*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Untersteiner har bankeren i en krevende V75-omgang

Johan Untersteiner (Her bak BBS Sugarlight) kjører vår V75-banker. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vrien V75-omgang tirsdag! To bankere, hvor av en er småfrekk! Mulig 30-oddser i finalen som så lekker ut sist! Det går igjen mot store kroner i V75-spillet!

29.12.15 13:39

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V5 Bjerke:
Aarlie har lunsjbankeren
V65 Forus: Småfrekk V65-banker på Forus
Oddstips 1:
Endelig er Leeds på gang
Oddstips 2: Nå rakner det for Leicester
Oddstips 3:
Ny manager-effekten løfter Fulham
Hoppuketips:
Forfang leder an norsk hoppeventyr
TV-oversikt: Slik ser du fotball i romjula

Herlig V4-systemklaff i lunsjen fra Örebro 28. desember!
Vårt store Eksperten-system på Kr.2 000 (Fire andeler a 500) suste inn, og betalte ut meget solide Kr.54 726,- denne mandagen. Vi gratulerer dem som tok rygg, og kan love mye mer snadder fra vårt naboland i 2016 også!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble VRIENT på Momarken i går, og vi kom heller ikke i mål på våre forslag. Vi serverte dog en ordentlig godbit i finalen, og Tack Wee (4-valg) innfridde til fulle.

Halmstad knaller til med årets siste V75-omgang i dag, og det er en åpen/vrien omgang i vente. Vi trengte to bankere for å komme i mål med forslagene, og både 5 West Wing (V75-1) + 3 Michelangelo Ås (V75-5) står alene på våre bonger.

Sjekk ut følgende:

V75-1 : 5 West Wing (33,5%) – Er den store formbomben i innledningen, og det er også en hest vi tror HARDT på denne tirsdagen. Den har rett og slett sett strålende ut på slutten, og sist jogget den 12,4 s 800m til en enkel seier. Det man også skal vite er at West Wing går best med sko på beina, og det er jo ikke akkurat feil i disse tider. På tirsdag så burde sjansene for tet være gode, og da skal dette løpet være over. Vi banker i en ellers meget krevende V75-omgang. 3 Carabinieri (30,0%) – Så vi på Vincennes sist, og vi likte det vi fikk se. Havnet i fjerde/femte utvendig, og den avslutter bra nedover oppløpet. Er herdet mot mye gode hester, og den er aktuell om vår banker skal garderes. 4 Poker Kronos (14,7%) – Kan svare West Wing om den blir laddet med, men spørsmålet er om Robert Bergh tør å ladde en gang til? Sist feilet den nemlig når han gjorde det. Trenger dessuten noen løp til under vesten før storformen er der, og den er for oss kun en liten outsider. 6 For Pleasure AS (3,9%) – Gikk OK etter pause sist, og den kan ventes forbedret til tirsdagens løp. Har et høyt maks nivå, og skulle det bli helt riktig på veien så er den ikke borte. Tas med om vår banker garderes.

V75-2 : 11 Gambino Degato (4,6%) – Meget spennende, og et åpent løp! Vårt drag blir fort helt glemt, men denne er bra, og den må ikke undervurderes. Nest sist er den helt fantastisk etter en grov galopp, og da hadde vi 13,5/2200m på klokken. Gjør også en bra sisterunde sist, men var ikke like sprek som nest sist. Distansen passer den, og med litt tempo på veien, ja, da kan denne skrellen komme på lette bein. OBS! 8 Stronghold (8,2%) – Jogget 10,0 s 800m sist, og kom til mål med krefter igjen. Her har Lutfi gjort en bra jobb, og den ser fremfor alt betydelig mer regulerbar ut i hans regi. Kan åpne om man ladder, og fortsetter den sin fine fremgang så dukker den opp helt i fremste rekke her. 9 Run Ceasar Run (51,8%) – Er veldig bra, men den blir uansett litt for hardt betrodd etter vår smak. Nå er det nemlig opp noen klasser, og den skal være på topp om den skal vinne dette. Motivert, men ikke noe mer enn en gardering. 3 Thaitec (16,7%) – Er spesiell, men kapabel. Til denne starten tar man av det helstengte hodelaget, og det er nok smart. Ruste nemlig unna nest sist, og slik kan den ikke være her om den skal vinne. Duger på sitt beste, har trukket et perfekt spor, og dette er for oss løpets outsider.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 2 Classic Son (6,8%) – Har gjort bra løp i tøffere omgivelser enn dette tidligere, og den er verdt litt oppmerksomhet her. Debuterer dessuten for Robert Bergh, og det er fine rapporter på den. I et veldig svakt gulldivisjonsløp så gjør garantert ikke Classic Son seg bort, og den må passes. At den må gå med sko kan være et minus. 6 Nothing But Class (57,2%) – Blir tungt betrodd, men denne stoler ikke vi på. Vant riktignok et løp sist, men det var svært billig. Har tidligere hatt problemer med å holde aksjonen sin i sammen når tempoet blir for høyt, og selv om den skulle komme foran her så kan den plutselig ramle sammen tilslutt. Skal på bongen, men kun som en gardering. 10 Allaballakaitoz (5,6%) – Er variabel, men har den en av sine «versting dager», ja, da går ingen klar. Var rett og slett sensasjonelt god når den vant på 10,7 femte sist, og den viste kvaliteter der som vi ikke trodde den hadde. Kihlstrøm opp er aldri feil, og den får stå som en outsider. At den må gå med sko kan være et minus.

V75-4 : 12 L.Dees Maggibest (5,4%) – Vidåpent hoppløp, og her kan det smelle. Draget vårt har radet opp med sterke innsatser, og den avsluttet helt strålende sist. Kommer den seg bare av gårde fra start så gjør den seg ikke bort her. OBS! 15 Donatella Center (14,7%) – Er nok den beste hesten i feltet, men fra denne utgangsposisjonen må det klaffe. Skulle det imidlertid gjøre det så er den giftig på fart, og den må med på alt! 5 Global Sunset (3,2%) – Kjøres av Adrian Kolgjini, og dette er en hest som Veijo holder høyt. Han mener det er snakk om en ordentlig bra hoppe som skal ha mye å hente i tiden fremover. Løpet sist ble feil med skoløs, og bike. Bare se bort ifra det. Kommer til å levere på tirsdag, og den tas tidlig på som en mulig skrell. Bak disse så er det bare å gardere med så mange du har råd til. Vi tar med hele åtte hester.

V75-5 : 3 Michelangelo ÅS (68,46) – Blir vår andre banker for dagen. Dette er en traver som alltid har vist en veldig kapasitet, men etter at den kom inn på stallen til Robert Bergh så har den også begynt å oppføre seg, og den har sett veldig stabil ut i banen. I debuten for Bergh, nest sist, så gjør den en svett siste 800m, og vi har 10,8/800m på klokken. Nå sist vant den enkelt fra tet, og den så veldig fin ut. Ser rett og slett strålende ut for tiden, den fungerer perfekt, og vi er klart inne på at dette dreier seg om tet og slutt (Lynrask ut). ALL IN! Skal man ta med en hest imot så må det bli 6 Star Keeper (6,8%) som var positiv i comebacket sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 7 Amour Du Coglais (8,7%) – Er en VELDIG bra hest for klassen, og med en sterkt stigende form så gir vi den tipsnikken. Nå sist avslutter den solid, og den kom til mål med krefter igjen. Kihlström opp er meget spennende, og klaffer det bare på startsiden her, ja, da blir dette meget interessant. STOR OBS! 1 Dixi Exclusive (8,9%) – Er lynkjapp ut, og det skal bli spennende å se hva Johan Untersteiner velger å gjøre. Nå sist valgte han passivt, og da ble den sittende bom fast tilslutt. Er uansett sikret et bra opplegg, og den må passes! 4 Snabba Cash (25,1%) – Har fått seg en liten pust i bakken etter det siste løpet, og ifølge Peter Untersteiner ser den bra ut i jobbene. Blir meldt direkte i V75, og det tilsier at Peter har tro på sin hest. Duger på kapasitet, sporet er fint, og den skal tidlig på. 10 Paparazzi M. (6,0%) – Er meget spurtsterk, og med tempo kan den felle alt. Gjorde det sist, og dette er en hest i flott form. Kan overraske! 9 Owen Face (7,6%) – Er god nok på kapasitet, men holder en noe usikker form. Adrian Kolgjini kusker.

V75-7 : 2 Siri Lock (2,9%) – Vi prøver oss med en storskrell i finalen! Når det gjelder Siri Lock så har den gjort flere fine løp på slutten, og nå sist etter en liten pause satt den bom fast i mål bak formbomben Love Palema. Hadde alle kreftene sine igjen, og av oss fikk den to pluss i kanten! Er normalt sett travsikker, den er vant med å ha sko på beina, og her må man være litt på vakt! 15 Jetset (20,3%) – Har vi aldri sett finere enn sist. Så ut som ren dynamitt da, og den bare spant inn til en helenkel seier med mye krefter igjen. Da viste den 11,9 s 1000m/09,6 s 500m uten at Adielsson kjørte noe spesielt… Står i et perfekt spor på tillegget, og fortsetter den der den slapp sist så blir den vrien å stå imot. 7 Smaragd (5,2%) – Vant etter deler av løpet i dødens sist, og den imponerte stort. Distansen tirsdag er intet minus, og den burde få en bra start fra dette sporet. Selv om den er litt tøft ute på pengene så er den langt ifra sjanseløs. 3 Devs Darling (16,0%) – Har ikke helt hatt marginene med seg på slutten, og den er bedre enn raden. Rapportene fra stallen er fine, og dette ser riktig ut på forhånd. Motivert, og tidlig.

V4-objektene:

V4-1 : 1 Wilda Tigern Jack – Småskummelt monteløp hvor de fleste trives uten sko på beina. Vår ide var brenngod første gangen ut i monte tredje sist, men har ikke vært like god i de to siste monteløpene. Har drømmebetingelser foran seg nå, den er kjapp i vei, og den skal normalt sett ha en OK mulighet. Bra rytter!

V4-2 : 1 Groult – Har et lavt grunnlag i forhold til kapasitet, og den var strålende sist uten at det klaffet da. Avsluttet veldig bra nedover oppløpet, og da skal man huske på at den var ute mot gode hester. Blir den bare ikke fast i dette løpet så dukker den opp på foto. OBS!

V4-3 : 9 Cash Lane – Kom ut etter en liten pause sist, og den var positiv direkte. Ble hengt opp i sporene innledningsvis i det nevnte løpet, før den ble bakket ned i køen. Gikk klart bra på oppløpet, og den varslet altså form. Møter ikke den tøffeste gjengen nå, og den må være spillbar. OBS!

V4-4 : 9 Hope Bo – Kan være sjokket i finalen. Dette er nemlig ingen dum hest, og den er fortsatt noe bedre enn raden. Står i springsporet på tillegget, og her søker nok Andre Eklundh fremover direkte. Blir aldeles for lite spilt, for her er det ikke tøft imot. SE OPP!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag