Norsk banker på Solvalla

B.B.S. Sugarlight og Peter Untersteiner er en av favorittene til å vinne Elitloppet på Solvalla søndag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
B.B.S. Sugarlight og Peter Untersteiner er en av favorittene til å vinne Elitloppet på Solvalla søndag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Ekstra V75-omgang! Elitloppet med norske håp! Norsk banker! Joker i kaldblodsløpet! Supersjokk som det slo gnistrer av sist! Vi er sugen på en ordentlig V75-fest på Solvalla søndag.

Sportspills meny søndag:
V65 Bergen søndag kveld: Vi byr på en tysk banker
Oddstips 1: Sogndal i herlig flyt
Oddstips 2: Glimt må ha seier
Oddstips 3: Jerv er ingen kastekjepp
Tippetips: Rosenborg stormer videre
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens TV-fotball
Tippeligaen: Oversikt skader/karantener
Nettavisens fotballmagasin: Se ny episode
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Dagen som vi alle har ventet på er endelig her! Elitloppet 2015 med norske stjerner i hovedrollen! Kaldblodsløpet hvor vi endelig skal få mestermøtet med verdens tre beste! Dessuten venter et gedigent V75-spill med langt over 20 millioner i potten!

På lørdag så var det stang ut i V75-spillet (Det ble en god del femmere), men vi serverte MEGET GOD INFO rundt sjokkene Nok'en Fräkkert (8-valg), og Super Ariel (8-valg). Bankeren holdt lekestue, og den het Ready For More. I V5-spillet denne dagen ble det to bonger med fem riktige, og her spilte vi inn fine Kr.118 010,-. Alt om dagens V75-omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

ENORM FULLTREFF PÅ LEANGEN 25. MAI - 750 000 INNSPILT!

Amanda Robertseninnfridde med Nettavisens V65-banker i kveld når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3 i kveld. Men også vår alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene.

I tilleg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten som brukte 5 J.J. Funkies som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det ca 750 000 kroner innspilt på Leangen.

Fra Halmstad samme kveld så ble det 6-riktige på en av våre bonger (4 andeler a 500), og de kunne dele totalt 60 065 mellom seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men det stopper ikke der! Sjekk ut følgende:

Tangen Stegg (4-valg) ble servert som en klink banker mot dagens tyngste favoritt fra Lindesberg 24. mai! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. Totalen fra stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene på Kr.500 (4 andeler a 125) betalte ut Kr.5 318 per stk. Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,-

På Eskilstuna tirsdag 26. mai så serverte vi ideer som Tequila Palema 3-valg og banker på siste info bongene) og Love Ain't Easy (6-valg / Odds 18,59). Det ble fem riktige på samtlige bonger, mens det ble full pott og seks riktige på vårt ene system. Her ble utbetalingen flotte 26 347,-.

Fra Forus samme kveld så satt alle siste info bongene, også de lille med en innleveringspris på Kr.500 (4 andeler a 125). Her spilte vi inn ca.50 000,-

På Bjerke onsdag 27. mai så ble det syv riktige for 37-andelslag. Den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180 suste også inn! Totalen her stoppet på ca 130 000 innspilt.

28. mai på Klosterskogen så ble det fullklaff på vårt A-forslag i V5-spillet med en innleveringspris på Kr.960,-. Dette betalte ut fine Kr.5 848, og totalt sett så spilte vi inn vel 60 000 på Klosterskogen denne kvelden!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til Solvalla:

V75-1 : 6 Billie De Montfort – Er en fantastisk hoppe som har konkurrert i steintøffe omgivelser i Frankrike. Den har møtt de beste i årgangen (Både hingster og hopper), og den har gjort det utrolig bra. Kommer til Solvalla med flott form i kroppen, og har den bare tatt reisen som den skal, ja, da tror vi på en TOPP mulighet! Er kjapp i fra start, og skal ikke ha noen problemer med å takle baneprofilen. 9 Heaven’s Door – Har en KOLOSSAL FART i kroppen sin, og distansen nå passer bedre enn sist. Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen, og på søndag kommer den dessuten ut i en skoløs utgave. Kan få løpet, og den MÅ passes. Rapportene på den er meget gode. 10 Demanding Sam – Var fantastisk bra i debuten for Daniel Reden sist, kom da via tredjespor frem til dødens, og vant veldig enkelt på en god tid. Bjørn Goop var lyrisk til den, og den skal bli interessant å følge med en blåser i kroppen. Skal med om løpet garderes!

Vår rangering : A : 6-9 B : 10-1-7-4-5 C : 3-2-8 D : -

V75-2 : 7 Nuncio –Dette er Elitloppet, forsøk-1. Nuncio er en traver som vi er blitt forelsket i. Den viser en herlig utstråling i banen, og dette føler vi er noe helt spesielt. Var riktignok ikke mer enn helt OK sist, men det fantes visst grunner til at den ikke var helt på topp da. Så magisk fin ut nest sist, og da meldte Stefan Melander på forhånd at den var en mil fra formen… Nå har den fått seg to løp i kroppen, og vi regner med at svært dyktige Melander har en hest på topp denne søndagen. Rapportene på den er ekstremt sterke! Vinner med tempo, og glem ikke at den har vunnet 13 av de siste 19! 3 Vincennes – Denne er også litt spennende. Kan nemlig fort få ryggen på Mosaique Face, og med tanke på at Lutfi ikke er veldig bra taktisk så kan dette bli dønn riktig. I Finland sist avsluttet Vincennes i 03-fart (Ja, du leste riktig), og vi har knapt nok sett noe slikt tidligere. Blir helskummel her om den får luker! 2 Support Justice – Fra å snakke om de største løpene i Europa så virker det nå som om mange har mistet troen på det som skulle være vårt nye flaggskip etter Yarrah Boko. Vi har ikke mistet troen, og vi har en feeling for at den kan slå grusomt tilbake denne søndagen. Viste en helt VILL fart på en skoløs balanse på Bjerke i et jobb for litt siden, og ryktene sier at den viste under 07/500m da… Skal bli uhyre spennende å følge på denne nye balansen, og vi velger å rope et varsko fra drømmesporet! 4 Mosaique Face – Skal hele Sverige spille på søndag etter at den vant på 09 sist. Varmet dog ikke noe bra, og nest sist så den fryktelig dårlig ut. Vi stoler hverken på kusk eller hest, og føler at den blir overspilt selv om den selvfølgelig kan vinne om den skulle komme seg billig foran. 1 Univers De Pan – Så utrolig lekker ut som fastlåst i Finland sist, og det er tydelig at storformen er rett rundt hjørnet nå. Blir den bare ikke fast så er den med på foto, og den er aktuell for dem som garderer løpet.

Vår rangering : A : 7-3-2 B : 4-1 C : 5-8-6 D : -

Enorme kroner å spille om på søndag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V74-3 : 1 BBS Sugarlight –Dette er Elitloppet, forsøk-2. Her fant vi søndagens klare banker. BBS Sugarlight har gjort to dårlige løp i år, og ved begge anledninger kom det på baner som ikke passer med relativt krappe svinger. Den var utrolig tapper i nederlaget tredje sist, og nest sist var den helt outstanding fra tet. Leverte da en prestasjon som vi aldri har sett før. Fra noen. Har i hele sin karriere vært kjapp i fra start når den blir laddet med, og vi har en god feeling for at Peter Unterstainer greier å forsvare sitt innerspor. BBS Sugarlight er behandlet siden det siste løpet, og alt tyder på en topp innsats direkte. Vi tror den kan gå langt ned på 08-tallet om banen skulle bli kjapp, og velger å gå ALL IN! 4 Maven – Har gjort to meget gode løp, og det er helt klart en hest på vei mot storformen. Kan vinne om vår banker skulle bli overflydd. 7 Timoko – Dette er en av dem som kan vinne finalen, men i kvalen så vil nok Bjørn Goop spare så mye som mulig til det som skal skje senere på dagen. 5 Magic Tonight – Har ikke vist noe i år, og selv om den vant sist så var den ikke noe bra. Å vinne på foto mot Reven D’Amour er ikke noe som gjør oss veldig sugen på et spill her.

Vår rangering : A : 1 B : 4-7 C : 5-8-2-6 D : 3

V75-4 : 3 Tekno Odin – Er i år blitt perfekt matchet inn mot årets viktigste oppgave, og den kommer til Solvalla med en fryktinngytende form i kroppen. Fikk en skarp gjennomkjøring sist når han satt verdensrekord med volte, og på søndag så skal skoene av… Det skal bli meget spennende, og dette hadde aldri Øystein Tjomsland gjort uten at han hadde maks tro på at vil forbedre den. Kan åpne kjapt når den er på G fra første meter, og med spor rett vedsiden av Lannem Silje så er det ikke utenkelig at den kan svare ut det som blir favoritten. MÅ BARE PRØVES! 4 Lannem Silje – Vant sist, og den var klin overlegen mot skrotmotstand. Gangen før imponerte den veldig på Klosterskogen. Har vunnet 34 av 36, den kommer til å fly minst 19,0, kanskje under. Motivert, og i a-gruppen. 2 Månprinsen AM – Er en herlig traver som har en helt herlig utstråling i banen. Står med 5 seire på 5 starter i år, og den er satt maks opp til dette løpet. Fikk spor to bak bilen, og den er dermed garantert et perfekt opplegg. Det kan bli svært riktig om det skulle bli kjøring mellom stjernene fra Norge. MÅ MED PÅ ALT! 1 Tin Tveiten – Vi tar også denne med. Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den er på vei mot formen. Får her rygg leder, har fordel av pisk, og skal prøves med drapropper for første gang på lenge. Har speedet ned Tekno Odin før, og den kan speede ned alt fra rygg leder igjen. Tas med på V75-kupongen!

Vår rangering : A : 3-4-2-1 B : 6 : C : 9-10-7-5-8 D : 11

Enorme kroner å spille om på søndag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V75-5 : 11 Clouds Above – Hadde kun 2% på seg når det var omsatt ca 10 millioner, og det mener vi bestemt er fullstendig feil. Dette er nemlig en traver som nå er på vei mot en fantastisk form, og den MÅ følges med argusøyne denne søndagen! Har fått tre løp i kroppen etter pause, og sist gjør den et helt fantastisk løp etter at det meste ble feil. Ble innledningsvis hengt opp i sporene, før den ble bakket ned i køen. Ble så hindret med langt frem ned mot siste sving, men du verden hvilket oppløp som den leverte! Vi hadde faktisk 10,3 s 800m på klokken med krefter igjen, og den fikk to klare plusser i kanten av oss! KAN SJOKKE PÅ SØNDAG! 5 Lohman – Tapte kun Indigious tredje sist, og da snakker vi om årets vinner av Harpers Hanover, så den innsatsen var meget bra. Så trakk den seg i tøffe omgivelser nest sist, mens den vant lett i noe billigere omgivelser sist. Skulle den komme seg foran på en lynrask bane så blir den garantert ikke enkel å fange. OBS! 8 Comte Du Pommeau – Valgte jeg å kappe sist, og det var en stor tabbe. Holdt nemlig lekestue, og den blir stadig bedre på sin balanse uten sko på beina. Har sett uslagbar ut på slutten, og den plasseres i a-gruppen selv om det nå er tøffere imot.

Vår rangering : A : 11-5-8 B : 1-9-15-10-7 C : 2-12-6-3-14-4-13 D : -

V75-6 : 2 I’M Just A Sund – Kommer fra Daniel Reden sin kvalitetsfylte stall, og den har en topp mulighet til å lede dette løpet rundt om. Ble litt for hissig sist, og den trakk seg noe den siste biten, men banen den dagen var langt fra optimal. Nest sist så leder den rundt om, og den vinner svært enkelt. På en rask bane går den ned mot 11,0, og hvem skal kunne slå den da? TOPP SJANSE! 7 Camelot Sisu – Fullførte veldig bra sist bak Romeus, og innsatsen da var sterk. Romeus er nemlig en av Sveriges beste 3-åringer. Sporet nå trekker ned, men med flyt på veien så er ikke Camelot Sisu ueffen. 1 Tango Negro – Tapte kun for Creme De La Creme sist, og den gjør et fint løp. Kan fort få rygg leder her, og da er den spennende på tvillingen. Kan også vinne om ikke favoritten skulle være på topp.

Vår rangering : A : 2 B : 7-1-5-6-3 C : 4-10-9 D : -

V75-7 : 7 Jontte Boy – Var syk sist, men var likevel med i seiersstriden, og den går 12,3/2140ma. Det er en ekstrem prestasjon med en syk kropp. Nest sist så er den rålekker til en enkel seier. Har vunnet 10 av 12, er blitt strøket inn et spor, og den kommer til å fly VELDIG FORT på søndag! Rapportene på den før denne oppgaven er meget bra. 8 Daley Lovin – Var smellgod nest sist, mens den nå sist traver på 09-tallet, og den taper kun for Royal Fighter. Får den bare gå med i de riktige ryggene på søndag så skal den ikke bli lett å ha med å gjøre nedover oppløpet! MÅ MED! 1 Al Dente – Synes ikke vi fungerte som best nest sist, og nå sist var den svak. Blir hardt betrodd, men vi er SVÆRT usikker på denne favoritten. 2 Sylvester America – Var bunnsolid sist, og gjør det ene sterke løpet etter det andre. Bjørn Goop opp er spennende, og den er aktuell ved gardering. 3 Explosive De Vie – Kan få rygg leder her, og dette er også en av de i feltet som vil ha fordel av distansen. Blir den ikke fast så kan den avgjøre på speed. Går man litt bredt ut så skal den med som en skrell.

Vår rangering : A : 7-8 B : 1-2-3-4 C : 9-5 D : -