Gå til sidens hovedinnhold

V75-jackpot med over tre millioner ekstra

Vi banker i et løp hvor det blir jevnspilt! Helfrekke ideer som du vil like infoen på! En solid V75-opptur i vente?

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4 Charlottenlund: Strålende dansk V4-lunsj
Tippetips: Manchester City er pisket til å vinne
VM utfor kvinner: Enormt comeback av Sofia
Oddssingel Danmark:
Nordsjælland til herlig hjemmeodds
Vikinglotto onsdag:
Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det har vært EKSTREMT VRIENT å være V75-spiller de siste lørdagene. For tre uker siden ble utbetalingen 12,7 millioner, mens de to siste ukene har ingen greid å løse V75-rebusen. Vi hadde SOLIDE tips til gårsdagens V75-omgang, men greide likevel bare fem riktige på bongen til Kr.480. Gigolo N.L. (2-valg), og Outstanding O. (5-valg ) stod begge først på vår rank. Roli Eld (5-valg) var med på kun to hester mot folkebankeren Ulsrud Tea, og også Glennis Attack (3-valg) ranket vi opp som et 2-valg. Dog ble det kun SØLV, og på søndag jakter vi GULL!

Det er igjen JACKPOT i V75-spillet, og i dag ligger det over tre millioner ekstra. Dagens beste banker kommer ut i et løp hvor det normalt blir veldig jevnspilt blant tre hester, men på vår bonger står feltes beste hest, 12 Jamie Oliver (V75-6), alene. Sjekk ut følgende til løpene på Romme:

V75-1 : 3 True Vision – Satt fast sist, men hadde uansett ikke mye igjen. Vant enkelt fra tet på samme bane tredje sist, og vi er veldig inne på at det dreier seg om en TOPP MULIGHET om den bare kommer seg foran igjen. Følger bilen fra start, og feilfritt er sjansene gode for at den blåser til tet. MOTIVERT! 1 Icanhearyou – Lanserte vi mot favoritten sist, og det ble veldig riktig. Er KJAPP i vei, og fra tet/eventuelt rygg leder på favoritten kan det bli en ny seier. Motbudet. Bak disse er det veldig jevnt. 8 Qiao Q.L. – Er egentlig god nok i massevis, men den har ikke prestert på lenge, og fra et kaldt spor er den mer trippel enn seiersaktuell.

V75-2 : 3 Titania R.L. – Helskummelt hoppeløp med ferske hester, og ingen skal bli overrasket om det skreller til her. Vår ide hadde 0,7% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og akkurat det er 100% feil. Har nemlig en fin grunnkapasitet, og tredje sist spurtet den strålende til tredje på 16,0/2100ma. Kom ut etter pause sist, feilet direkte (liker ikke volte), tapte enormt mye, men på klokken stod det 15/1500m etter denne galoppen. KAN OVERRASKE MED FLYT MOT EN OVERKOMMELIG GJENG! 6 Victoria Tilly – Blir enormt hardt betrodd, og den er ikke så verst. Dog er dette ingen stjerne (enda), og den har ikke imponert så mye at den skal være storfavoritt. Er kun en gardering for oss.

V75-3 : 11 Gullkongen – Hadde vi banket med kusk, men Claes Stolt er ingen kusk vi går ALL IN på fra et bakspor på sprint. Dog har han her en veldig bra hest, og den jogget 28,0/2140ma enkelt sist. Kommer nå ut etter pause, men har slått en såpass bra hest som Arragon (grunnlag på over 700 000) i et testløp før denne oppgaven. Klar førstehest, men altså ingen banker med denne kusken. Bak vår tipsener er løpet jevnt, og det kan være smart å bruke litt hester i et løp som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 4 Choco Garline – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og har funnet storformen. Feilet direkte sist, men så strålende ut etter sene luker i kulissene, og kom til mål med litt krefter igjen. Nå prøver man å tette den litt ytterligere til for at den skal være roligere i startøyeblikket, og går den biten fint, ja, da dreier fort dette seg om en vinner. Motivert favoritt i et ellers SVÆRT åpent løp.

V75-5 : 7 Nappa Scar – Står med tre strake nå, og virker bare til å bli bedre og bedre. Har tidligere ENKELT hentet en lengde på 5 Queer Fish, og skulle den gjøre det igjen, ja, da er dette løpet over. Vi tror på en topp sjanse, og det er snakk om en banker om du ønsker å gå tynt. 5 Queer Fish – Var klart bra etter pause sist, og den fullførte fint da. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og det er hesten i mot favoritten. Disse to skiller seg klart ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 12 Jamie Oliver – Er dagens beste banker, og den står alene på våre bonger. Her blir det veldig jevnspilt blant flere, og det vil være et av de løpene hvor salen bruker mest penger på søndag. Derfor er det deilig å ha en banker i et slikt løp, og man får et aldri så lite forsprang på jackpotcashen da. Jamie Oliver er en KANON i grunnlaget, den har en veldig styrke, og virker å være ordentlig pågang etter sykdom. Har vært klart bra tre ganger på rappen nå, og ved samtlige anledninger har den feilet litt fra start. Det skjer neppe på søndag, og spesielt ikke når den blir ENORMT KUSKEPLUSSET med Ulf Ohlsson. Baksporet betyr null, og når denne kommer TUNGT i sluttrunden så er vi veldig inne på at ingen greier å stå i mot. ALL IN!

V75-7 : 1 Bon Ego – Det er svært jevnspilt i finalen, men det soleklare OBJEKTET i løpet var vi aldri i tvil om. Bon Ego debuterer for Björn Röklinger søndag, den får opp Kontio i jolla, og er veldig kjapp i vei når den blir laddet med. Fra dette sporet blir det nok kjørt aktivt, og fra tet/eventuelt rygg leder burde den duge godt. Vår soleklar ide, og en tenkbar frekkis av en banker om man virkelig skal spille litt på «kanten» søndag!

Kommentarer til denne saken