*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To herlige V75-bankere i en meget utfordrende omgang

Björn Goop og Farouk B.R. Søndag kommer de ut på Solvalla. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Solvalla står for ukens Grand Slam V75-omgang. Vi jakter med to bankere, og den ene blir neppe favoritt.

21.05.17 18:28

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4/V5 Gøteborg:
Herlig galoppsøndag i Gøteborg
V65 Biri: Internasjonal omgang med stort potensial
Oddstips 1: Odd kan komme a poeng med Rosenborg
Oddstips 2: Sarpsborg henger seg på i toppen
Oddstips 3: Ny smell for Solbakken
Oddstips 4: Flott odds på hjemmesterke Ranheim
Tippetips: Mer trøbbel i vente for Solskjær

Vi har en HØYINTERESSANT SØNDAG foran oss, og dette er en dag vi virkelig gleder oss til. Galoppen er først ut, og en svært spennende V4-omgang venter i Gøteborg. Løpene i Gøteborg starter kl.12.45. Deretter venter en meget utfordrende Grand Slam V75-omgang på Solvalla med start kl.15.50. Biri avrunder uken med en internasjonal V65-omgang kl.18.15. Her blir det stor omsetning i alle spill!

Lerum med luketømming i Bergen 18. mai!
Det var igjen duket for en herlig opptur i Bergen denne torsdagen, og tipsene satt knallbra! Nettavisens forslag på Kr.900 satt som spikret, og det betalte ut hele Kr.23 044,-. Sjokket, Showmethevictory (7,7%), ble lansert i finalen, og følgende info ble gitt:

V65-6 : 1 Showmethevictory – De klart beste hestene i feltet er 2 Final Countdown/9 Queenswood. Dog er Final Countdown veldig usikker, mens Queenswood ikke er i like bra form så da hun radet opp. Vi velger derfor å spekulere, og vi gjør det med en hest som har et spennende løp foran seg. Showmetheglory gikk dessuten sterkt etter en grov galopp sist, og det var første gang ut etter pause. Er god på sitt beste, den er stabil på volte, og Lars Tore Hauge opp er et stort pluss. MÅ TAS PÅ ALVOR!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve lag, og de var som følger:
* To systemer (fire andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.24 067,-

* To flate bonger (fire andeler a Kr.899) betalte ut Kr.25 090,-

* Tre flate bonger (fire andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 067,-

* To flate bonger (fire andeler a Kr.300) betalte ut Kr.23 385,-

* En flat bong (fire andeler a Kr.250) betalte ut Kr.23 044,-

* En flat bong (fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.23 044,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solvalla byr på en meget utfordrende Grand Slam V75-omgang, og det er altså Kr.1 per rekke som gjelder. Det vil overraske oss mye om ikke dette ender med store pener for de med riktig rekke. Vi byr på to bankere, helfrekke objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V75-1 : 4 Dartagnan Sisu – Er et stort løfte, og den imponerte oss ved flere anledninger som 3-åring. Har overkapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto, og selv om det dreier seg om en årsdebut velger vi å banke. Det eneste lille usikre er at det er snakk om en hest etter Ready Cash, og de kan være litt varme i «topplokket». Oppfører den seg så må vi bare tro på seier, og i en vidåpen omgang banker vi.

V75-2 : 2 Undulat – Hoppeløp, og hester med lavt grunnlag = slike løp er alltid smart å gardere på denne tiden av året. Draget feilet sist, men den satt bom fast nest sist, og den tapte kun for gode Izzy tredje sist. Er under utvikling, den står spennende til her, og det kan dreie seg om en banker for de som vil ta en sjanse. 11 Sweet Näs – Blir et av sistevalgene i løpet, men med flyt kan den storskrelle. Spurtet ordentlig bra sist, og den gikk pigg i mål etter pause. Det løpet i kroppen har nok bare gjort godt, og vi tar den med som en mulig storskrell i ikke altfor tøffe omgivelser.

V75-3 : 4 The Patriot – Har vært meget god i monte, og den kom alene til mål i den stilarten sist. Tidligere har den ikke vært til å stole på, og det er snakk om en litt spesiell herremann. Har dog vært fin i monte, og oppfører den seg igjen, ja, da skal sjansene være gode. Supertalentet Sofia Adolfsson rir. Bak favoritten er løpet ganske åpent, og vi krydrer bongene med noen motbud i jakten på storcashen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-4 : 12 Farouk BR – Her tar vi en sjanse, og banker fra spor 12 på en sprint. Normalt er det å be om trøbbel på raske baner, men hesten vi banker føler vi er en av de bedre 4-åringene i årgangen, og med tempo tror vi den blåser alt. Var ute i Widding nå sist, og da havnet den utvendig for Fabian BR. Holdt bra til fjerde, men da møtte den altså BETYDELIG bedre hester enn dette. Ferrari BR ble toer… Her skremmer ikke motstanden, og fra dette sporet er det litt odds i hesten. ALL IN!

V75-5 : 7 Bailiff – Er en 3-åring under utvikling, og den avgjorde på et bra sett sist. Skulle den komme seg foran på søndag, ja, da er dette hesten å slå, og vi iler til med tipsnikken. 4 Poem In Motion – Sporet er selvfølgelig sjansebetont, men det er snakk om en hoppe som stadig gjør det bedre, og den er selvskreven på bongen. Dog skulle vi helst sett den i et annet spor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 10 Ditty Bopper – Er draget i dette løpet, og med tempo blir den spennende. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den virker stadig bedre. Spurtet OK i kulissene sist, og tiden ble meget bra. Havner den bare litt bedre på det nå kan dette gå veien. OBS! 11 Infante D’Inverne – Skulle vi snart sett hos en annen trener, for dette er en hoppe som vi føler ikke får ut hele sitt potensial hos Fredrik B. Larsson. Den besitter en kapasitet som skal rekke en bra bit oppover i grunnlaget, men hos Fredrik B går den med bremsene på. Den spurtet godkjent nest sist, mens den ble sittende bom fast sist. Kan superskrelle om den har stått opp på riktig side, og den tas tidlig på i et veldig jevnt løp.

V75-7 : 3 Phototoy – Var gnistrende opplagt i årsdebuten, og den imponerte oss litt da. Gikk 15 s 800m, og var ikke tom i mål. Dette er en 4-åring med riktig innstilling, og i et ellers veldig jevnt løp kan det dreie seg om en banker for de som vil gå tynt. Bak denne er løpet VIDÅPENT, og det er ikke mange som er sjanseløse. 1 Iller Tooma – Er noe bedre enn rad, og den satt bom fast sist. Kan vinne om den ikke blir fast.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag