Norsk travstjerne bankes mot V75-millionene

Papagayo E. blir mange sin banker denne lørdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Papagayo E. blir mange sin banker denne lørdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Strålende V75-meny med 13-millioner til en alenevinner! Topp banker som imponerte sist! Tekno Odin blir utfordret! Vi er klar for lukefest i Stavanger!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk den herlige ukesoversikten

En herlig helg for oss som elsker trav, og galopp er i vente! Denne lørdagen så braker det løs på Forus med en strålende V75-omgang. 3 Papagayo E. (V75-6) får mange tilhengere i V75-spillet etter løpet som den gjorde i Sverige sist, og dette er også vår banker for dagen. Må muligens gå i dødens som sist, men det er den tøff nok til å greie, og vi går all in. 


Et annet løp som vi gleder oss til er V75-3. Her kommer 8 Tekno Odin ut, men bare glem at dette dreier seg om noe straffespark. Her blir den utfordret av blant andre 5 Lome Brage og 2 Tin Tveiten, og skulle værvarselet slå til, ja, da ser vi en REKORDTID denne lørdagen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dette er de to desiderte høydepunktene for dagen, men lørdagens Forus-meny inneholder betydelig mer. Sjekk ut følgende: Snakkhesten 3 Smedheim Solan kommer ut i V5-1. Vi har et gnistrende monteløp i V5-2 å glede oss til. Folkehesten Forus sørger for at mange ekstra tar turen, og 7 Solør Svarten kommer altså ut i V75-1. Det hele avrundes med et herlig stayerløp hvor et dansk styrkemonster med navn 2 Rattigan blir utfordret av pausehesten 1 Admiral Baggi!

Menyen er altå SPEKKET av høydepunkter, og vi kan by på følgende tekst til løpene:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1 : Bacchus Ø.K. – Kommer ut fra formstallen til Bernt Øksnevad, og den har en flott mulighet her i en feilfri utgave. Tåler å bli brukt hele veien, og løpet som den gjorde nest sist når den kledde av Solør Svarten fra dødens, ja, det var imponerende. Kommer til å bli kjørt offensivt, og den må bare prøves! 5 Roli Eld – Er ikke lett å kjøre, og den var også ute av det noen ganger sist. Formen er imidlertid stigende, og innsatsen sist var trossalt meget bra. Tar da ned Drivin, og viser 24,5 s 500m. Har vunnet seks av de ni siste, og den er opplagt en av de som må tidlig med. 7 Solør Svarten – Har vært et eventyr som Folkehesten Forus, og den var også god i V75 sist. Er blitt behandlet i halsen siden sist, og Geir Gudmestad er opp på sin springer. Er dog ikke av de tøffeste, og skulle den få mye press på seg så er den sårbar. 2 Førlands Pil Fax – Var enormt tapper i nederlaget nest sist, og den måtte kun se seg slått av vinnermaskinen Føynland Jerven da. Nå sist så avgjør den lett etter et fint opplegg, og den vant med mye krefter igjen. Distansen lørdag er et pluss, og utgangsposisjonen er perfekt. Tas med på alt som en mulig godbit!

Vår rangering : A : 8 B : 5-7-2-1-6-11 C : 9-12-3-10 D : 4

V75-2 : 11 Alwaysinblackpedia – Har fått to løp i kroppen, og den har vinnerform i kroppen sin. Første gang ut etter en lengre pause nest sist så blir den sittende bom fast. Nå sist så gikk den med sko, og den var ikke 110% underveis. Oppløpet som den leverer er imidlertid gnistrende, og vi hadde 11,8 s 500m på klokken. Nå blir det skorykk, og på kapasitet er den best. Bomber rundt alt!? 5 Touch Me Chili – Dro Kvasnes sammen på startsiden sist, det ble galopp, og dermed så var den dagen over. Trener bra, og treneren mener at den kan 14/2040m. Det kan den nok helt sikkert også, og man skal ikke glemme at denne møtte meget gode hester i Danmark i fjor før den kom til Norge. Der avslørte den også at den er brennkvikk ut bak bilen, og vi ser ikke bort ifra at den fyker til tet. Tas tidlig med som et mulig supersjokk! OBS! 2 Deweyscamper – Var lekker sist når den bombet inn til seier, og vi hadde da 12,5 s 500m på et meget bra sett. Da møtte den imidlertid ikke noe, og nå er det BETYDELIG tøffere motstand i vente. Kan vinne, men blir etter vår smak litt overspilt. 1 Kijafa – Har slitt med halsen, men kommer ut med bra rapporter i ryggen nå. Kan felle alt på speed! 3 Wilma Leggrowbach – Er en av de bedre i årgangen, og man har store forventninger til den i år. Blir neppe kjørt veldig offensivt i årsdebuten da andre løp senere i sesongen teller mye mer. Mer trippel enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 11 B : 5-2-1-3 C : 8-9-6-7-4-12-10 D : -

På Åby sist lørdag ble det milliondryss, og 4,1 millioner til dem som fikk syv riktige. Nå fortsetter millionjakten på Forus...

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V75-3 : 2 Tin Tveiten – Tror vi fort kan få dette sydd opp. Geir Mikkelsen er her interessert i ryggen til 5 Lome Brage, og vi regner med at utvendig den kommer 8 Tekno Odin på et tidlig tidspunkt. Da kan dette bli helt riktig for draget vårt som for alvor er på vei mot storformen nå! Gikk nemlig strålende i kulissene på Bergen nå sist, og da viste vår klokke 22,7 s 1000m med krefter igjen. Er betydelig bedre på sprint, og dette må være et spennende spill denne lørdagen. OBS! 5 Lome Brage – Synes vi var tapper i nederlaget sist, og den er på riktig vei. Har aldri tapt mot Tekno Odin på denne distansen i Norge tidligere, og den har 3-0 i innbyrdes oppgjør mot «kongen». Sitter normalt sett tidlig i tet, og kommer ikke Tekno Odin i løpet av de første 500m, ja, da har Lome Brage en topp mulighet! 8 Tekno Odin – Er den siste vi tar med her. Så fullstendig lysende ut i årsdebuten, og vi kan knapt nok huske å ha sett den bedre tidligere. Vi tror Tekno Odin går under 20 på distansen på lørdag, men det gjør trolig også andre her. Det er vrient å skille disse tre, og vi plasserer alle i a-gruppen. 9 Bork Odin – Var bra sist, og den kan komme rett gjennom i ryggen på Tin Tveiten. Er nok ikke like hard i skallen sin i en alder av 10-år, og for oss er den mer trippel enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 2-5-8 B : 9-3-4 C : 1-7-6 D : -

V75-4 : 1 Bonjovi B.R. – Leverte et helt fantastisk løp etter pause nå sist, og du verden hvilken avslutning som den la inn. Avslutter altså styggfort, og på klokken vår står det 11,3 s 800m med alt igjen. Vi ser ikke bort ifra at den kan rundt 12,0 på distansen denne lørdagen, og skulle Øystein Tjomsland greie å forsvare sitt innerspor, ja, da er dette løpet kjørt. 3 Jackhammer – Er en hest som vi alltid har likt godt, og vi tror fortsatt ikke at vi har fått se hesten sitt maksimale potensiale. Var lysende fin i årsdebuten, og da viste uret 10,6 s 500m som ubrukt… Er kjapp ut, og skulle Geir Mikkelsen lykkes med å komme seg foran, ja, da er også trolig løpet kjørt! En av disse får normalt sett tet, og en av disse vinner også trolig løpet. 11 Zenit Sun – Dette kan dog være en artig strek å ha med på bongen om det skulle bli tempo. Har løftet seg hos Åsbjørn Tengsareid, og den leverer varene stortsett hver gang. Den var positiv i tøffe omgivelser nå sist, mens den avsluttet knallbra etter hinder på veien nest sist. KAN OVERRASKE MED FLYT!

Vår rangering : A : 1-3 B : 11-5-7 C : 6-8-12-10 D : 2-4

V75-5 : 10 Tjøtta Mari – Feilet i to trange situasjoner sist, men den gikk helt rått mellom galoppene, og dette er fortsatt en hest i toppform! Blir lørdag kuskeplusset med Tom Erik Solberg, og selskapet som den møter skremmer ikke. Blir betydelig mindre spilt enn favoritten, men her roper vi et varsko! 6 Tyri Mai – Har utviklet seg strålende den siste tiden, og den er blant annet 20m billigere ute nå kontra for eksempel 14 Tangen Ida. Var tapper i nederlaget mot sistnevnte nest sist, mens den solgte seg kolossalt dyrt mot Tjomsland sitt supertalent Tangen Piril nå sist. Vi hadde da 25,2 s 500m på klokken. Kommer nå ut etter en liten pause, men er formen som før pausen så dukker den garantert opp på foto fra tet. 1 Trø Hera – Utvikler seg stadig, og dette er en fartsfylt hoppe som ikke alltid er like enkel. Var bunnsolid til seier sist, og da la den inn 25,3 s 500m. Er kun middels ut, og den kan neppe svare 6 Tyri Mai. Er selvfølgelig motivert, og tidlig, men vi mener at den ikke skal være noen favoritt, og må derfor bare spekulere her. 8 Kapitana – Kjørte Tom Erga litt dumt med sist etter pause, og det er nok han fullt klar over selv. Holdt ok, men det ble altså feil. Får den gå med i rygger nå, og spare speeden, ja, da kan den felle alt. PASSES MED FLYT!

Vår rangering : A : 10-6-1 B : 8-3-5 C : 9-11-14-7-4-2-12 D : 15-13

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 3 Papagayo E. – Leverte et sensasjonelt sterkt løp sist, og måten den avgjorde løpet med toppede ører på fra dødens var kolossalt imponerende. Står i fare også denne lørdagen på å få svar, men den viste sist at den har vokst minst en klasse i vinter, og at den takler slike opplegg. Er den i nærheten av det den viste sist så lar den seg ikke stoppe, og for oss er dette en motivert storfavoritt. 9 Viking Va Bene – Var ute i samme løp som Papagayo E. sist, og den faller med flagget til topps. Gangen før så ble den sittende bom fast på en god tid. Kan få løpet her med kjøring mellom 1 Hitchcock, og 3 Papagayo E… Er den første som skal med om favoritten garderes. 1 Hitchcock – Var helt fantastisk sist, og den viste nok en gang at den har et SKYHØYT maksnivå. Frode Hamre har lyst å se stallhesten i tet denne lørdagen om den forsvarer sitt innerspor, og den er ikke ueffen på en maks dag om den får tet.

Vår rangering : A : 3 B : 9-1 C : 4-2-5-8 D : 6

V75-7 : 2 Rattigan – Er det enormt sterke rapporter på, og den har sett kolossalt bra ut også. Var rett og slett gnistrende i nederlaget nå sist, og da møtte den på betydelig bedre hester enn dette. Slo hester som Ready Eddie, og Tano Bork med 20m fra likestart, og det gjør neppe noen i dette feltet etter den. Vinner om den leverer som i Danmark, og dette er en motivert tipsener. 1 Admiral Baggi – Var et eventyr i fjor, og den utviklet seg MYE gjennom sesongen. Er satt opp for dette løpet på lørdag, og det er gode rapporter på den. Har vist seg tidligere å være nesten umulig å knekke fra spiss, og vi tør ikke å utelate den selv om det dreier seg om en årsdebut. 3 Jaccaroo – Var uheldig sist, og den har ikke hatt marginer med seg den siste tiden. Kan få løpet her om det skulle bli kjøring mellom favorittene, og da er den ikke ueffen. 8 Gary Hoist – Er en hest med BRA kapasitet, og det at Rune Wiig velger å årsdebutere rett i V75 med den, ja, det får oss til å reagere. Da har han kjent noe i jobbene som gjør at han ikke føler seg helt slått på forhånd. Kan være en artig strek å ta med på bongen om man går utover favorittene.

Vår rangering : A : 2 B : 1-3 C : 8-5-7-9-14-12-15-13-4-11 D : 10

På Åby sist lørdag ble det milliondryss, og 4,1 millioner til dem som fikk syv riktige. Nå fortsetter millionjakten på Forus...

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 3 Smedheim Solan – Er totalt overlegen på kapasitet, men vi lot oss ikke imponere noe sånn veldig av den i årsdebuten selv om den vant da. Kommer nå ut etter en ny pause, og rapportene på den er fine. Kan selvfølgelig renne til tet her, og på en rask bane så er da dette løpet kjørt. Vi vil dog se den i noen løp til på det nye stedet før vi går hardere til på Smedheim Solan. 9 Kleppe Manden – Dette er den spennende hesten i feltet. Her er nemlig den gode formen rett rundt hjørnet, og den har vært positiv to ganger på rappen nå. Sist så ble den stygt sjenert til galopp ca 250m fra mål, men den kom fint tilbake innvendig på oppløpet. Går 25/2040ma denne lørdagen, og den er veldig interessant om ikke Smedheim Solan er på topp. 1 Sordo – Er opp og ned, men når den henger sammen i kroppen sin så er den veldig bra. Nå er det meldt om et strålende vær denne lørdagen, og da får hestene et «parkettgulv» å løpe på. Det er et stort pluss for Sordo som er en klar outsider om det løser seg.

Vår rangering : A : 3 B : 9-1 C : 5-11 D : 10-8-4-7-2-6

V5-2 : 10 Rocky P.H. – Et meget fint monteløp er i vente. Favoritten her er motivert om rytteren har en god dag på ryggen. Hun rotet seg opp i mye rart sist, men kom da formidabelt tilbake. Man må heller ikke glemme at denne var ute i Harpers Hanover i fjor (Travet 14,5/3140mv), og det er den klart mest meriterte traveren. Med tempo så er den BLYTUNG tilslutt, og dette kan være en banker for dem som tør å ta en sjanse. 7 Lumiere De Nuit – Kom ubrukt til mål sist, og det på en god tid med tanke på at banen var løs. På Bjerke gangen før så ble den hindret i stengt posisjon mot oppløpet. Har skiftet miljø siden sist, og den har ikke fått sine nødvendige doser med trening. Mer trippel enn seiersaktuell, men den skal selvfølgelig med om vår klare favoritt garderes. 5 Outstanding Lady – Holder ikke samme nivå som Rocky P.H., men den var OK sist på en «oljeglatt» bane hvor den fikk alt sydd opp. Kan vinne, men trenger flyt på veien. 2 Herecomesthesun – Var bra i montedebuten nest sist. Gikk dog og brøt litt når den sprang i tet, så vi får se hvordan den er på lørdag. Var svak sist i et vanlig travløp, men den kan overraske her om den er tilbake på topp.

Vår rangering : A : 10 B : 7-5-2 C : 6-9-3 D : 4-8-1