*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Support Justice klar for å erobre verden

Support Justice og Geir Vegard Gundersen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Support Justice og Geir Vegard Gundersen er den soleklare V75-bankeren når Bjerke byr på strålende sport og dobbel sjuerpott i V75-spillet lørdag.

19.04.15 08:32

Sportspills meny lørdag:
V5 Bjerke lørdag: Ikke helgrønt på Bork'en
Oddstips 1: Skjelbred begraver nedrykksspøkelset for godt
Oddstips 2: Han er vårens vinner i Premier League
Tippetips: United kan vinne på "brua"
Langskudd 1: Nå kommer Mjøndalen-nedturen
Langskudd 2: Langskudd mot Saints til god odds
Tippemagasinet: Nettavisens nysatsing på Tippeligaen
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball

Bjerke travbane byr på finaleløp, topp sport, Support Justice og dobbel sjuerpott når V75-sirkuset inntar landets hovedbane lørdag.

Dobbel sjuerpott betyr anslagsvis fire millioner ekstra i sjuerpotten og for spillerne betyr det strålende betingelser. Spillemessig er det ikke vidåpent på forhånd, det skyldes at det er finaleløp i de ulike divisjonene og det betyr samtidig at det sportslige nivået er skyhøyt.

Nettavisen har hatt truffet svært bra med V75-tipsene hittil i 2015 og har en tilbakebetalingsprosent på meget pene 84 prosent når en drøy fjerdedel av 2015 er unnagjort.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sist lørdag ble det magre 2 078 kroner i utbetaling for sju rette. På Klosterskogen for fjorten dager siden (påskeaften) landet vi gevinster for drøye 250 000 kroner og ellers har det vært bonanza for Nettavisen på Leangen 24. januar (over 1,2 millioner innspilt) og på Bergen travpark lørdag 21. februar (samtlige spilleforslag satt og over 800 000 innspilt). Da er listen lagt foran denne ukens V75-omgang, der bankeren nesten gir seg selv.

1 Support Justice og Geir Vegard Gundersen har gjort to løp i 2015, begge på Bjerke og vunnet helt uanstrengt begge gangene. I årsdebuten 4. mars, så hesten helt lyrisk ut når den la inn 10.4/siste 500 meter. I den påfølgende starten hadde hesten førstespor, og løste strålende. Fikk gode Papagoye E. ned bak seg, men nedover oppløpet så det ut som Gundersen hadde et tonn å kjøre med og Support Justice så atter strålende ut, selv om Gundersen ikke var like fornøyd den dagen.

Har etter det løpet blant annet avviklet et jobb på Bjerke i forrige uke, og spor en er ikke noe å bekymre seg over. Ingen henter en lengde på Support Justice fra start, og det er kun galopp imot. Soleklar banker i både V75-spillet og i V5-spillet, for hesten som er klar for internasjonale eventyr etter lørdagens løp.
Rangering V75-2/V5-4: A: 1 B: 2-3-4 D: 5-7-6

De siste blir de første
V75-1/V5-3 er et finaleløp i Hoppecupen med 100 000 kroner til vinneren. Fra 40 meter tillegg er det kun to hopper på startstreken, men i kaldblodsløp betyr dette klart mindre enn i varmblodsløp.

14 S.T.C.C. Faksa har vært en gjenganger i bankerspalten for undertegnede i vinter, og selv om hoppa har galoppert seg bort i tre av de fire siste startene, er ikke S.T.C.C. Faksa spesielt usikker. Lørdag er klart billiger imot igjen, og kjører Solberg feilfritt, blir hun lei å stå imot i sisterunden. Klar favoritt.

Like klar nestfavoritt må 15 Vesle Frøken Støen være. 17. januar i år overrasket Thor Borg med å avansere tidlig frem til tet med henne og dermed ble det vrient for 14 S.T.C.C. Faksa som også startet fra lengste tillegg den dagen. Vesle Frøken Støen vant meget enkelt. Gikk deretter ut i Lars Laumbs løp ti dager etterpå, og stod alene på strek den dagen. Slapp da teten tidlig til seiersmaskinen Lannem Silje og prøvde å haike med så lenge som mulig, men stivnet fullstendig 500 meter fra mål og skrittet i mål. Har pauset etter det, men er uten tvil motbudet til 14 S.T.C.C. Faksa. Disse to damene står alene på våre minste forslag.

På det største forslaget betaler vi dog også for 8 Vestpol Dronninga. I regi Eirik Høitomt igjen varslet hoppa gryende storform nest sist, og forrige onsdag var hun tilbake som en vinner etter en herlig sluttspurt. Skulle damene på lengste tillegg begge være under pari for dagen, er det Vestpol Dronninga som står nærmest til å overta. helt utenkelig er det heller ikke å se at 10 Nadine U.N. eller 1 Mjølner Oda kan vinne da, men vi stenger på tre.
Rank V75-1/V5-3: A: 14 B: 15-8-10-1 C: 3-6-7-12-11-9-13-2-4-5

Startsiden avgjør?
V76-6/V4-3/DD-1
er blitt et herlig finaleløp i Sølvdivisjoen for varmblodshester, der mye kan bli avgjort på startsiden. 1 Strong Forte er blitt strøket, og dermed får 2 Apollo Hornline førstespor fra start. Vi satte hesten først på rangeringen i Bergen sist lørdag, og det var en strålende vinner. Bergenshesten har vist at han kan åpne fra start, og selv om 4 Kendrick J.R. også kan flytte beina fra start, er det ikke utenkelig at Svein Ove Wassberg kan forsvare innersporet. I DD-spillet velger vi å bankerspille hesten, men i V75-spillet tar vi med ytterligere to hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdag 6. desember i fjor bankerspilte jeg 6 Rapido Va Bene i et V75-løp i Drammen. Det var en solid banker. Fra spor tre suste hesten til tet og sørget for fest i V75 for Nettavisen og over 800 000 innspilt. Det er samtidig sist gang Rapido Va Bene vant løp. Imponerte ikke første gang ut ette pause nest sist på Momarken og selv om hesten makset som tredje sist, er det klare tegn på formstigning nå. Skulle Kendrick J.R. overfly Apollo Hornline, er det ikke helt usannsynlig at Tom Erik Solberg og Rapido Va Bene kan være tethesten, da hesten tidvis løser veldig bra.

Teten er også 8 Denver ute etter. Hesten var makeløs i seiersløpet på Sørlandet sist. Er strøket inn et spor, og kan faktisk få tet selv herfra. Viste i seiersløpet at full vei ikke er noe problem og blir vår tredje markering i V75-6. 3 Seaborn Simona er ikke like kvikk fra start lenger som hun var i treårssesongen, og selv om hoppa står spormessig fint til, velger vi å droppe denne lørdag.
Rangering V75-6/V4-3/DD-1: A: 2 B: 6-8-3 C: 10-5-12-4-7-9-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3/V5-5 - Kaldblodshester. Finale grunncupen2100 meter auto.
Tre hester blir vårt lås i dette meget fine spilleløpe. Kanskje er det så enkelt at 6 Brenne Jærven bare blåser til tet igjen og vinner? Hesten har sett uforskammet sprek ut i regi Olav Mikkelborg og tatt to V75-seire, en V76-seier og toer i et V76-løp i fire starter i hans regi. Men det er fortsatt slik at det koster for travhester å holde koken og formen over tid, og derfor betaler vi for ytterligere to hester.

3 Philip Lyn prøvde hardnakket å kjøre saften ut av Brenne Jærven på Bjerke forrige onsdag, men Solberg og Lyn måtte fire tilslutt og Philip endte en lengde bak. Her kan det være dags for at Philip får rygger underveis, og formen er solid. '

Det er den også for 2 Kolnes Tom som ble treer i det samme løpet sist onsdag. Det var første starten etter tre måneders pause, og spormessig står hesten mye bedre til lørdag.

Bak disse er flere andre vinnerkandidater. 5 Myrviks Anton havnet i baktroppen fra start i løpet forrige onsdag som altså ble vunnet av Brenne Jærven og der både Philip Lyn og Kolnes Tom var med. Mye bedre startspor lørdag, men uvisst om toppformen er like bra nå som tidligere i vinter. 12 Eigelands Jokeren er en hest vi liker godt. Spor tolv er dog veldig sjanseartet og hesten imponerte ikke i seiersløpet sist. 9 Tojo Prinsen er en tøffing, men møter kamerater nå. 7 Voje Scott varsles i fremgang av trener Høitomt, men står vrient til spormessig her.
Rangering V75-3/V5-5: A: 6 B: 3-2-5-12 C: 9-7-11-8-10-1-4

V75-4/V4-1 - Varmblodshester. Bronsedivisjonsfinale. 2100 m auto.
Fem hester på samtlige spilleforslag i denne herlige bronsedivisjonsfinalen. Olav Mikkelborg er på tetjakt også i dette løpet og det gjør at vi setter 3 Victory Lap fremst. Galopperte fra start i årsdebuten på Momarken (Kapow Hanover vant det løpet), og kom greit tilbake etterpå. Vant et V75-løp på Biri fra tet 3. januar.

5 Caprino B.R. var bra vinner første gang ut etter sju måneders løpspause. Har ikke startet siden det løpet, men er en klar vinnerkandidat igjen. 6 Jet Voice tapte for nevnte Caprino B.R. 28. februar etter at Thor Borg overraskende slapp teten. Ble sittende stengt over mål åg har levert to toppløp etterpå det i møte med blant annet Kapow Hanover.

Tor Wollebæk og Hans Wilhelm Storås opplevde V75- suksess med Starfish And Coffee på Klosterskogen påskeaften. Storås har form på stallen nå (Smirnov Lavec vant lunsjløp på Bjerke torsdag) og 4 Recommendational har jo vist form i lang tid. Avsluttet veldig fint på Bjerke forrige onsdag. Har dog vært litt dårlig fra start på slutten og må være litt bedre med fra start, for å vinne dette.

9 Petter Rags har tent til i regi Åsbjørn Tengsareid og står med to strake seire nå, den siste et V75-løp. Kan vinne finalen også og blir vår femtehest.
Rangering V75-4: A: 3 B: 5-6-4-9 C: 1-10-11-7-12-8-2

V75-5/V4-2 - Varmblodshester. Hoppedivisjonsfinale. 2100 m auto.
3 Somolli Favorit var ei hoppe viste svært lovende takter da hun norgesdebuterte i regi Martine Finsand på sensommeren i fjor, men det endte stort sett i galopper og disk.

18. mars i år dukket hoppa opp i regi Erik Killingmo og leverte et kanonløp på direkten. Måtte riktignok se seg slått av smygkjørte Miniera D'Oro den dagen, men det var ikke vanskelig å forstå at spillerne sendte henne avgårde som storfavoritt i et lunsjløp i Drammen 7. april. Løste bra fra start da, men kommer neppe til tet her med startraske 2 Windy Ammik på innsiden. Uansett vår favoritt.

Stallvenninna 4 Miniera D'Oro settes nærmest. Måtte trave den tunge veien i dødens i V75-løpet på Klosterskogen sist der Windy Ammik ble spurtslått av Starfish And Coffee, men slipper trolig den posisjonen nå og kan vinne.

12 Denise F. Boko var indisponert i V75-løpet på Momarken under Unionstravet, men fra spor tolv er det aldri lett å vinne V75-løp. Viste strålende form før det løpet, og har en svært fin oppgave motstandsmessig. 7 Starfish And Coffee fikk fortjent vinne sist. Det var fra siste indre på Klosterskogen. Betydelig mer sjanseartet her.

2 Windy Ammik trakk seg litt fra tet på Klosterskogen sist, men er nok tethesten her. Garderingshest sammen med 8 Zenit Sun som holder kanonform, men har et dårlig startspor. Seks hester får plass på det største forslaget, men hester som 6 Cranberry, 11 Turboline D.K. eller 9 Nikka Broline er neppe sjanseløse de heller.
Rangering V75-5/V4-2: A: 3 B: 4-12-7-2-8 C: 6-11-9-1-5-10

V75-7/V4-4/DD-2 - Finale Kaldblodscupen. 2100 meter autostart.
12 Odd Herakles møtte den berømte veggen i Bergen sist helg, og etter flere strålende prestasjoner ble det kun en sjuendeplass etter et tungt løp utvendig for ledende Ara Faks. En uke senere er hesten igjen på startstreken, men hestene som trenes av Lars O. Romtveit er gjennomtrente og oppgaven lørdag er klart bedre enn den var forrige helg og derfor setter vi favoritten fremst.

5 Tin Balder lanserte jeg som en alternativ banker på Klosterskogen påskeaften, til tross for at hesten kun var et tredjevalg og "alle" skulle spille stallskriket og favoritten Ekeld. Eirik Høitomt forsvarte som ventet førstesporet fra start, og bar hesten rundt til sikker og overbevisende seier. Litt andre betingelser denne lørdagen, men det klare andrevalget.

10 Bjørlifaks blir atter lite betrodd, men grunnlagsmessig har hesten et veldig fint løp. Klaffer det litt med posisjonene underveis, er denne en klar outsider. 8 Tord Viking stod 20 meter bak Tin Balder og Ekeld på Klosterskogen i påsken. Nå står hesten likt, men startsporet er dårlig. Viste dog så fin form på Kloster, at ex-vinnerhesten (vunnet 25 løp på 87 starter), kan ta sin første seier siden 26/12 i fjor.

Fire hester får plass på det største forslaget, men hester som 2 Kleppe Slauren (Geir Vegard Gundersen opp som kusk), 4 Ekeld (ikke på topp sist, og tøffere her enn i løpet på Klosterskogen nest sist). 7 Lex Lodney (har kanonform, men det må klaffe hundre prosent) og 11 A.B. Lom'n (imponerte ikke som toer bak Odd Herakles sist, og står mye vanskeligere til her) kan alle overraske på en maks dag.
Rangering V75-7/V4-4/DD-2: A: 12 B: 5-10-8-2 C: 7-4-11-6-9-1
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.