Strålende V75-omgang med dobbel-syverpott


Føynland Kongen og Geir Flåten har en fin vinnersjanse i V75-7 på Harstad travpark lørdag kveld.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Føynland Kongen og Geir Flåten har en fin vinnersjanse i V75-7 på Harstad travpark lørdag kveld. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Dobbel-syverpott med 4 millioner ekstra! Banker med perfekte betingelser! Supersjokk med storform i kroppen! Godbit utfordrer en tung favoritt! Ta rygg da vel!

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Malmö slår tilbake
Oddstips 2: Vålerenga er på fra start
Tippetips: Jönsson trenger tre poeng
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Ny herlig luketømming på Øvrevoll! Over 300 000 innspilt 9. juli!

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

Her kan du kjøpe en bong til dagens galoppløp på Klampenborg:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

For første gang skal det arrangeres en V75-omgang i Harstad, og på forhånd så ser dette ut til å bli en suksess med fyldige felter og stor reiselyst. Det man skal tenke på er at i reisevei så tar det over 20 timer fra østlandet å komme seg til Harstad. Dette kan nok påvirke enkelte hester negativt, noe vi har tatt høyde for når vi har utarbeidet dagens rank.

Omgangen som venter er spennende, og ekstra interessant blir det med tanke på at Norsk Rikstoto byr på DOBBEL-SYVERPOTT!

Vår banker kommer fra Sverige, og den heter 5 Claudius F. Fyker normalt sett til tet, og da burde dette være kjørt. Formkusk John Østman tror vi har en veldig behagelig oppgave i vente, og for oss er dette altså dagens alenestrek.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens V75-tekst:

V75-1 : 15 Premier Kronos – Kommer til Harstad med en voldsom form i kroppen sin, og på kapasitet er det snakk om en MEGET SOLID traver. Fjerde sist så er den solid etter galopp. Vant det løpet gjorde Montdore… Følger opp tredje sist med å gjøre nok et knallsterkt løp etter galopp. Nå sist ble det en enkel seier etter en luftig sisterunde. Distansen er bare et pluss, og vi roper et stort varsko! 6 Quattro Lane – Også denne er veldig bra på kapasitet. Satt bom fast som mulig vinner i steintøffe omgivelser sist, og da var den ute i Svensk-V75. Da kom den ut etter en liten pause, og den kan fort være enda et hakk forbedret til dette løpet. Klaffer det fra start (Kan være noe hissig), ja, da sier det seg selv at den blir vrien å fange! 14 Buy The Law – Er ikke like god som favorittene våre på kapasitet, men den har en fantastisk speed om den har dagen. Mini outsider, men denne trenger mer hjelp på veien enn våre drag. Skal man lete etter en mulig skrell her så er 11 Lady’s Blue News den man skal gå på. Er en ordentlig vinnerhest, den har stor fordel av distansen, og skulle noen av de antatt beste rote litt, ja, da er Lady’s Blue News meget interessant.

Vår rangering : A : 15-6 B : 14-11-12-13 C : 8-2-10-9-7-4-1 D : 3

V75-2 : 13 Remix – Er 20m tøffere ute nå kontra Eldsjuba, men vi er likevel ikke i tvil om at Remix er den klart beste hesten. Går et helt spinnvilt løp mellom galoppene nest sist, og da har vi 25,2/1700m – 24,4/700m på klokken. Nå sist vant den veldig lett etter at den fikk løpet kjørt opp i halsen. En langreise er selvfølgelig usikkert, men feilfritt lar den seg neppe stoppe. 6 Eldsjuba – Er ikke alltid like villig, men den er pågang nå, og den har et gunstig løp foran seg. Skulle den komme seg foran, ja, da trenger det ikke å gå veldig fort underveis. Klar outsider som vi også tar med i a-gruppen da den normalt sett er langt mer travsikker enn vår favoritt. 4 Nesvik Kasper – Gikk helt greit i debuten på sitt nye sted sist, men den kan bedre enn det. Er veldig bra i fra start om den tramper avgårde på riktig fot. Pleier å selge seg dyrt med hest på utsiden, og dette er løpets klare outsider. Bak disse tre er det vidåpent, og få er helt sjanseløse her.

Vår rangering : A : 13-6 B : 4-5-15-3-2-10 C : 11-1-7-8-9-14-12 D : -

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V75-3 : 3 Caligula F. – Fyker til tet i en feilfri utgave, og hvem kommer da tidlig og trykker opp fart? Det er ikke mange med den kapasiteten, og da kan fort John Østman få dirigere dette akkurat som han vil. Bra sjanse til å renne unna! Var klart bra i begge løpene i Sverige sist, og den kommer med form! 12 Viking Streamline – Er ganske bra for klassen, og den var positiv sist. Selv om den får maks så leverer den trossalt en sisterunde i 12-fart, og det er det ikke mange her som greier. Har bra fart i kroppen sin, og skulle det bli tempo, ja, da er den giftig! Inn i a-gruppen, og den er etter vår mening altfor lite spilt! DETTE ER LØPETS KLARE OBS-HEST! 9 Marco D’Estino – Var lekker første gangen ut etter pause nest sist. Da likte vi den skarpt. Fungerte ikke like bra nå sist, og den plundret litt underveis da. Trolig er dette bare en bagatell da Tommy Trælnes er opp på sin traver før denne oppgaven. Har tunge sisterunder, og dette er den beste fra Norge. Bak disse tre er løpet vidåpent!

Vår rangering : A : 3-12-9 B : 4-10-11-7 C : 2-6-8-5-1 D : -

V75-4 : 7 Kodran – Vi er usikker på hvordan denne hesten vil takle to såpass lange reiser, og denne gangen så snakker vi en reise på over 20-timer. Slikt er usikkert, og slik tapper hestene. Har uansett vært strålende på slutten, og den var solid til seier sist på en meget god tid. Bra sjanse om den takler disse reisene på et OK sett. Dog blir den etter vår smak for hardt betrodd. 6 Søyset Kaiser – Denne skal imidlertid passes. Glem ikke at den banket betydelig bedre hester enn dette i V75’en på Jarlsberg i fjor. Da slo den Odd Herakles med flere. Har slitt i år, men nå virker den å være ordentlig på gang, og den vant lett sist når den fikk lukene. Viser 24,5 s 500m med krefter igjen da, og den fungerte fint. Blir garantert kjørt i tet om den kommer seg dit, og den må passes! 12 Faste Viking – Kvelte seg sist, og det løpet kan man bare sette en strek over. Var knallgod nest sist, og på fart så er neppe noen bedre enn den i dette feltet. Har dessuten blitt matchet i tøffere omgivelser enn dette, og vi tar den derfor med i a-gruppen. 2 MH Fantomet – Er en hest under utvikling, og den var bra til seier sist via 25,6 s 500m. Gangen før ble det feil med en aldeles for tøff førsterunde. Står interessant til her, og med friskusen Amanda Robertsen opp igjen så blir det nok gitt gass. En aldri så liten outsider om man garderer løpet videre.

Vår rangering : A : 7-6-12 B : 2-10 C : 4-15-9-3-1-11-14 D : 13-8-5

V75-5 : 5 Claudius F. – Til å være V75 så er dette et utrolig dårlig løp. De fleste av disse er ikke god nok for V75, og vi tror derfor dette kan bli utrolig billig for det som blir vår banker denne dagen. Normalt sett så blåser nemlig Claudius F. til tet her, og da burde fakta dette løpet være over. Vi kan ikke se den som skal ta den ned utvendig leder, og ingen er «modig» nok til å gjøre jobben selv. Har feilet litt, men legg merke til at når John Østman sitter seg opp, ja, da har den oppført seg, og den har gått fine løp for han. Var bra sist, og den kommer med full form. VÅR BANKER! 9 Conrads Flamemaker – Bare blåste inn til en enkel seier sist med mye krefter igjen. Nest sist så satt den bom fast. Opplagt trippelaktuell, og den skal med om vår banker garderes. 8 Anton – Skal med på bongen om man garderer her. På ren kapasitet er den nemlig god nok til å ta opp kampen, men sporet samt en noe usikker form gjør at vi ranker den ned som et tredjevalg.

Vår rangering : A : 5 B : 9-8-11 C : 3-4-1-7-10-6 D : 12-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 6 Glad Hall T. – Vi prøver oss med et mulig sjokk her. Glad Hall T. har riktignok slitt i år, men den er MILEVIS bedre enn raden, og den kan avgjøre dette på ungdommens mot. Nest sist så blir den sittende bom fast som helpigg, og den så da utrolig bra ut for dagen. Nå sist så får den en tøff innledning på løpet, før den blir avløst ca 1300m før mål. Ble nok en gang sittende fast i mål, og vi har 12,0 s 1000m på klokken. Kan sjokke med flyt. PASSES! 2 Fore Candy – Fikk løpet sist, og den avgjorde sikkert. Har sjeldent fine betingelser foran seg denne lørdagen, og den er TIDLIG aktuell! 1 Kaffir Face – Har ikke vist noe veldig form, og den gav seg for enkelt fra tet sist. Må være forbedret, men er den det, ja, da kan det gå mot riktig motstand. 9 Seaborn Simona – Var solid til seier sist, men man skal være veldig forsiktig med å vektlegge det for hardt. Sanity var nemlig ordentlig dårlig for dagen. Seaborn Simona er uansett veldig bra, og her kan den få løpet. Klar outsider, og den skal selvfølgelig på bongen.

Vår rangering : A : 6-2 B : 1-9-10-7 C : 5-8-3 D : 4

V75-7 : 11 Føynland Kongen – Vinner normalt sett dette løpet om den bare viser litt av hva den kan. Formen er dog usikker, og den var ikke på topp sist. Kan kanskje avgjøre dette løpet på startsiden, og det vil overraske oss MYE om noen på strek velger å svare om Geir Flåten sender direkte. Det tror vi fakta ikke, og dermed skal Føynland Kongen ha en dårlig dag om den skal tape i slike omgivelser. 1 Blixtsnabb – Er god nok til å vinne feilfritt. Var ikke tom når den feilet i sisterunden nå sist, og da var den ute mot tøff motstand. Sporet er sjansebetont da den har vist seg å ikke kunne åpne. Løser det seg så er den uansett aktuell, og den skal med om løpet garderes. 15 Myr Faksen – Står helt iskaldt inne i dette løpet, men man skal huske på at den vil ha gratis kontrakt med dem som står 20m foran, og med det rette ryggløpet så er den ordentlig giftig på speed. Trenger ikke å være ueffen om det skulle bli feil for Føynland Kongen. 12 Nordlirappen - er god nok, men formen er mildt sagt usikker. 13 Moe Granar - er kjapp nok i beina, og den er MYE forbedret i ny regi. Kan sjokke med maks flyt, og om Føynland Kongen under presterer.

Vår rangering : A : 11 B : 1-15-12-13 C : 6-8-7-3-10-9-2-5-4-14 D : -

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 9 Rock Cape Black – Har et veldig riktig løp foran seg i innledningen, og det er en av de hestene som har vist form på slutten. Nå sist så fullfører den fint, og det gjør den i et løp hvor gode Marco D’Estino vant. Tåler å bli brukt litt underveis i løpene, og kommer den seg bare greit avgårde så dukker den helt sikkert opp der foran. 6 Big Brown – Er god nok, men den sliter noe med viljen. Er behandlet før dette løpet, og skulle den få ryggløpet sitt, ja, da er den god nok i massevis å felle denne gjengen på speed. 5 T. Hall – Har blitt ridd av en rytter som ikke er veldig bra de siste gangene, og med tanke på det så har hesten gjort fine monteløp. Har gått OK i trav tidligere, og med Claes Sjøstrøm opp så må den regnes tidlig. Løpets outsider! 3 Fam Filiokus – Er en humørhest som er bra når den først har dagen. Står her spennende til, og skulle lukene komme tilslutt, ja, da kan den spurte ned samtlige, og det til høye odds i lukene!

Vår rangering : A : 9 B : 6-5-3-8-7 C : 10-13-4-14-11-15 D : 12-2-1

V5-2 : 2 Malik – Har skreddersydde betingelser foran seg, og det kan dreie seg om tet og slutt om den er som sist. Vant da veldig lett, og draskylappene ble aldri nappet ned. Kan nok en lav 14-tid om banen blir bra, og da sier det seg selv at den blir vrien å fange. 8 Maldini Bob – Skuffet oss noe sist som storfavoritt. Gangen før var den bra i nederlaget, og den gikk en meget god tid den dagen. Her er den svært billig ute, og den skal i a-gruppen. 12 Calypso River – Dette kan være noe for dem som leter på dypet. Gikk ordentlig positivt i steintøffe omgivelser nest sist, og viser den slike takter her, ja, da kan bomben smelle tungt. 9 C. Thunderboy – Utvikler seg flott for tiden, og den har vært god på slutten. Står interessant til for å smyge med her, og garderer man løpet så må den med.

Vår rangering : A : 2-8 B : 12-9-5 C : 4-6-11-10-1-3 D : -

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag