V75 Påskebonanza innledes i Gävle


Örjan Kihlström er veldig aktuell i V75-spillet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Örjan Kihlström er veldig aktuell i V75-spillet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Da skal vi ta fatt på fire dager med internasjonalt V75-spill. I den totale premiepotten ligger det fantastiske 160 millioner kroner!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Europaligaen:
Oddssingel Europaligaen:
Alle mann i angrep, Frankfurt!
V75 Gävle: V75 Påskebonanza innledes i Gävle
V65 Momarken: Internasjonal V65-omgang med stort potensial
V4-lunsj Boden: Vi har funnet en klink vinner i Boden
Oddssingel Norsk Tipping-liga: Flott odds på poengdeling
Påskekrim dag 7: Denne gangen handler gåten om fotball.

Da er det dags! I dag åpner V75-BONANZA fra Gävle. V75-omgangen starter her 19:30 ikveld. V75 Påskebonanza betyr FIRE DAGER PÅ RAD med spillet som vi elsker, V75! Omgangen som blir kjørt på Romme 21. april er hovedomgangen, og her venter en MULTIJACKPOT med voldsomme kroner å spille om. Totalt kan man spille om spinnville 160 millioner denne påsken!

Før 19:30 så er det masse trav som skal kjøres torsdag. Det hele starter opp med en internasjonal V4-lunsj fra Boden 12:20. Etter dette går vi over til Momarken, som kjører en V65-omgang med start 16:00. Det er med andre ord masse å glede seg til!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fremgangene i påsken fortsetter - over 80 000 innspilt på Bjerke 17. april! 
Det var ingen som klarte syv rette i V75-spillet denne onsdagen. Kurt Leirvaag dro dog nytte av en sekser på to bonger. Han fikk gjennom to stk bonger under navnet Siste LeirvågV75Bonus (fire andeler kr 899) med seks rette og 21 femmere. Utbetaling ble på kr 40 430 kr på hver av dem.

Perfekt start på påskeuken - kr 1 920 ble til kr 11 130 på Jarlsberg 15. april!
Petter Kristiansen serverte FLOTTE V65-tips denne kvelden til Jarlsberg, og det ble en herlig start på påskeuken. Super Strong innfridde som en banker av stål i innledningen, og når Hearthammer slo til i finalen, ja, da var det duket for en ny deilig opptur for våre kunder. Det største V65-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1 920 satt nemlig som støpt og betalte ut meget fine 11 130 kr.

Siste info V75-suksess på Leangen 13. april
Undertegnede serverte igjen solide tips på sin store favorittbane Leangen sist lørdag. Det ble kun fem rette på V75-forslagene på Nettavisen, men på Eksperten ble det flott uttelling for en del andelslag. De andelslagene het Siste V75Leirvåg og samtlige hadde banker på 13 Brenne Blissi i V75-5. Hele TOLV andelslag gikk inn. Åtte av dem med innl.pris på kr 1920 (disse betalte ut 16 556 kr per stk), ett andelsla i fire andeler a kr 899 betalte ut kr 18 344, to systemspill med fire andeler a kr 1500 betalte ut 17 322 kr hver og et systemspill med fire andeler a kr 1000 betalte ut 18 665 kr.

Strålende tips til lunsj og kvelds 12. april - tok du rygg?
Det ble en FLOTT FREDAG for våre kunder, og det ble oppturer både i lunsjen samt til kvelds. Rolf Lerums V65-lunsjbong til kr 960 på Hagmyren satt som støpt, og betalte ut fine Kr.4 886,-. Västerbo Burberry (3-valg) og Moddelina (6,5%) ble begge servert som deilige tipsenere.

På Biri om kvelden var det Petter som var på HUGGET, og hans MINSTE V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 192) suste inn! Her kunne man hentet ut HERLIGE 4 048 kr.

Merk: Husk at før V75-omgangen tar til på Gävle, så går det fire løp først. Disse fire løpene utgjør et spennende V4-spill. Her skal vi delta. V4-bankeren er 1 Yrwing i V4-1. Dette er en flott traver. Yrwing har nå gjort to starter i regi Djuse. Sist hesten startet i monteløp, så vant han uten å fungere travmessig. Dagens motstand er svak, og fungerer han bedre i aksjonen så er sjansene gode. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå er det kun V75-fokus. Dagens beste banker kommer ut i V75-7. Vi tror og første og andre avdeling kan løses meget billig. 

Ta en titt på følgende V75-analyser: 

V75-7: 7 Hankypanky Rubyred blir dagens beste banker fra oss. Uten galopp så er dette en vinner. Hesten har startet fem ganger i karrieren. De to første hos Robert Bergh. Etter dette ble hesten flyttet til Timo Nurmos. Her har utviklingen virkelig vært flott. Hesten debuterte med å være overlegen for Nurmos 9. januar på Solvalla. Gangen etter ble det startgalopp bak bilen. Til tross for å ha tapt tapt svært mye, så rundet hesten konkurrentene til en ny seier. Nå sist var det dags for et nytt møte med startbilen. Denne gang tok kusk Kontio det litt rolig, men var i tet allerede etter 500 meter. Derfra ble seieren veldig enkel. Rett i overkant av 12,0 den siste 800-meteren, og det var krefter spart. Om bare startsiden går rett for seg i dag, så er nok hesten å finne tidlig i tet. Derfra vinner han. All in i både V75 og DD-spillet. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1: Her synes jeg det er to hester som skiller seg ut. Det dreier seg om 4 Easy so Easy og 8 Acciaio

Easy so Easy blir min klare favoritt i dette løpet. Faktisk var jeg en stund inne på å bankerspille denne, men man vet aldri hvor god hestene til italieneren Alessandra Gocciadoro faktisk er. Easy so Easy er virkelig en fin hest. I debutløpet, tredje sist på Solvalla, slet hesten litt med travet rundt den siste svingen. Kusk og trener Claes Sjöström fikk han feilfritt, og ned oppløpet gikk hesten virkelig fort. Et flott inntrykk i karrierens første løp. Den siste 500-meteren ble klokket til rundt 11,0. Gangen etter fikk 3-åringen virkelig vist hvor god han var. Etter å ha blitt sjenert på siste bortre, måtte han angripe allerede 700 meter igjen. Seieren ble uansett kontrollert. Det jeg likte med dette løpet, var at hesten viste stayerevne. Det er ikke bare fart i denne, det er og masse styrke. Nå sist spurtet han igjen fort til seier. 10,5 den siste 700-meteren. Mitt klare førstevalg dette. 

8 Acciaio. Jeg har vært å sjekket hesten i det italienske arkivet. Det dreier seg om en flott traver. Dere som kjenner til den gule mannen, altså trener og kusk Alessandra Gocciadoro, vet at noen av hestene hans har levert helt ekstreme prestasjoner i Sverige tidligere. Acciaio er startrask og har masse styrke. I det siste løpet måtte han trave store deler i dødens. Han klarte aldri å ta ned vinneren, og tapte som gigafavoritt på Roma-banen. Hesten må uansett regnes på alle spill. 

Jeg ser for meg at Gocciadoro vil klinke til her, og er trolig å finne tidlig i tet. Det vil bli et voldsomt tempo, og skal noen slå denne da bør det være 4 Easy so Easy. 

V75-2: 1 Messiah. Denne flotte 4-åringen blir trent av topptreneren Daniel Reden, mens det er toppkusk Örjan Kihlström som kusker hesten. En god duo. 1 Messiah årsdebuterte på dagens bane for rundt tre uker siden. Hingsten galopperte på startsiden, og tapte 30-40 meter. Til tross for dette, så kom hesten ekstremt tilbake og viste tegn på stor kapasitet. I mål var han toer, men nære seieren. Husk at det var samme distanse som dagens sist, nemlig 3140 meter. Messiah viste at formen virkelig er fin. Løpet nå sist skal ha gjort hesten veldig godt. Disse traverne til Daniel Reden er veldig god trent. Med andre ord, jeg tror ikke det er noe fare for at Messiah stopper fra tet i dagens løp. Det ligger an til at hesten leder lenge, trolig helt inn! Mitt førstevalg. 

Slikt jeg ser det, så er det kun en traver som er god nok til å slå en feilfri 1 Messiah. Det er 13 Magic Cash. For denne leverte virkelig et Wow-inntrykk senest på Solvalla. Fra dødens var Timo Nurmos sin hest dønn overlegen. Etter løpet sa kusk Jorma Kontio at hesten kunne gått i samme tempo en runde til. Dagens lange distanse er kun et pluss, og kommer han rett på det kan han fange inn 1 Messiah. 

Jeg tror at enten 1 Messiah eller 13 Magic Cash vinner, og spiller derfor to hester på alle forslag. 

Tredjehesten i feltet er 3 Ninepoints Lover. Denne satt bom fast nest sist, og vant enkelt sist. Jeg mener at mine to utvalgte er hakket hvassere, men formen på Westholm-traveren er på topp. 

V75-3: Den tredje avdelingen er, til tross for kun seks deltagere, ikke lettløst. Det som gjør dette vrient, er at hele fem av seks hester gjør årets første start. På samtlige forslag tar jeg med alle seks hestene. Det er talentfulle 4-åringer som er på farten, og uten å ha sett fem av de i år må jeg gardere bredt her. 

Min utgang i løpet blir 3 Zaragoza. Alessandro Gocciadoro har en finfin traver her. Undertegnede har naturligvis vært i det italienske arkivet og sjekket opp hoppa. Hun har fått et løp i kroppen etter en pause på over to måneder. I dette løpet var Zaragosa i tet etter 300 meter. Ut mot oppløpet så hun lenge ut som en vinner, men måtte se seg slått. Jeg tror Gocciadoro-traveren har nytt godt av denne blåseren. Det ligger i kortene, igjen når denne kusken er i aksjon, at han klinker til og trolig er tidlig å finne i tet. Derfra skal Zaragoza være en utgang på systemene. 

V75-4: Et fint kaldblodsløp venter oss her. 

Min favoritt er norsk. Det dreier seg naturligvis om 13 Lome Diamant. Vi fra Norge kjenner denne traveren godt, fra da han sto på stallen til Kjetil Djøseland. Det er aldri enkelt å forbedre hester fra den karen, men Lome Diamant er spennende i dag. Nå sist, for rundt tre uker siden, årsdebuterte hingsten. Det ble kjørt defensivt med diamanten, men over mål sitter 5-åringen bom fast. Han så veldig pigg ut. Undertegnede så også oppvarmingen, og hesten var svært fin å se på. Har den nye treneren, Fredrik Fransson, fått gnisten tilbake i Lome Diamant, kan han virkelig ha fått en nyttig traver her. Jeg vet at hesten er kjøpt inn med tanke på avling, men dette er en veldig flott hest som helt klart kan vinne. Spennende blir det å se hvor god han er i dag, etter å ha sittet bom fast sist. Mitt klare objekt i løpet!

9 Wilda Fille slo både mye spilte 11 Järvsöodin og 12 Guli Tor sist han møtte disse i et løp med sulky. Wilda Fille går veldig mye monteløp. Kapasiteten til denne er så stor at han går godt i begge disipliner. Emilia Leo er dyktig kusk på hesten, og han står ikke tilbake for noen her. Må med på alt. 11 Järvsöodin og 12 Guli Tor får og begge plass på alle forslag. På de aller største tar jeg og med 4 Vertigo Knekten. Vinneren er kommer fort fra tillegg i dette langløpet. 

V75-5: 14 Minnestads el Paso blir nok favoritt ved innsending her. Og jeg skal ikke si annet enn at jeg var inne på å gå all in på han. Hingsten er slikt jeg ser det den klart beste i dette feltet. Men, så er det dette sporet da! Springspor fra tyve meter tillegg på en sprint. Enten så blir det dønn riktig eller så blir det veldig feil. Hesten har vist seg stabil og flink i volten tidligere, men herfra har vi sett det gå galt tidligere - og særlig når det er snakk om springspor på tillegg. Da er det også hester foran som skal finne seg posisjoner. Skulle det klaffe, så er sjansene svært gode. Jeg velger uansett å syne favoritten. 

2 Hugo Gustivar Boko blir mitt andrevalg. Hesten årsdebuterte nest sist på Solvalla, og tok en flott seier. Nå sist ble det litt for tøft, og Yankee Glide-sønnen ble sliten. Timo Nurmos sin traver er god på sitt beste, og skulle kusk Kontio få tet tidlig så blir den ikke enkel å plukke ned her. 1 You To Neat skal og med på alle forslag. Er sikret en fin reise her, og med klaff kan han vinne som ganske lite spilt. 

På de større forslagene får og 4 Kapish G.L, 7 Sir Francis Bacon, 9 N.Y Diamondinthesky og 13 So Gå Ikaros plass. 

V75-6: Her skal vi få gode hester på farten, og en vinnertid på 10-tallet er å håpe på. Dagens kanskje største favoritt for dagen, kommer ut i form av 6 Disco Volante. Stefan Melander sin springer er veldig rask bak bilen, men møter i dag på mange raske. Kan han få problemer med å ta seg dit? 4 M.T Insider er kanskje Sveriges raskeste bak bilen, og tar seg trolig til tet. Men både 2 Don't Mind Me og 3 Michelangelo Ås er og veldig raske. Begge disse, som er fra samme stall, vil forsøke å spolere tetplanene til favoritten. Jeg tror det er en mulighet for at dette kan skje. 

Uavhengig av om 6 Disco Volante får tet eller ikke, så vil jeg teste å spille i mot. Ja, han var veldig god sist og det er en god traver. Vi har dog sett flere ganger, at om hesten ikke får gratis tet så er han sårbar. 

Jeg vil anbefale dere å ha med 3 Michelangelo Ås på alle bonger. Dette er en høykapabel herremann, som nå er i toppform. Innsatsen sist, etter en to måneders pause, var virkelig god. Han rakk akkurat frem til seieren, og når denne er i slik orden som nå så kan vi vente oss en god prestasjon. Reden-traveren er ikke noe dårligere enn den store favoritten, men det spørs hvordan løpet blir kjørt. Skulle Micelangelo Ås være heldig, så tror jeg han er vinneren av løpet. Det avhenger jo av at favoritten ikke kan ta seg til tet, og få kjøre gåsetempo - da er det kjørt! 

3 og 6 har gode muligheter å gjøre opp. På de aller største forslagene tar jeg og med 7 Ajlexes Cubano og 8 Nappa Scar