Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Hamburg: Jackpot med over 2,6 mill ekstra i sjuerpotten
V64 Jägersro: Søndagsgalopp med to bankere
Tippetips: Fredrikstad trenger et mirakel
Oddssingel EM-kvalik: Kjempeodds på at Russland sikrer EM-billett
Oddssingel EM-kvalik: Kroatia viser at de er beste laget
Lotto lørdag
: En spiller tok hele Lotto-potten alene

En herlig trav- og galoppsøndag står foran oss, og denne søndagen skal vi faktisk spille V75 til Tyskland og Hamburg når tradisjonsrike Grosser Preis von Deutschland går av stabelen. Det er samtidig jackpot i V75 med hele 2 692 800 SEK ekstra i sjuerpotten. I tillegg til V75-løpene fra Hamburg, byr søndagen også på V64-omgang fra Jägersro galopp og søndag kveld er det dags for internasjonal V65 på Klosterskogen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Rolf Lerum er på en velfortjent weekendtur, og således er det Nettavisens svenske samarbeidspartner som byr på V75-tipsene til Hamburg denne søndagen. Snoken lanserer to bankere i omgangen.

Storfavoritten innfrir
Den første bankeren kommer ut i V75-3 og det handler om tyske 7 Goldy Stardust. Hoppa skiller seg klart ut i dette løpet og trolig kjører Michael Nimczyk seg tidlig til tet. Mot klart overkommelig motstand, er normalt dette løpet da kjørt og 7 Goldy Stardust blir den ene av våre to V75-bankere.

Kan bli en hit for Nurmos
Den andre bankeren kommer ut i hovedløpet Grosser Preis von Deutschland. Den fireårige USA-vallaken 13 Seismic Wave debuterte for Timo Nurmos med en femstjerners-prestasjon på Ørebro og la inn 10.5 siste 800 da og imponerte voldsomt. Avsluttet sin karriere med å sette verdensrekord for treårige vallaker i oktober i fjor høst på 08.5/1609 meter. Har minst penger på konto i feltet, men Timo Nurmos hadde jo aldri meldt til dette storløpet om ikke han trodde han kunne vinne. Vi trår til og bruker 13 Seismic Wave som vår andre V75-banker og hester blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flotte sjanser for Peter Untersteiner
Peter Untersteiner har ikke med hest i hovedløpet, men han har med stallhester i tre av de øvrige V75-løpene. Velkjente 6 Generaal Bianco vant i Hamburg på samme helg i fjor og har en passende oppgave foran seg i V75-1. Har vist solid form i det siste, men ikke fått vinne. Vårt førstevalg, men han kan måtte gå den tunge veien igjen og er således ingen banker.

I V75-4 har samme Untersteiner også bra vinnersjanse med 5 That's Art. Fireårsvallaken vant på flott vis på Åby i sin siste start og står bra til spormessig bak bilen. Fungerer denne som best, skal han være en klar seierskandidat i V75-4.