Untersteiner har V75-bankeren


Peter Untersteiner kjører vår V75-banker denne søndagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Peter Untersteiner kjører vår V75-banker denne søndagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Banker på vei mot storformen! Helt uspilt sjokk, men infoen fra oss vil du like! Frekt drag mot Stocampionatet-favoritten! En meget spennende V75-omgang venter!

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Raufouss mot OBOS-ligaen
Tippekupongen: Kan Liverpool-helten sikre tippejubel?

Tar du rygg på oss i Sverige? Sjekk ut følgende fra denne uken:

* Nye SUPERTIPS ble servert til Sverige, og Axevalla lørdag 18. juli! V4-forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 betalte nemlig ut meget fine Kr.8 566,-

* Fra Kalshamn torsdag 16. juli så ble det også fullklaff for V4-forslaget. Her kostet bongen Kr.960, og utbetalingen nå ble Kr.7 653,-

* Vi startet også uken bra, for vårt V4-forslag fra Halmstad mandag 13. juli suste også inn. Her gikk det mellomste forslaget på Kr.420 inn med meget fine Kr.3 982,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stochampionatet, ekstra V75-omgang fra Axevalla, millioner i V75-potten, ja, det braker løs denne søndagen! Vi velger å banke talentet 1 Canappealformore (V75-4). Har en topp mulighet til å lede sitt løp rundt om...

Her er dagens tekst til V75-omgangen på Axevalla:

V75-1 : 6 Falcon Håleryd – Fikk maks sist etter å ha vært med på en luftig åpning. Gikk uansett 11,5/2140ma etter pausen, og det må være klart bra. Har nå blitt strøket inn to spor, og vi blir langt fra overrasket om den kan komme seg tidlig til tet nå. Skulle det skje så er definitivt dette hesten å slå. Fortjener et forsøk med klart bedre betingelser, og vi roper et varsko for denne frekkisen! For dem som ønsker en frekk banker så kan dette være hesten å gå til på! 1 Naglo’ Del Nord – Har sett enormt bra ut to ganger på rappen, men fra spor en bak bilen på en oppjaget sprint så er dette en favoritt som fort kan være i trøbbel. Risikerer å bli fast nå, og den trenger litt tur om den skal bli ropt opp. 5 Classic Son – For dem som leter etter et mulig sjokk, ja, de skal streke for denne. Var rett og slett meget bra sist hvor den avsluttet strålende. Vi har 09,4 s 700m, og den er ikke helt tom over mål. Skulle den få maks klaff på veien så kan den detonere en bombe.

V75-2 : 10 Laura Roc – Vidåpent, og her må det garderes. Vi byr på et mulig sjokk som blir aldeles for lite spilt. Vi snakker her om en hoppe som har gjort fine løp på slutten, og nå sist er den fakta ikke helt tom i mål. Da har vi 12,5 s 500m på klokken. Med tempo denne søndagen så kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter, og den MÅ PASSES! 5 Littlemissunshine – Er en annen interessant hest som skal passes. Hadde et bra fjorår, men i år har det «kranglet» mer. Etter pause nå sist så varsler den dog form, og den blir sittende bom fast med MYE krefter igjen. Leverte et herlig formbeskjed! Fortsetter den sin fine fremgang inn mot dette løpet så kan den fort sitte der. OBS! Dette er våre drag i løpet, men garderer så langt lommeboken rekker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 9 Donna Di Quattro – Er best med rygg, og på søndag vil den få løpet sitt. Nå sist var den heroisk fra tet, og den holdt fantastisk sterkt. Glem ikke at den passerte på 07,5/11,1! Står her i ryggen på Blue Martini Ås, og det burde bety dårligst tredje utvendig. Blir det bare litt fart da så må den være svært spennende! 10 Youana – Kommer også til å få et bra opplegg her. Holder dessuten uforandret bra form, og nå sist så avsluttet den i 10-fart. Har blitt matchet mot de beste hele veien, er en av de beste, og her er det noe billigere imot. MÅ MED PÅ ALT! Bak disse to så er det i første rekke 8 Eketorpets Tess som er aktuell. Holder en strålende form, men trenger litt flyt fra et dårlig spor.

V75-4 : 1 Canappealformore – Har gjort tre løp for Peter Untersteiner, og sist var den et lekkert skue nedover oppløpet. Vant med mye krefter igjen, og den hadde full spenst over mål. Er lynrask fra start, og normalt sett forsvarer det som blir vår banker for dagen sitt innerspor. Da er dette hesten å slå, og vi kan ikke helt se hvem som skal plukke den ned. I en ellers utfordrende omgang så er det deilig å ha en banker med helt perfekte betingelser, og vi går altså ALL IN! Skal man begynne å gardere dette løpet så er det vidåpent da det finnes flere fine talenter med.

V75-5 : 2 Coyote Roadrunner – Her er det kommet en viktig strykning som gjør at vi går for en mulig stjernesmell! Hest nummer 1 Enzo Boko er nemlig blitt strøket sent lørdag kveld, og da får vårt store drag i løpet plutselig spor en i volten… Er middels+ fra start, men uansett om den ikke greier å forsvare sitt innerspor så er den sikret et bra opplegg. Vi liker denne hesten skarpt, og føler at det er rett før den kommer til å slå ut i full blomst. Nå sist leverte et bunnsolid løp fra dødens, og vi hadde 13,0 s 500m på klokken. Kan kanskje en 14-tid, og den MÅ PASSES! 11 Scellino Luis – Har hatt sine problemer siden det siste løpet, og den har blant annet slitt med en hov, noe som kan gjøre at den må gå med sko på beina denne søndagen. Er uansett såpass bra at den kan jogge rundt denne gjengen på 80% form! Bak vårt store drag, og favoritten i løpet så er dette vidåpent, men vi prøver å spille frekt/tynt med få hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 1 Corinne Af Solnäs – Denne lanserte vi som dagens beste spill sist, og hvilket forsøk den gjorde! Avgjør lett fra dødens, og den viser 13 s 1000m med krefter igjen. Vi lanserte den med tyngde sist pga det løpet den gjorde nest sist. Da viste den nemlig 11,2/1200m etter galopp, og den var helt rå. Utvikler seg fantastisk sterkt for tiden, den er kjapp ut, og her blir det tet/eventuelt rygg på den store favoritten. Blir etter vår smak for lite spilt, og vi varsler igjen. Vi tar selvfølgelig med 4 Some Summit. Denne er helt enorm, og den var URTAPPER i forsøket! Det skal nesten ikke være mulig å vinne med en slik reise. Til finalen så skal skoene rykkes, og Veijo Heiskanen er offensiv før finalen. Vi er spent på hvordan den tok løpet sist, men tok den det bra så er den selvfølgelig helaktuell her. Blir dog for hardt spilt i forhold til vårt drag i løpet, og vi låser det altså på kun to hester.

V75-7 : 1 Caprino BR – Har stadig blitt bedre i comebacket, og med tanke på hvordan Bo Westergaard sine hester har gått på Axevalla disse dagene, ja, så gir vi Bo’s hest et frekt førstevalg her. Utgangsposisjonen er nemlig helt perfekt, den er sikret et optimalt opplegg, og tidsmessig så kan den nok langt ned på 12-tallet. STOR OBS! 9 Napoleon CD – Gikk sterkt etter galopp sist, og dette er en topphest i grunnlaget. Kan fort få det fine løpet nå, og den må regnes svært tidlig. 12 Augustus F. – Er en vinnerhest som har fått en blåser i kroppen etter et Frankrike opphold. Da vant den veldig fra tet med krefter igjen etter å ha jogget 11 s 500m. Med tempo så er denne tung tilslutt, og den blir etter vår smak aldeles for lite spilt. Dette er nemlig en hest med en helt herlig innstilling. PASSES!