Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4 Odense: Herlig V4-omgang fra Danmark
V65 Klosterskogen: Internasjonal V65-omgang med spennende objekter
Tippetips: EM-kvalik i fokus på søndagskupongen
Oddstips 1:
Nederland spilles til akseptabel odds
Oddstips 2:
Storhamer fortsetter veien mot bøtten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Axevalla står for dagens HØYDEPUNKT, og vi gleder oss til denne V75-omgangen. Vi banket Johan Untersteiner på Momarken lørdag, men hans hester kan neppe ha vært frisk, og de floppet. Vi håper dog på andre boller i ettermiddag når Peter Untersteiner seler ut 4 Everton i V75-6. Denne har vi blitt imponert av de siste gangene, og den kan ikke få spesielt bedre betingelser enn nå. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 1 Vichy Grif / 2 Callmeawinner – Vi låser innledningsløpet på to hester. 1 Vichy Grif har funnet en strålende form, og vært veldig bra etter pause. Den er brennkvikk fra start, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. 2 Callmeawinner – Er det opplagte motbudet, og også denne er lynrask fra start. Skulle den komme seg foran så har den de beste kortene på hånden, men den kan også vinne dette fra rygg leder. Disse to skiller seg klart ut, og vi tror hardt på dette låset.

V75-2 : 9 Farlander Am / 5 Perfect Gede – Igjen låser vi et løp på to hester. 9 Farlander AM blir enormt hardt betrodd i årsdebuten, og naturligvis kan den vinne direkte. Gikk bra mot tøff motstand i fjor, og den er talentfull. Er dessuten veldig kjapp i vei, og det kan dermed bli tidlig tet. Vi vil dog se denne i et løp etter oppholdet før vi går ALL IN, og spesielt når den blir så enormt hardt betrodd. 5 Perfect Gede – Er i en helt fantastisk form, og den spurtet solid i kulissene sist. Gangen før plukket den enkelt ned en såpass god hest som Elway AM, og den var imponerende god i det løpet. Nå blir det skorykk på alle fire, og den MÅ passes!

V75-3 : 8 Ruth Halbak – Er helt overlegen på ren kapasitet i dette feltet, og den må ha en stor sjanse direkte etter pause. Peter Untersteiner er fornøyd med den i jobbene, og feelingen er at den vil levere direkte. Sporet trekker naturligvis ned, men her er det VELDIG billig i mot, og vi kan ikke skjønne annet enn at sjansene er meget gode. EN BANKER FOR DE FREKKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 5 Barbaresco V.W. – Er en veldig grunnkapabel hest som gjør en mildt sagt spennende start i ny regi. Den har avslørt en veldig stor kapasitet tidligere, men den har også slitt med aksjonen. Nå går dog rapportene i dur, og ingen skal bli overrasket om dette er en som bare går ut og vinner direkte. Plasseres knepent foran 11 Staroflife Palema.

V75-5 : 3 Triton Miss Lindy – Er BETYDELIG bedre enn raden, og snart må vel denne få vinne? Den feilet som helt klink tredje sist, og den var tapper etter en tøff reise i dødens nest sist. Nå sist feiler den i angrep med krefter igjen. Her er den motstandsmessig veldig riktig ute, og uten noe tull på veien må sjansene være veldig gode. KAN OVERRASKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 4 Everton – Er dagens i særklasse beste V75-banker, og denne kan ikke vi spekulere mot. Den var smellgod i nederlaget mot topphesten Sevilla sist, mens den lekte seg fra tet gangen før. Her er det formløst i mot, og Everton må være en bra bit under pari skal den tape et løp som dette. Vi anbefaler et bankerspill i jakten på flotte V75-kroner!

V75-7 : 11 Livi Nam Nam – Gikk flere fine løp som 3-åring, og den viste frem en OK kapasitet. Nå har den fått trene på i vinter, og Bo Falsig velger altså å årsdebutere med den i et V75-løp. Rapportene går i dur, og Bo Falsig som ofte ligger lavt er fakta litt opp på sin springer. Blir nesten ikke spilt her, men denne duger, og med tanke på en litt optimistisk trener så velger vi å varsle direkte i det som ellers er et svært åpent løp.