Rask vei mot V75-millionene

Svein Ove Wassberg, og Fast Hooves har mange tilhengere i V75-spillet lørdag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Svein Ove Wassberg, og Fast Hooves har mange tilhengere i V75-spillet lørdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Merk at lørdagens V75 fra Forus starter kl 18.30. Det er dobbel sjuerpott med ca 4 millioner ekstra og Nettavisen byr på en herlig V75-banker.

Sportspills meny lørdag:
V4 Lindesberg: En lunsj vi liker
Oddstips 1: En godbit fra nord
Oddstips 2: Tyskland får ingen walkover mot Sverige
Tippekupong: Helnorsk kupong og ca 3,5 mill i bonuspotten
Tippeligaen: Oversikt over skader/karantener
TV-fotball: Oversikt over helgens TV-sendte kamper
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Et helt STRÅLENDE V75-omgang venter på Forus lørdag, og dette er en omgang som vi virkelig liker. Flere av favorittene føler vi er i trøbbel, og vi blir ikke overrasket om dette ender med flotte kroner for dem som kommer seg gjennom alle syv-avdelingene! Norsk Rikstoto slår igjen på stortrommen med dobbel-syverpott, og det gjør oss ikke akkurat mindre sugen på hva vi har i vente denne lørdagen. Alt om V75-omgangen finner du lengre ned i artikkelen.

Har du tatt rygg på oss de siste dagene? Sjekk ut følgende:

* V65-fest på Øvrevoll med 200 000 innspilt!

Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

* DD-FEST på Sørlandet!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75 x 2, og mange millioner å spille om. Sjekk ut følgende:

* V75 med dobbel-syverpott fra Forus lørdag. Det betyr ca 4 millioner ekstra i potten! Fram til og med 15.august er V75 innlevering kl. 18:30 på lørdager.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

* Søndag er det internasjonal V75 omgang med Jackpot på Kalmar. 30 millioner til eventuell norsk alenebong! V75 innlevering kl. 14:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er vår tekst til løpene på Forus denne lørdagen:

V75-1 : 8 Tomeld ØK – Har tullet med galopper to ganger på rappen, men spillerne bryr seg ikke, og gjør den til dagens tyngste favoritt. Fungerte ikke som best nest sist, og på Drammen sist så synes vi heller ikke den så som best ut. Gikk ikke på frem når galoppen kom som slått på oppløpet. Hadde notert seg for en fin tid, men vi likte ikke hesten, og den står ikke alene på våre bonger lørdag. 7 Phillip Lyn – Har vært litt småsyk etter det siste løpet, men skal nå være frisk og fin igjen. I sitt siste løp før den ble syk så viste den 23,6 s 1000m / 22,1 s 500m, den så helt strålende ut, og den vant meget lett. Rapportene på den før dette løpet er bra, og skulle den komme seg tidlig foran så skal Tomeld ØK få kjørt seg! Vi setter disse to helt likt i a-gruppen. 5 Hauan Prinsen – Var strålende i nederlaget nå sist, og den holdt svært bra med tanke på den reisen den fikk. Fjerde sist så er den hakk i hel på gode hester som Solør Svarten/Bacchus ØK, og den traver 25,7/2040ma. Kommer ut med litt nytt utstyr på lørdag grunnet en bløt gane, og den kan være en joker i leken. Skal med om man garderer favorittene.

Vår rangering : A : 8-7 B : 5-2-10-6 C : 3-1-4-9 D : -

V75-2 : 7 Jag Photo – Er en hest vi liker skarpt, og den virker dessuten å være under en klar utvikling. Fullførte strålende på en knallsterk tid nå sist, og da møtte den betydelig bedre hester enn her. I det nevnte løpet sist så bombet den til tet, og den løste enormt fra start. Skulle den løse like voldsomt ut her så er tet-sjansen bra, og da snakker vi om en flott mulighet. 5 Cash Street – Vant sikkert fra tidlig tet på Biri nest sist, mens den ble sittende fast i Sverige nå sist. Er blitt behandlet før denne oppgaven, den er kjapp ut, og skulle den komme foran så er det hesten å slå. Disse to skiller seg klart ut. 4 French Pride – Kan være noe for dem som jakter millionene på lørdag. Har gjort fine monteløp, og tredje sist så leverte den et svett oppløp etter galopp med vogn bak seg. Er grunnkapabel, det er gode rapporter på den, og den er kuskeplusset med GV Gundersen. Må med om man garderer favorittene.

Vår rangering : A : 7-5 B : 4-1 C : 8-11-10-2-3-6-9-12 D : -

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V75-3 : 4 Nikka Broline – Er den store formbomben i feltet, og etter at den varslet form nest sist så ble det en enkel seier sist. Blåste da inn til seier, og vi hadde 12,3 s 600m på klokken med krefter igjen. Er kjapp i fra start, og her står den spennende til. VÅR IDE! 10 Starfish And Coffee – Var under pari sist, men da mente kusken etter løpet at han hadde dradd luften av den. Nest sist så avslutter den strålende, mens den tredje sist sitter bom fast mot veldig gode hester! Får den tempo, og de rette ryggene å gå i, ja, da er den sylvass! Løftes opp som en mulig skrell! 5 Alwaysinblackpedia – Ble tatt av stevnevetten sist den var i Stavanger (02.05), og den så heller ikke helt optimal ut sist. Den sliter på svingene, og er ikke veldig glad å gå ute i sporene på svinger. Avsluttet dog sterkt sist, og den kan vinne om den fungerer. 6 Touch Me Chili er på riktig vei, og den var tapper sist etter en tøff åpning, samt 2 She’s My Dream som kan mye på en god dag skal med ved ytterligere gardering av løpet.

Vår rangering : A : 4-10 B : 5-6-2 C : 11-1-7-12-3 D : 9-8

V75-4 : 10 Nadine UN – Kom ut etter pause sist, og Johan Undem kjørte ikke noe optimalt løp med sin øyesten. Han klemte nemlig til via sporene i sisterunden, og første 500m av siste 1000m åpnet den etter lynraske 21,9. Da er det bare å vente på at syren skal komme, for det blir for tøft. Nå har den fått dette løpet i kroppen sin, den har stor fordel av et lite felt, og her møter den billigere motstand enn noen gang. Topp mulighet, og dette er en av de vi virkelig tror på denne lørdagen! 3 Ida VA – Var tapper i nederlaget sist. På lørdag er den kusken som har kjørt Ida VA tilbake i vognen, og Åge Rønningen får virkelig fart på forvandlingsnummeret til Martina Hæggernæs. Rapportene på den før denne oppgaven er gode, og den kommer til å lede dette svært lenge. Dette er den første som skal med om Nadine UN garderes. 5 Mjølner Oda – Er i flott form, men galoppen er aldri langt unna innledningsvis. Feilfritt så er den normalt sett med helt der foran. Er dog ikke like bra på kapasitet som Nadine UN. 7 Odine UN – Er kjapp i fra start, og med litt flyt på startsiden så kan det bli rygg leder på Ida VA. Da kan dette bli veldig riktig, og skulle favoritten vår da under prestere, ja, da kan muligens Lars Anvar Kolle komme med et sjokk.

Vår rangering : A : 10 B : 3-5-7-9 C : 4-6 D : 2-8-1

Her fant vi dagens banker:

V75-5 : 4 Fast Hooves – Dette er vår banker på lørdag. Vi snakker her om en traver som har en herlig innstilling, den er kjapp i fra start, og den er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Nå sist så jogget den inn til en helenkel seier uten av Svein Ove Wassberg kjørte en meter. På lørdag så burde den komme seg tidlig foran, og da skal dette løpet være kjørt om den er som den skal være. Viktig å få med seg er at man før denne starten kommer til å lette den litt i balansen. BANKER! 6 Jackhammer – Så dårlig ut sist, og galoppen kom som brev på posten da. Er veldig kapabel når den fungerer, men den kommer normalt sett ikke forbi vår banker på startsiden, og dermed så blir dette sjansebetont. Er den vi frykter mest om bankeren vår ikke skulle innfri. 5 Gigant Super – Ligger stadig i skorpen, og den var påny positiv sist. Får den løpet så kan den felle alt, og dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 6-5 C : 7-1-8-3 D : 2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 11 Kleppe Slauren – Er den som er spennende her. For det første så virker den langt mer stabil i regi Geir Vegard Gundersen. For det andre har den røpet form over distanser som normalt sett er litt i lengste laget, og nå som den endelig skal ut på sin beste distanse, ja, da er i hvertfall vi på vakt. Kan trolig langt ned på 22-tallet, og det er det ikke mange her som straffer. Med tempo så skal sjansene være gode for vårt frekke bud! 10 Nyland – Kommer tilbake etter skade, og med tanke på alle galoppene som denne hadde på slutten, ja, så ser vi ikke bort ifra at den har vært litt plaget i denne foten før man oppdaget skaden. Nå er den frisk og fin i jobbene, det er feltes beste hest på ren kapasitet, og den må regnes som en stor outsider. 2 Art Haaken – Gjorde jobben sin sist, og bekreftet sin flotte form. Står best til av favorittene, og den er en selvskreven strek selv om den ikke er like bra på kapasitet som de to vi setter i topp.

Vår rangering : A : 11 B : 10-2-8 C : 1-5-7-3-9-12-4 D : 6

V75-7 : 2 Nozler – Skal være et bra spill i finalen på lørdag. Har nå fått seg fire løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det form pågang! Nå sist så viser den 11,9 s 1000m i kulissene mot en betydelig tøffere motstand enn hva den møter her. Sporet er helt perfekt, og den er garantert et bra opplegg. Kan fort felle alt tilslutt med flyt. OBS! 7 Apollo Hornline – Fungerte ikke som best sist, men den gjorde uansett et OK løp. Skulle Fux Pride slippe teten, ja, da sitter fort Apollo Hornline i spiss, og da taper den ikke dette. 1 Relight My Fire – Var veldig svak sist, men når Hamre likevel tar turen til Stavanger med den nå så forventer vi at den vil levere et godt løp. Kan ikke svare Fux Pride, men er såpass kjapp i vei at den burde komme seg tidlig ut. Motivert og tidlig. Av øvrige hester så likte vi 4 Tom Tom Des Agets sist, og den var fakta veldig tapper første gangen ut selv om travet ikke var optimalt. Deretter er også 5 Scarlet Gede aktuell, den er nemlig bedre enn raden.

Vår rangering : A : 2-7-1 B : 4-5 C : 6-10-12-3-11 D : -

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 11 Solbakken Jerv – Har løftet seg, og gjort flere fine løp på slutten. Nå har den fått seg en liten pause inn mot denne oppgaven, og rapportene på den er fine. Første omvendt betyr nok at Svein Ove Wassberg vil søke tidlig fremover med denne tøffingen. Er helt sikkert en av de beste på kapasitet, og vi heiser den frekt til topps på ranken. 12 Ognøy Emil – Kommer fra samme stall, og også denne er veldig reell. Nå sist så fullfører den fint på en god tid, og man skal være klar over at det ikke var lett å hente så mye tilslutt i det løpet, så innsatsen var bra. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og den må i a-gruppen. 7 Grude Eld – Er kanskje den beste på ren kapasitet, men den viser ikke form, og den har ikke fulgt opp som ønsket. Nå har den fått en liten pause, og skulle den være forbedret så kan det gå.

Vår rangering : A : 11-12 B : 7-3-2-9 C : 10-5-1-6-8 D : 4

V5-2 : 8 Urakas Gilbak – Er feltes klart beste hest, og skulle den komme seg tidlig foran, ja, da er dette løpet kjørt. Vant lett fra spiss i debuten for Buer, men etter det løpet så er den behandlet, og den skal være enda bedre på lørdag. Stor sjanse, og vårt klare førstevalg. 4 I Am The Tiger – Leverte en flott sisterunde sist, og den fanget Kathy Hooves som hadde stukket unna. Er ikke stabil, men feilfritt så dukker den normalt sett opp på foto. Bak disse så er løpet vidåpent, og her er det bare å gardere bredt om du ikke tror på vårt store drag!

Vår rangering : A : 8 B : 4 C : 7-6-1-5-10-9-3 D : 2