Gå til sidens hovedinnhold

Multijackpot med voldsomme 63,9 millioner ekstra i V75

Tidenes beste JACKPOTOMGANG! Ekstremt spennende! Vi jakter millionene med flere superhete objekter som du vil elske infoen på! V75-suksess i vente?

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bergsåker: Se V75 GRATIS på Nettavisen
V4/V5 Øvrevoll:
Deilig vorspiel på Øvrevoll
Tippetips: Ingen grunn til å spekulere mot Liverpool
Oddssingel PL: Manchester United må være tålmodige
Målscorerspill PL: Firmino har en utrolig statistikk mot Arsenal
Oddsdobbel Championship: Sensasjonell dominans av Fulham

Vil du spille enkelt på ekspert-tips med andelslag - klikk her

Halv million i gevinst på Bjerke torsdag
Torsdag ble det full fest for spillerne som spilte tre av Nettavisens andelslag til V75-omgangen på Bjerke. De to andelslagene med fire andeler á 500 kroner betalte tilbake 165.710 per stykk, mens andelslaget med fire andeler á 899 kroner betalte tilbake 172.414.

Samlet innspilt på de tre andelslagene ble formidable 503.834 kroner, og hver andel var verdt henholdsvis 43.000 og 41.000 kroner.

Nettavisen omsatte for ca 50 000 kr på Eksperten til V75-løpene på Bjerke den kvelden.

Klikk i vinduet under for å se Rikstoto direkte:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Skal man spille V75 en gang i livet, ja, da skal man spille V75 på lørdag. Helt elleville 63,9 millioner ligger nemlig ekstra i sjuerpotten, og de pengene skal ut til alle med riktig V75-rekke. Slike muligheter som dette får man oppleve særdeles få ganger i livet, og her må man rett og slett gripe sjansen. Vi har brukt store deler av uken med å jobbe mot nettopp denne omgangen, og håper å hjelpe deg mot millionene!

Når det gjelder lørdagens beste banker så var den ikke enkel å finne, og vi føler at flere av favorittene er i TRØBBEL. På de flate bongene så landet vi på 1 Ringostarr Treb i finalen som normalt leder veldig lengre, og på en kjapp bane er feelingen at den tauer løpet rundt om. På systemene så velger vi å spille bankerfritt.

Av de HETE objektene så vil vi spesielt varsle for 3 Mr Clayton JF (V75-6). Satt bom fast etter pause sist, kan komme seg foran nå, og da blir den umulig enkel å fange.

Vi anbefaler deg å ta rygg på følgende snadder i jakten på de store kronene:

V75-1 : 8 Guillaume Boko – Er en utrolig flott 6-åring som dog bitvis sliter litt med aksjonen sin, og det er derfor ingen hest man skal dømme ut etter en oppvarming. På ren kapasitet mener vi den bestemt er best, og den er spillbar i innledningsløpet. Den var BUNNSOLID toer bak kanonen Staro Mcmillan sist, mens den lekte med en såpass god hest som Hurricane River nest sist. Går veldig ned i klasse denne lørdagen, den beste kusken er sjåfør, og klaffer det bare litt på veien så må sjansene være store.

9 Caligula – Blir HARDT betrodd,, og den har vunnet 2 av 2 i år. Det har dog vært billige oppgaver, og det er betydelig tøffere i mot nå. Vær også litt OBS på at den har tjent 325 000 på sine fem siste starter, og etter hvert vil den «møte» grunnlaget sitt. Er en gardering, men heller ikke noe mer. 3 Everest Sisu – Var enorm etter pause sist, og den pulveriserte alt fra dødens. Wow, den var bra altså! Er kun middels fra start, men den er såpass tøff/sterk at den kan vinne fra en utvendig posisjon. Outsideren. 10 Aston DK – Var bedre enn noen gang sist, og lekte hjem seieren på knallgode 11,2. Har ingen problemer med en litt lengre distanse, og den skal helt klart regnes om man begynner å gardere dette løpet. Bak disse er det veldig åpent, og det trenger ikke å være helt feil å åpne med en ganske bred gardering.

Vår rangering : A : 8 B : 9-3-10-1 C : 2-12-7-4-5-11-6

V75-2 : 7 Pydin – Er motivert, men vi tør likevel ikke å gå ALL IN på den. Ble kjørt ned i kjelleren mot tøff motstand sist, men var uansett bra i nederlaget. Har ellers gjort få feil, og havner den bare ikke veldig ille på det så skal mulighetene være store. Motivert favoritt, men vi føler det kan være verdt å spekulere når den står på nesten 70% av innsatsene. 10 B.W. Sture – Er en ordentlig bra «kalding» som vi liker. Var kanskje ikke helt på topp sist, men likevel helt OK. «Smygström» i slike løp som dette er alltid skummelt, og ingen skal bli overrasket om B.W. Sture kommer med sparte krefter tilslutt. Motbudet! 3 Järvsöodin – Var solid etter pause sist, og knep seieren oppunder mål. Er nok en av de hestene som har størst fordel av distansen, den står i et bra spor bak bilen, og kusken er knallgod. Løpets outsider. 8 Björs Frej – Solgte seg dyrt etter en pause på knappe to mnd sist, og den falt med flagget til topps. Man har nok siktet på årets SM, og den kan ventes ytterligere forbedret lørdag. Har møtt Pydin tre ganger, og har faktisk slått den to av gangene. Senest 2. juni hvor den travet 22,2/2160mv til seier. Er en luring med Kontio i «jolla».

Vår rangering : A : 7 B : 10-3-8 C : 4-12-6-11-1-9-5-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 5 Eldorado B. – Har vi god tro på at kan taue dette løpet fra start til mål. Trakk seg riktignok noe fra tet tredje sist, men det var på en veldig upassende distanse. Var god til seier nest sist, mens den satt fast sist. Her spinner den til tet, det er meldt om flotte forhold, og det skal ikke bli enkelt å plukke ned tethestene. SPILLES! 11 Bucks To Burn – Ble tatt ned på streken av knallgode Millondollarrhyme sist, og det etter at den gikk 10,5 s 1000m. Er nok best når den får gå med i rygger, og en strykning vil dessuten hjelpe litt på når den nå skal gå bakfra. Blir det bare litt tempo så er sjansene gode, og det er denne vi frykter mest. Disse to skiller seg ganske klart ut.

3 Spickleback Face –
Er brenngod, og den blir en del spilt. Vi er dog ikke veldig glad i hester som fort må vinne fra dødens, for det er ikke enkelt i V75. Får uansett stå som løpets outsider. 12 Esprit Sisu – Er steintøff i skallen sin, men den er ny i denne klassen, og fra spor 12 blir det ikke enkelt. Kan dog gå med i ryggen til Bucks To Burn i sluttrunden, og da kan dette bli riktig. Er uansett mer trippel enn veldig seiersaktuell. 8 Ural – Ble ikke kjørt med sist, og kom til mål med krefter igjen. Er brenngod på sitt beste, men sporet på lørdag ødelegger mye. Er derfor kun en liten gardering der ute.

Vår rangering : A : 5-11 B : 3-12-8 C : 1-4-9-7-2-10

V75-4 : 8 Visa AS – Er en helt enormt bra hoppe, og det skal nesten ikke være mulig å rade opp med slike prestasjoner som denne gjør og samtidig fungere såpass middels aksjonsmessig. Var stor i nederlaget sist, og den falt med flagget til topps da. Rebecca Dahlen passer perfekt på denne, og på lørdag kan vi håpe at den får holde seg mest mulig i andrespor? SPILLES! 2 Queen Of Sand – Spurtet ned nevnte Visa AS sist, og er perfekt matchet inn mot denne oppgaven. Er knallgod på sitt beste, er 20m billigere ute kontra 15 Shadow Gar som den har møtt tidligere, og kommer den seg bare OK avgårde så burde den dukke opp på foto.

1 Chapter N. Deo – Er hakket under de vi tror mest på, men dermed er det ikke sagt at den ikke kan vinne dette. Holder superform, har en herlig innstilling i løpene, og fra tet/rygg leder gjør den seg ikke bort med meget gode Anders Eriksson. 7 Hossiana Boko – Er nok aller best på sprint, men vi var inne på det tidligere at det er meldt om flotte forhold, og da skal man ikke bli overrasket om denne kan renne unna fra tet. Er nemlig lynrask ut på volte, og går både skoløs samt at en BIKE sitter på. Skreller? Fra tillegget er 13 Hevin Boko (solid sist) samt 15 Shadow Gar (klart godkjent sist) de vi tror mest på.

Vår rangering : A : 8 B : 2-1-7-13-15 C : 6-9-12-4-11-10-14-3

V75-5 : 2 Staro Mary Lou – Helskummelt løp hvor en bred gardering fort kan være smart. Vår ide har virkelig tent til på sitt nye sted, og den har vært god i samtlige tre løp som den har gjort for den nye treneren. Avgjorde ekstremt enkelt tredje sist, mens den ble bortkjørt og disket fra seieren nest sist. Nå sist løste den veldig bra fra start, havnet utvendig leder, og «badet» hjem løpet fra den posisjonen. Virker til å ha mye å gå på, distansen er normalt et pluss, og vi iler til med tipsnikken. 12 Highspeed Dynamite – Imponerte med å vinne uten å fungere etter et lengre avbrekk sist. Viste rett og slett en ordentlig bra innstilling. Kommer nå ut etter en ny pause, og vi er veldig inne på at den har blitt behandlet i forkant av denne oppgaven. Distansen takler den bedre enn noen annen, og den dukker opp der fremme om den bare fungerer. 5 Mellby Galanga – Er en hest som Oscar Berglund snakker i store bokstaver om. Det er helt klart en kapabel type, men det er vel ikke en hest vi stoler fullt ut på. Vant enkelt mot et skrotlag sist, og varslet form etter pause. Får stå som løpets klare outsider.

11 Young King – Blir ikke spilt, men denne er fakta ikke dårlig, og distansen er et stort pluss for den. Glem ikke løpet den gjorde femte sist hvor den altså leker med en knallgod hest som Global Wise Guy (20m tillegg). Hadde sistnevnte hest blitt plassert inn her så hadde den vært en av dagens tyngste favoritter, og da blir det feil at Young King stod på litt over 1% når dette tipset ble lagt ut. 1 Klose – Har vært dårlig fra start tidligere, men den var uansett såpass fin i debuten for Wäjersten sist at man må være OBS om den bare ikke blir fast. Er en tidlig gardering. 3 Imola Boko – Er ingen stjerne, og var for eksempel helt sjanseløs mot 9 Simb Triumph sist. Kan muligens komme seg foran nå, og fra den posisjonen kan det gå veien med «umulige Goop». Bak der ranker vi 9 Simb Triumph.

Vår rangering : A : 2-12 B : 5-11-1-3-9 C : 4-10-8-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 3 Mr Clayton J.F. – Må være et meget bra spill i lørdagens jackpotomgang. Dette er en 4-åring som har utviklet seg enormt, og etter pause sist ble den sittende bom fast som ubrukt. Tredje sist fikk den maks, men travet trossalt 11,6/2140ma bak hester som Norton Commander/Victory Island. Slik motstand finnes ikke med på lørdag. Er veldig kjapp fra start, og greier Kihlström å svare ut 6 Final Dream, ja, da burde fakta dette være over… 6 Final Dream – Er hesten i mot på startsiden, og skulle den greie å komme seg foran har den en flott sjanse. Spurtet fint via open stretch i finalen sist, og den holder sin fantastisk fine form. Nå er det endelig sprint igjen, den blir optimalt rigget til, og det er altså denne vi frykter mest.

9 Victory Topline – Var ute mot en overkommelig gjeng sist, men vant uansett på 10,8. Nå blir det løp bakfra, og ryggen den står i fra start er heller ikke den beste. Er dermed kun en liten outsider for oss. 2 Marciano – Har alltid hatt flott grunnkapasitet, men liksom ikke fått ut sitt fulle potensial. Nå virker den imidlertid å være skikkelig pågang, og den var blendende når den vant i Harstad sist. Gangen før leverte den en gedigen langspurt, og dette er en av de virkelige formbombene i feltet. Er en naturlig gardering om man går utover de vi tror mest på. 4 Track Angel – Er dårlig fra start, og har null fordel av en oppjaget sprint selv om den vant på distansen nest sist. Her havner den fort på vingel, og da er den i trøbbel. Er kun en gardering der ute for oss.

Vår rangering : A : 3 B : 6-9-2-4 C : 1-7-8-5-12-10-11

V75-7 : 1 Ringostarr Treb – Vi er veldig inne på at det er TO HETE seierskandidater i finalen, men på de flate bongene må vi ta stilling, og her står Ringostarr Treb alene. Den imponerte noe kolossalt sist, og var da med på en 05,5-åpning. Gikk så ut i dødens 600m fra mål, men var likevel sterkest tilslutt. Nest sist på Jarlsberg gikk den HELPIGG i mål, og hadde vært seiersfarlig med luker. Ble disket fra en tid på ca 10,8/2100ma med tilsynelatende mye krefter igjen. Her blir det tet, og koster ikke førsterunden for mye så må sjansene være gode for at den glir unna tilslutt. 10 Cyber Lane – Er den vi virkelig frykter. Den var smellgod når den vant nest sist, mens den ble sittende fast som fulltanket sist. Virker å ha funnet superformen nå, og med tempo kan dette bli en tøffere match for Ringostarr Treb enn hva kanskje mange tror. Motbudet, og den skal med på systemer hvor man kan vekte hestene.

2 Sorbet – Vant enkelt sist, og fikk det billig. Det løpet har nok bare gjort godt etter pause, den står i et bra spor, og dette kan fort bli riktig. Outsideren. 6 Makethemark – Var god i nederlaget mot Propulsion sist, og holder en uforandret solid form. Fikk seg dog en «tømmer» så får vi se hva det gjør med hesten til starten på lørdag. 4 Milligan’s School – Holdt veldig bra sist, men som Makethemark fikk den seg en «tømmer», og slikt trenger ikke å slå heldig ut. Får den smygløpet er den sylvass, og den er naturligvis aktuell på gardering. 9 Milliondollarrhyme – Har tatt store steg i år, og den har vokst seg inn i eliten. Var knallgod i nederlaget mot Who’s Who på Solvalla sist, og den leverer nesten bare solide løp. Står i et spennende smygspor, den er vass på speed, og aktuell for dem som velger å gardere finalen.

Vår rangering : A : 1 B : 10-2-6-4-9 C : 8-7-5-3

Kommentarer til denne saken