Meget vrien V75-omgang på Forus


Per Oleg Midtfjeld, og Patricia Hastrup blir en av dagens tyngste V75-favoritter. _foto_Roger Svasr¿d_hesteguiden.com
Per Oleg Midtfjeld, og Patricia Hastrup blir en av dagens tyngste V75-favoritter. _foto_Roger Svasr¿d_hesteguiden.com

Brennkvikk banker innfrir i en svært vrien V75-omgang! Flere meget dype tipsenere! Vi jakter de helt store kronene på Forus lørdag!

Sportspills øvrige lørdagsmeny:

V65 Harstad: NM for damer med sjokk på menyen

Singel 1: Bury er i trøbbel
Singel 2: Zlatan redder ikke Sverige
Dobbel: Spania må skyte ut av startblokkene

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Forus Travbane byr på en av de mest vriene V75-omganger som vi kan huske å ha ranket. De helt klare bankerne glimrer med sitt fravær, og flere av løpene er dessuten VIDÅPNE! Vi har tatt noen sjanser denne lørdagen, og lykkes vi, ja, da kan dette ende med svært store kroner!

2 Patricia Hastrup (V75-4) velger vi å banke. Dette blir en klar favoritt, men i V75-spillet så betyr det mindre da det er seks nøtter igjen å knekke.

Alt om dagens V75-omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til løpene på Forus:

V75-1 : 11 Soho (14,8%) – Har fått seg noen løp i kroppen etter pause, og her er storformen ordentlig på gang. Var solid i nederlaget sist i Danmark, og skulle den kanskje være ytterligere et knepp opp her, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg. Hestene til Bo Westergaard går dessuten som toget for tiden, og Soho kommer ut fra Norges formstall nummer 1! Et lite felt er et stort pluss, den har slått Denise F. Boko 2 av 2 ganger på samme distanse, og Soho fortjener rett og slett et forsøk i innledningen. SPILLES! 10 Denise F. Boko – Var god på Bergen, og den avslørte også form sist, i det som ble et skikkelig rote-løp. Blir hindret, havner opp i dårlige rygger, men den var likevel med der foran på oppløpet, og den feiler fra seg en fin premie. Hadde gått 10,9/11,0 uten denne galoppen. Har ikke fått det til på Forus i de to løpene som den har gått der tidligere, men det kan selvfølgelig ha vært tilfeldig. Er selvskreven nå! 1 Dream Superb – Hestene til Tor Olaf Halle imponerer mer enn noen gang. Dream Superb er en av disse, og den har hatt et solid år sålangt. Jogget tidligere i år (04/07-Jarlsberg) en 13-tid på samme distanse, og alt taler for at den vil lede dette løpet lenge. 2 Explosive Lane – La inn 12,9 s 1000m fra tet sist, og den var igjen et lekkert skue. Er en av Bergen Travpark sine beste hester, og den er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Er langt fra ueffen her om den går opp mot sitt beste. 5 Love Me Madley – Gikk bra i kulissene nest sist, mens det ble galopp sist. Har kapasitet, og den kan skrelle på en maks dag. Tas med om løpet garderes bredt.

Vår rangering : A : 11-10 B : 1-2 C : 4-3-8-5-6-7-9

Svimlende 13 millioner kan bli dine!

Her kan du kjøpe deg et "millionlodd" til lørdagens V75-løp!

V75-2 : 2 Loreal J. (1,1%) – Blir for lite spilt her, og den MÅ passes. Var knallgod i flere løp i april før i år, og den imponerte da. Tok blant annet ned Mahwah, og den holdt også nesten unna for en såpass kapabel hest som Netherlee’s Dream. Kommer ut lørdag med gode rapporter i ryggen, og den har trent sterkt før dette løpet. KAN SKRELLE! 4 I Am The Tiger – Var helt håpløs tidligere, og den var omtrent umulig å få rundt feilfri. Har blitt betydelig finere den siste tiden, og den har vært ordentlig god på slutten. Vi stoler dog ikke helt på den, og på lørdag har den dessuten et trangt spor i volten. Skal med, men vi blir ikke veldig overrasket om den roter det til for seg. 5 Chezando – Har fått fire løp i kroppen, og den blir stadig bedre. Vant i svært billige omgivelser sist, men man skal være klar over at den viste kjappe 11,2 s 500m med krefter igjen. MÅ TAS PÅ ALVOR selv om det er tøffere imot. 1 Mahwah – Er en kapasitet-traver som debuterer for ny trener. Duger på sitt beste, den er kjapp ut, og den trenger ikke å være ueffen her. 14 Edson Boko – Fikk maks sist, dog etter en småtøff innledning, men var da ute i helt andre omgivelser enn her. Står i første omvendt på tillegget, og den burde komme seg fint avgårde. Vi vil dog se denne fighte litt igjen før vi heiser den høyere opp på ranken, og det er heller ikke lett å vinne fra tillegg når det dreier seg om V75.

Vår rangering : A : 2-4-5 B : 1-14 C : 10-15-6-11-9-3-13-12-8

V75-3 : 7 Hauan Prinsen – Blir grovt undervurdert her, men den kan opplagt vinne dette. Gikk fullt godkjent etter galopp sist, og det på en distanse som ikke er noe pluss. Er meget kjapp ut med auto, og vi ser ikke bort fra at Svein Ove Wassberg klemmer til direkte i håp om å kanskje komme seg tidlig foran. Skulle man lykkes på startsiden så er Hauan Prinsen i våre øyne HET! Glem ikke at den var hakk i hel på Bacchus ØK 02.05.2015, og da var distansen 2040ma… Nå passer distansen bedre, og vi velger altså å varsle skarpt for dette mulige sjokket! (Ble strøket fredag) 12 Bacchus ØK (38,3%) – Ble det feil for sist, men vi likte likevel ikke at den slo på galoppen da. Når disse ØK-hestene først begynner å feile så pleier dem ikke å være spesielt stabil i tiden etter, og det må man være klar over her, og spesielt når det skal dreie seg om en oppjaget sprint. Er den beste hesten, men fra slike betingelser så må den synes på lørdag! 4 Ty Tinn – Ble grovt sjenert til galopp sist, men den kom helt strålende tilbake, og vi hadde 23,3 s 500m på klokken med krefter igjen. Har denne lørdagen en spennende oppgave foran seg, og for oss er dette løpets store outsider. 8 Nume Elden – Knep seieren oppunder mål sist, og den var OK da. Er litt spesiell, og vi er ikke sikker på om den vil gå så veldig mye bedre for Eirik Høitomt, selv om det selvfølgelig er et klart pluss. Må dessuten ha klaff fra dette sporet, og for oss er den kun en bitteliten outsider. 9 Lille Jerkeld – Har Ove Wassberg funnet ut av, og da har også fremgangene kommet. Er meget bra på kapasitet, og selv om distansen nå er i korteste laget så skal den ikke dømmes helt bort. Den har nemlig vært knallgod på slutten. 

Vår rangering : A : 12 B : 4-8-9-2-3 C : 1-6-10-11-5

Svimlende 13 millioner kan bli dine!

Her kan du kjøpe deg et "millionlodd" til lørdagens V75-løp!

V75-4 : 2 Patricia Hastrup (55,6%) – Er i sitt livs form, og den har sett helt enorm ut på slutten. At den vant sist skal nesten ikke kunne gå an med tanke på hvor sent den fikk lukene. Taktet imidlertid helt voldsomt om når den fikk lukene, og det ble sikkert. Gangen før så holdt den lekestue med Denver, la inn 09 s 500m, og den så ubrukt ut over mål. Eneste usikkerhetsmomentet denne lørdagen er om Special Envoy løser. Gjør den det, og at den er på sitt vanlige hissige humør, ja, da kan dette bli småskummelt. Dog trenger vi en banker i denne omgangen, som er krevende, og 2 Patricia Hastrup har sett såpass fin ut på slutten at den må bare bankes! Begynner man å gardere her så er det jevnt blant flere. 9 Apollo Hornline – Står ypperlig til for å smyge med, og man må ikke glemme at den nesten fanget Denver i et løp tidligere i år. Nå vil Apollo Hornline få et finere løp enn mye spilte Denver, og den kan overraske om tempoet skulle bli høyt! 5 Denver – Var bra i nederlaget sist, men den er vel kanskje ikke like RÅ som tidligere. Tilbake på sitt beste så kan det gå, men her er faren at den må gjøre mye jobb selv. 6 Cadabra Tooma – Har hatt et uhell i trening hvor den falt om kull, slo seg, og man er litt usikker på den. Skal uansett bare ha en gjennomkjøring før finalen på Bjerke neste helg. 7 Choco Sun – Ble speedet ned av Patricia Hastrup nest sist, mens den var helt rå sist. Vingelrisk fra dette sporet, og dermed er den kun en liten outsider som tas med om løpet garderes bredt.

Vår rangering : A : 2 B : 9-5-6-7-4 C : 3-1-8-10

V75-5 : 8 Eigelands Spretten (10,1%) – Har en helt RÅ kapasitet, og den er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto. Var riktignok ikke til sin fordel i billige omgivelser sist, men nest sist så går den fakta 30-40m bedre enn en hest som Tyri Balder, og alle så vel hvor bra den var sist helg? Her er Eigelands Spretten helt riktig ute når det gjelder motstand, og fungerer den som best, ja, da skal noen og enhver få litt å bestille! STOR OBS-HEST SOM MÅ MED PÅ ALT! 13 Art Skogfari – Er imidlertid ingen kastekjepp, og den utvikler seg dessuten helt strålende. Sist hentet den lengder på en såpass god hest som Ingbest, og på vår klokke stod det brennkvikke 22,4 s 500m med krefter igjen. Distansen her er kun et pluss, og motstanden den riktige. Skal inn i a-gruppen, og den fortjener en tidlig strek. 3 Høvåg Ask – Har levert fine løp i billige omgivelser. Var riktignok ute mot Sjø Kongen nest sist, men der ble den parkert. Vi er usikker på hvor hard denne er i skallen, men skulle den komme seg foran så kan den selvfølgelig lede lenge. 7 Kapitana – Var strålende til seier sist, og da la den inn 25,5 den siste runden. Kommer nå ut etter en liten pause, men viser den i nærheten av det den viste sist så er den med å kjemper om det! 10 Trø Kato – Kan være skrellen. Gikk nemlig enormt etter galopp sist, og vi gav den to pluss i kanten da. Andre omvendt i volten er perfekt, og den har altså kapasitet til å overraske! 5 Grude Eld – Står med to strake, og den blir mye spilt. Er dog utrolig vrien å kjøre, og den er dessuten dårlig fra start. Her må den fort gå rundt et stort felt i sporene, og da vil galoppen aldri være langt unna. Kan vinne, men fra denne utgangsposisjonen så ranker vi en mye spilt hest litt ut.

Vår rangering : A: 8-13 B : 3-7-10-5 C: 9-6-4-1-14-15-12-2-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 13 Tom Tom Des Agets (1,6%) – Gjorde flere fine løp når den kom til Norge, og den var ikke langt i fra å vinne V75 på Forus tredje sist. Da slo den hester som Apollo Hornline/Urban Barsk/Barifant, og bedre hester enn hva den møter her. Var også klart bra nest sist, før den skuffet sist. Nå kommer den ut etter en liten pause, det er fine rapporter på den, og motstanden er den riktige. Per Oleg Midtfjeld opp er interessant, og distansen takler den bedre enn de fleste. PASSES! 8 Bruno Di Quattro – Vinner dette løpet om den går feilfritt. Den var solid etter pause nå sist, og den varslet form direkte. Sporet er dog ikke bra, og den sliter veldig med volte. Skal i a-gruppen, men her er det altså en SKYHØY galopprisiko! 2 Sesamo OM – Var det negative rapporter på etter pause sist, men den gjør da et oppløftende løp i ganske så tøffe omgivelser. Nå har den fått dette løpet i kroppen, og skulle den kanskje være enda et knepp opp nå, ja, da er den med helt i fremste rekke. 4 Valokaja Hindø – Fikk det ikke helt til å stemme sist, men da var den altså VELDIG hardt ute! Har kapasitet utover det grunnlaget den har på konto, og dette er løpets store outsider! 10 Bonjovi BR – Gikk lynraske 08,4 s 500m i kulissene sist, og den går fakta veldig bra selv om det kun ble en femteplass. Distansen takler den, og får den ryggløpet så kan dette gå veien. 11 Arc Va Tout – Er veldig bra på kapasitet, men den svinger i prestasjonene. Er som alltid en stor outsider!

Vår rangering : A : 13-8 B : 2-3-10-11 C : 7-4-6-1-15-12-9-14-5

V75-7 : 14 Elmer (19,4%) – Har et spennende løp foran seg denne lørdagen, og med stigende form så velger vi å plassere den knepent først. Gikk et enormt løp sist, og den ble da kun speedet ned helt oppunder mål. På klokken vår stod det skarpe 20,4 s 1000m. Pål Buer opp er interessant, og hesten er i de beste hender. Har tidligere banket Ulsrud Tea fra likestart, og den er altså 20m billigere ute nå. SPILLES! 13 Odd Herakles – Plasserer vi også i a-gruppen. Har nemlig avsluttet solid i sine siste løp, og den er på vei mot formen. Er veldig kjapp ut, og den kan kanskje skaffe seg et aldri så lite forsprang på de verste konkurrentene direkte! Dermed er også Odd Herakles en av dem som er meget aktuell her. Stallen melder faktisk om en litt bedre sjanse for Odd Herakles, og det er verdt å merke seg. 15 Ulsrud Tea – Har vært helt ENORM i monte, og den blir nok MYE spilt her. Man skal dog være klar over at den er 20m tøffere ute enn vanlig, og dette blir ikke enkelt for hjemmehåpet. Kan gå med flyt. 11 Moe Svarten – Gjør det ene sterke løpet etter det andre, og den er i en flott form. Sporet trekker ned, og den vil tape ut. Er i våre øyne mer trippel, enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 14-13 B : 15-11 C : 10-1-12-9-8-3-2-5-6-7-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 11 Stjerne Sola – Fullførte meget bra i kulissene nest sist, og den varslet form da. Nå sist så viser den 27,0 en runde etter galopp, og selv om den fikk melkesyre på oppløpet så viste den igjen at den er på riktig vei. Her er det billig imot, og fortsetter den sin fine fremgang så kan den skrelle. 10 Dana Vigdis – Var positiv nest sist hvor den kun tapte for to gode. Nå sist gikk den klart bra etter galopp, og den kom til mål med krefter igjen. Virker stadig bedre, og den utvikler seg fint. Er langt fra ueffen om det skulle klaffe på veien. Bak disse så er løpet VIDÅPENT, og garderinger er å anbefale.

Vår rangering : A : 11-10 B : 1-9-3 C : 4-5-8-7-6-2

V5-2 : 7 In Front – Dette er ingen dum traver, og den er spillbar her om det skulle løse seg. Er bedre enn raden, og den gikk helt strålende etter en tidlig galopp nå sist. Har aldri vært den enkleste å sveive inn, men et billigere løp når det gjelder motstand kan den knapt nok få. MÅ MED PÅ ALT! 12 Petite Oiseau – Gjør stadig fine løp, og den var også OK i nederlaget nå sist. Får den vare litt tempo på forestillingen så har den en giftig speed, og også denne må med på alt. Bak disse er også dette løpet vidåpent, og en bred gardering kan være smart.

Vår rangering : A : 7-12 B : 5-9 C : 8-4-3-10-6-2-1-11