*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Saftig V75-omgang med dobbel-syverpott

Brenne Rødi, og Jan Roar Mjølnerød blir mye spilt i dagens superomgang. foto_RogeR Svalsr¿d_hesteguiden.com

Dobbel-syverpott med en årgangsener som banker! Tekno Odin får bank!? Storfavoritt i trøbbel! Deilig hoppevinner! En praktfull V75-omgang venter i Drammen!

28.11.15 09:09

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Cardiff er strålende hjemme
Oddstips 2:
Barkley og Lukaku herjer igjen
Oddstips 3: Svake Leeds taper igjen
Oddslangskudd: Manchester United taper mot ligalederen
Tippekupongen: Manchester City reiser seg på direkten
TV-kampene: Dette er helgens oversikt
Premier League skaderapport: Disse mister runden

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke sist lørdag!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemfullklaff på Klosterskogen 26. november!
Det ble en riktig så fin dag for dem som tok rygg på Leirvågs V65-systemspill til Klosterskogen torsdag. Det satt nemlig som støpt, og betalte ut kr 33 304,-. Innleveringsprisen var kr 4 000 (Fire andeler a 1000).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sist lørdag ble det altså fullklaff for tre av våre V75-systemer på Bjerke, og alle disse betalte ut et sekssifret beløp. På lørdag braker det igjen løs i V75-spillet, og nå er det altså DOBBEL-SYVERPOTT i vente til løpene i Drammen! Enkelt forklart, så får du dobbelt så mye utbetalt, som du ville fått i en vanlig omgang...

6 Brenne Rødi (V75-3) er årgangens beste hest, og når den nå kommer til start som nybehandlet, ja, da må vi bare tro hardt. BANKER!

Sjekk ellers ut følgende:

V75-1 : 6 Spydo ØK – Blir av en eller annen merkelig grunn undervurdert i innledningen lørdag, og akkurat det mener vi er fullstendig feil. Etter pause nå sist gjør den et helt strålende løp, og da stod den altså likt med både Kleppe Fanden/Tina Blessen. Er veldig bra på kapasitet, og normalt sett så er den ytterligere forbedret med dette løpet i kroppen. Vidar Hop igjen opp liker vi, og her må man være på vakt! 8 Sjø Kongen – Møtte ikke noe i Sverige sist, og den var helt overlegen i mål. Har ellers gjort mye fine løp på slutten, men vi synes uansett at Vidar Hop som har kjørt den tre av de siste fem gangene har et bedre tak på den. Blir kolossalt hardt betrodd her, men dette er langt ifra noe straffespark. 2 Tripsson ØK – Var Bernt Øksnevad ekstremt optimistisk med sist, men da gikk det på rattata. Den samme Øksnevad er nok en gang veldig opp på Tripsson ØK, og når man her får Eirik Høitomt opp, ja, da må den selvfølgelig tas på alvor. Legg merke til at den er 60m billigere ute kontra Sjø Kongen/Kleppe Fanden fra sist de møttes! 10 Tina Blessen – Trodde vi på sist, men den kan ikke få mer enn godkjent etter galoppen. Virket litt tung, og den skal nok være forbedret til denne oppgaven. En naturlig gardering.

Vår rangering : A : 6 B : 8-2-10 C : 5-1-3-4-7

V75-2 : 1 Baritron – Er en ordentlig blåser i grunnlaget sitt, og blir den bare ikke fast her, ja, da snakker vi om en stor sjanse. Er over middels fra start, og på lørdag kommer den dessuten ut med skylapper. Her skal det laddes! Jogget rundt feltet sist, og den kom alene til mål på en bra tid. Banen den dagen var ikke noe bra… SPILLES! 9 King Royal – Har tjent 80K på de siste tre startene, og det blir stadig tøffere. Er dog bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og blir det bare fart så kan den knekke alt igjen. Var helt strålende opplagt til seier sist! 3 Sao Paulo – Kommer ut fra en stall hvor hestene virkelig FLYR for tiden, og Sao Paulo er også en skikkelig formbombe. Bare forsvant inn til en overlegen seier sist, men den fikk det også sydd kraftig opp da. Motivert, og tidlig. 5 Mc Vet – Var det noe snakk om at den slet med halsen sist. Har ellers vært knallgod, og med offensive Tom Erik Solberg opp så blir det helt sikkert laddet. Outsideren! 4 Lobster’s Sam – Ble kjørt helt merkelig med sist, og var det slik at man faktisk ikke ønsket å vinne det løpet? Da hadde den nemlig ikke kunnet være med her, og vi vil anta at man har siktet mot dette fine løpet på hjemmebanen… Ble altså sittende bom fast, og vi har vel aldri sett den bedre noen gang. Ai, Ai, Ai, hvilket inntrykk! Kan overraske med klaff, og vi heiser den opp i b-gruppen! 10 Dancelli – Er veldig grunnkapabel, men den ble altså disket i comebacket nå sist. At den blir meldt rett i V75 etter dette uhellet forteller oss at Olav Mikkelborg har tro på sin springer. Er god nok til å overraske!

Vår rangering : A : 1 B : 9-3-5-4-10 C : 2-12-6-7-11-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 6 Brenne Rødi – Spinner normalt sett til tet, og på hesten sin beste distanse så lar den seg normalt sett ikke slå. Vi likte dog ikke at Jan Roar Mjølnerød kjørte den helt tom sist, men med tanke på at den har fått litt over en mnd å hente seg inn på, så burde den takle det. Løste ikke noe spesielt ut sist, men på en vanlig dag så følger den bilen fra start. At den også er blitt behandlet siden sist liker vi, og vi regner med at vi får se en årgangsener på sitt beste denne lørdagen. Tet og slutt! 5 Ness Tjo Stjerna – Har sett helt vilt bra ut de siste gangene, og det er sånn at man må gni seg i øynene! Var klin overlegen, og imponerte stort nest sist. Nå sist blir den sittende bom fast som en klink vinner mot blant annet Teddy Gutten Støen/Tante Ragnhild. Er formen like bra på lørdag, ja, da er dette den første man tar med på bongen om favoritten garderes! 3 Tante Ragnhild – Har hatt et strålende år, og nå virker det som den har fått et ytterligere oppsving etter at den kom inn på stallen til Erik Killingmo. Har radet opp med bra løp de siste gangene, og på lørdag blir det skorykk og full gass fra start. Dette er siste hesten som kan vinne dette lille, men fine løpet.

Vår rangering : A : 6 B : 5-3 C : 2-4-1

V75-4 : 2 Nikka Broline – Er bedre enn raden, og på lørdag skal den spilles! På Jarlsberg sist går den meget bra i kulissene, og vi hadde 12,7 s 1000m / 09,6 s 500m på klokken uten at den var tom på det. På lørdag blir det full pepper fra start, og vi er litt inne på at det kan bli tet. Skulle Lars Anvar Kolle lykkes med det, ja, da må dette dreie seg om en flott mulighet! SPILLES! 11 Kijafa – Blåser fort rundt dette feltet om det skulle bli tempo. Var riktignok ikke til sin fordel sist, men det var den nest sist hvor den avslutter fint, og noterer seg for en kruttsterk tid. Kommer ut etter en liten pause på lørdag, og er den i nærheten av sitt beste så er den HET! 8 Indoor Voices – Tok en fortjent storløpstriumf nå sist, og den imponerte stort. Blir muligens fyrt avgårde fra start her, og det er ikke helt utenkelig at den kan bli sluppet til tet om ikke Nikka Broline sitter der. På superform er Indoor Voices tidlig. 12 Diadora BR – Er som alle vet enormt speedig, og det skal bli spennende å se om Bjørn Goop greier å utvikle den. Sporet er igjen iskaldt, og den trenger flyt på veien. Er uansett såpass speedig at vi ikke tør dømme den helt bort, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 11-8-12 C : 7-5-10-6-3-1-9

V75-5 : 10 Supernova TY – Her er det stor forskjell på hestene, og noen av disse er altså ikke i nærheten av gode nok. Vår ide debuterer for Øystein Tjomsland, og det skal bli spennende å følge denne flyvemaskinen i ny regi. Har en helt vill toppfart i kroppen sin, og skulle det bli kjøring mellom favorittene, ja, da trenger det ikke å være feil å komme bakfra med sparte krefter. SE OPP! 2 Caviar Sisu – Er ingen stjerne, men den er nyttig. Blir nok hardt spilt på medhengertiden sist, men fakta er at den ikke fungerte helt optimalt. Sitter normalt sett tidlig i tet, og henger den sammen i aksjonen så kan den vinne. Dog likte vi ikke at den plundret litt sist. 4 Masaya – Hadde vært en banker om den ikke hadde hatt Caviar Sisu på innsiden. Taklet ikke volte sist, men nest sist var den meget god i nederlaget. Virker til å ha funnet formen, og den er selvfølgelig tidlig nå. 9 Wilma Leggrowbach – Har hatt et år som har vært under pari. Fant ikke noe form før langt ut i dette året, men den har uansett ikke løftet seg så mye som vi trodde at den skulle gjøre. Kommer tilslutt med tempo, men den er ikke noe annet enn en bitteliten outsider. 1 Buttercup – Er normalt sett for tøft ute her, men fra rygg leder og luker så kan den muligens overraske om noen av de antatt beste skulle prestere litt under pari. Skal på bongen om man garderer løpet bredt.

Vår rangering : A : 10-2-4 B : 9-1 C : 8-3-5-6-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 10 Ulsrud Tea – Tror vi blåser inn til seier om dette løpet blir kjørt som vi tror. Her lukter det nemlig stor fart, og da blir fort dette veldig riktig for denne lettbeinte hoppen. Satt fast som vinner sist på Jarlsberg, og den så helt rå ut i målgangen da. Fjerde sist blåser den inn til en enkel seier mot tilsvarende motstand, og vi snakker her om en hest i sin livs form. Lar seg ikke stoppe!? 3 Bork Odin – Gikk helt OK etter pause sist, men den trengte nok det løpet i kroppen. Burde ha gått frem til denne oppgaven, sporet er bra, og skulle den komme foran, ja, da leder den dette veldig lenge. 4 Tekno Odin – Elsker spillerne, men hvorfor gjør dem det når den skal ut på sprint? På de to siste årene i Norge har den møtt eliten over sprint åtte ganger. Den har aldri vunnet! På Drammen Travbane har den startet fire ganger, men den har kun vunnet en gang. I fjor floppet den i akkurat dette løpet… Hesten holder en OK form, men når denne blir såpass hardt betrodd så må i hvertfall vi spekulere! 1 Odd Herakles – Kan få løpet på lørdag, og den er ikke ueffen om lukene kommer tilslutt. En formtoppet 7 Norheim Jærv samt 2 Føynland Kongen er heller ikke borte i dette flotte eliteløpet.

Vår rangering : A : 10 B : 3-4-1-7-2 C : 8-5-6-9

V75-7 : 2 Special Envoy – På en 800m bane kan dette gå veien. Hesten har dessuten vært helt strålende de siste to gangene, og glem ikke at kjempet meget tappert bak kanonen Royal Ice over samme distanse nest sist. På lørdag blir det tidlig tet, og hvem vil da ofre seg i dødens? Vi er ikke sikker på om det kommer noen veldig tidlig, og da sier det seg selv at Special Envoy ikke trenger å bli veldig enkel å fange. 7 Love Voice – Skal helst gå med i rygger, og spare speeden sin. På lørdag må den trolig gjøre en del jobb selv, og da er vi ikke like sikker på om den er så skarp. Blir veldig hardt betrodd, men dette trenger altså ikke å gå veien. Avsluttet fantastisk etter smyg bak Support Justice nå sist, og formen er på topp. 9 Soho – Fullførte strålende nå sist, og den ble kun slått av meget gode Bruno Di Quattro. Står her nydelig til i ryggen på Special Envoy, og den kan fort få løpet. Inn i a-gruppen, og disse tre hestene skiller seg klart ut!

Vår rangering : A : 2-7-9 B : - C : 8-12-11-10-3-6-4-5-1

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 8 Grimsjon – Innledningsløpet denne lørdagen er ikke helt lettløst. Ideen vår er egentlig ganske bra for klassen, men den er dessverre ikke helt stabil. Kommer nå ut etter en liten pause, og den er behandlet. Fra tredje omvendt så kan Kolle være på kjapp vei fremover, og vi iler til med førstevalget! 4 Pensjonen – Er nok den hesten i feltet som har størst toppfart i kroppen sin. Ble sjenert fra en plass helt der foran sist, og det er ingen fare med formen. Får den spare speeden til ned mot siste sving så feller den fort alt. 5 Grude Viktor – Fortjener en seier, og den er betydelig bedre enn raden. Feilet i fra seg seieren sist, og den hadde slått Pensjonen da. Feilfritt så er Grude Viktor garantert med i fremste rekke, og den skal passes!

Vår rangering : A : 8 B : 4-5 C : 10-9-7-14-13-11-12-6-2-3-1

V5-2 : 11 Don Carlos DE – Nytt dårlig løp, og også her kan det smelle. Ideen vår trakk seg fra tet sist, men den hadde garantert svært godt av den blåseren i kroppen etter pause. Kan ventes MYE forbedret lørdag, og her møter den strengt tatt en gjeng den skal slå. SPILLES! 4 Plusfourtyeight – Har gjort flere fine løp på slutten, og den fikk altså vinne sist. Er ikke noen stjerne, men i disse omgivelsene duger den med klaff. 2 Destiny Morning – Fikk også vinne sist uten at vi ble veldig imponert. Nå står den endelig perfekt til spormessig, og den er normalt sett sikret et bra opplegg. Kommer ikke til å rade opp, men den kan vinne dette. 12 Ty J.T.O. – Er ikke så verst, og den kan skrelle med klaff. Gikk pigg i mål sist etter sene luker, og den så bra ut for dagen. Tas med på alle bongene som løpets store skrellbud.

Vår rangering : A : 11 B : 4-2-12-7 C : 9-5-3-8-10-1-6

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i Drammen lørdag! Rolf Lerum er din veileder mot millionene! Under kan du kjøpe deg inn på bongene:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag