*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Strålende V75-kveld på Bjerke

Global U. Neverknow og Ole Johan Østre jakter sin fjerde strake seier på Bjerke onsdag og blir stor favoritt i V75-5. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Flotte spilleløp og en banker som elsker å vinne, er ingrediensene foran kveldens V75-omgang på Bjerke.

23.01.19 19:06

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: En ren formalitet for City
Oddssingel Copa del Rey: Barcelona tåler et tap uten Messi
Oddssingel håndball-VM: Ungarn gir Norge kamp
Oddsdobbel håndball:
VM-dobbel til tre i odds
Målscorerspill NHL:
Supersvensken scorer igjen
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Onsdagen byr som vanlig på V75 Bonus på Bjerke og det er en spillemessig herlig omgang landets hovedbane kan by på. Lunsjen denne onsdagen avvikles i Gävle der Rolf Lerum jakter nye gevinster i V4-spillet. Den samme Lerum har levert kruttsterke tips de siste dagene og her er høydepunktene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

392 kr ble til 10 512 kr i V5 på Forus 21. januar!
Den ene gevinsten avløser den andre for tiden, og ikke noe er bedre enn akkurat det. Mandag ble superklaff for Rolf Lerum i V5-spillet på Forus . Hans mellomstore V5-forslag på Nettavisens (innl.pris kr 392) betalte ut knallfine 10 512 kr. SUPERSJOKKET Himalaya i V5-1 (5valg - 6,8%) ble det varslet for (var med på kun to hester), og det ble det også for Thai M. Share i V5-3 (6. valg - 9,6%) som han trodde hardt på!

Lerum med kanontips i V75-spillet til Örebro 20. januar!
Tipsformen til Rolf Lerum holder seg på et bra nivå, og han holdt nesten på å gjøre det helt store under V75-omgangen søndag. V75-forslaget på Nettavisens (innl.pris kr kr 960) fikk dog kun tre seksere, men trøstegevinsten ble mildt sagt SOLIDE kr 14 736,- Sato innfridde som dagens HERLIGE V75-banker, mens godbiter som 3 Icanhearyou i V75-1 og 11 Omay Southwind i V75-2 stod først på ranken!

Lerum fikset lørdagskvelden i Boden 19. januar
Igjen satt tipsene meget bra på glattisen i Boden, og på Eksperten suste absolutt ALT av bonger inn. Nettavisens V65-forslag med (innl.pris på kr 360) med to bankere satt også som spikret, og her kunne man hente ut herlige 3 553 kr om man hadde tatt rygg.

Da får vi håpe at tipsformen sitter i til onsdagens V75-løp på Bjerke. Det er avviklet tre såkalte V75 Bonus-omganger på Bjerke hittil i 2019. 2. januar landet utbetalingen for sju rette på 44 600 kr og to førstevalg vant, deriblant omgangens største favoritt 2 Sirikit i V75-5. Onsdag 9. januar landet utbetalingen for sju rette på 64 647 kr og vant kun ett førstevalg. Onsdag 16. januar ble det lettløst og tre førstevalg vant, deriblant omgangens største favoritt 9 Jackson Avery i V75-2. Sju rette ga kun 3 227 kr forrige onsdag. Jeg har dermed statistikken sånn noenlunde med meg når jeg lanserer det som nok blir en av de største favorittene i V75-spillet som min banker onsdag.

Østre innfrir?
Det handler om 1 Global U.Neverknow i V75-5. Hesten har imponert i fire strake seiersløp og møter klart overkommelig motstand onsdag. Hadde også innersporet bak bilen i det siste seiersløpet og forsvarte da sporet enkelt. Vant fra dødens gangen før og selv om alle seiersløpene har vært over sprint, tror jeg ikke distanseøkningen skal ha noe å si. Jeg tror på seier og bankerspiller 1 1 Global U.Neverknow i V75-5.
Rangering V75-5: A: B: 9-5-2-12 C: 4-8-11-7-10-6-3

V75-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Hamre mot Pedersen, det ser slik ut på forhånd i V75-1. 7 Whisky Voice var kanongod første gang ut i regi Frode Hamre og tross en tøff sisterunde, ble det en enkel og overbevisende seier. Men står i et litt sjanseartet sjuendespor bak bilen onsdag og derfor velger jeg å gardere litt.

Først og fremst med 1 Balaine som var meget god fra dødens sist. Førstesporet kan dog bli en felle og hoppa risikerer å bli overflydd. Skulle derimot Erlend Rennesvik lykkes med å forsvare sitt innerspor, kan mye være gjort. 6 Mira Hørsta lanserte vi et bankerspill på forrige onsdag, men det endte i startgalopp. Gjorde en bra opphenting etterpå og klaffer det underveis for gjestekusk Morten A. Pedersen er dette den tredje hesten jeg ser med vinnersjanse i V75-1. 8 Bulldozer er for all del en bra hest, men fra åttendespor blir det normalt vanskelig.
Rangering V75-1: A: 7 B: 1-6 C: 8-3-2-4-9-5

V75-2 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart. Monteløp.
Til tross for at 9 Jærvinn S.K. kun vant et løp på 17 starter i fjor og er seiersløs på årets to første starter, blir hesten tung favoritt i dette monteløpet i V75-2. Har støtt på gode hester i det siste, men en utpreget vinnerhest er det ikke. Motstandsmessig ser det dog overkommelig ut, så hesten skal stå som favoritt.

Det er 5 Neseldi imot i all hovedsak. Helene Kolle er en fantastisk god monterytter og hun lurte Johanne Ulrica Øveraasen på seieren med storfavoritten Tuileries på Jarlsberg fredag. Hun kan snyte Johanne for seieren også her. 8 Strikkeprinsen sliter med å komme tilbake til taktene fra i fjor og som tredje hest på det aller største forslaget, betaler jeg heller for lite betrodde 2 Finnskog Lux. Hesten montedebuterte i seiersløpet til Jærvinn S.K. på Biri 30. november i fjor. Satt da fint til i tredje innvendig 800 meter fra mål, men galopperte seg helt bort. Jeg tar denne med som en mulig kantball i V75-2.
Rangering V75-2: A: 9 B: 5-2 C: 8-7-6-4-3-1-10

V75-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Et løp som holder svært ujevn klasse og her kan det komme en overraskelse. 3 Easy To Win ligger an til å bli storfavoritt, men denne var ikke spesielt imponerende i seiersløpet sist og ser overspilt ut. Jeg har ikke noe bedre førstevalg, men her er garderinger påkrevet.

11 Match Queen er forholdsvis lite spilt, men hesten er bra og tåler å gjøre mye selv. Holdt flott til tredje fra dødens sist og har kapasitet til å vinne et slikt løp. 9 Memphis Tennessee E.P. satt virkelig pris på å få en proffkusk opp og tok en enkel seier sammen med Åsbjørn Tengsareid på Biri for halvannen uke siden. Det er ikke veldig mye tøffere imot her. Outsideren. Alexander Heisholt er optimist med tanke på sjansene til pausehesten 4 Louis D'Estino. Det er bra kapasitet i denne hoppa og her kan bli tet med Dag-Sveiung Dalen som har fått sving på seiershjulet igjen.

På de største forslagene betaler jeg også for 10 S.J's All Inn All. Det er ingen superstjerne dette, men formen er bra og kusken blant de bedre.
Rangering V75-3: A: 3 B: 11-9-4-10 C: 5-2-7-8-1

V75-4 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Det er ingen tvil om at Anne Christensen har den beste hesten i dette løpet, men førstespor var neppe det hun ønsket seg med 1 Skauga Rasken. Det er dog ikke mer enn ni hester med i løpet og bra sjanse for at det løser seg.

Jeg tar med to hester i tillegg på samtlige V75-forslag. 3 Komnes Bork står fint til og er i form og Gaustad kan ta en ny Bjerke-seier (vant også med Komnes Molla på lørdag). 7 Finnskog Nox hadde et durabelig oppgjør med Skauga Rasken tredje sist. Satt da i tet men ble tatt ned oppunder mål. Har bekreftet form i sine to løp etter det. De tre hestene ser ut som et bra lås i V75-4.
Rangering V75-4: A: 1 B: 3-7 C: 8-2-9-6-5-4

V75-6/DD-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
11 Dæmro Kjempen har hevet seg markant de siste månedene og står for en støyt nå om dagen. Kanongod toer bak storfavoritten Sirikit på Bjerke nest sist og innfridde som tung favoritt forrige onsdag. Denne onsdagen står hesten på 20 meter tillegg, men skal likevel være klar favoritt. Jeg bankerspiller 11 Dæmro Kjempen på det minste V75-forslaget og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

8 Thale var toer i Dæmro Kjempens seiersløp forrige onsdag og gjorde et solid løp til andre etter å ha travet utvendig for Dæmro Kjempen de siste 700 metrene. Får Thale litt mer drahjelp her, kan han vinne. 3 Kaptein lanserte vi som en herlig tipsener forrige onsdag. Tross startgalopp ble det enkel seier. Skjerpet motstand denne onsdagen, men skulle Gunnar Austevoll komme seg tidlig foran, kan han gi tilleggshesten kamp om seieren. Jeg synes disse tre skiller seg noe ut, men tar med formsterke 9 Gonagas Rebell på det aller største V75-forslaget. Det var en skrikhest forrige onsdag, men som vanlig måtte vallaken innom galoppen. Feilfritt kan han kanskje overraske.
Rangering V75-6/DD-1: A: 11 B: 8-3-9 C: 7-6-2-4-12-5-1-10

V75-7/DD-2 - Varmblodshester. Hoppeløp. 2100 meter autostart.
3 Luxury Tile innfridde som klar favoritt i V75-løpet på Jarlsberg for ti dager siden. Det var mange (undertegnede medregnet) som stilte spørsmålstegn ved distansen 2609 meter, men fra tet ble seieren enkel. Luxury Tile blir klar favoritt også onsdag, men jeg velger bred gardering.

2 Pleasetellmewhattodo tok som ventet på seg oppgaven med å trave utvendig i det nevnte Jarlsberg-løpet, men klarte aldri helt å utfordre. Holdt dog flott til tredjeplass og det var første løpet etter to måneders pause. Jeg tror Heisholt-hoppa er enda bedre onsdag. Første motbud. 4 In Håleryd viser strålende form og skal også tidlig på.

9 Quite Cool Classic var også med i det nevnte Jarlsberg-løpet, men satt langt bak innvendig og selv om det ikke sprudlet nedover oppløpet, skal man ikke vektlegge det for mye. Står i et fint smygspor og blir med på gardering. Det gjør også både 5 Mira Prawo og 10 Make Me på samtlige V75-forslag. Begge er i strålende form.

6 Nogara er også ei hoppe med form og hun tas med på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-7/DD-2: A: 3 B: 2-4-9-5-10-6 C: 7-11-1-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag