*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Millionjakt mellom de syv fjell

Red Team Rex så lysende ut i årsdebuten sist, og blir hardt betrodd lørdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi jakter ny suksess i Bergen! Banker som det lyste av sist! Mulig sjokk i dagens dårligste løp! Enormt drag i finalen! Nå skal V75-lukene tømmes!

18.05.15 17:06

Sportspills meny lørdag:
V4 Åby: Norske montehester på farten
V65 Sørlandet: Jackpot med Tekno Odin
V4/V5 Klampenborg: Høytidshelg for galopp
Oddstips 1: Gerrard scorer i avskjedskampen
Oddstips 2: Juventus tar en pause
Oddstips 3: Sogndal på topp for å bli
Tippeliga 16. mai: Skade- og karanteneoversikt
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En PRAKTFULL HELG venter for vi som er glad i god sport og spill! Lørdag knaller altså Bergen Travpark til med en herlig V75-omgang hvor du kan stikke av med 13 millioner om du skulle bli alene om å ha syv riktige. Vi har spilt inn langt over en million på banen mellom de syv fjell før i år, og lørdag jakter vi på ny! Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På selveste 17. mai byr Vermo i Finland på en gedigen V75-omgang. Her spiller man i felles pott med Sverige/Finland, og skulle du bli alene her, ja, da venter det formidable 17 millioner. Vi har flere norske innslag med, og Thai Broadway skal forsvare de norske fargene i hovedløpet. Vi kommer tilbake med tips til løpene i Finland i løpet av lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder omgangen på Bergen Travpark så er den spekket med spennende V75-objekter, og vi har klare ambisjoner om å krige om store kroner! Bo Westergaard får tilliten som dagens bankerkusk, og Red Team Rex (V75-1) bankes i innledningen.

Få ellers med deg følgende tekst til dagens løp:

V75-1 : 6 Red Team Rex – Leverte en helt herlig oppvisning direkte etter pause sist, og via 12,5 s 1000m så ble det meget enkelt. Har et SKYHØYT maks nivå, og det vil se utrolig dumt ut om noen innvendig tør å svare denne. Da kommer de i hvertfall ikke til mål. Vi håper/tror at Red Team Rex kommer seg tidlig foran, for da er dette løpet kjørt alle dager i uken. I en omgang som ellers har flere løp som krever litt gardering så er det godt å innlede med en banker som vi tror hardt på. SPILLES! 12 Apollo Hornline – Blir trent av Bergen Travparks beste trener, og den kommer ut i en nybehandlet utgave etter at den skuffet sist. Har et HØYT maks nivå, og den kan avslutte formidabelt når den er på hugget for dagen. Er det opplagte motbudet slik vi ser det. Garderer man løpet videre så skal følgende hester med: 11 Zarbaro Boko, 9 Petter Rags, og 8 Barifant.

Vår rangering : A : 6 B : 12-11-9 C : 8-7-10-5-2 D : 3-1-4

V75-2 : 7 Super Gullet – Dette er det beste kaldblodsløpet som er blitt kjørt innen monte i Norge, og det er et løp som vi gleder oss MYE til. Draget vårt har fått opp en perfekt rytter denne lørdagen, og dette er en hest som vil passe Siv Emilie Løvvold. Hun er norges beste rytter, og det er hun også pga at hun rir taktisk meget kloke løp. På lørdag får Super Gullet gå med i rygger, den får spare speeden sin, og da er den SYLVASS! Vi har tidligere klokket den til 23,0/1000m i monte, og fart har den i massevis! SE OPP! 5 Stram Vaier – Josefine Eilertsen gjør det stadig bedre på ryggen, og hun fikk en fantastisk fart på «vaieren» sist. 22,9 s 1000m stod det på vår klokke, og den virket fakta ikke tom på det. Skulle den komme seg tidlig foran så blir den umulig lett å fange. 14 Ulsrud Tea – Blir trolig veldig hardt betrodd i montedebuten, og det synes vi er noe urettferdig ovenfor denne fantastiske hoppen. Gikk bare 24,0 s 1000m i prøveløpet, og den må fly merkbart fortere her om den skal vinne. Må kanskje gå ned mot 22,5 på distansen, og med tanke på at den er dårlig på volte så må vi bare spekulere imot den her. 13 Vestpol Faxen – Er en hedershest av de sjeldne, og heller ikke den er sjanseløs. Har en voldsom fart i kroppen sin, og den elsker monte. Vi sidestiller Vestpol Faxen med Ulsrud Tea i dette løpet, og også den tas med på bongen. Vi låser butikken på disse fire, men vi er også spent på hva 8 Seier Kongen kan gjøre når den nå møter på hardere motstand i sin favoritt stilart. Talentet Elisabeth Storetvedt sitter som vanlig på ryggen.

Vår rangering : A : 7 B : 5-14-13 C : 8-6-2-12-9-11 D : 15-1-3-4-10

V75-3 : 11 Spicy Joy – Viste seg å være en ordentlig speedkule i fjor, og denne lille hoppen trenger helt sikkert ikke noen løp i kroppen før den leverer varene i år. Rapportene på den etter pause er veldig fine, og den skal være klar for en god innsats direkte. Kan avgjøre dette på lette bein om favoritten får svar. 6 Thai Voyager – Vant etter et tøft opplegg sist, og den var god. Møtte dog på billig motstand, og det er tøffere imot her. Risikerer dessuten å få svar fra Jag Photo, og da er denne favoritten i trøbbel. Blir dermed kun en liten gardering for oss. 3 Jag Photo – Er meget bra på kapasitet, og vi venter bare på at den skal slå ut i full blomst. Hadde vi eid denne hesten selv så hadde kusken på lørdag fått kjøreordre, og det hadde vært å svare tet så lenge det går. Har stoff i seg til å felle alt, og den er litt spennende nå. OBS!

Vår rangering : A : 11-6 B : 3 C : 1-4-7-9-12-10-5 D : 8-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-4 : 4 Indoor Voices – Er i en flott form, og den har nå et riktig løp foran seg. Sist på Åby gikk den helt strålende etter galopp, og da har vi 11,5 s 700m på klokken med krefter igjen. Er variabel fra start, og vi er usikker på hva Vidar Hop her velger å gjøre. Har uansett en flott sjanse mot denne gjengen, og vi ILER til med førstevalget. 7 Safra L.B. – Jogget rundt feltet sist, og den vant veldig lett. Har meget høy grunnkapasitet, og den kan åpne bak bilen når den bli laddet med. Viste fjerde sist på Jägersro 07/200m bak bilen, og skulle den kanskje komme seg foran, ja, da er dette hesten å slå. 1 Diadora B.R. – Så veldig fin ut etter galoppen sist (14,5/1000m) , og den er i en flott form tidlig i sesongen. Vi er dog klart inne på at man velger å kjøre den i rygg da det kommer løp senere i sesongen som betyr langt mer. Er dog såpass speedig at om den kommer seg løs i løpet av de siste 300m, ja, da er nok de fleste i trøbbel.

Vår rangering : A : 4 B : 7-1 C : 8-3-5 D : 6-2

V75-5 : 2 Pitarious – Et dårlig løp venter, og her kan det fort smelle. Ideen vår var godtgående sist når den plutselig mistet aksjonen ca 300m fra mål. Vi regner med at det var noe bagatellmessig siden den allerede kommer ut nå. Vi forventer at den fungerer som den skal, og på ren kapasitet er den helt sikkert en av de beste. Står perfekt inne i dette løpet, og den er verdt en klar oppmerksomhet! 4 Turbo C.N. – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den var klart godkjent i nederlaget sist. Burde ha gått mye frem med disse to løpene i kroppen, og motstandsmessig kan det nesten ikke bli billigere enn dette. Skal med i a-gruppen. 6 Proud To Be Wise – Har gjort det bra etter at den kom til Bergen, og den er klart spennende her om den skulle komme seg foran. Er meget kjapp i uttaket, og her vil nok Jan Erik Landaas klinke til direkte. MÅ MED! Nykommeren 9 Hoogerland fikk maks i Tyskland sist, og det var en medhengertid. Skal være bra på kapasitet, og den får stå som en klar outsider første gangen ut i Norge.

Vår rangering : A : 2-4-6-9 B : 10-7-3-12 C : 11-5-1-8 D : -

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 7 Kleppe Slauren – Har gjort to løp etter at den kom inn på stallen til GV Gundersen, og den er forbedret. Gikk i tet nest sist, og med tøft tempo så ble oppløpet noe for langt etter pausen. Holdt dog godkjent. Nå sist så bare svepet den en billig gjeng, og den så bra ut. Er nok best når den få gå med i rygger, og klaffer det med et slikt opplegg her, ja, da er vi klart inne på at den kan felle de fleste på speed! OBS! 3 Bokli Vind – Viste nest sist at formen endelig er pågang igjen, og den var rett og slett helt RÅ sist. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre utover, og den skal selvfølgelig tidlig med på bongen. 10 Bjørlifaks – Fortjener en seier nå, og den var bunnsolid i nederlaget sist hvor den ble plukket ned oppunder mål. Distansen er kun et pluss, og med kjøring innledningsvis så kan den komme på lette bein nedover oppløpet. 2 Tin Balder – Kneblet Bokli Vind sist, og den var enormt bra da. Er ikke av de mest stabile bak bilen, og en hard bane som det trolig blir denne lørdagen er heller ikke noe pluss om den skal gå uten sko på beina. Er i våre øyne litt mer outsiderbetont enn favorittbetont nå.

Vår rangering : A : 7-3-10-2 B : 6-5-9 C : 4-1-8 D : -

V75-7 : 1 Cathrine’s Cavalli – Blir stadig bedre, og den gikk helt enormt mellom galoppene sist. Hadde gått ned mot 14,0 uten den siste galoppen, og den kom flott tilbake i kulissene nedover oppløpet. Er kjapp i uttaket, og her må da Eirik Høitomt være interessert i å kjøre i tet om han greier å forsvare sitt innerspor!? Da skal den bli blytung å ha med å gjøre, og vi setter varsellampene på full styrke! Vi dobler dog opp bongen med vinnermaskinen 8 Admiral Baggi som vi ble kraftig imponert av i årsdebuten. Det ryktes litt om Harpers for denne tøffingen, og skal man ut der, ja, da skal man legge dette feltet på rygg. Tåler tøffe opplegg, og den er med på alle våre bonger. Vi låser løpet på disse to. Bak våre to drag så frykter vi mest: 4 Mymanyyouare, 2 Mr. Nelson, og 7 Zenit Sun.

Vår rangering : A : 1-8 B : 4-2-7 C : 3-11-9-10 D : 6-5-12

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 2 Vertigo Drøm – Vi gir tipsnikken til en formkusk, og Håkon Steine er virkelig het for tiden! Vertigo Drøm er dessuten en traver med et bra potensiale, og den virker stadig bedre med noen løp i kroppen. Kan 28, kan åpne, og den er verdt oppmerksomhet fra slike betingelser! 12 Salte Gleipen – Er utrolig vrien, men av de bedre på kapasitet. En oppjaget sprint er neppe noe pluss, men mot billig motstand så plasseres også den i a-gruppen. 10 Ty Linn – Tar man med til Bergen for en årsdebut, og det forteller oss at den må ha trent fint. Har møtt bedre hester enn dette tidligere, og den tas med på alle bongene direkte! OBS!

Vår rangering : A : 2-12-10 B : 8-9-4 C : 3-6-5-11-7-1 D : -

V5-2 : 3 Tomeld Ø.K. – Ble en enorm snakkis etter det formidable prøveløpet på 22,0. Var hardt betrodd i totoen sist, og den pullet i mål på 25,9 med alt igjen. Skal være enda bedre i trening nå, og dette er en motivert tipsener. Vi vil dog advare litt for at den ikke er helt å stole på, og den feilet i varmingen sist. 5 Smedheim Solan – Hadde vunnet sist om GV Gundersen hadde kjørt på litt større marginer i den siste svingen. Huket nemlig hjul der, og dermed så gikk en klar seier fløyten. Er betydelig mer stabil enn Tomeld Ø.K., og med en blåser i kroppen så er den fort noen meter forbedret til dette nappetaket. Tas med på alt!

Vår rangering : A : 3-5 B : - C : 4 D : 1-2

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag