Tidenes V75-jackpot med 76,3 millioner ekstra


Makethemark (6) og Ulf Ohlsson er aktuell i lørdagens V75-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Makethemark (6) og Ulf Ohlsson er aktuell i lørdagens V75-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Lørdag 10. november braker det løs med tidenes V75-JACKPOT! Gigantiske 76 360 981 ligger ekstra i sjuerpotten, og her skal vi være med å kjempe!

Det store høydepunktet dette året skjer på Eskilstuna lørdag 10. november! Her venter nemlig TIDENES V75-JACKPOT med spinnville 76 360 981 ekstra i sjuerpotten. Så er det store spørsmålet - hvordan vil egentlig utbetalingen bli? Vil det renne inn med favoritter, eller kan fakta dette gi storutbetaling?

I spillboksen under kan du allerede nå kjøpe andeler på Eksperten til lørdagens gedigne V75-omgang. (NB: Klikk på lenken "flere Eksperten-spill fra Mediehuset Nettavisen for å finne andeler i alle prisklasser)

Nå skal vi bruke hele uken å grave oss ordentlig ned i denne menyen, men det første inntrykket av løpene er at dette er SÆRDELES VRIENT. Vi blir fakta svært overrasket om ikke denne omgangen betaler ut STORE KRONER, og skulle du være med på alenebongen/systemet, ja, da venter en belønning på svimlende 110 millioner norske kroner.

Med tanke på at det altså ligger 76,3 millioner ekstra i sjuerpotten kommer vi til å legge ut litt dyrere lag enn normalt på Eksperten. Vi vil dog ha alle mulige prisklasser, og også andeler helt ned til kr 50 finnes.

Vi kan love deg mange SUPERSPENNENDE OBJEKTER i denne omgangen, og vil du ha et aldri så lite forsprang på den store sal, ja, da må du ikke gå glipp av våre analyser som du får gratis fra fredag ettermiddag.