 C: 3-1-12-2-5-8-4

V75-6/V4-3/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Et strålende spilleløp i dette kaldblodsløpet og jeg setter pausehesten 7 Steinfaks først på min rangering. Den dyktige treneren Ronnie Hansen tror hans hest er god nok til å vinne på direkten og Steinfaks hadde en kanonsesong i fjor.

6 Finnskog Sjefen kommer fra en gedigen formstall og Henrik Kulbliks vallak blir millionær dersom han er blant de tre første i mål her. Er meget kvikk i vei, men 2100 meter har ikke historisk vært yndlingsdistansen. 3 Myhreng Jerker har velkjent kapasitet, og uten galopp er Mikkelborg-traveren alltid seiersaktuell.

4 Kolnes Kjell gjør en meget spennende debut for Jenny Thygesen. Ungheststjernen har trent strålende i hennes regi og kan være en vinner på direkten. De fire hestene får plass på mine V75-forslag.

8 Lex Lodney er en hest jeg kanskje skulle hatt på. Gravdal-traveren er en humørhest som nesten er umulig å regne på, men jeg får ikke plass til ham på mine V75-forslag på Nettavisen lørdag.
Rangering V75-6/V4-3/DD-1: A: 7 B: 6-3-4-8 C: 5-1-10-2-11

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.