Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4 Bergsåker: Nytt snadder blir servert til lunsj
V65 Leangen: Internasjonal V65-kveld på Leangen
Tippetips: Slår et redusert Spurs tilbake?
Oddstips 1: Messi med nytt målshow
Oddstips 2: En svært spillbar dobbel fra England og Italia
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lerum fikset lørdagskvelden i Boden 19. januar! Var du med på moroa?
Igjen satt tipsene meget bra på glattisen i Boden, og på Eksperten suste absolutt ALT av bonger inn. Nettavisens bong på Kr.360 med to bankere satt også som spikret, og her kunne man hente ut herlige Kr.3 553 om man hadde tatt rygg. Du går vel ikke glipp av undertegnedes tips i Boden?

Lerum gjorde nesten rent bord i lunsjen 14. januar!
Vi likte lunsjomgangen på Färjestad denne mandagen, og det ble også en ordentlig fin opptur for de fleste av dem som tok rygg. Nettavisens bong på Kr.432 satt nemlig som spikret, og utbetalingen på den ble meget fine Kr.3 433,-

Lerum med topptips på Biri 11. januar! Tok du rygg?
Undertegnede serverte meget sterke V65-tips denne fredagen, og bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.6 790,-. Lille Olga i V65-1 var dagens beste banker. Du tok vel rygg?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi var ikke gode nok under V75-omgangen på Bjerke lørdag, og vi kom ikke i mål der. Nå er det allerede glemt, og på søndag er vi sugen på en saftig revansj! Örebro står for dagens V75-omgang, og det er altså JACKPOT med over 3,5 millioner ekstra. Vår beste banker kommer ut i V75-6, og her må vi bare tro hardt på løftet 6 Sato. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 3 Icanhearyou – Leder dette løpet rundt om? Den var ikke tom over mål sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket nest sist. Oskar J er tilbake i «jollen» på søndag, og fra et nydelig spor må vi bare tro MYE på denne. Lar seg ikke stoppe fra tet?

V75-2 : 11 Omay Southwind – Småskummelt løp hvor det ikke trenger å være feil å bruke noen hester. Vår ide har fått fire løp i kroppen etter den skiftet trener, og den er på riktig vei. Fullførte godkjent sist, men var noe tung i kroppen, og distansen var nok heller ikke noe pluss. Her er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, og den burde duge godt. MÅ MED PÅ ALT!

V75-3 : 4 Centanary – Var elendig i sin siste start, men var da syk, og det løpet skal man IKKE vektlegge. Dette er nemlig en ordentlig bra hoppe, rapportene før oppgaven på søndag går i dur, og Thorsten Tietz sier rett ut at det er snakk om en vinner om den er som den skal være. Møter ikke en veldig hard gjeng, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på denne. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 5 Fredric Palema – Dette er et ELENDIG løp, og her er kvaliteten mildt sagt dårlig. Hesten som vi lanserer blir nok en del spilt, men det er også helt riktig. Er nemlig en fersk/ung hest som har gjort to helt OK løp på slutten, og skulle den for eksempel få gratis tet, ja, da kan dette fakta være over. Motivert favoritt.

V75-5 : 8 Head For Home – Var enorm når den vant overlegent nest sist. Fikk da en tøff reise, men kom likevel til mål med mye krefter igjen… Nå sist ble det galopp, men det er bare slik den kan være. Tilbake i en feilfri utgave blir den ikke enkel å ha med å gjøre, og den er verdt et forsøk mot favorittene. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Skal bli utrolig spennende å følge som 4-åring, og dette er en hest som vi fakta tror vil bite godt fra seg selv når den møter langt tøffere motstand enn dette. Sist feilet den med ALT igjen når lukene kom i kulissene mot oppløpet, og den så utrolig fin ut for dagen. Er veldig kjapp ut med volte, her blir det normalt gratis tet, og siden er dette over. Blir nok en favoritt i spillet, men den var fakta kun et 2-valg når dette tipset ble lagt ut…

V75-7 : 1 Pointillist – Er et ordentlig langskudd i en ganske åpen finale, men det er et langskudd som absolutt kan innfri. Den har riktignok slitt litt formmessig på slutten, men kommer nå ut etter pause, og vi håper/tror den skal dukke opp i en forbedret utgave. Stallformen hos Jim Oscarsson har vært nede i en down, men nå virker hestene bedre igjen, og det ble to seire på Solvalla tidligere i uken. Kevin Oscarsson sitter seg opp, sporet passer perfekt, og den kan åpne. PASSSES!