Millionjakt i V75


Deep Sea Dream med Tom Erik Solberg. Foto ved hesteguiden.com
Deep Sea Dream med Tom Erik Solberg. Foto ved hesteguiden.com

Du kan vinne 13 millioner! Vi knaller til med en formtoppet banker samt mye snadder i jakten på storcashen! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Harstad: Herlig V65-jackpot fra Harstad
Tippetips: Full tillit til Arsenal på lørdagskupongen
Oddssingel PL
: Bournemouth kan yppe seg mot Liverpool
Oddssingel PL: Chelsea kan da ikke være sjanseløse mot City
Oddssingel PL: Tottenham må tenke på Champions League
Oddssingel PL: Sean Dyche i alvorlig trøbbel
Oddsdobbel 1: Saftig lørdagsdobbel med Birmingham
Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under  spillboksen

Med kun 16 dager igjen til jul så begynner det å haste å spille inn litt ekstra til å handle julepresanger for. Når det gjelder lørdagens V75-omgang på Forus så burde det være store muligheter for å lykkes da dette er en omgang vi virkelig liker, og en omgang som vi som vanlig har lagt ned MYE jobb i.

Det vrimler med underspilte objekter, og bankeren vår, ja, den har funnet superformen! 6 Deep Sea Dream (V75-4) har imponert stort de siste gangene, den møter billigere motstand på lørdag, og vi tror hardt på seier.

Gå ikke glipp av følgende mot TRETTEN V75-MILLIONER:

V75-1 : 3 Tripsson Ø.K. – Er i en helt sensasjonell form, og løpet på 21,5 fra dødens sist var uvirkelig bra. At den så ut som den kunne fortsatt i en runde til gjorde det ikke mindre bra. Wow! Her blir det gratis tet, og er den som sist blir den umulig enkel å plukke ned. VÅR FAVORITT! 9 Roli Eld – Er på vei til å vokse inn i eliten, og den har tatt store steg etter den kom inn på Stall Hamre. Vant enkelt sist, og nest sist var den faktisk hakk i hel på Odd Herakles fra likestart… Fra andre omvendt kan fort Roli Eld komme direkte, og den er HET om den leverer på sitt beste.

13 Ulsrud Tea – Blir trolig en av dagens tyngste favoritter, men dette er alt annet enn noen enkel oppgave. Holder en hysterisk form, og får den ryggløpet sitt så er den naturligvis giftig på ren speed. Kan runde alt, men på lørdag må den være på sitt beste om den skal gjøre det… 2 G. Jerken – Er på vei mot formen igjen, og den står veldig fint inne i dette løpet. Er trippelaktuell med riktig reise, men vi blir noe overrasket om den vinner.

Vår rangering : A : 3 B : 13-9 C : 2-7-10-6-5-8-12-1-11-4

V75-2 : 2 Rebella Matters – Blir hardt betrodd, og det kan opplagt dreie seg om tet og slutt. Spurtet fint bak kapable Gogo Hall sist, og formen virker å være veldig fin. Vær dog OBS på at dette er en fersk hoppe som har vært holdt i gang i hele år (må da begynne å bli sliten?), og den skal ikke være mye under pari her før den er i trøbbel. Motivert, men… 10 Come Vacation – Det nye kuske stjerneskuddet fra Bergen, Bjørn Steine, kan få sitt store gjennombrudd med denne fartsfylte hoppen på lørdag, og det er en hest man virkelig skal se litt opp for. Leverte en avslutning i 09-fart sist, og det gjorde den mot deler av eliten på Forus. Kan ikke få et mer riktig løp når det gjelder motstand enn dette, og med den minste klaff er den helaktuell. VI DOBLER OPP A-GRUPPEN!

12 Xantippe – Har ikke den beste raden, og den går fort i glemmeboken på lørdag. Er imidlertid MYE bedre enn raden, og nest sist satt den bom fast med alt igjen. Kåre Refsland som sjeldent snakker i store bokstaver er fakta optimist før dette løpet, og for oss er det snakk om løpets klare outsider. 9 Lucky Princess – Er en annen som er bedre enn raden. Den gikk et svett løp mellom to galopper sist, og viser den slike takter her i en feilfri utgave, ja, da har den form til å overraske. 5 Lightning – Fikk seg en bredside mot oppløpet sist, og den ble sjenert fra en plass helt der foran. Har løftet seg, og den er ikke ueffen med flyt på veien.

Vår rangering : A : 2-10 B : 12-9-5 C : 3-13-11-1-6-7-8-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 11 Helen Boko – Er best, men har vært noe variabel i aksjonen sin, og det er grunnen for at vi ikke tør å gå ALL IN. Var smellfin når den vant tredje sist, fulgte så opp med å ikke fungere som best nest sist. Nå sist vant den i Bergen, men da hadde den et gaveløp foran seg. Fra et åpent spor bak bilen hadde det normalt dreid seg om tet og slutt, men fra denne utgangsposisjonen blir det annerledes. Motivert, men… 4 Goliath B.R. – Er en av de hestene vi er mest spent på denne lørdagen, og det er en traver som MÅ passes. Debuterte for Kenneth Handeland etter pause sist, og den avsluttet sylvasst etter sene luker. Var alt annet enn tom over mål, og på klokken stod det 11,8 s 300m. Blir ikke enkel å slå om den kanskje er ytterligere forbedret til denne starten. SE OPP! VI LÅSER DETTE HELFREKT PÅ DISSE TO!

9 Van Der Meulen – Får MYE spill på seg grunnet en smellfin rad. Har dog vært strøket siden det siste løpet, og den har vært lenge borte. Duger på sitt beste, men etter dette oppholdet plasserer vi den kun på outsiderplassen. 6 Larry Joe – Debuterer for Kjetil Djøseland som har vært fornøyd med den i jobbene. Har litt masse, og det er mulig den trenger en blåser etter pause. Vi vil gjerne se denne i et løp før vi ranker den høyere opp, men den er naturligvis aktuell som gardering. 5 Super Talisman – Er ikke så verst på sitt beste, og nå varsler dessuten Kathrine Strand om en traver som har løftet seg i jobbene. Dette kan derfor være en spennende hjemmehest å ha med som skrell på bongen.

Vår rangering : A : 11 B : 4-9-6-5 C : 1-2-10-12-8

V75-4 : 6 Deep Sea Dream – Det er en vill klasseforskjell i dette løpet, og halvparten av hestene er 100% sjanseløse. Deep Sea Dream blir vår klare banker i omgangen, og vi snakker altså her om en 10-åring som for alvor har vokst seg inn i eliten. Den spurtet sterkt, og var kun en lengde bak Lionel i mål nest sist. Nå sist vant den sprettlett fra dødens, og den slo da en relativt tøff motstand enkelt. Har vært tredje + andre i dette løpet de to siste årene, men nå er det fakta billigere i mot. Er LYNRASK ut på volte, og med stallhest på utsiden så kommer nok Deep Sea Dream seg ut direkte. Ingen på strek ønsker å svare, og vi blir derfor overrasket om ikke dette dreie seg om tidlig tet og slutt. ALL IN!

9 Donatomite – Er i toppform, og ble sittende fast med krefter igjen sist. Frode Hamre uttaler til Trav og Galopp-Nytt at den er like rask ut på volte som auto. På oss virker det litt rart da den enda ikke har startet med volte… Er uansett det opplagte motbudet, og hesten som skal med om vår banker garderes. 7 Radieux – Galopperte sist, men har ellers vist fin form, og er bedre enn raden. Er ikke ueffen om Deep Sea Dream skulle være under pari, og vi plasserer den på outsiderplassen. 8 Explosive Lane – Er pågang i regi Pål Buer, og sist satt den bom fast over mål. Vi er usikker på hvor modig den er etter mye trøbbel de siste årene, men går den på sitt beste, ja, da er den trippelaktuell.

Vår rangering : A : 6 B : 9-7-8 C : 10-11-1-5-3-4-2

V75-5 : 3 Ros Son – Vi liker hjemmehester på slike kjøringer som dette da de ofte er satt litt ekstra opp for oppgaven, og når det gjelder Ros Son så er den litt spennende. Feilet nemlig bort en mulig seier sist, mens den slo 15 S.K.’S Karsk med tilsvarende betingelser tredje sist. Har en ganske fin kapasitet, den står riktig til, og skal passes. 7 Odin Faks – Her har Tommy Fløysand/Martine Wessel gjort en helt strålende jobb. Odin Faks har alltid hatt kapasitet, men den har fungert dårlig, og det har blitt mye galopper. Er ikke helt perfekt nå heller, men den er garantert i nærheten av så fin som det er mulig å få den. Var brenngod til seier sist, mens den avsluttet sterkt i 26-fart nest sist. Sporet er sjansebetont, men løser det seg så kjemper den med garanti om seieren. DOBBELT A-VALG!

4 Valle Hugo – Mener Team Tjomsland møter bedre hester nå enn når den møtte deler av årgangseliten sist. Akkurat det kjøper vi ikke. Er billigere ute nå, tredje omvendt er et bra spor, og er viljen/humøret på topp så er den normalt med helt der fremme. 15 S.K.S’ Karsk – Har trukket et helt iskaldt spor, og selv om hesten er bra er dette ingen enkel oppgave. Kan runde, men den trenger normalt både flyt + litt flaks for å rekke frem. 11 Soten – Er god nok, men med usikker form ranker vi den litt ut. Er dog nybehandlet før denne oppgaven, og tilbake på sitt beste er den opplagt en av de som kan kjempe om seieren. 5 Talent Ø.K. – Er det litt kapasitet i, men den opptrer dumt i banen, og galoppene er aldri langt unna. Feilfritt = da kan det gå veien.

Vår rangering : A : 3-7 B : 4-15-11-5 C : 8-1-14-6-2-9-12-13-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 11 Matchplay S.S. – De siste skal bli de første? Vi er veldig inne på at her blir det kjørt som det ryker, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Hesten vi plasserer først avsluttet sterkt etter pause sist, men var kanskje noe tung i kroppen. Tredje sist spurtet den også veldig bra i kulissene (11,1 s 300m), og da var det Noble Superb som vant foran Cathrine’s Chevy… Er med garanti en av de beste hestene i feltet, den er satt opp for denne oppgaven, og som lite spilt må den være spennende. 12 Broad Vision – Ser helere/finere ut i Hamre-regi, og da burde det være mye å hente. Viste 13,4/1300m etter galopp sist, og da ble den ikke kjørt i bunn. Har en voldsom speed i kroppen, og med tempo blir den skummel for noen og enhver. DOBBELT A-VALG!

2 S.K.’S Mystic Titan – Var under pari sist, men er fikset på etter det løpet. Er en ordentlig bra hest når den står på fire friske bein, den er kjapp fra start, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Har en stor sjanse om den kommer seg foran. 4 Masserati G.T. – Har gjort to løp for Pål Buer, og det er blitt to seire. Sist vant den altså på knallsterke 14,1/2040ma… Er veldig kjapp i vei, og Pål Buer varsler om gassing fra start. Fra eventuelt tet = da er denne HET!

1 Royce Rolls – Var utrolig tapper i nederlaget mot gode Aida Boy sist, og den utvikler seg veldig fint. Innersporet kan bli en felle, men blir den ikke fast er den en av flere som kan vinne. 3 Le Rapide – Har også den løftet seg mye, og den er dessuten kjapp i vei. Magnus Teien Gundersen jakter nok teten, og når han den så kan det bli tredje strake. Disse seks hestene skiller seg ut i et meget fint løp.

Vår rangering : A : 11-12 B : 2-4-1-3 C : 5-9-6-10-7-8

V75-7 : 1 Brage Hindø – Her har Kjetil Djøseland gjort en utmerket jobb med en hest som er neppe veldig enkel å holde hel. Den har levert to solide løp, og da må man huske på at det har den gjort uten å være helt optimal i aksjonen sin. Henger den sammen hele veien på lørdag så blir den alt annet enn enkel å fange. SPILLES! 9 Gretzky Boko – Var en bunnsolid toer sist, og den holder superform. Er ikke helt stabil med volte, men fra dette sporet burde det kunne gå. Det vi ikke liker her er at det er lik eier på både Brage Hindø/Gretzky Boko, og det kan fort bety at det blir kjørt litt slik eier ønsker. Vi plasserer derfor begge i a-gruppen, og disse vil naturligvis være med på alt av bonger.

13 Darco – Holder uforandret fin form, og det er en av de som virkelig elsker disse lange distansene. Har møtt de beste stayerne i grunnlaget, og den gjør seg ikke bort i et løp som dette. Outsideren. 14 Annie’s Boy – Er vi usikker på. Halle melder om at den skal være kraftig forbedret denne lørdagen, men hvordan står det egentlig til med aksjonen? Den fungerte ikke på Bjerke nest sist, og vi synes heller ikke den var optimal i aksjonen sin sist. Har tjent raske kroner, og denne er kun en i mengden for oss. 3 Nu Love S.S. – Vi liker å spille på Dalen, og vi liker strekhester i slike løp som dette. Her får Dalen sjansen bak en traver med solid styrke, det er fine rapporter på den, og feilfritt er den fakta god nok til å overraske.

Vår rangering : A : 1-9 B : 13-14-3-12-10-7-2 C : 8-5-6-4-11-15

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Glem ikke V5-spillet! Her er litt info rundt de to første løpene:

V5-1 : 1 Magnums Philiokus – Var under pari i debuten, feilet så i seierskampen mot Vikingrappen andre gang ut, mens den vant veldig enkelt sist. Er under en kraftig utvikling, og den har normalt en STOR sjanse å lede dette løpet rundt om. Motivert favoritt som også vi tror mye på. 3 Tøffen – Var strålende fra dødens på Vikingrappen nest sist, mens den jogget inn til en veldig enkel seier sist. Så ordentlig bra ut, og også dette er en traver under en sterk utvikling. Kan nok ned mot 30 på distansen, og den er alt annet enn ueffen. 9 Ruskeli Svarta – Ble veldig skjev, og feilet sist. Har ellers avslørt stor fart, og dette er en hoppe som kan litt. Blir spennende å se i hendene til Dalen, og den får stå som en klar outsider. 2 Himalaya – Har nok Ove Kenneth strammet litt opp i trening, for det var en mye forbedret hest vi fikk se sist. Spurtet veldig fint, og den varslet endelig at den er på riktig vei. Kan være en aktuell gardering om man spekulerer litt.

Vår rangering : A : 1 B : 3-9-2 C : 5-4-6-8-7

Vår V5-banker:
V5-2 : 9 Professor Ø.K. – Er helt overlegen i et løp som dette om den leverer på sitt beste. Feilet som helskummel i angrep på siste bortre sist, og den har fått hente seg inn etter det løpet. Djøseland varsler om fine treningsjobb, og vi tror IKKE den taper et løp som dette feilfritt. Går 26 i «blinde», og det gjør ingen andre på en tilsvarende måte. 4 Tangen Frikk – Travet ikke noe bra nedover oppløpet i Bergen sist, og den fikk seg en fortjent R i raden der. Er nok behandlet etter det løpet, den er under utvikling, og den skal med om Professor Ø.K. garderes.

Vår rangering : A : 9 B : 4-6-8 C : 2-3-1-5-7