Sportspills øvrige søndagsmeny:
V64 Jägersro: Neuroth med toppsjanser
V65 Momarken: Vi jakter ny suksess på Momarken
Tippetips: Gigantmøtet mellom Liverpool og City på søndagskupongen
Oddstips: Liverpool med oppsiktsvekkende statistikk mot City på Anfield
Oddssingel PL: Liverpool med oppsiktsvekkende statistikk mot City på Anfield
Oddssingel Eliteserien:
Kristiansund er vanskelig å slå på Nordmøre
Oddssingel Eliteserien:
Stabæk er grovt undervurdert

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen
Her ser du søndagens V75-omgang fra Eskilstuna gratis:Lerum med ny sjokkvinner - var du med på V4-festen 5. november?
Det ble ikke helt enkelt i V4-spillet på Jägersro denne kvelden, men undertegnedes store bong på Kr.1 176 satt som den skulle, og her kunne man hentet ut Kr.8 221 om man hadde tatt rygg. Arwen T. Dream (5-valg / odds 14,92) skrellet i innledningsløpet, men oss lurte dem ikke. Du gikk vel ikke glipp av følgende info på denne godbiten?

7 Arwen T. Dream (V4-1) –
Er en annen som neppe blir mye spilt, men som er spennende. Den spurtet strålende etter sene luker nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Var da med på en ganske tøff åpning. Kan sitte der med litt bedre flyt nå.

Lerum med supertips på Momarken 3. november - Kr.216 ble til Kr.6 443!
ALT SATT I V5-SPILLET på Momarken denne søndagen, og lukene ble tømt. Expresso Doc (23,4%) innfridde som dagens beste banker, og svært solid info ble gitt. Den MINSTE bongen til Kr.216 satt som spikret, og betalte ut knallfine Kr.6 443,-. Du fikk vel med deg infoen på dagens beste banker? Sjekk ut følgende:

7 Expresso Doc (V5-1) – Har egentlig et gaveløp foran seg i kveld, og dette bør egentlig dreie seg om helt grønne lykter. Satt fast med alt igjen tredje sist, før den feilet seg bort nest sist. Nå sist ble den passivt kjørt, og kom til mål med draskylappene oppe. Er egentlig en BRA hest i grunnlaget dette, og vi blir overrasket om noen tør å svare denne fra start. Sitter trolig tidlig i tet, og siden skal dette være over. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - Kr.180 ble til Kr.7 520!
Undertegnede gjorde rent bord på Solvalla denne kvelden, og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På den minste bongen til Kr.180 (betalte ut Kr.7 520) innfridde bankerne Zenit Brick og Gargamel Sisu. Stjernesmellen Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) slo til som en SJOKKERENDE GODBIT, og følgende info ble gitt:

12 Princess Kei’em (V64-2) – Kan være noe for de som leter på dypet. Fullførte klart bra sist, mens den kom solid tilbake etter galopp nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og gjør seg ikke bort med litt flyt på veien.

Lerums minste V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Eskilstuna serverer en av årets fineste V75-omganger denne søndagen, og man får ikke noen spesielt bedre omganger enn dette. Her er det SKYHØY kvalitet på løpene, og de beste unghestene fra Sverige skal altså kjempe om voldsomme kroner. Når det gjelder dagens beste banker så kommer den ut i V75-4, og her må vi bare tro hardt på 2 Mascate Match. Har omtrent gjort rent bord (vunnet 12 av 14), den var meget fin i forsøket, og er normalt bare best om den leverer som i forsøket. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 6 Francisfromheaven – Er nesten alltid undervurdert, og det er den også her. Det ble delvis feil for den sist, mens den vant på en god tid nest sist. Vant også som vår ide i et tilsvarende løp som dette femte sist. Er veldig kjapp ut, og fra tet/eventuelt rygg leder på 1 Cactus, ja, da skal sjansene være gode. PASSES! 1 Cactus – Løste kjapt ut sist, men mistet etter hvert travet, og feilet. Grunnen for dette var at den trampet av seg en framboots. Her kan det fort være duket for revansj, og den er selvskreven på bongen.

V75-2 : 3 Power – Kan ha stoffet i seg til å bli en ELITEHEST, og den var helt rå i forsøket. Avgjorde da på en morsk måte fra dødens, og var ikke tom over mål. I Kriteriet nest sist leverte den et omtrent «umulig» løp, og kanskje et av de beste løpene vi har sett fra en 3-åring noen gang. Motivert favoritt. 9 Aetos Kronos – Er en minst like bra hest, men den har sett alt annet enn stabil ut på slutten, og rett og slett oppført seg dumt. Det gjorde den også sist, men kom da helsvett tilbake, og viste igjen frem sin enorme kapasitet. Oppfører den seg, ja, da kan blåse alt.

V75-3 : 9 Global Winner – Er i SUPERFORM, og sist satt den altså fast som absolutt fulltanket! WOW, hvilket inntrykk! Står i en bra rygg fra start nå, og blir det bare litt kjøring så skal de andre få slite med å ta i mot denne tilslutt. Vår ide. 3 Toreador – Er en av flere spennende luringer i dette flotte lærlingsløpet, og en hest som utvikler seg bra i en alder av 7-år. Fullførte meget fint sist, og kom til mål med litt krefter igjen. Er entaktet/sterk, og med tempo gjør den seg ikke bort. Får dessuten opp kuskesensasjonen Magnus Djuse (19 år og 112 seire i 2019), og det liker vi skarpt. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 2 Mascate Match – Har egentlig vært helt overlegen blant hoppene, og den har ikke gjort mange feil. Var riktignok ikke på topp i Finland nest sist, men etter pause sist var den tilbake på sitt beste. Jogget der 12,8, og viste 10,8 s 800m med krefter igjen. Er trolig ytterligere forbedret til finalen, og fra drømmesporet må vi bare tro hardt på seier. Dette er søndagens beste banker. Velger man likevel å spekulere så er luringene i feltet 10 Milady Grace og 9 Ies Elisabet.

V75-5 : 12 Got To Dash – Er knallgod, og den blir livsfarlig her om det bare blir litt kjøring. Gikk en bunnsolid sisterunde etter pause sist, og på klokken stod det 11,1 s 1000m uten at den var helt tom på det. Gangen før var den enorm etter startgalopp, og vi gav den et stort pluss i kanten da. Står ikke tilbake for noen i dette feltet, og som veldig lite spilt må den være spennende. SKAL MED PÅ ALT! 8 Seismic Wave – Hadde et straffespark første gangen ut for Nurmos, mens den sist i Tyskland floppet fra dødens. Er god nok, men vi kjøper den ikke som storfavoritt. Skal dog med på bongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 9 Dixie Brick – Er av hestene i feltet som enda er under utvikling, og den har dessuten vært betydelig billigere matchet enn mange av de andre. Burde derfor ha litt mer tøffhet i seg på slutten av sesongen, og det kan bli utslagsgivende i denne finalen. Vi likte den dessuten skarpt i forsøket sist, og den leverte da en fantastisk avslutning hakk i hel på 4 Conrads Rödluva. Kan får det sydd opp fra et perfekt smygspor nå, og den er spennende som for lite spilt. 2 Activated, 3 Racing Brodda, og 4 Conrads Rödluva har alle tre hatt en fantastisk sesong, de var fin i forsøket, og skal på bongen.

V75-7 : 3 Inti Boko – Kan avgjøre dette løpet på startsiden, og vi føler at favoritten er veldig motivert. Vant sitt forsøk svært enkelt, og hadde mye krefter igjen over mål (12,4 s 800m). Er LYNRASK fra start, og uten noe tull på startsiden så er altså vår feeling tet og slutt. 9 Betting Gangster – Får bare godkjent minus for forsøket hvor den altså ble plukket ned av en helt enorm 2 Tae Kwon Deo. Står i et spennende smygspor nå, og med kjøring kommer den fort inn i kampen. 2 Tae Kwon Deo – Imponerte veldig i forsøket, men det løpet kostet også litt? Står perfekt til, og er en naturlig gardering.