Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: En lørdagskupong fylt opp med engelsk fotball
Oddstips 1: Arsenal vinner toppkampen
Oddstips 2: Ulvene må skjerpe seg på hjemmebane
Oddstips 3: Everton-stjernene må ta seg selv i nakken
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

En svært innholdsrik weekend venter, og her er det MYE å glede seg til. Det første store høydepunktet skjer på lørdag hvor det altså er GULLJACKPOT I V75-SPILLET på Bjerke. Det betyr DOBBEL-SJUERPOTT, og ca fire millioner ekstra! Dagen etter er det V75-JACKPOT til Örebro, og her finnes det 3 519 921 ekstra i sjuerpotten.

Her skal det naturligvis dreie seg om den GEDIGNE V75-OMGANGEN på Bjerke lørdag, og vi kan love deg mye snadder i jakten på den "ekstra deigen". Flere av løpene er svært jevne, og ingen skal bli overrasket om det skreller et par ganger i denne omgangen.

Den beste bankeren holder SUPERFORM, den går ned en klasse, og på våre bonger står 9 Kicking Classic (V75-5) alene.

Alt om den meget spennende V75-omgangen finner du litt lengre ned i artikkelen. Der byr vi også på info rundt de to første V5-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Her er lørdagens tekst til Bjerke:

V75-1 : 7 Ultimo Tango – Får gratis tet nå, og siden er dette over? Den har vært helt strålende etter den kom inn på stallen til Malmin/Anderssen, og den var god fra dødens sist. Glem ikke at den kom til mål med litt krefter igjen nest sist, og da stod den altså likt med 9 Jet Voice/10 Annie’s Boy. Har med andre ord en gunstig oppgave foran seg nå, og den er SPILLBAR!

9 Jet Voice – Er 20m tøffere ute kontra favoritten vår, men vi er likevel inne på at den kan vinne med litt flyt på veien. Avsluttet bra i 08-fart sist, og klaffer det først for denne, ja, da er den vass. 2 Humble Hill – Fra tidligere av vet vi at hollendere pleier å ha sine problemer med volte. Nå sier man fra stallen til Hamre at dette likevel ikke skal være noe problem, og da står den altså i spor to… Var god til seier sist, den duger på kapasitet, men så var det dette med sporet da… 1 Darco – Kan være skrellen. Dette er nemlig en hest som henger med i de fleste lag, og fra for eksempel rygg leder gjør den seg neppe bort. Formen er noe usikker, men på ren kapasitet er denne såpass bra at den ikke trenger å være borte.

12 Radieux – Fullførte OK sist, men det ble mye tredjespor, og det er nok ikke det denne skal ha lengre. Med litt bedre flyt på veien er den god nok, og den skal med om løpet garderes. 12 Denise F. Boko – Er en hedershest, og den gjør sitt beste hver gang når den er i form. Var veldig bra sist, og formen virker å være på riktig vei. Kan være en kantball om man bruker noen hester…

Vår rangering : A : 7 B : 9-2-1-13-12 C : 6-5-11-10-8-14-15-4-3

V75-2 : 5 Ty Svarten (denne ble strøket fredag ettermiddag) – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den fullførte godkjent sist etter å ha vært med på litt kjøring innledningsvis. Her blir det trolig gratis tet, og der kjører nok Tengsareid om han ikke får 7 Il Sokken over seg direkte. Fra tet, litt dempe, ja, da kan dette gå veien. Plasseres foran nevnte 7 Il Sokken som kommer ut etter pause. Er helt umulig å regne på, men går den som den skal etter pause så blir den utrolig vrien å ha med å gjøre. Kan også åpne lynraskt om den ikke feiler. DOBBELT A-VALG! 4 Odin Faks – Er en «håpløs» hest som Tommy Fløsland har gjort en bra jobb med. Nå har den dog begynt å feile også for han, og det gjør oss usikker. Er nybehandlet, men den er uansett aldri noe annet enn en outsider. Til det er den nemlig for uærlig.

10 Faks Blæsen – Har vi jaktet litt på slutten, og den er bedre enn raden. Feilet i en trang situasjon sist, og den har i det hele tatt vært forfulgt av utur på slutten. På sitt beste går den tunge sisterunder, og den skal med om man bruker noen hester. 3 Ros Son – Er meldt kraftig opp her, men den har fin grunnkapasitet, og trenger ikke å være borte med klaff. Har tidligere vist at den er kjapp ut bak bilen, men vi tror likevel at det ikke blir noe bedre enn maks rygg leder. Er en av flere mulige hester som kan vinne et veldig åpent løp. 9 Løve Lomen – Vant to lø på samme tid i fjor, den ene gangen til 79x flesket, mens den andre gangen stoppet oddsen på 17x flesket. Har ikke så verst form, og den er skrellaktuell med klaff.

Vår rangering : A : 7 B : 4-10-3-9 C : 8-2-1-6-12-11

V75-3 : 9 Mc Vet – Er feltes beste hest, men var likevel kun et sjettevalg når vi la ut tipset. Det mener vi er 100% feil, og dette kan fakta være en banker for de virkelig frekke. Den har matchet bedre hester enn dette tidligere, den er satt opp for oppgaven som venter på lørdag, og med TOPPKUSK Tom Erik Solberg i jolla er i hvertfall vi på hugget. MÅ BARE SPILLES! 1 Next Game – Var helt grei, men ikke noe mer etter pause sist. Har normalt gått frem med det løpet i kroppen, den har trukket vinnerloddet i sporlottoen, og er sikret et bra opplegg. Duger på sitt beste, og den er tidlig med på gardering.

8 Magic Tile – Ble snill i tøffe omgivelser sist, men har fått seg en pause etter det løpet, og den skal være tilbake på sitt beste igjen. Duger i massevis om den leverer som den skal, men fra dette sporet og løpet sist friskt i minnet blir den kun en outsider. 10 Polar Rocky – Tok en fortjent seier sist, og den har virkelig levert fine løp over en lengre periode nå. Dette er en av de store formhestene i feltet, og den er selvskreven om man bruker noen hester.

4 ST. Raphael Decoy – Har en veldig fin oppgave foran seg her, men har ikke startet på en stund, og formen er derfor usikker. Luringen Magnus Teien Gundersen får sjansen, og fra et fint spor bak bilen er den opplagt aktuell. 11 Vici Celavie – Er tøft ute grunnlagsmessig, men her er det toppform, og feelingen er at den er noe bedre enn det grunnlaget den har på konto. Gjør seg ikke bort med klaff!

Vår rangering : A : 9 B : 1-8-10-4-11 C : 7-5-12-3-2-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 8 G. Jerken – Har funnet superformen, og den skal stå først på ranken. Har sett helt strålende ut de siste gangene, og den vant enkelt på Forus tirsdag etter en avslutning i 20-fart. Drar STOR fordel av et lite felt, den er giftig på speed, og det kan fort komme en ny seier. Vi dobler dog opp a-gruppen med 7 Troll Solen som aldri ble kjørt med etter pause sist. I det nevnte løpet sist ble den sittende bom fast, og så veldig fin ut for dagen. Er ikke noe dårligere enn G. Jerken, og sist disse møttes (08.12.2018) så stod faktisk Troll Solen 20m bak… Det opplagte motbudet, og vi tror HARDT på disse to!

Vår rangering : A : 8-7 B : 3-9 C : 5-6-1-4

V75-5 : 9 Kicking Classic – Blir vår hovedbanker denne lørdagen, og dette er en hest vi tror MYE på. Går ned minst en klasse når det gjelder motstand nå, og den har sett helt rå ut i tøffere omgivelser de siste gangene. Den ble sittende bom fast med vinnerkrefter sist, og det løpet ble vunnet av en formtoppet Da Vinci B.R. foran Always On Time… Gangen før kom den også til mål som ubrukt, og igjen var det Da Vinci B.R. som vant. Er altså billigere ute nå, det lukter tempo, og vi er inne på at vår banker kommer på lette bein tilslutt. ALL IN!

1 Southwind Gizzel – Er variabel, men på sitt beste er dette en meget bra sprinter. Det strålte av den når den gikk 12,2/1609ma fjerde sist, og med slike takter her leder den lenge. På Bjerke er det dog meldt mange minusgrader lørdag, og da pleier det ikke være et pluss å sitte foran om det blir litt tempo. 11 Peder Mykla – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og vi fikk den inn som en godbit sist. Nå har den tapt i sporlottoen, men med flyt trenger den ikke å være borte.

4 Clint Classic – Fikk sene luker sist, men varslet form ved å avslutte meget sterkt. Gikk pigg over mål, og så fin ut. Skal med om løpet garderes. 5 Kick Off Classic – Serverte Dalen en drømmestyring med sist, og det ble sikkert tilslutt. Skulle det klaffe like optimalt igjen så er dette også en som kan vinne.

Vår rangering : A : 9 B : 1-11-4-5 C : 2-3-6-8-7-12-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 10 Odd Herakles – Når vi la ut dette tipset fredag ettermiddag så hadde 4 Ulsrud Tea 80,3% av innsatsene på seg. Man kan jo lure på om spillerne tror den skal ut i et nytt hoppeløp… Nei, her setter vi feltes beste hest først, nemlig Odd Herakles. Var riktignok ikke på topp etter pause sist, men den hadde nok veldig godt av det løpet i kroppen. Gikk også med sko, og på lørdag blir det trolig skoløs. Står i ryggen til Ulsrud Tea, og her er vi veldig inne på at Adrian Solberg Akselsen kommer til å søke fremover direkte. Ulsrud Tea har nemlig vist sårbarhet når den har gått foran, og fått trykk på seg. Vi er derfor klart inne på at Odd Herakles senker favoritten, og må bare prøve å spekulere mot storfavoritten.

4 Ulsrud Tea – Har ikke møtt noe som helst de siste fire gangene, og selv om den har vært bra så var det også løp som den bare skulle «bade» hjem. Var enorm etter galopp mot Odd Herakles femte sist, og den er fryktelig god når den er som best. Er veldig hissig bak bilen, og den reiste altså i galopp like etter start i det nevnte løpet femte sist. Feilfritt, tidlig tet, ja, da leder den lenge, men vi tror altså mest på at vår ide plukker ned storfavoritten fra dødens.
Vår rangering : A : 10-4 B : - C : 6-11-9-3-1-7-8-2-5

V75-7 : 8 Blaze Of Glory – Er BEST i finalen på kapasitet, og den var særdeles opplagt i debuten for Anderssen/Malmin hvor den altså vant fra dødens. Distansen denne lørdagen ser vi på som et pluss, og motstanden skremmer overhodet ikke. Må ha en STOR mulighet om den kanskje skulle være ytterligere forbedret til denne starten. 9 Donatell Viking B.R. – Kommer ut etter pause, og man har nok siktet på denne oppgaven. Henger stortsett fint med i de fleste farter, og får den ryggløpet sitt er den giftig. Distansen er ikke et pluss, og den trenger altså litt hjelp på veien. Det kan den dog få fra et ypperlig smygspor.

7 Cosmic Carpenter – Utvikler seg helt strålende, og den spurtet sterkt fra en iskald utgangsposisjon på Klosterskogen sist. Står noe bedre til nå, distansen er et pluss, og for oss er dette løpets klare outsider. 5 Antibes Decoy – Har vært strålende, og radet opp på slutten. Har imidlertid tjent raske kroner, og nå blir det nok tøffere. Er uansett såpass god at den er helaktuell på gardering. Bak disse er løpet ÅPENT, og en bred gardering trenger ikke å være feil.

Vår rangering : A : 8-9 B : 7-5 C : 6-11-10-1-12-4-2-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åpen og spennende V5-omgang! Her er vår info rundt V5-1 + V5-2:
V5-1 : 12 Alm Norinda –
Har fått to løp i kroppen etter pause, og vi likte den skarpt i tåken sist. Spurtet da sterkt i kulissene etter hinder på veien, og den så knallfin ut i målgangen. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og med flyt burde den dukke opp på foto. OBS! 10 Lille Olga – Knep seieren som vår banker sist. Imponerte dog ikke veldig, og den fikk det sydd opp. Er den beste hesten i feltet, og tilbake på sitt beste har den en flott mulighet. 8 Tangen Saga – Var den moralske vinneren mot nettopp Lille Olga sist, og den var strålende i nederlaget. Kan ta revansj nå om den bare kommer seg rundt uten tull.

11 Rokne Bliss – Ble passivt kjørt på onsdag, og den ble sittende fast over mål. Virket dog ikke veldig sprek, og det var ikke mye krefter igjen. Skal uansett regnes ved gardering. 5 Liheim Stjerna – Er ikke så verst, og den fullførte fint på en snøbane sist. Havnet da utvendig leder, og stod på bra. Lørdag er den KRAFTIG kuskeplusset med Blekkan, og den skal med om man velger å bruke noen hester.

Vår rangering : A : 12-10-8 B : 11-5-7 C : 9-2-6-1-4

V5-2 : 8 Estirado – Hvorfor er ikke denne favoritt? Dette er nemlig den beste hesten i feltet på ren kapasitet, og den skal bli spennende å følge etter en liten pause. Den gikk fullt godkjent i fjorårets norske Travkriterium (09.09.2018), og i forsøket (28.08-2018) spurtet den fint på 15,1/2100ma. Er nok ikke i den formen nå, men den burde uansett duge. SKAL MED PÅ ALT! 3 Hilton B.R. – Var meget bra til seier nest sist, mens den sist ble felt av banen? Rapporteres å trene bra, og det er denne vi frykter mest. Disse to hestene skiller seg klart ut. 1 Hekla B.R. – Er normalt god nok, men den skuffet oss stort sist, og er kun en hest man plukker med om man vil gå utover de to vi tror mest på.

Vår rangering : A : 8 B : 3 C : 1-6-7-4-5