Stor V75-jackpot i Kalmar

Robert Bergh kjører vår banker denne søndagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Robert Bergh kjører vår banker denne søndagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Stor V75-jackpot med 10.694.060 ekstra! Tøffing av en banker! Flere mulige supersjokk! Vi er klar for en herlig V75-omgang! Du tar vel rygg mot lukene!?

Sportspills meny søndag:
V65 Biri: Sjansebanker i vidunderlig V65-omgang
Oddstips 1: Har tent håpet i Bergen
Oddstips 2: Talentfabrikk som duger
Oddslangskudd: Hønefoss på rett vei
Tippetips: Rosenborg har stø kurs
Tippeligaen: Oversikt over skader/karantener
TV-fotball: Oversikt over helgens TV-sendte kamper
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Opptur i V75-spillet 20. juni : Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv 3950 kr og 4950 kr). Snittutbetaling på ca 11 400 kr på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har du ellers fått med deg følgende?:

* V65-fest på Øvrevoll med 200 000 innspilt!

Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

* DD-FEST på Sørlandet!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er en STOR JACKPOT i dagens V75-spill fra Kalmar med hele 10,6 millioner ekstra! Vi går ALL IN på Robert Bergh i V75-4 med en hest vi ble veldig imponert over sist. 6 Part Nan Angelen holdt nemlig lekestue, og her skal det være mye å gå på! Banker! 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjekk ellers ut følgende:

V75-1 : 2 Napoleon CD – Hadde Peter Ingves tro at kunne vinne sist på Solvalla selv om den da stod elendig til i forhold til Ready For More. Løste noe kolossalt ut, men feilet så inn på den første svingen. Kom ikke helt overens med banen den dagen som var veldig stum. Nest sist i Danmark så går den helpigg i mål etter sene luker. På søndag blir det muligens skoløs rundt om, sporet er perfekt, og den må ha en flott mulighet! 1 MT James – Holdt strålende på en god tid sist. Er meget kjapp i vei, og her blir det full bøtt fra start. Kan gå fra tet om det ikke blir aldeles for vilt innledningsvis. 8 Ready For More – Er en hest vi bare liker bedre og bedre. Så fantastisk ut før løpene nå sist, og den vant også sikkert i selve løpet. Sporet denne søndagen gjør det sjansebetont, men løser det seg så duger den! Kan være en kommende elitehest! 3 Predator Icon – Dette kan være skrellen i innledningen. Kommer ut i regi Veijo Heiskanen, og har han greid å løfte denne litt fra sitt tidligere nivå så er den spennende. Var helt strålende når den vant på en 11-tid tredje sist. SE OPP!

Vår rangering : A : 2 B : 1-8-3-9-7 C : 5-6-4-12-10-11

V75-2 : 9 Eagle Shot – Har vært ute i knalltøffe selskap, og den skal passes søndag. Nå sist så viser den 09,6 s 700m, og selv om den ikke kunne true i de aller beste da så var det klart godkjent. I løpene før det så har den også levert flotte innsatser mot gode hester, og den er herdet. Her står den NYDELIG til for å smyge med, den blir utstyrt med Jorma Kontio, og de siste rapportene på den er svært oppløftende! SKRELLER!? 2 Spirit Real – Er enormt kapabel, og den så lysende fin ut etter pause nå sist. Legger da inn 08,5 s 800m, og den går helt inn i mål. Kan åpne, sporet er perfekt, den duger på kapasitet, og den må med. 3 Sweet’n Sour Akema – Er ikke av de mest stabile, men nå passer igjen distansen bedre, og det vil bli mindre oppjaget. Er helt «VILT» bra de gangene den er som best, og den skal selvfølgelig tidlig på. Formen er det ikke noen feil på, og den så fin ut i kulissene nå sist.

Vår rangering : A : 9-2 B : 3-4 C : 1-5-6-10-8-12-11-7

V75-3 : 8 Your Highness – Var sist ute i Jämtlands Stora Pris, og den gikk helt strålende i kulissene da. Det var jo et forferdelig vær den dagen, og banen var nok ikke noe pluss. Vi har 12,0 s 700m på klokken, og da hadde den full spenst over mål i kulissene. Fjerde sist så feilet den i den ca 300m fra mål i det den skulle gå i nærkamp med Maven. Er i bedre form nå enn den gangen, og Your Highness skal med på alt! 9 Maven – Er vi spent på før dette løpet. Det naturlige er at den vil få en reaksjon etter å ha vært ute i Elitloppet. Nå er den behandlet, men den skal gå med sko, og den blir ikke optimalt rigget til. Kan selvfølgelig senke denne gjengen på klassen, men vi er fakta litt usikker nå, og spekulerer. Bak disse så er det jevnt, og vi velger å gardere løpet i jakten på store kroner denne søndagen.

Vår rangering : A : 8-9 B : 1-3-4-12-5 C : 2-6-10-7-11

V75-4 : 6 Part Nan Angelen – Var helt strålende i regi Robert Bergh sist, og den vant lett når kanonen Ready Ribb feilet i angrep på oppløpet. Hadde dog trolig vunnet uansett. Vi hadde 12,4 s 1000m / 10,6 s 500m på klokken, og den virket ikke tom på det. Er normalt sett kjapp i vei, og klemmer Bergh til direkte over denne distansen så blir vi fakta overrasket om noen tør/greier å svare den. Fra tidlig tet så skal dette være over, og i en ellers utfordrende omgang er dette vår banker for dagen.

Vår rangering : A : 6 B : 1-12-3 B : 9-4-10-2-5-11

V75-5 : 12 Arn Hammering – Dette er for oss et av dagens mest spennende spill. Vi snakker her om en hjemmehest som har en helt herlig innstilling! Nest sist så ble den sjenert to ganger i løpet av de siste 700m, men den FLYR likevel nedover oppløpet, og den så helt fantastisk ut for dagen! Vi hadde 10,5 s 700m, og oppløpet gikk langt under den farten… Nå sist så den meget skummel ut i den siste svingen, men så ble den sjenert til galopp, og det var muligens seieren som gikk tapt. Står her i springspor på tillegget, den takler distansen bedre enn de fleste, og vi tror på hjemmejubel til høye odds i lukene! 6 Sorbet – Har gjort flere strålende løp på slutten, og den fikk en fortjent seier nå sist. Kan selvfølgelig komme seg billig foran her, og da er sjansene gode. Vi stoler dog ikke helt på den, og her møter den hester som dessuten er mer herdet. Skal med, men vi blir ikke overrasket om denne storfavoritten taper. Et klart pluss er det at Erik Adielsson sitter seg opp. Bak disse så finnes det en rekke aktuelle kandidater, men den vi frykter mest er tøffingen 8 Usain Henna.

Vår rangering : A : 12-6 B : 8-7-14-15-9-3 C : 10-4-13-1-11-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 9 Sauveur – Så ENORM ut i finalen sist på Solvalla, og via 09 s 800m så ble det faktisk lett tilslutt. Den så helt RÅ ut i varming, prøvestarter osv, og det var en traver i sin absolutte toppform som viste seg frem! Skal ifølge Lindblom bare bli bedre og bedre fremover, og får den bare litt tempo her så blir den blytung å stå imot tilslutt! Motivert! 5 Allaballakaitoz – Var forbedret med «EN MIL» i regi Peter Untersteiner sist. Dundret da unna i tet, og den var ekstremt imponerende. Det er sjeldent at man ser en hest forbedre seg såpass mye i løpet av en såpass kort tid. Nå har den fått dette løpet under vesten, og skulle den komme seg foran, ja, da sier det seg selv at den blir vrien å ha med å gjøre. To hester høyer seg litt over mengden, og vi låser dette løpet igjen på to!

Vår rangering : A : 9-5 B : 6-11 C : 3-2-12-10-1-4-7-8

V75-7 : 7 Standout – En jevn gulldivisjonsfinale, og her er det B-laget som møtes. Ideen vår var nok ikke helt på topp sist, men vi synes den gikk sterkt i kulissene nest sist, og tredje sist var den helt utrolig bra! Viser den takter som tredje sist, ja, da dukker den opp der foran, og med bra rapporter i ryggen så prøver vi oss med denne frekkisen først. 10 Global Money – Er en VELDIG kapasitet-traver, og viser den i nærheten av takter som tredje sist, hvor den ikke er veldig mye slått av Royal Fighter, ja, da sier det seg selv at den er helaktuell her. Det ryktes dessuten at man kanskje vil rykke skoene denne søndagen, og det er et STORT PLUSS! Skal i a-gruppen! 4 Obi Wan – Gjør stort sett bare fine løp, og den tok en etterlengtet seier nå sist. Nå har den fått dette løpet i kroppen etter pause, den står best til av favorittene, og også denne får plass i a-gruppen. Glem ikke at den nest sist var ute mot helt andre hester enn hva den møter her… Nå er det betydelig billigere i mot!

Vår rangering : A : 7-10-4 B : 6-3-11-9-12-8-1-2-5