Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4-lunsj Danmark: Internasjonal V4-søndag i Billund
V65 Harstad: Internasjonal V65-omgang fra Harstad
Tippetips: Vi går for 12 rette også søndag
Oddsdobbel FA-cupen: En deilig cupdobbel spilles i England
Oddssingel Slalåm: Henrik Kristoffersen jakter nytt VM-gull
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Kurt Leirvåg serverte sterke V75-tips på Jarlsberg lørdag, og det ble fullklaff for bongen til Kr.945,-. Den betalte ut fine Kr.4 355,-. Nå er vi naturligvis sugen på en NY herlig V75-opptur, og til Eskilstuna har vi jobbet frem en god del snadder. Dagens beste banker kommer ut i V75-3, og her står 2 Fonda Boko alene. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 2 Alvena Warrior – Løp seg trøtt på en upassende bane sist, og den presterte ikke på topp da. Er noe tøft ute i grunnlaget nå, men motstanden er uansett billig, og den burde rett og slett ta seg av et løp som dette. Settes først, men vi tør ikke å banke etter løpet sist.

V75-2 : 4 M.T. Magic Dream – Kom ut etter en tilsvarende pause i fjor, hadde også da spor fire bak bilen, og dundret til tet. Ledet i det lengste, men ble plukket ned helt oppunder mål. Kan virkelig flytte på beina, og mot en billig gjeng er den spennende. Slår til som en deilig frekkis?

V75-3 : 2 Fonda Boko – Er en grunnkapabel vallak som har kapasitet litt utover det grunnlaget den har på konto. Var god til seier i sitt siste løp før den fikk en pause, men hvordan er formen nå? Rapportene går i dur, den kommer fra en stall som pleier å ha hestene sine i orden direkte, og for oss er dette dagens beste banker. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 2 Young Love – Ble plukket ned av 7 Troublemaker Face sist, og er kanskje ikke like bra som sistnevnte enda. Man skal dog være klar over at Young Love er stor, og den har trengt noen løp i kroppen. Vi tror den vil gå MYE frem med løp i kroppen, og her burde det finnes utvikling. Leder rundt om? PS. 7 Troublemaker Face – Er VELDIG usikker, og har feilet i 7 av 10 løp. Fra et trangt spor i volten kjøper ikke vi den som storfavoritt, og for oss er det kun snakk om en gardering.

V75-5 : 5 Andover B.C. – Svak kvalitet, og dette trenger ikke å være helt lettløst. Vår ide fikk aldri sjansen før det var for sent sist, og den kom til mål med litt krefter igjen. Er LYNRASK fra start, og får bare Cay Mäkinen til styringen, ja, da ser vi ikke helt bort fra at det kan dreie seg om tidlig tet og slutt. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 3 Moon Zappa (denne ble strøket søndag) – Har vært en snakkhest lenge, og den gjør det også veldig bra. Vant enkelt på en lav 16-tid sist, og da var banen heller ikke optimal. Kan fort bli sluppet til tet her, og da skal det en GOD hest til for å plukke den ned. Vær dog litt OBS på at den er meldt noe tøffere nå, og det er hovedgrunnen til at vi ikke går ALL IN.

V75-7 : 1 Ebony Boko – Var fin etter pause sist, men ble da disponert elendig av Oskar J. Nå er nok samme kusk mer offensiv, og fra eventuelt tet skal det en god hest til for å plukke den ned. Rapportene går også i dur, og vi iler til med tipsnikken. Vi dobler dog bongene opp med 10 Mellby Emeralds som har vært veldig TØFT matchet, den er betydelig bedre enn raden, og med tempo burde den være HET. Nå kommer seieren?