*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stor V75-jackpot med 2,5 millioner ekstra

Neslands Faksen og kusk Åsbjørn Tengsareid. Lørdag kjører Geir Mikkelsen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Lørdag braker det løs med en gedigen V75-jackpotomgang! Vi jakter storcashen med en banker som har sett strålende ut i ny regi...

09.02.19 19:12

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Ålborg: Nettavisen jakter ny dansk suksess
Tippetips lørdag:
Bonuspotten skal ut - over 5 mill i tolverpotten
Oddsdobbel:
Engelsk dobbel til over ni ganger pengene
Oddssingel PL:
Solskjær kan ikke ta noen sjanser
Oddssingel Championship: Leeds er i ferd med å miste grepet
Oddssingel PL:
Denne kampen stinker U lang vei
VM utfor menn:
Paris skal bli VM-konge
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Det har ikke vært enkelt å spille på V75 de siste lørdagene, og nå sist var det altså ingen som greide å løse V75-rebusen. Gangen før det igjen var det kun et andelslag som greide det, og de kunne hente ut 12,7 millioner på Leangen. Nettopp det å spille sammen i jakten på de store gevinstene er noe vi i Nettavisen liker, og du kan derfor kjøpe deg inn i våre bonger/systemer på Eksperten om det er noe som frister.

På lørdag er det altså JACKPOT I V75-SPILLET, og det ligger over 2,5 millioner ekstra i sjuerpotten. Det er Forus Travbane som står for løpene, og de kan diske opp med fulle felt, og en relativt høy vanskelighetsgrad.

Kåre Refsland er en ordentlig dyktig hestekar fra distriktet rundt Forus, og han har ofte hatt stor suksess med hester andre har gitt opp. 9 Neslands Faksen (V75-4) kjøpte han i fjor høst, og det har blitt fire strake seire i hans regi. Den ser stadig bedre ut, og virker helt overlegen i grunnlaget sitt. Dette er lørdagens beste V75-banker.

Hvordan har så vi gjort det i V75-spillet hittil i 2019? Vi har vært ganske gode ved flere anledninger, og på Bjerke 23. januar serverte Kurt Leirvåg solide V75-tips. V75-bongen på Kr.945 betalte ut meget fine Kr.10 204,-. Kun noen dager før det, til Örebro 20. januar, var det undertegnedes tur til å servere solide V75-tips. Den mellomste bongen på Kr.960 betalte da ut herlige Kr.14 736,-.

På lørdag jakter vi NY V75-suksess, og våre fyldige tips finner du litt lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Her er lørdagens V75 + V5-tekst til løpene på Forus:

V75-1 : 3 Gigolo N.L. – Var fin i debuten for Kolnes sist, og når draskylappene ble nappet ned mot oppløpet så eksploderte den, og forsvant fra til en overlegen seier (12,4 s 300m). Nå blir det igjen gratis tet, og da er spørsmålet – hvem kommer tidlig og trykker opp noen fart her, og når kommer de? Vi er litt inne på at Høitomt får kjøre snilt i 700-800m, og da blir den ikke enkel å fange på en bane som Forus. OBS! 7 Syoss – Er trolig den hesten som igjen må gjøre grovjobben, men er egentlig Mikkelsen veldig interessert i å tømme den en gang til? Vant fra den posisjonen sist, men det er klart at slike opplegg koster. Har uansett en såpass bra skalle at den må regnes.

12 Deep Sea Dream – Hadde normalt vært en banker med toppform, men den var ikke på topp i Bergen nest sist, og nå sist skylder man på at den gikk med for korte pigger. Er lynrask fra start, men nå blir det trolig et passivt løp hvor den får gå i rygger. Outsideren. 8 Radieux – Har vært strålende opplagt på slutten, og den var også solid i V75’en sist. Er klart best når den får gå med i rygger, og den er ikke veldig glad i å bli brukt hardt underveis i løpene lengre. Kan vinne, men da må det løse seg fra en noe sjansebetont utgangsposisjon.

9 Ready Eddie – Gikk helt OK etter et lengre avbrekk sist, og den var trossalt kun tre tideler bak en hest som The Last Ticket. Er normalt MYE forbedret med det løpet i kroppen, Dalen har det med å dukke opp når man minst venter det, og Ready Eddie kan være skrellen i innledningsløpet.

Vår rangering : A : 3 B : 7-12-8-9 C : 1-6-5-2-10-11-4

V75-2 : 13 Trø Hera – VIDÅPENT hoppeløp hvor ingen er 100% sjanseløse. Vår ide er grunnkapabel, og den var veldig bra på samme tid i fjor. Har nå funnet formen igjen, og den har vært klart bra de siste tre gangene. I sitt siste løp ble den treer i et løp som Ulsrud Tea vant, og den er noe billigere ute nå. 60m tillegg er aldri enkelt, men med flyt kan det gå, og den MÅ tas på alvor. 10 Lykkje May – Stråler det av for tiden, og den har imponert veldig. Har vunnet to V75-løp på rappen, og det på en mildt sagt overbevisende måte. Har dog tjent raske kroner, og det blir stadig tøffere motstand. Vårt andrevalg. 14 Valle Tiril – Er normalt god nok i massevis i et løp som dette, og man må være klar over at vi her snakker om NM-treeren fra i fjor. Gikk da 24,4/2100ma, mens Ulsrud Tea vant på 23,4. Valle Tiril ligger litt i skorpen, og man må ikke bli overrasket om hun slår til mot en relativt overkommelig gjeng som dette. SE OPP!

8 Vertigo Lotta – Er veldig variabel, men bra på sitt beste, og er den som tredje sist, ja, da rekker det en god bit. Er alternativt behandlet før denne oppgaven, Dalen får igjen sjansen, og den får stå som en outsider. 2 Kleppe Elfina – Ble felt av en dårlig bane på Sørlandet sist, og det løpet kan man bare sette en tykk strek over. På lørdag får den en helt annen bane å gå på, og da vil den normalt være forbedret. Har bra fart i kroppen sin, og får den smygløpet så trenger den ikke å være helt borte.

Vår rangering : A : 13 B : 10-14-8 C : 2-3-9-12-11-7-5-6-1-4

V75-3 : 5 Masserati G.T. – Er den klart beste hesten her, og klaffer det bare med et ryggløp, ja, da er den SYLVASS på ren speed. Viste det nest sist hvor den bare blåste rundt feltet på et imponerende vis. Gikk i tet sist, ble for hissig, og vi velger å se litt bort fra den innsatsen der. Nå blir det på med en YANKERVOGN som den trives med, og vi tror på en topp mulighet. Er en BANKER for de med litt is i magen!

11 Glennis Attack – Er betydelig bedre enn raden, men den har gjort det vrient for seg selv på slutten. Feilet bort en mulig seier sist, og den er altså ikke helt å stole på. Nå får Svein Ove Wassberg sjansen, og da er i hvertfall vi på vakt. Må være tidlig aktuell fra et perfekt spor i volten. 15 Antibes Decoy – Har gått gode løp de to siste gangene selv om den ikke har fått vinne. Har egentlig få svakheter, og selv om sporet er «kaldt» nå så dukker den normalt opp langt der fremme om det bare klaffer litt på veien. 10 Grace Yoga – Tar turen fra Sørlandet med SUPERFORM i kroppen, og den har overbevist stort de siste gangene. Andre omvendt i volten passer perfekt, den tåler å bli brukt underveis, og er en naturlig gardering.

3 Hjelle Revenue – Er fersk, men har vært bra stortsett hver gang den har startet. Kan muligens komme seg tidlig foran her, og da er den minst trippelaktuell. 4 Norahs Winner – Varslet TOPPFORM etter pause nest sist, mens den skuffet oss stort sist. Er ikke så verst på sitt beste, og den kan storskrelle om noen av de beste skulle røre det til for seg.

Vår rangering : A : 5 B : 11-15-10-3-4 C : 1-6-12-7-9-13-14-2-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 9 Neslands Faksen – Har blitt som en «ny» hest etter den ble solgt til dyktige Kåre Refsland. Har radet opp i stor stil, og den har fremfor alt begynt å fungere som den skal. Har alltid hatt fin kapasitet, men den har altså hatt sine problemer med å fungere som best. Har jogget 27 over distansen ved et par anledninger, og da har det virket som nesten ubrukt. Kan nok en 26-tid på en god bane lørdag, og vi ser egentlig ikke helt hvem som skal kunne straffe det. Virker å være overlegen i grunnlaget sitt, og vi kan ikke gjøre annet enn å anbefale et bankerspill.

3 Lykkje Kjetil – Er en lillebror til Lykkje May, og nå er det også begynt å løsne for denne. Har vunnet to av sine siste tre, mens den sist ble for ivrig på en ny bane. Djøseland er opp på sin springer, og den er klart aktuell til å bli toer bak vår banker, om den da går feilfritt. 14 Erga Jokeren – Er omtrent håpløs å regne på, og galoppen er aldri langt unna. Er veldig grunnkapabel, og feilfritt er den neppe veldig mye dårligere enn vår banker. Er som alltid en stor outsider. 13 Høvåg Ask – Er en annen veldig grunnkapabel hest som dessverre sliter med kroppen sin. Var på vei til å avslutte veldig bra sist når den feilet vekk en god premie på oppløpet. Skulle Neslands Faksen falle tilbake til gamle synder så er Høvåg Ask mer enn god nok til å storskrelle.

Vår rangering : A : 9 B : 3-14-13 C : 10-12-11-4-7-8-6-2-1-5

V75-5 : 3 Outstanding O. – Matchet betydelig bedre hester enn dette i fjor, og den har bitvis vist kapasitet en bra bit utover det grunnlaget den har på konto. Debuterte for meget dyktige Morten Haugland sist, og den gikk et fullt godkjent løp etter galopp på den første svingen. Har normalt gått MYE frem med den blåseren i kroppen, den kan åpne bak bilen, og dette ser veldig spennende ut på forhånd. OBS! 9 Got You B.R. – Har fått to løp i kroppen etter pause, og nå er storformen der. Var på vei til å avslutte strålende sist, men huket så hjul midt på oppløpet, og den gikk dermed glipp av en plass langt der foran. Var ute mot noen av de beste hoppene i årgangen i fjor, og den skal ikke ha noen problemer å matche en slik motstand som dette om det bare klaffer litt underveis. SE OPP!

6 Whisky Voice – Var variabel når den stod hos Morten Pedersen, og den virker å være slik også hos Stall Hamre. Var meget god til seier i debuten for Hamre, mens den sist var klart under pari. Risikerer svar på innsiden her, og favoritten for mange ranker vi ut som et 3-valg. 2 Diamond Yankee – Ble sittende bom fast med vinnerkrefter sist, og formen virket å være veldig bra etter en pause. Er kjapp i vei, og her er nok Pål Buer på tetjakt. Skal med om man bruker noen hester.

12 Fam B.R. – Fullførte bra etter pause sist (13,3 s 300m), og den måtte kun se seg slått av vinnermaskinen Syoss da. Er superspeedig når den får gå med i en god rygg, og den trenger ikke å være helt borte selv om sporet er kaldt. 10 Amazing Case – Vant fra tet sist, men er ikke veldig glad i den posisjonen. Er nemlig desidert best når den får gå med i rygger å spare speeden. Det får den nå, og da er den en av flere som kan vinne dette.

Vår rangering : A : 3-9 B : 6-2-12-10 C : 7-1-11-5-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 13 Ulsrud Tea – Var helt «spinnvill» på Bjerke sist, og den imponerte veldig fra tet da. Har nemlig pleid å være litt sårbar når den går i tet, men det var den ikke da. Oppgaven som venter på lørdag er ikke noe veldig enkel, og det er i løp som dette på Forus at Ulsrud Tea har slitt litt med å rekke frem. Det er gode hest på samtlige tillegg, og normalt er ikke dette et felt som Ulsrud Tea bare bomber rundt. Motivert favoritt, men vi tør ikke å gå ALL IN.

10 Roli Eld – Var svak etter pause nest sist, og heller ikke sist var den helt på topp. Har egentlig en passende oppgave foran seg nå, den får trolig gå på sin beste balanse, og det er denne som storfavoritten normalt skal få mest problemer med å fange. Motbudet! 11 G. Jerken – Jakter sin femte strake seier, og den har vært smellgod på slutten. Virker til å ha funnet sitt livs form, og den er en av flere aktuelle som kan vinne dette om det klaffer litt underveis. 5 Professor Ø.K. – Hadde vi ranket som toer med TOPPFORM, men den imponerte ingen nest sist, og var bare helt OK sist. Har ikke vist sin desidert beste form, og vi ranker derfor Professoren ut som et 4-valg.

Vår rangering : A : 13 B : 10-11-5 C : 1-4-8-7-9-2-12-3

V75-7 : 10 American Cheque – Ble for PIGG i dødens sist, og den trakk seg derfor noe tilslutt. Er nok ikke helt i toppform, men her er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, og vi tror også bestemt at den vil passe bedre på Forus enn disse dårlige vinterbanene som er på Østlandet. Kan komme fint gjennom på startsiden, og den skal helt klart passes. 4 Trust Boom Bay – Danset unna fra tet sist, og vant veldig enkelt. Har tidligere vært dårlig ut bak bilen, og vi er ikke sikker om den løser like bra ut på lørdag. Er en av få hester med toppform i kroppen sin, og fra et fint spor duger den. 12 Wilma Leggrowbach – Geir Mikkelsen er knallflink, men fakta er at denne hesten har vært klart best når den har stått hos Peter Jensen, og vi er usikker på hvor formsterk favoritten er for dagen. Var nemlig svak sist. Outsideren. 11 Hades Håleryd – Er veldig formsterk, og vi banket altså denne på de litt mindre bongene sist. Hadde vunnet det løpet enkelt om en ikke fartsblind Geir Gudmestad hadde gått amok i dødens. Var rett og slett knallgod i nederlaget, og vi gav Hades Håleryd et stort pluss i kanten. Gangen før gikk den pigg i mål etter sene luker, og denne formbomben gjør seg ikke bort med klaff på veien.

9 Annie’s Boy – Har ikke vist form på lenge, og det er ikke samme hesten nå som det den var på sensommeren/høsten i fjor. Var helt grei fra dødens sist, og da fungerte den fakta litt finere enn i løpene før det. Duger på kapasitet, men den må vise litt form skal den vinne V75. 8 Explosive Lane – Imponerte ikke selv om den fikk vinne sist. Smøg med, og med et helt vilt tempo ble det kjørt opp i halsen til den. Var stum over mål, men den gjorde sin plikt. Her gasser fort Buer til tet, slipper, og håper på luker nedover oppløpet? Da kan den vinne, ellers ikke. 3 Spenda Muscle – Hadde vi solid tro på sist, men da fikk den merkelig nok svar av Bolt Action. Fullførte TAPPERT, og hadde jo vunnet enkelt om den hadde kommet seg foran. Kan være en storskrell for de som spekulerer.

Vår rangering : A : 10 B : 4-12-11-9-8-3 C : 7-6-5-1-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Herlig V5-omgang lørdag! Her er vår info rundt V5-1 + V5-2:

V5-1 : 4 Verdals Torden – Imponerte veldig i comebacket sist. La inn brennkvikke 21,6 s 300m, og holdt sikkert unna. Er trolig helt overlegen i innledningsløpet om den bare skikker seg. Vi husker dog at Ove Bærheim advarte mot å stole for på mye på denne sist, og den er altså ikke helt stabil. Er dog en VELDIG motivert favoritt. 3 Himalaya – Hadde vi skrelltro på sist, og kunne ikke ha fått mer riktig. Vant med «halve oppløpet», og endelig viste den hvor god den kan være. Er på kapasitet den som er nærmest favoritten, og det skal bli spennende å se om Ove Kenneth Karlsen kan ha en ny hoppe-stjerne pågang. 9 Søyset Krabat – Feilet i et skummelt angrep etter pause nest sist, og den hadde travet 30,4/2040ma uten den galoppen. Feilet igjen sist, og den er ikke helt stabil. Nå er Wiig tilbake i «jolla», og akkurat det liker vi. Er dessuten 20m billigere ute kontra 11 Elvin fra løpet nest sist, og feilfritt dukker nok Søyset Krabat opp langt fremme. Skal med om man bruker tre hester.

Vår rangering : A : 4 B : 3-9 C : 1-7-11-13-2-6-12-15-8-5-14

V5-2 : 6 Goliath B.R. – Har hatt en fryktelig motflyt etter den kom inn på stallen til Kenneth Handeland, og dette er en hest som er MILEVIS bedre enn raden. Den gikk PIGG i mål etter sene luker tredje sist, mens den feilet i stengt posisjon bak en såpass god hest som Helen Boko nest sist. Nå sist havner den utvendig Charming Boom Bay, var ikke helt optimal aksjonsmessig, og feiler med krefter igjen ca 250m fra mål. Er nybehandlet før denne oppgaven, den er solid kuskeplusset med Tengsareid, og den MÅ passes! 8 You Love – Blir trolig en av dagens tyngste favoritter i V5-spillet, og den imponerte sist. Vær dog OBS på at det løpet ble kjørt på en måte slik at You Love sin seier virket mer imponerende enn hva den faktisk var. Vi tror ikke at den er noe bedre enn vår tipsener, og med spor utvendig den så var valget enkelt for hvem vi valgte å plassere først.

Vår rangering : A : 6-8 B : 4-5 C : 1-7-10-3-9

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag