Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4 Östersund: Herlig lunsj med godbiter på menyen
V65 Harstad: Internasjonal V65-omgang i Harstad
Tippetips: City mot Arsenal på søndagskupongen
Oddstips 1: United vinner igjen
Oddstips 2: City skal revansjere seg
Oddstips 3: Røkke-laget tar sin tredje strake seier
Oddstips 4: Lyon kan slå PSG

Herlig V65-opptur i Danmark 2. februar - Kr.1 980 ble til Kr.22 141,-!
Under JACKPOTOMGANGEN til Skive denne lørdagen traff vår danske ekspert, Carsten Rabjerg, godt på flere av bongene. Nettavisens største V65-bong med en innleveringspris på Kr.1 980 betalte ut knallfine Kr.22 141,-. På Eksperten ble det fullklaff for denne bongen samt to systemer a Kr.4 000 (Kr.1 000 per andel). Disse systemene betalte ut Kr.23 107 hver seg.

Undertegnede traff meget bra dagen før, 1. februar, i V4-spillet til Romme. På Eksperten suste samtlige bonger inn, og bongen til Kr.968 betalte ut Kr.3 586,-. Petter ville ikke være noe dårligere den dagen, og i V5-spillet på Jarlsberg tok han for seg. På Eksperten satt alt av V5-bonger, og bongen til Kr.480 betalte ut KNALLFINE Kr.5 221,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

OBS! Kupongforslagene er oppdatert 1130. Dette pga strykninger.

OBS! Kupongforslagene er igjen oppdatert. Nå 12.40.

Vi liker disse søndagene med V75, og det er altså Kr.1 per rekke som gjelder. I januar så traff vi solid i en av tre tilsvarende omganger, og det var under omgangen til Örebro 20. januar. Den mellomste bongen på Kr.960 betalte da ut herlige Kr.14 736,-. Nå er vi svært sugen på å starte februar på en best mulig måte, og til Eskilstuna søndag har vi igjen funnet mye snadder. Den beste bankeren kommer ut i V75-4, og her står 2 Vieled alene i monteløpet. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 2 Kemas Barolo (denne ble strøket søndag) – Er et langskudd i innledningsløpet, men det er også et langskudd som skal passes. Har nå fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og formen virker å være på riktig vei. Spurtet ordentlig fint tilslutt sist, og den fikk et pluss i kanten av oss. Kim Eriksson opp er spennende, og det er en kusk vi tror vil passe perfekt på en hest som dette. Fra et nydelig spor, og mot en ikke avskrekkende gjeng roper vi et varsko! 4 Mr. Deauville – Gir vi snart opp, men på ren kapasitet er denne god nok i massevis. Feilet helt umotivert fra seg en andreplass på oppløpet sist, og den er stadig betydelig bedre enn raden!

V75-2 : 11 Lady L.S. – Debuterer for Anna Björlin søndag, og dette er en trener som hadde et fint fjorår. På 40 starter var hestene hennes 20 ganger på trippelen, og det ble også seks seire. Når det gjelder nykommeren så feilet den fra seg en andreplass i sitt siste løp, og hadde travet ca 15,8/2140ma uten den galoppen. Hadde da slått enkelt en såpass bra hest som Vellum Paper… Er BILLIG ute nå, og leverer den i nærheten av sitt beste, ja, da skal sjansene være gode. 7 Skinny Dipping – Blir enormt hardt betrodd, men vær OBS på at fra det samme sporet sist greide denne kusken å havne sist med sin springer. Duger på sitt beste, men vi kjøper den uansett ikke som noen storfavoritt.

V75-3 : 10 Incredible Smart (denne ble strøket søndag) – Er en hoppe som er BETYDELIG bedre enn det grunnlaget den har på konto. Den passerte mål med full spenst på 16,6/2140ma tredje sist, men fikk da aldri sjansen før det var for sent. Etter pause sist vant den utrolig enkelt med krefter igjen. Møter denne søndagen på en ekstremt billig gjeng, og selv om vi gjerne skulle hatt mellomdistanse for denne så tror vi uansett ikke at den taper et løp som dette. I en ellers krevende omgang er dette dagens klart beste banker. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Begge de store favorittene er blitt strøket i monteløpet. Nå tror vi på en TOPP mulighet for 9 Assumetoberich som avsluttet solid sist.
V75-4 : 2 Veiled –
Debuterer i monte, og dette kan være en helt klink vinner direkte. Kommer ut for Magnus Dahlen, en trener som gjør omtrent rent bord med de hestene som kommer til start. 37% seire i 2019, mens i 2018 «nøyde» han seg med 24% seire. Jennifer Oscarsson er helt fantastisk på ryggen, og hesten kunne ikke fått noen bedre rytter. Vi tror ikke den taper dette om den bare skikker seg, og det er snakk om en banker for de frekke! Vi plukker kun med en formtoppet 3 Sebastian Hall (denne ble strøket søndag) som en gardering.

V75-5 : 7 Kadett C.D. – Har fått to løp i kroppen etter et lengre opphold, og den er veldig pågang. Satt bom fast som helt ubrukt sist, og vi likte den skarpt. Har tidligere vært betydelig kjappere enn for eksempel 6 Nappa Scar fra start, og akkurat den fordelen vil vel Kim Eriksson utnytte her? Skulle den komme seg tidlig foran så burde dette være over. 4 Sheriff Bi – Blir MYE spilt, men denne har kun gjort et par løp de siste årene, den kommer ut etter et nytt lengre avbrekk, og rapportene går ut på at den trenger løp. Vi velger derfor å «sage» den etter pausen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 11 Bombibitt S.I.R. – Helskummelt løp hvor det kan skrelle til. Vi fant vel ikke noen veldig solid tipsener, men valgte tilslutt Kim Eriksson og Bombibitt S.I.R.. Denne kom ut sist etter pause, og den vant enkelt mot en billig gjeng. Var litt TYKK rundt magen, og den har nok hatt det vel fint i forbindelse med juleferien. Løpet sist skal dermed ha gjort veldig godt, og vi forventer den MYE forbedret med en blåser i kroppen. Blir det bare litt tempo så duger den mot en formløs gjeng, og den skal passes!

V75-7 : 3 Ivan – Ble felt av banen sist, og det skal ikke være noen feil på formen. Det er ikke så verst klasse i denne 7-åringen, og motstandsmessig er den veldig riktig ute nå. Har dessuten trukket et nydelig spor, og den er selvskreven på bongen. 5 Lajos Euro – Holdt bra etter et upassende opplegg i dødens nest sist, mens den sist aldri fikk skikkelig fritt frem. Kan muligens komme seg foran her, og nå blir den også utstyrt med en YANKERVOGN. Det vil løfte den ytterligere, og den må med på alt!