Stor V75-jackpot med 2,6 millioner ekstra


Thomas Dalborg er aktuell i dagens V75-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Thomas Dalborg er aktuell i dagens V75-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vrien jackpotomgang med stort potensial! Vi jakter storcashen med en banker som er på vei mot superformen... Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Sørlandet: Internasjonal V65-jackpotomgang på Sørlandet
V4 Ålborg: Birger Jørgensen sentral i V4-løpene
Tippetips: Tottenham-Manchester United på søndagskupongen
Oddssingel PL: Solskjær får trøbbel på Wembley
Oddssingel La Liga: Real Madrid ligner ikke seg selv
Oddsdobbel: Frisk dobbel til over seks ganger innsatsen
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lerum med topptips på Biri 11. januar! Tok du rygg?
Undertegnede serverte meget sterke V65-tips denne fredagen, og V65-forslaget på kr 480 betalte ut knallfine 6 790 kr. Lille Olga i V65-1 var dagens beste banker. Du tok vel rygg?  

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er en alt annet enn enkel V75-jackpotomgang som Mantorp byr på denne søndagen, og dette bør gi solid betalt. De helt klinke bankerne finnes ikke, og vi var lenge i tenkeboksen før vi landet på den vi mener er tryggest i denne omgangen. 3 Simb Ratita (V75-4) er VELDIG pågang, den var tapper sist, og i dag tror vi hardt på tet og slutt! Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 3 Hugo R.C. – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den er på vei mot formen. I fjor på samme tid ble det to første + to andre, og den trives altså når det er kaldere i været. Fullførte klart bra sist, og den fikk et lite pluss i kanten av oss da. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og det kan opplagt dreie seg om en banker for de som ønsker å gå tynt. KLAR TIPSENER!

V75-2 : 10 Rocky Bear – Er en ordentlig bra 5-åring som besitter kapasitet en bra bit utover det grunnlaget den har på konto. Fikk riktignok kun maks sist, men da passet overhodet ikke den bunnløse banen. Har en STOR sjanse om det bare løser seg litt på veien, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne!

V75-3 : 6 Cri Kee – Er svært grunnkapabel, den har stor fordel av distansen, og den gikk et VOLDSOMT løp etter tidlig galopp sist. Tapte MYE, men kom formidabelt tilbake, og den fikk to solide pluss i kanten av oss. Ingen er bedre enn denne på kapasitet, men når vi la ut tipset hadde den likevel kun 2,4% av innsatsene på seg… SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 3 Simb Ratita – Har fått to løp i kroppen etter en halsopperasjon, og den er VELDIG pågang. Solgte seg dyrt fra tet sist, og den kriget ordentlig bra nedover det lange oppløpet på Axevalla. Tapte knepent, og gikk altså 13,9 etter å ha fått trykk hele veien. Her blir det trolig gratis tet igjen, og med et oppløp på kun 177m så bør dette dreie seg om tet og slutt. Det eneste som taler i mot er at halsen skulle krangle det til for den, men det håper vi ikke skjer. VI BANKER I EN ELLERS VIDÅPEN OMGANG!

V75-5 : 6 Teton Miss Annie – Har vi latt oss imponere litt av, og det er liten tvil om at den må være HET i omgivelser som dette. Nest sist havner den etter hvert utvendig leder, og man passerer på veldig raske 12,2/14,6. Holdt da meget bra. Nå sist ble det sikkert fra tet, og den utvikler seg strålende. Vi tror ingen i feltet er bedre, den kan åpne, og får bare kusken til styringen så må dette dreie seg om en flott sjanse. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 12 Top Yllit – Pleier «ALLTID» å levere etter lange avbrekk, den duger på kapasitet, og feelingen er at den plukker mange tilslutt. Er verdt et forsøk som en storskrell direkte! 8 Sphinx D’Inverne – Går til mål så det suser, og den var strålende til seier etter en elendig start sist. Tåler å bli brukt underveis, og blir det bare ikke helt feil fra et kaldt spor så burde den dukke opp på foto.

V75-7 : 13 Glide Marke – VIDÅPEN FINALE, og her kan en bred gardering vise seg å være smart. Vår ide har fått to løp i kroppen etter pause, og den er veldig formsterk. Avgjorde sikkert sist, mens den var bra etter galopp nest sist. Her er det med veldig få unntak billig i mot, og sporet passer bra i en sportrapp. Dukker opp helt der foran om det bare klaffer litt på veien. SPILLES!