Superpott i V75-spillet med 33 871 515 ekstra

Geir Vegard Gundersen og Support Justice er favoritt til å vinne Olympiatravet på Åby lørdag._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Geir Vegard Gundersen og Support Justice er favoritt til å vinne Olympiatravet på Åby lørdag._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Høyinteressant V75-omgang! To utfordrer Support Justice! Banker kommer fra formstall! Enormt objekt i innledningen! Vi er klar for tidenes "svenskehandel"!

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V4/V5Klampenborg: Norsk favoritt i storløp
V4 Åby: Siv kjemper mot svenskene
Oddstips 1: Nå brenner det for Newcastle
Oddstips 2: Hammarby imponerer på direkten
Langskudd 1: Ny nedtur for Liverpool
Langskudd 2: Millwall får hjelp av oven
Tippekupongen: Skjebnelørdag i engelsk fotball
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk den herlige helgeoversikten

Vi har to helt herlige dager foran oss, og vi kan ikke huske sist vi har gledet oss like mye til en helg som dette! Det hele innledes på lørdag hvor det altså venter en ellevill DOBBEL-JACKPOTOMGANG I V75-SPILLET! Svimlende 33 871 515 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du kamme med deg 70 millioner kroner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I tillegg så venter det jackpot i V65-spillet på Sørlandet lørdag kveld med 422 645 ekstra i sekserpotten. Om søndagen så er det jackpot i V65-spillet på Jarlsberg. Her ligger det 525 922 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V75-omgangen på lørdag så er det VIKTIG Å FÅ MED SEG at løpene starter kl.1430. En halvtime tidligere enn hva som er normalt. Hele norges 2 Support Justice kommer ut i Olympiatravet sammen med 6 BBS Sugarlight, og sammen utfordrer de deler av verdenseliten denne lørdagen! Hele 1,5 millioner tilfaller vinneren av løpet, og det kan bli norsk seier!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til V75-løpene på Åby hvor det altså ligger 33 871 515 ekstra i potten:

V75-1 : 9 Pedro Bi – Kan vise seg å være en ordentlig åpnings delikatesse denne lørdagen! Løpet sist på Momarken ser vi bort i fra da det ble feil, og den gikk dessuten med sko. Nest sist så knekker den lett ned en såpass god hest som Quick Fix etter å havnet utvendig for den vel 800m fra mål. Går da 11,6 s 800m, men blir speedet ned av Max Bob som hadde fått det servert. Tredje sist så avslutter Pedro Bi som en vind etter veldig sene luker, den går helpigg i mål, og den hadde vunnet det løpet lett med tidligere fritt frem. Gikk 09,8 som målfotoslått på Solvalla i fjor, og dette er en bra hest for klassen. På lørdag så blir det igjen skorykk, det blir Örjan Kihlström opp, den står nydelig til for å smyge med, og vi blir fakta overrasket om den ikke er med og kjemper om seieren! Er garantert et av dagens beste spill, og den hadde kun 3% av innsatsene på seg når det var omsatt for 5,2 millioner. MÅ MED PÅ ALT!

3 Remember My Name – Har det blitt tøffe reiser for gang på gang, og også nå sist så ble det en upassende reise. Da avgjør den imidlertid meget lett, og den gjør sitt beste løp på lenge. Kan muligens bli sluppet tidlig til tet her, og da sier det seg selv at den er med og kjemper om seieren. Vi mener likevel at den blir vel hardt betrodd. 1 Lovelock – Fulgte bilen fra start sist, og det ble rygg leder. Kunne ikke følge Quick Fix den siste biten, men den stod uansett bra på, og den noterte seg for en sterk tid. Her blir det tet, dårligst rygg leder, og da er den i hvertfall trippelaktuell. For oss er det enten to eller mange i innledningen, men 9 Pedro Bi er altså spillet med stor S!

ENORM DOBBEL V75-jackpot på lørdag! 33 871 515 ligger ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V75-2 : 3 Whitehouse Express – Kommer ut i fra formstallen til Daniel Reden, og der leverer virkelig hestene varene for tiden. Whitehouse Express er intet unntak, og vi har aldri sett den bedre enn i blåsten på Solvalla nå sist. Jogger da 12,4 s 800m, og den vinner lett med alle kreftene igjen. Inntrykket på den var bedre enn noen gang, og her skal det enda være litt å gå på. Får normalt sett teten gratis, og på en rask bane så må dette dreie seg om en topp mulighet!

10 King Sir Kir – Er en lekker traver som får sin ilddåp på lørdag. Nå sist så jogget den 10,8 s 500m med en herlig spenst i steget, og den kom helt ubrukt til mål. At dette er et talent er det liten tvil om, og den er også moden for en solid rekordforbedring. Motbudet er nevnt! 2 Tonicetobetrue - Vet omtrent ikke hvordan det er å tape, og den leverte et kruttsterkt løp fra dødens etter pause sist. Vinner fakta ganske lett, og den viser meget sterke 11,9 s 950m. Med tempo så er Jeppe Juel sin traver med og kjemper om det! 1 Danne Edel – Utvikler seg veldig fint for tiden, og den var skikkelig bra i nederlaget sist. Kan fort få løpet med tempo nå, og den kan skrelle om det skulle løse seg.

V75-3 : 1 Radysin America – Er vår siste indre favoritt her, og med en slik reise så kan denne frekkisen sitte der nå. I løpet sist på Färjestad sist så gjorde Johnny Takter en taktisk feil da han søkte ut i fra rygg leder i den siste svingen, for så å gå ned igjen. Det tapte Radysin America både fart, og et par lengder på. Får så lukene ca 100m fra, takter voldsomt om, og henter MYE på D’One den siste biten. Vi har 08,6 s 400m på klokken som ubrukt, og inntrykket var utrolig bra. Senker alt via siste indre nå!?

3 Backfire – Var bunnsolid direkte i fjor, og den har også jobbet solid før den skikkelige årsdebuten i Sverige. Har trent 16/1600m som raskest, og den har sett fin ut på det. Kan åpne om man trykker henne av, og fra tet så leder hun dette veldig lenge. MÅ MED PÅ ALT! 2 Anette Du Mirel – Kjørte man inn 2,2 millioner på i Frankrike i fjor, og ifølge Anders Lindqvist er den mellom de 5-10 beste i dette kullet i Frankrike. Skal kunne langt ned på 11-tallet over denne distansen, og det er liten tvil om at denne franske damen er den store outsideren i løpet! 11 D’One – Var et lysende skue i årsdebuten, og den vant lett fra tet. Sporet denne lørdagen gjør at hun trenger overpace for å vinne, og vi føler fakta at dette er en favoritt i fare. Tas selvfølgelig med på sin store kapasitet, og sin flotte årsdebut. Disse fire høyer seg MYE over de andre, og skal man gardere videre så er løpet åpent.

ENORM DOBBEL V75-jackpot på lørdag! 33 871 515 ligger ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V75-4 : 1 Gordonston – Skuffet i Norge sist, men da taklet den både reisen samt svingene dårlig. Vi velger derfor å se bort fra det løpet. Gangen før så vant den veldig enkelt fra tet, og da avviste den 12 Priamo Caf på oppløpet. Her blir det trolig tet, i verste fall rygg leder, og er den bare i nærheten av det den viste nest sist, ja, da har den en fin sjanse.

11 Jaccaroo – Er en vinnermaskin fra Norge, og dette er en bra hest som vi tror kommer til å fly ordentlig fort denne lørdagen. Var under pari sist, men da var den syk med halsbetennelse. Kommer ut nå med fine rapporter i ryggen, og Jorma Kontio opp på den føles spennende. KAN SJOKKE MED FLYT! 6 Leif – Dette er en hest vi liker, og den har en herlig innstilling i løpene. Var merkbart forbedret nå sist hvor den viser 12,3 s 1000m / 10,8 s 500m med krefter igjen. Har blitt strøket inn et spor, og den er litt over middels fra start når den blir sluppet av. MÅ TAS PÅ ALVOR! Bak våre tre drag så er dette kanskje dagens mest åpne løp, og ingen i feltet er faktisk sjanseløse.

V75-5 : 10 Doktor Jaros – Kommer ut i «nygammel» regi, og dette er en traver som vi gleder oss å se på lørdag. Gjør sine beste løp i utlandet med pisk, og det er sterke rapporter på den første gangen ut. Kan nok en 23-tid om banen skulle bli rask, og legg også merke til at den er enormt kuskeplusset med Jorma Kontio. Må bare prøves direkte, neste gang kan den nemlig være «oppbrukt» som et bra odds-objekt!

8 Mjølner Komet – «eide banen" sist, og den var glitrende etter pause. Dundret på utvendig da, før det ble tet på siste bortre. Vant meget lett på en god tid, og vi likte den skarpt! Står i springspor på tillegget, og det burde bety at den kommer seg OK avgårde. MÅ MED PÅ ALT! 3 Bellfaks – Er veldig bra, og den var solid i årsdebuten hvor den ligger inn 21,5 s 500m fra dødens. Distansen nå er et pluss, og det er jo heller ikke helt feil at den har fått en blåser i kroppen etter pause. Blir uansett litt overspilt i våre øyne, og for oss er dette kun en gardering.

11 Titan Tabac – Er veldig ofte undervurdert, men denne er bra! Nå sist, andre gang ut etter pause, ja, da ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Kunne nok ha slått Bellfaks med fritt frem da. Skal normalt bare bli bedre og bedre fremover, og den gjør seg garantert ikke bort her. Tas med som et supersjokk i omgangen! 11 Wik Stjernen – Holder flott form, og den var meget fin i monte sist. Må ha FLYT fra det lengste tillegget, men får den først det, ja, da er den langt i fra ueffen.

V75-6 : 2 Support Justice – Har fått seg tre billige løp i kroppen i år, og den virker klar til å møte de beste igjen. Nå sist på Bjerke så ble det et bløffløp, men den viser via 10,0 s 800m at den er bra for dagen! Vi er litt usikker på hvordan GV Gundersen tenker her når det gjelder startsiden. Kan åpne meget kjapt når man ladder, og vi er vel trossalt inne på at GV ladder for tet. Man kan nemlig ikke gi bort for mye i disse oppgjørene hvor det er små marginer som skiller fra en seier til en 3-4 plass. Support Justice er en motivert tipsener, men vi lar den ikke stå helt alene da det ikke er noen garanti for at den har formen absolutt på topp.

9 Voltigeur De Myrt – Har løftet seg MYE, og den kommer med en herlig form til Sverige. Ble altså toer i årets Prix D’Amerique, men den har fortsatt med å gå sterke løp etter det. Den så ekstremt fin ut i Tyskland nå sist hvor den bare danser i fra nedover oppløpet i en blendende stil. Det var riktignok et billig løp, og den fikk det servert, men den så utrolig fin ut. Blir det tempo her, ja, da er denne tung tilslutt, og vi mener det er feil at en slik hest er 7-8 ganger mindre spilt enn Support Justice.

10 Maven – Var et lekkert skue i Sverige-debuten nest sist, og da lot vi oss imponere veldig. Nå sist så ble det en for drøy reise, og den ble matt i steget tilslutt. Med tempo på forestillingen, og den får spare speeden, ja, da dukker den garantert opp helt der foran. Vi tar en sjanse denne lørdagen, og låser årets Olympiatrav på tre hester.

ENORM DOBBEL V75-jackpot på lørdag! 33 871 515 ligger ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V75-7 : 15 Narold Vox – Vi har en helt fantastisk finale i vente med noen av Sveriges aller beste stayere. Draget vårt blir noe undervurdert, men på lørdag er den svært spennende! Den så nemlig ekstremt bra ut etter pause nå sist hvor den bare jogget inn til en lekende lett seier. Vi hadde da 12,6 s 800m på klokken, og det var tydelig at denne passet perfekt for Erik Adielsson. Man må ikke glemme at den fakta var mer spilt enn Candor Hall på Solvalla fjerde sist, og da stod den i tillegg 20m bak Candor Hall… 15 Narold Vox har fort gått enda litt frem med denne blåseren i kroppen, og den MÅ BARE PRØVES I FINALEN!

10 Candor Hall – Har blitt beintøft matchet mot eliten, og den har vært formidabelt god de siste tre gangene i møte med Digital Ink! Kommer lørdag ut på sin beste distanse, og det finnes ingen Digital Ink i dette feltet! Kan være litt kilen fra start med volte, men går den biten bra, ja, da forventer vi at Candor Hall dukker opp på målfoto!

9 Alfas Da Vinci – Har fått seg to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og det har bare gjort veldig godt. Da har den vært ute på en «oppjaget» mellomdistanse, og distansen lørdag passer den MYE bedre. Er utrolig sterk, og den har en marsjfart på denne distansen som veldig få kan straffe. Tilbake til de taktene den viste på sitt beste i fjor = Da kan den opplagt runde til seier. Disse tre tror vi MYE på i finalen. Går man ytterligere ut i dette løpet så ser vi følgende vinnerkandidater: 2 Lohman, 5 For Pleasure As, 6 Speed Delicious, 8 Naglo Del Nord, samt 12 On Hold.