V75 med to sterke bankere


Børke Balderina har vært fantastisk bra i to strake seiersløp for Erlend Rennesvik. Lørdag blir hoppa en av Nettavisens to V75-bankere i Drammen.
Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Børke Balderina har vært fantastisk bra i to strake seiersløp for Erlend Rennesvik. Lørdag blir hoppa en av Nettavisens to V75-bankere i Drammen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Drammen er vertskap for lørdagens V75-omgang. Nettavisen byr på to sterke bankere.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Århus: Internasjonal V65-kveld fra Danmark
Tippetips:
Bonuspott med Solskjær
Oddssingel PL:
Det kan bli en sen kveld for Solskjær og United
VM skiskyting stafett menn:
Norge skal ta gull på herrestafetten
VM skiskyting stafett kvinner:
Marte Olsbu skal gi Norge stafettgull
Oddssingel PL:
Newcastle til feit borteodds
Oddssingel Championship:
Leeds fester grepet om opprykksplassen
Oddsdobbel Championship:
Aston Villa har meldt seg på i opprykkskampen
VM skiskyting: Her er programmet

Drammen travbane er inne i sin siste sesong som travbane i Norge og først lørdag 16. mars er det klart for årsdebut på 800-meters ovalen. Til gjengjeld er det med V75 og det er en spillemessig meget fin omgang som venter. Hovedløpet er Arne Sems minneløp i V75-6 som er et hoppeløp for kaldblods. Jeg spiller med to bankere og rangerer disse ganske likt i hhv V75-4 og V75-6.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Overlegen på kapasitet
Det er ingen tvil om at 11 Moe Tyr er overlegen sine konkurrenter på kapasitet i V75-4/V4-1. Tor Martin Moes stilfulle Tekno Odin-sønn står med kun 298 500 kr på konto og hadde denne kapasitetstraveren fungert optimalt i tre- og fireårssesongen, hadde nok den summen vært betydelig høyere. 2019 har i alle fall vært en eneste opptur. Vant sprettlett i årsdebuten på Jarlsberg tredje sist og innfridde meget enkelt som storfavoritt på Klosterskogen sist. Nest sist satt hesten bom fast i lederryggen på Rappnor i et V75-løp på Jarlsberg og med åpning da, hadde det garantert blitt seier. Møter billig motstand til V75-løp å være og normalt skal hesten vinne et slikt løp. Jeg bruker 11 Moe Tyr som den ene av mine to V75-bankere og bankerspiller også hesten i V4-spillet.
Rangering V75-4/V4-1: A: 11 B: 10-7-5 C: 9-6-4-1-2-3-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Rennesviks varp
Erlend Rennesvik har hatt teft med kjøp av hester, men mon tro om ikke hans aller beste kjøp kan bli Børke Balderina. Erlend handlet denne for en billig penge. Det endte riktignok med disk i den første starten i hans regi, men deretter har det sett strålende ut. Både nest sist og sist på Bjerke har det vært et "hav" ned til konkurrentene over mål. Det er ingen tvil om at denne dama kan få en meget innbrigende sesong. Hun er garantert kapabel til å gå ned mot 27.0 fra strek i lørdagens løp, og da skal tilleggshestene få det tøft. Jeg tror på ny seier og 2 Børke Balderina blir min andre V75-banker lørdag og bankerspilles også i DD-spillet.
V75-6/V4-3/DD-1: A: 2 B: 1-13-11-8 C: 5-7-15-9-3-10-14-12-4-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1/V5-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Et flott kaldblodsløp innleder lørdagens V75, og jeg streker for fem hester på samtlige V75-forslag.

Kapasitetshesten 6 Bråtnesfaks tok fem strake seire i perioden desember 2017 til februar 2018, men deretter har det ikke fungert optimalt. Det har vært mye galopper og ingen seire. Men på Biri forrige fredag var Heidi Moens tøffing tilbake som en vinner og imponerte stort. Galoppfaren er uansett tilstede og hesten har galoppert seg bort begge gangene han tidligere har startet i Drammen. Blir under tvil mitt førstevalg.

4 Balder Mollyn var endelig tilbake som en vinner søndag på Jarlsberg. Ungheststjernen så lysende ut i det løpet og fungerer hesten like bra lørdag, kan det bli ny seier. 2 Maks Mollyn møter et par hester som er bedre på kapasitet, men Bjerring-traveren trives i Drammen og vant i sin siste start på banen. Er etter alle solemerker tethesten i V75-1. 12 Emil Mollyn har en svært vrien utgangsposisjon, men hesten har utviklet seg voldsomt det siste året og kan faktisk vinne selv herfra.

5 Horgen Lynet var hardt betrodd i V65-1 på Jarlsberg søndag, men kom helt feil på det underveis og galopperte uten vinnersjanse midt i den siste svingen. Er på vei opp og blir min femte og siste hest på V75-forslagene i V75-1.
Rangering V75-1/V5-3: A: 6 B: 4-2-12-5 C: 3-1-9-10-8-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-2/V5-4 - Varmblodshester. 2500 meter autostart.
Et flott spilleløp venter i V75-2 og også i dette løpet står jeg på fem hester på samtlige V75-forslag. Fireårshoppa 1 Lastsundayinmay tok karrierens første seier da hun speedet inn til lett seier i et V75-løp på Bjerke for tre uker siden. Da satt hun i fjerde utvendig underveis. Lørdag er kusk Lars Anvar Kolle sugen på å teste henne i tet, dersom han lykkes med å forsvare innersporet. Hun har sittet i tet flere ganger tidligere, men har da firt litt oppunder mål. Jeg setter henne først, men føler at dette er en favoritt i fare.

9 Rio Divison har garantert fordel av at distansen er 2500 meter. Heisholt-traveren blir ikke blant de mest betrodde, men med to løp i kroppen etter pause, er nok vallaken enda litt forbedret lørdag. 6 Senet Island har vunnet tre av sju løp i sin hittil korte karriere, men har vært litt variabel. Sjettespor er sjanseartet, men løpet holder ikke særlig klasse og hun skal tidlig på. 10 Ecko liker distansen og bakspor er ikke så hemmende over denne distansen. Sammen med 11 Dreamliner blir det mine to siste kryss i V75-2.
Rangering V75-2/V5-4: A: 1 B: 9-6-10-11 C: 3-12-8-7-5-2-4

V75-3/V5-5 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Nok et herlig spilleløp venter i V75-3 der jeg står på tre hester på de tre minste V75-forslagene og betaler for ytterligere to på det største V75-forslaget.

Min frekke favoritt heter 1 Valle Grom og Dag-Sveinung Dalen. Dalen er optimist i forhåndsuttalelsene og hesten står meget spennende til på strek. Fireåringen skuffet litt i årsdebuten nest sist, men var ifølge Dalen klart mer positiv sist til tross for at han endte uplassert. Ble dratt helt sist da av en trøtt konkurrent.  Se opp.

9 Mjølner Marius gjorde et bunnsolid seiersløp på Klosterskogen sist og Mjølnerød-traveren tok lett ned Aasvind mot mål da. Har bra kapasitet og den klare spillefavoritten, kan naturligvis vinne igjen. 11 Vital Vinter er klart bedre enn raden og Løvdal-traveren har en fin oppgave på papiret her. Feilfritt er vallaken med å gjør opp om seieren.

På det største V75-forslaget betaler jeg også for hyperkapabla 15 Odin Faks som denne gang får Ole Johan Østre som kusk. Feilfritt er han god nok. 3 Tyrifaksen er litt vanskelig å sette inn i løpet, men hesten står fint til på strek og det er som kjent alltid en fordel i Drammen. Fireåringen var positiv toer i årsdebuten på Momarken for noen uker siden.
V75-3/V5-5: A: 1 B: 9-11-15-3 C: 4-14-7-6-12-5-10-2-8-13

V75-5/V4-2 - Varmblodshester. Hoppeløp. 1700 meter autostart.
Et hoppeløp der startsiden kan avgjøre mye. Jeg står på seks hester på de to største V75-forslagene.

4 Prapai R. er min tetfavoritt og kommer Killingmo-hoppa dit skal det være bra vinnersjanse. Det er ikke den tøffeste stridsmoralen i henne, men motstandsmessig er dette et billig løp og hun vant lett sist hun satt i tet femte sist på Klosterskogen. Erlend Rennesvik er også på tetjakt med 1 Revenge som trolig ender opp som spillefavoritt. Formen er bra og skulle hoppa klare å forsvare innersporet, er mye gjort.

7 Graceland E.P. gjorde et strålende seiersløp første gang ut for Jenny Thygesen på Sørlandet forrige lørdag. Stod i åttendespor bak bilen da, og har et krevende startspor også denne gang. 2 Welcome kan ikke være med i noen tetkamp, men leverte et sterkt seiersløp på Bjerke sist. Taper ikke Kvasnes-hoppa for mye fra start, kan hun vinne igjen. 3 Jolanta holder superform og tas med på de to største V75-forslagene, i likhet med 9 Darling Simoni som med luker til slutt fra et spennende smygspor, kan sitte der. Bak disse seks er egentlig ingen sjanseløse, så har du råd betaler du for alle i V75-5.
Rangering V75-5/V4-2: A: 4 B: 1-7-2-3-9 C: 8-10-11-5-12

V75-7/V4-4/DD-2 - Kaldblodshester. 1700 meter autostart.
Til tross for at sprint ikke er ønskedistansen til 6 G. Jerken er hesten overraskende stor favoritt på kryssene i V75-7 fredag formiddag.

Jeg setter 4 B.B. Terje T. først på min rangering. Geir Gudmestad varsler at han skal klemme til fra start og det er slett ikke utenkelig at han kan komme seg foran. B.B. Terje T. holder strålende form og kan vinne dette. 6 G. Jerken er ikke av de kjappeste fra start og burde vel strengt tatt vunnet V75-7 på Sørlandet sist lørdag. Fra sjettesporet bak bilen, kommer nok hesten til å tape ut. Dette må være en favoritt i fare.

5 Valle Mattis ble strøket grunnet feber sist, men var meget opplagt i to strake seiersløp før det. Sprint er neppe noe minus for Moen-hesten. 10 Ådne Odin har tatt to strake seire og er i form. Men bakspor i Drammen mot svært gode hester, gjør at jeg kun tar denne med på de to største V75-forslagene. 2 Finnskog Oda er også i knallform og vant både tredje sist og sist på Romme. Med maks klaff kan hun kanskje vinne også her og jeg tar Kulblik-hoppa med på det største V75-forslaget.
Rangering V75-7/V4-4/DD-2: A: 4 B: 6-5-10-2 C: 9-8-7-3