Gå til sidens hovedinnhold

Superlørdag med V75 fra Sverige

Bankeren matches mot langt tøffere oppgaver enn dette! Deilige objekter kan sette full fyr i bonghaugen! Du tar vel rygg, og blir med på V75-moroa?

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Liverpool lar seg ikke stoppe
Oddsdobbel 1: Lørdag spiller vi Fulham
Oddssingel Premier League: Ingen tror på Brighton
Oddssingel skotsk Premiership: Hatkampen ingen vil tape

Leirvåg med stjerneklaff i V5 på Jarlsberg - Kr.972 ble til Kr.46 859!
Det ble kanontreff for Leirvåg under V5-løpene på Jarlsberg 28. desember. V5-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.972 satt klokkerent. Superskrellen Carmen Division i V5-3 (6-valg og markert på 4,5 prosent) var med kun på tre hester. I V5-5 hadde Leirvåg markert for samtlige ti hester. Der vant 2,1 prosenteren Sagen Sol. V5-utbetalingen landet på voldsomme Kr.46 859. På Eksperten ble det klaff for fire andelslag (fire andeler a Kr.250, fem andeler a Kr.200 og to andelslag med fire andeler a Kr.300). Totalt omsatte Nettavisen for ca 7 000 i V5 på Eksperten, og spilte inn formidable Kr.187 436

Lerum med sterke V4-bonger til Umåker - kr 960 ble til kr 16 938!
Undertegnedes V4-bonger til Umåker 25. desember satt MEGET BRA, og det ble kling i kassen for flere av dem som tok rygg. Bongen på Kr.960 satt nemlig som spikret, og betalte ut flotte Kr.16 938,-. Mye av nøkkelen lå i DOBBELTBANKEREN I V4-2 hvor 6,4%eren Satelite L.A. var med på kun to hester. På Eksperten ble det fullklaff for fem bonger, og disse kostet fra Kr.960 til Kr.1 152,-. Vi gratulerer de som tok rygg.

Lerum med supertreff i V4 til Kalmar - kr 960 ble til kr 11 228!
Det ble ikke helt lettløst i lunsjomgang til Kalmar 17. desember, men undertegnedes største V4-bong satt som et skudd. Det var ekstra spennende før den siste avdelingen da vi fakta satt igjen med samtlige tolv hester. Når supersjokket Gullabo Däck Bling slo til, ja, da kunne de som leverte bongen på Kr.960 heve enormt fine Kr.11 228,-.

Lerum med fem førstevalg i V75-spillet på Solvalla 26. desember!
V75-1 : 7 Double Exposure (1-valg) –
Er den helt overlegent beste hesten i innledningen, og vi tror ikke den taper om den leverer på sitt beste. Vant på samme dag i fjor, og også da med sko på beina så den balansen er ikke noe problem. Imponerte ikke veldig i sitt siste løp hvor den var mer spenstløs enn tidligere. Vi regner dog med at Daniel Reden presenterer sin springer i en bedre utgave nå, og da er sjansene store.

V75-2 : 9 Importedfrmdetroit (6-valg) – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den holder en meget bra form. Avgjorde sikkert etter en sterk sisterunde på en krevende bane sist, mens den jogget 13,4/2160mv på en lekende lett måte nest sist. Står i et spennende smygspor nå, det lukter tempo, og da kan fort dette bli veldig riktig. Settes helfrekt først!

V75-5 : 6 Olle Rols (2-valg) – Her er det åpent, og få av disse er sjanseløse. Hesten vi plasserer først var et eventyr tidligere i år, men mistet så formen, og ble tatt ut av løpene. Har nå fått tre løp i kroppen etter oppholdet, og den blir stadig bedre. Var tapper i nederlaget sist, og vil trolig være enda bedre nå. PASSES!

V75-6 : 7 Farouk B.R. (5-valg) – Har fått tre løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Mattias Djuse, og den blir bare bedre og bedre. Feilet fra et trangt spor i volten sist, men kom enormt sterkt tilbake og var ikke tom over mål. Glem ikke at denne var minst like talentfull som Ferrari B.R. som unghest, og den har en solid grunnkapasitet. Ulf Ohlsson opp er superspennende, og naturligvis et stort pluss. Overrasker?

V75-7 : 2 Martin De Bos (2-valg) – Var brenngod til seier sist (11,5 s 800m), og dette er en 4-åring som stadig virker å bli bedre. Har trukket vinnerloddet i sporlottoen nå, og her har Kim Eriksson flere valgmuligheter. Vår ide.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-BONANZAEN nærmer seg slutten, og da er det på sin plass å gjøre spillerne oppmerksom på den omgangen som venter mandag. På selveste NYTTÅRSAFTEN ligger det nemlig helt gedigne 28.307.216 ekstra i sjuerpotten, og de pengene fordeles til ALLE med riktig V75-rekke! Så mye penger er det ikke i spill denne lørdagen, men det blir uansett STOR V75-omsetningen når man kjører V75 fra Sverige om lørdagene. Dagens beste V75-banker kommer ut i V75-3, og vi spekulerer IKKE mot en av verdens beste hester - 7 Propulsion.

Her er vår V75-tekst til løpene på Romme lørdag:

V75-1 : 5 Global Trust – Ble hardt laddet med fra start sist, og da kom galoppen ned mot den første svingen. Har ellers vært brenngod i comebacket, og dette er rett og slett en fryktelig god traver. Får trolig spasere til tet nå, og da tror vi ikke at den taper et løp som dette. Motivert storfavoritt som vinner om alt går riktig for seg.

4 Under The Counter – Er en KNALLGOD hoppe som vil vokse seg inn i eliten blant hoppene. Sist svepte den rundt feltet, og var tilbake på sitt beste. Skulle storfavoritten være noe under pari, ja, da er det Under The Counter vi frykter mest. 8 Rafiki Fri – Fikk ikke lukene før det var for sent sist, den taktet voldsomt om, og gikk helpigg i mål. Varslet toppform etter en liten pause, og løser det seg bare fra et dårlig spor trenger den ikke å være borte. 1 Västerbo Grosbois – Har nydelige betingelser foran seg, men hvordan står det egentlig til med formen? Har ikke levert på sitt beste etter pause, og den må heve seg. Er sikret et bra opplegg fra denne utgangsposisjonen, og den er ikke ueffen om den bare viser litt form igjen.

Vår rangering : A: 5 B : 4-8-1 C : 3-6-10-9-2

V75-2 : 7 Charmant – Er en lettbeint hoppe som neppe blir veldig mye spilt, men vi er likevel inne på at dette kan være et mulig superspill i omgangen. Emilia Leo har vunnet rundt 40% av løpene den siste mnd, og hun er i en helt enorm form. På Bergsåker lille julaften hadde hun fem oppsitt, og vant med fire av dem… Når det gjelder Charmant så er dette ingen dum traver. Ble grovt sjenert til galopp sist, og det løpet kan man bare glemme. Gangen før ble den sittende bom fast med krefter igjen, og det gjorde den på en god tid. Tredje sist havnet den utvendig leder, og da åpnet man altså første 1000m på raske 14,3. Var stor i nederlaget med tanke på reise/tempo. Står i et perfekt spor nå, og skulle den kanskje komme seg foran, ja, da er sjansene meget gode mot en billig gjeng. Kan naturligvis vinne fra et utvendig par også. OBS!

2 Unique Gel – Var meget god til seier sist, og da svarte den opp en såpass god hest som Kurt Cobain. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og denne duger godt i grunnlaget. Skal med på gardering. 1 Cyborg – Feilet mot den første svingen sist, mens den avgjorde sikkert på en fin tid nest sist. Er god fra start, og det kan bli tet. Outsideren. 5 Ruthless – Skulle startet på Åby 15. desember, men ble da trukket med feber. Formen kan derfor være noe usikker. Er dog såpass bra at den duger om den leverer på sitt beste. 4 S.G.’S Atlanta – Er en veldig fersk hoppe som ikke er helt ueffen på sitt beste. Avsluttet som en vind etter sene luker sist, og den virket kraftig forbedret. Må med på mistanke.

11 Sahara Sun – Har radet opp med sterke innsatser, og den er i toppform. Kan vinne om det løser seg fra tillegget. 14 Laura Sånna – Er i toppform, og på lørdag blir den solid kuskeplusset med Ulf Eriksson. Er en av mange som kan vinne dette. 12 Upbeat Music – Spurtet meget bra mot tøff motstand nest sist, og den kom da til mål med krefter igjen. Nå sist fungerte den ikke som best, men den kan skrelle om den leverer som nest sist. 6 Flying Knight – Leverer jevnt bra, men sliter med å vinne. Med maks klaff er den dog ikke helt borte.

Vår rangering : A : 7 B : 2-1-5-4-11-14-12-6 C : 9-3-10-8-15-13

V75-3 : 7 Propulsion – Matches mot PDA, og etter at den ble kjørt snilt med sist er vi inne på at den på lørdag skal få gå litt. Man kan nemlig ikke «puse» seg i form mot et slikt steintøft løp som venter på nyåret. I det nevnte løpet sist ble den aldri kjørt med før på oppløpet, men da avsluttet den til gjengjeld forrykende. Har etter det løpet blitt behandlet, og rapportene fra Stall Reden går i dur. Må normalt være syk for å tape et billig løp som dette, og vi kan ikke spekulere. Dette er dagens i særklasse beste banker. Velger man å spekulere så er det en hest å plukke med på bongene, og det er hedershesten 3 On Track Piraten. De andre i feltet er programfyll.

Vår rangering : A : 7 B : 3 C : 5-1-2-4-6

OBS! Etter strykning, og litt NY info er ranken oppdatert i dette løpet lørdag kl.11.00.
V75-4 : 6 Feel The Love – Har fått fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og nå virker den å ha funnet storformen. Vant nemlig veldig enkelt på en god tid sist. Er KJAPP i vei, og feelingen sier at den fyker til tet. Så får vi se om kusken velger et ryggopplegg, men den er uansett sikret en bra reise. Skreller? 4 Kimbee Crown – Har ikke vært veldig glad i volte tidligere, og den er dessuten klart best skoløs. Blir hardt spilt, men fra dette sporet og med sko er vi skeptisk. Beste hesten, men…

7 Bottnas Explosvive – Har radet opp med sterke løp på slutten, og den var også meget solid i nederlaget sist (15 s 1300m). Sporet nå er perfekt, og skulle Rikard Skoglund bare får den bra avgårde så trenger den ikke å være helt borte. Klassen på dette feltet er ikke veldig bra, og det skal ikke veldig mye til for å vinne. 1 B.B.S. Poetry – Er OK fra start, men selv om den fikk tet fra samme spor tredje sist løste den ikke veldig bra. Er dog sikret et fint løp fra dette sporet, og med bra form er den naturligvis aktuell. Ellers vrimler det av tenkbare hester som kan vinne dette, og en bred gardering kan vise seg å være smart.

Vår rangering : A : 6-4 B : 7-1-2-10-12-9-8 C : 3-5

V75-5 : 9 Unique Findings – Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den har SUPERFORM i kroppen sin! Nå sist fikk den en blytung reise, fikk så en hest foran seg på oppløpet, og satt fast over mål. Gangen før satt den bom fast med alt igjen, og vi har virkelig likt den de siste gangene. Passes fra et spennende smygspor! 7 Obelix Skift – Har levert toppinnsatser hver gang på slutten, og den er i sitt livs form. Var helt enorm sist når den jogget 12,5 med krefter igjen. Gangen før ble absolutt alt feil, og den satt fast tilslutt. Tredje sist spurtet den strålende, og kom ubrukt til mål. Er veldig kjapp i vei, det lukter et offensivt opplegg, og den må passes! 3 Sete – Fikk aldri sjansen etter pause sist, og den ble sittende fast med krefter igjen. Har trukket vinnerloddet i sporlottoen nå, og her ønsker vel Oskar J å teste den i tet? Kan fort lede et løp som dette rundt om, og den får derfor plass i a-gruppen. Disse tre føler vi mye for, og det kan dreie seg om et frekt lås.

Vår rangering : A : 9-7-3 B : 4-10-8-1 C : 12-5-11-2-6

V75-6 : 10 Celinn Palema – Har vært kraftig forbedret på slutten, og sist spurtet den altså sterkt mot betydelig tøffere motstand enn dette. Stod likt med knallgode hopper, og vi gav den et STORT pluss i kanten etter det løpet. Blir garantert et stort skrik denne lørdagen, men det føler vi også er helt riktig. Vår klare ide. 1 Whataboutyou Zaz – Kom ut etter en lengre pause sist, og den gikk et fullt godkjent løp. Nicklas Westerholm har nok preppet den litt ekstra i forkant av dette V75-løpet, og rapportene går i dur. Kan lede rundt om… 15 Mrs Lindy – Er bedre enn raden, og den kan opplagt vinne med litt klaff på veien. Gikk gedigent etter en tidlig galopp sist (12,2/1200m), mens den spurtet sterkt på en upassende bane nest sist. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og den er tidlig på vår rank.

5 Infinity – Har egentlig gjort flere fine løp mot vel så gode hester som dette, og tredje sist avsluttet den veldig bra mellom hester på oppløpet. Det løpet ble vunnet av Gun Palema foran Chapter Review… Gikk også fullt godkjent sist, og formen virker å være ordentlig bra. Må passes med litt flyt på veien! 2 Lima Mermaid – Vant enkelt med krefter igjen nest sist (14 s 800m), mens den sist fullførte klart bra etter å ha blitt brukt mye underveis. Har en passende oppgave foran seg nå, og den er en av flere aktuelle. 6 Global Revenue – Er et «evighets objekt», og en hest som virker helt umulig å sveive inn. Har passert mål med krefter igjen flere ganger på slutten, og skulle det først klaffe fullt ut, ja, da har den form til å skrelle.

Vår rangering : A : 10 B : 1-15-5-2-6 C : 14-13-9-7-3-11-8-12-4

V75-7 : 5 Volocity De Vie – Kan være en banker for de som ønsker å gå tynt. Det er feltes beste hest, og henger den bare sammen i travet sitt så vinner den normalt et løp som dette. Har det dog med å falle ut av det, og det er ingen hest man liksom kan stole 100% på. Her har den dog helt perfekte betingelser, og den skal stå først på ranken. 12 It’s Showtime Zaz – Imponerte noe kolossalt sist, og den bare blåste rundt feltet til en helt fullstendig overlegen seier. Så fin har vi ikke sett den på svært lenge, og selv fra et kaldt spor gjør den seg ikke bort her. Distansen er ikke noe problem.

4 Radjah D’Inverne – Er løpets STORE luring, og hesten som kan sørge for store penger i V75-spillet. Den har bitvis vært tøft matchet i stayerløp før i år, og den er god nok om det bare skulle klaffe på veien. Kom ut etter pause tredje sist, og avsluttet da i 10-fart noen få lengder bak det som blir favoritten her. Nå sist spurtet den fint i kulissene, og formen er meget solid. SKAL PASSES på en distanse som kun er et pluss. 11 Indy Lane – Var ekstremt god sist. Var da med på en helt spinnvill kjøring fra start (07,8 f 500m), og det var utrolig bra av den å vinne et såpass langt løp med den åpningen i kroppen. Er noe variabel, men knallgod på sitt beste. Vårt fjerdevalg. Disse fire skiller seg ganske klart ut i en ellers fin V75-finale.

Vår rangering : A : 5 B : 12-4-11 C : 1-10-7-9-2-3-6-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kommentarer til denne saken