Multijackpot i V75 med 24 millioner ekstra


Månprinsen A.M. og kusk Gunnar Melander. Søndag kommer de ut i V75-4. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Månprinsen A.M. og kusk Gunnar Melander. Søndag kommer de ut i V75-4. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Enorm V75-JACKPOT med over 24 millioner ekstra! V75-1 begynner 16.20! Vi byr på toppobjekter samt en banker som vi liker skarpt! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Leangen: Solhus sørger for ny Leangen-suksess
Oddssingel PL:
Kritisk bortekamp for Solskjær og United
Oddssingel PL: Liverpool må fortsette å vinne
Oddsdobbel: Deilig favorittdobbel til tre i odds

Ellevill V75-suksess på Klosterskogen lørdag 20. april
Det ble fantastisk suksess for Leirvågs V75-tips på Klosterskogen lørdag. Totalt ble det fullklaff for hele 70 andelslag på Eksperten. Totalt omsatte Nettavisen V75 for ca 135 000 kr denne lørdagen og totalt innspilt ble på ca 420 000 kr. V75-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake kr 5 826 kr. Det var V75-5 som var nøkkelen til suksessen. 8. valget 12 Faust Boko var krysset på kun fire hester og denne var samtidig årsaken til at sju rette ga 4 586 kr. På Eksperten ble også klaff for fem andelslag (SisteLeirvågKloster) med innl.pris på kun 450. Disse var komponert med fem andeler a kr 101/fire andeler a kr 125 og betalte tilbake flotte 5 454 kr

Det store HØYDEPUNKTET denne påsken skjer kl.16.20, og da på Romme Travbane. Vi har naturligvis brukt deler av påsken til kun denne omgangen da vi her skal kjempe om den EKSTRA JACKPOTDEIGEN på hele 24 066 547.

Det vrimler av mulige godbiter i denne omgangen, og her er det bare å sjekke ut vår info nøye.

Dagens beste banker kommer ut i V75-4, og her spekulerer vi ikke mot stjernen 8 Månprinsen AM. Har fått gjort unna årsdebuten på beste sett, og formen er nok enda bedre i dag. Møter vanlige hester i grunnlaget, og kjører ikke Gunnar Melander den bort så skal det ikke være snakk om saken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksene under. Artikkelen fortsetter under spillboksene


Her er dagens V75-tekst til Romme:

V75-1 : 3 Twinkle Kronos – Jogget altså 12,5 fra tet med krefter igjen sist, og da lå det mye snø rundt banen… Er veldig kjapp fra start, og fra tidlig tet skal det en knallgod hest til for å knekke den ned. Kan nok et sekund raskere med motstand, og det er en mulig banker for de som ønsker å spille frekt. 6 Emile Zola Sisu – Er veldig bra, og den gjør et spennende comeback etter en lengre pause. Er den som nest sist, ja, da skal de andre virkelig få kjørt seg. Dog trenger den fort et løp i kroppen etter oppholdet før storformen er der, og når det også lukter dødens her, ja, da ranker vi den ut som et andrevalg. 8 Deep Pockets – Har vunnet syv av ni, og står altså med fem strake. Slike hester skal man alltid være litt forsiktig med å undervurdere. Står dog helt iskaldt til nå, og selv om den har vært knallgod i årets to første løp så er vi litt inne på at det vil bli verre nå. 9 Bizzi Blizz – Imponerte noe kolossalt fra dødens sist, og vant altså enkelt på 12,7 etter en avslutning i 09-fart. Kan få det sydd opp fra et nydelig smygspor, og den skal med om man bruker noen hester. Disse fire skiller seg ganske klart ut i innledningsløpet.

V75-2 : 3 Famiglia AM – Ble det feil for underveis sist (fikk en elendig start), og den trakk seg noe tilslutt. Hadde garantert godt av det løpet i kroppen etter pause, og den ventes forbedret til dagens løp. Vi liker kuskeplusset med Goop opp her, og som lite spilt må vi bare varsle. SKAL MED PÅ ALT! 12 Southwind Feji – Er nybehandlet etter det siste løpet, og den ventes forbedret. Pleier å ta seg av slike hoppeløp som dette, og tilbake på sitt beste er den normalt HET. 11 Chapter N. Deo – Spurtet fint bak «umulige» Visa AS sist, og den løftet seg et hakk når skoene ble rykket. Har taklet trange spor i volten tidligere, og den er selvskreven på bongen. 14 Ginny Weasley – Er nok hesten i feltet med best grunnkapasitet, og leverer den på sitt beste så dukker den opp på foto. Spurtet helt OK sist, og formen er ikke så verst. 13 Millie Millionaire – Er en hoppe som enda utvikler seg fint, og vi har latt oss imponere av den i årets to første løp. Nå blir det skorykk, og det løfter den ytterligere. Skal med på gardering.

V75-3 : 9 Milligan’s School – Var en av de hestene som i fjoråret overrasket oss mest positivt. Tok store steg, og den imponerte oss i en rekke løp. Har fått to løp i kroppen etter pause nå, og den var bunnsolid til seier sist. Skal gå med sko i dag, men den gikk flere knallgode løp med sko i fjor, og man skal være forsiktig med å vinkle den balanseendringen for negativt. Står i en bra rygg fra start, og blir det bare litt tempo her, ja, da duger den svært godt. SPENNENDE TIPSENER! 6 Sorbet – Jakter stolpe i programmet, og er VELDIG bra. Avsluttet i 09-fart til en enkel seier sist, og storformen er der nå. Må muligens vinne dette fra en utvendig posisjon, og vi er derfor noe skeptisk til den som storfavoritt. 1 Makethemark – Var ikke i superform direkte i fjor, og det er mulig at den trenger noen løp i kroppen før den finner den gode formen i år også. Rapportene går uansett i dur, og den har trent 15/2100ma på et flott sett. Det blir treningsbalanse første gangen ut, og det trekker naturligvis noe ned. Løpets store outsider. 3 Zack’s Zoomer – Var fin i årsdebuten sist, og den kom helt ukjørt til mål da. Hadde et sterkt fjorår, og det skal bli spennende å se den mot eliten. Går optimalt utrustet søndag, den er kjapp i vei, og får stå som en klar outsider.

V75-4 : 8 Månprinsen – Hele sveriges superhest er dagens beste banker. Flere skulle spekulere mot denne i fjor i dette løpet, men den var naturligvis helt overlegen fra tilsvarende betingelser som dette. Var fin i årsdebuten på en dårlig bane sist, og den kom alene til mål da. Et lite felt er et STORT pluss for Månprinsen AM, og det skal bli veldig feil på veien om den skal tape et løp som dette. Her møter den altså vanlige hester i grunnlaget, og når Månprinsen AM kanskje er den beste kaldblodshesten i verden, ja, da burde det ikke være snakk om saken. ALL IN!

V75-5 : 4 Quito Lane – Tet og slutt? Det kan fort utfallet bli, og den er motivert. Var fin i debuten for Stall Bergh sist, og vant enkelt fra tet. Dette er dog en litt småhissig type, og vi stoler ikke fullt ut på den. Oppfører den seg, ja, da er feelingen at den tar seg av dette. 2 Run A Mile – Er en 4-åring under herlig utvikling. Den gikk et enormt løp etter grov startgalopp nest sist, og fulgte opp sist med å sitte bom fast som ubrukt bak Conrads Rödluva. Er kjapp i vei, og trolig blir det rygg leder på favoritten her. PASSES! 6 Charlock Wiking – Vant veldig enkelt fra tet i årsdebuten, og var like god som forventet. Kommer seg trolig ikke foran nå om favoritten løser ut, og dermed er dette sjansebetont. Charlock Wiking er dog en ordentlig vinnerhest, og den får stå som en klar outsider. 11 Master Blaster – Feilet i debuten for Reijo sist, og det var game over tidlig. Treningsrapportene på den går i dur, det er en veldig bra hest, og med tempo kan det bli revansje.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 8 Global Trust – Har funnet superformen, og den var ENORM i nederlaget sist. Gikk altså 11,8/2140ma, og det etter å ha blitt brukt mye underveis. Rapportene går i dur, og dette er en hest man tror MYE på hos Stall Nurmos. Vår tipsener. 11 Perfect Dynamite – Er steinhard i skallen sin, og selv om den starter tett så leverer den stortsett hver gang. Var OK i nederlaget sist, men da kjørte altså Ante Lisell. Nå er Rikard Skoglund tilbake i jolla, og det er naturligvis et stort pluss. Burde duge svært godt i et løp som dette, og den skal med på ALT! 7 Knifetown Winner – Fyker til tet, men er den hard nok i skallen til å taue dette løpet rundt om? Det kunne dreid seg om en banker på en kjapp sprint, men over denne distansen føler vi at den er mer trippel enn seiersaktuell. Skal dog med om løpet garderes. 4 Mr Golden Quick – Er SUPERGIFTIG på speed, og den har imponert noe kolossalt de siste gangene. Nå dreier det seg dog et trangt spor i volten, og hvor havner egentlig favoritten fra denne utgangsposisjonen? Dessuten så blir farten normalt litt roligere med volte, og da biter ikke speeden like godt. Vi føler derfor at denne favoritten er overspilt.

V75-7 : 3 Bucks To Burn – Har vunnet i sporlottoen, og det blir også avgjørende her? Var fin i årsdebuten sist, og det var ikke bare hesten sin feil at det ikke ble seier da. Kihlström valgte altså å kjøre unna, og ble dermed speedet ned av «skyggen». Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, den er over middels fra start, og her er nok Kihlström lysten på revansj. Er en banker for de frekke! 5 Sign Me Up Too – Er snakkhesten i finalen, og den vil nok «trende» veldig oppover på markeringsoversikten utover dagen.Måtte gjøre grovjobben selv i årsdebuten, men den viste fin skalle, og vant enkelt. Nå blir det skorykk, og på med en yankervogn for å makse den til dette løpet. Risikerer dog innvendig svar, og vi blir overrasket om den plukker ned Bucks To Burn fra dødens… Outsideren. 4 Ural – Har et ENORMT toppnivå, og den gjorde et par helt spinnville løp i fjor. Pleier å være bra etter opphold, og den blir makset i balansen direkte. Får stå som en stor outsider i comebacket. Bak der ranker vi en formtoppet 9 Electrical Storm samt 8 Global Undecided.