Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V75-omgang med Høitomt i hovedrollen

Bankeren så lysende ut sist! Mulig 20 oddser debuterer for ny trener! Lekkerbisken i monteløpet - denne liker vi! V75-opptur i vente på Bjerke?

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Bollnäs: Lunsj med potensial
Tippetips: Arsenal må rette opp flausen
Oddstips 1: Juventus og Ronaldo lever godt med uavgjort
Oddstips 2: Aguero er i superform
Oddstips 3: Schalke går på en ny Champions League-smell
Vikinglotto onsdag: Hele 158 mill kr i førstepremiepotten
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Lerum med topptips på Klosterskogen 18. februar!
Absolutt ALT satt i V65-spillet denne mandagen, og undertegnedes MINSTE V65-bong til Kr.240 betalte ut knallfine Kr.3 642,-. Sugar Road innfridde som en deilig banker, mens Sager'n (9,4%) slo til som en godbit mot dagens tyngste favoritt, 3 Glade Tider. I V5-spillet ble det også fullklaff, og her betalte bongen på Kr.480 ut Kr.5 078,-. Her satt vi igjen med SAMTLIGE ÅTTE HESTER i finalen, og det var derfor surt at førstevalget vant. Vårt minste DD-forslag til Kr.180 betalte ut Kr.1 780,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bjerke disker opp med en ordentlig fyldig kveldsmeny, og nytt av året er at man fra denne kvelden igjen har mulighet til å spille V5 til landets hovedbane. Når det gjelder V75-omgangen så er den mildt sagt utfordrende, og det finnes ingen helklinke bankere. Etter å ha vært i tenkeboksen i noen dager så landet vi tilslutt på 14 Dream Builder i finalen som det beste valget. Denne så fantastisk fin ut i sitt forsøk sist, den blir kjørt av norges beste kusk, og fra et perfekt spor i volten ser det meste bra ut på forhånd. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V75-1 : 2 Lighthouse West – Var smellfin under sal i debuten tredje sist, og det ble en sikker seier. Følelsen er at denne kan bli ordentlig god under sal, og det skal bli spennende å følge den fremover. Siv Emilie Løvvold opp er dessuten mildt sagt interessant, og fra et nydelig spor må vi bare prøve oss! 6 L.A.’S Mr. Brown – Årsdebuterte på Solvalla sist, og den var klart bra i nederlaget. Dundret til tet, og holdet bra etter en første 1000m på 15,3. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og skulle den komme seg foran vår ide på startsiden, ja, da er sjansene gode for seier. Disse to skiller seg klart ut i et ellers veldig fint monteløp.

Vår rangering : A : 2-6 B : 5-9-8 C : 7-1-4-3-10

V75-2 : 10 Kolbu Kæsj – Avgjorde lekende lett etter et lengre avbrekk sist, og den kom også til mål med krefter igjen. Var dog veldig skjev underveis, og det trakk ned. Nå skal man ha justert utstyret til denne starten, og håper med det at den skal være rettere underveis. Har såpass MYE å gå på at den er verdt et forsøk mot favoritten. 4 Osen Expressa – Fungerte elendig sist, og noe må ha vært feil på den da. Mjølnerød er en svært dyktig hestekar, og han hadde neppe dradd denne ut igjen om den ikke var i orden. På ren kapasitet er den god nok i massevis, og den er naturligvis tidlig aktuell på bongen.

6 Harald – Holder superformen, men over denne distansen må den kjøres i rygg. Kan vinne om det løser seg tilslutt. 1 Solva – Var klart bra etter pause sist, og er kanskje enda et hakk forbedret til denne starten. Kan få det sydd opp fra sitt innerspor, og den skal med om man bruker noen hester. 3 Vestpol Iver – Gikk et helt svett løp i kulissene etter galopp nest sist, mens den også sist så fin ut etter galopp. Er bedre enn raden, og kan være en mulig storskrell om Dagsvold får til styringen.

Vår rangering : A : 10 B : 4-6-1 C : 3-9-8-5-2-11-12-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 3 Rådim Faksen – Var syv ganger blant de to beste på tolv forsøk i fjor, og den radet opp med sterke innsatser mot betydelig tøffere motstand enn hva den møter nå. Kommer riktignok ut etter at vintertreningen er gjort unna her, og superformen er vel neppe på plass direkte. Er uansett en såpass god hest at vi velger å ile til med tipsnikken mot en billig gjeng. 4 Tangen Frikk – Begynner vi å gå lei. Er alltid mye spilt, men den roter seg opp i problemer nesten hver gang. Er bedre enn raden, og den kan naturligvis vinne. Motbudet. 11 Stumne Lyn (denne ble strøket onsdag) – Blir hardt spilt her, men vær OBS på at den tidligere har blitt belønnet med DG når den har vært på reise (to ganger). Er alt annet enn stabil, men på kapasitet er den bra. Vi føler at favoritten for mange er mer en outsider enn en favoritt. Disse tre skiller seg klart ut.

Vår rangering : A : 3-4 B : 11 C : 9-5-1-7-2-10-6

V75-4 : 9 Roi Du Monde – Her lukter det full kjøring mellom favorittene, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Roi Du Monde har fått tre løp i kroppen etter pause, og den vant enkelt på en 15-tid sist. Viste femte sist at den har en lav 14-tid i kroppen over denne distansen, og den gjør seg med garanti ikke bort om det bare blir litt tempo. PASSES! 2 Whisky Voice – Har vært variabel i hele sin karriere, og det er aldri noen hest vi kan gå ALL IN på. Var svak nest sist, mens den var tapper sist. Fra tet vinner den normalt et løp som dette, men vi tror at sjansen er større for at den havner utvendig leder, og da er det alt annet enn grønne lykter. Motbudet. 6 Global U. Neverknow – Holder Østre svært høyt, og melder at han tror på seier selv om det skulle bli dødens. Har vært veldig bra, og den jakter altså stolpe i programmet. Vant enkelt etter en siste 500m i 12-fart sist, og det er nok litt å gå på. Outsideren.

Vår rangering : A : 9-2 B : 6 C : 4-3-10-1-5-8-11-7

V75-5 : 12 Gråberg Jokern – Er egentlig en ganske fin kalding som Mjølnerød aldri fikk helt til. Har skiftet trener etter det siste løpet, og er altså kommet inn på stallen til Trond Lindbak. Det føler vi er veldig spennende, og mindre spennende blir det ikke når den får opp Dag-Sveinung Dalen… Viser den bare litt vilje i løpene så burde denne duge svært godt i grunnlaget sitt, og som nesten uspilt roper vi et varsko! 1 Nelson Sandra – Har kommet inn på stallen til meget flinke Alexander Heisholt, og da er i hvertfall vi på vakt direkte. Rapportene på den går dessuten i dur, og på ren kapasitet er den god nok. Motbudet!

2 Eiken – Falt sammen som et lass med ved sist, og det gjør oss veldig usikker. Spesielt når den også har slitt med aksjonen tidligere. Får stå som en outsider til den traver bedre. 3 Jentefuten – Var heller ikke den optimal i aksjonen sist, men holdt uansett unna. Kommer ut med noen justeringer på utstyret til denne starten, og det kan gå veien om den bare holder seg til travet. 4 Jetalatotning – Har fått to løp i kroppen etter pause, og det har den trengt. Viste OK kapasitet i noen løp i fjor, og den er ikke så verst på sitt beste. Kan vinne, men da må den vise samme takter som i fjor høst.

Vår rangering : A : 12-1 B : 2-3-4 C : 6-9-8-7-10-5-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 3 Kuven Storm – Var helt enorm når den sprengte feltet femte sist, og den viste da hvor bra den kan være. Fikk så problemer med magesår, og var derfor LANGT under pari i de siste løpene før den fikk en pause. Var fin igjen etter pause sist (25,4 s 300m), og den varslet form direkte etter oppholdet. Får normalt gratis tet tidlig her, og da ligger mye til rette for at Magnus Teien Gundersen får styre og stelle som han vil. Kan naturligvis også vinne dette fra for eksempel rygg leder. Leverer den bare som den skal må sjansene være svært gode, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt.

7 Alm Nagano – Er best på sprint, men den takler også denne distansen når den får ryggløpet sitt. Fosser til tet, slipper til Kuven Storm, og er HET på trippelen. 9 Ra Tore – Kommer ut etter en liten pause, og den har i det hele tatt startet lite på slutten. Er ikke så verst på ren kapasitet, og dette er et riktig løp for Ra Tore. Outsideren. 12 Best Ruggen – Skal gå bakfra nå, og det er et sjansespill. Virker nemlig å være best når den er med der foran, og den søker mer naturlig fremover da. På form er den en av feltes beste, og den er en aktuell garderingshest.

1 Miramill – Har løftet seg mye, og var god til seier sist. Vi tror ikke den greier å svare Kuven Storm/Alm Nagano, og dermed kan sporet bli en felle. Vi føler den er mer trippel enn seiersaktuell på onsdag. 5 Anima – Er alt annet enn enkel å sveive inn, men det finnes fart i denne hoppen, og den kan skrelle med HC. 10 Tusse Storm – Går jevne fine løp, og er en aktuell gardering om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 3 B : 7-9-12-1-5-10 C : 4-11-2-6-8-13

V75-7 : 14 Dream Builder – Er dagens beste banker. Den så helt RÅ ut i sitt forsøk, og kom til mål med full tank. Vi hadde 12,5 s 800m på klokken, og da kjørte egentlig ikke Høitomt noe veldig. Springsporet på tillegget passer perfekt, og fungerer den like fint som sist, ja, da er vi veldig inne på at den blåser rundt en gjeng som dette. ALL IN!

1 Goodman B.R. – Spurtet fint sist, og varslet form etter pause. Fra tet blir den livsfarlig, men greier den virkelig å svare ut 6 Positano med vepsen Vidar Hop i «jolla»? Motbudet. Nevnte 6 Positano – Var ikke tom etter veldig sene luker i sitt forsøk, og den har i det hele tatt radet opp med mange flotte løp. Er kjapp ut på volte, og fra eventuelt tidlig tet leder den lenge.

4 Lucky Kentucky – Satt BOM FAST som helt ubrukt i forsøket, og den er på vei mot storformen nå. Høitomt vraker dog denne stallhesten, og velger altså heller å kjøre vår banker. Fjerdevalget. 9 Fabian B.R. – Ble aldri den hesten vi trodde, og det er mulig den hadde hatt godt av et miljøskifte. Fullførte godkjent fra dødens sist, og formen virker å være fin. Er uansett mer trippel enn seiersaktuell. 10 M.S. Triple J. – Kom til mål med litt krefter igjen sist, og er i en veldig fin form. Trenger ikke å være borte med klaff.

Vår rangering : A : 14 B : 1-6-4-9-10-13-8 C : 7-11-2-12-3

Kommentarer til denne saken