Se V75-sendingene gratis på Nettavisen


Odd Herakles og kusk Tom Erik Solberg som blir stor favoritt i V75-4 på Färjestad lørdag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com.
Odd Herakles og kusk Tom Erik Solberg som blir stor favoritt i V75-4 på Färjestad lørdag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com.

Lørdag kan du se Unionstravet direkte på Nettavisen. I potten ligger det svimlende 60 millioner kroner.

Amedia har nå rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75-sendinger, og disse kan du se helt gratis på Nettavisen!  

Ukens høydepunkt for travinteresserte er utvilsomt lørdagens Unionstrav fra Färjestad, der det ligger hele 60 millioner i premiepotten. Får du 7 rette alene, kan du glede deg over en premie på solide 24 millioner.

Her ser du lørdagens V75-sending gratis:


Hvordan går det med Hillary B.R.?
Det er også  V5-spill fra Drammen travbane lørdag, noe som medfører at sendingen begynner allerede kl 11.45 med intervjuer fra Drammen.  Første løp fra Drammen går 12.45 og vises selvfølgelig direkte i sendingen. V75-løpene starter 16.20.  

I studio sitter programleder Kristian Aandal, tipsekspertene Espen Haug og Anders Mikkelborg. Sidekick/SOME-ansvarlig er Lars Gunnar With.

I løpet av sendingen blir det også en reportasje om den fire år gamle hoppa Hillary B.R. som var i ferd med å bli Norges nye superstjerne. Denne uken kom den triste beskjeden om at hun er blitt skadet og tidligst er tilbake i løpsbanen rundt påske. Rikstoto Direkte har vært hjemme hos trener Geir Vegard Gundersen og fått siste nytt rundt hesten.   

Sjekk Nettavisens eksperttips til V75-omgangen

Slik spiller du på hest
Er du ikke nettspiller hos Rikstoto? Det kan du bli på våre travsider, eller ved å klikke til høyre for denne artikkelen om du ser dette på en datamaskin. Les også mer om spill på trav her.