*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi jakter førjulskroner i V75

Cokstile og kusk Lars Anvar Kolle. Lørdag kommer de ut på Klosterskogen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Du kan vinne enorme 13 millioner! Knallfin omgang med en solid banker samt mye snadder! Store førjulskroner i vente?

01.12.18 19:28

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Bollnäs: V65-kveld fra Sverige
Tippetips: Er Mourinho og United sikre på lørdagskupongen?
Oddsdobbel Premier League: United lager ingen målfest
Oddsdobbel Premier League: Fire ganger pengene på engelsk dobbel
Omtale: Everton - Liverpool, derbyet som kom etter at Liverpool stjal Anfield
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Klosterskogen byr på en PRAKTFULL V75-OMGANG lørdag, og dette er en omgang vi har gledet oss til hele uken. Objektsblokken vår var nemlig spekket med godbiter, og her skal vi prøve å spille inn store førjulskroner til de som tar rygg på tipsene våre.

Klosterskogen er en bane som undertegnede har hatt flere solide oppturer på, og vi elsker disse løpene hvor man må regne på hvem som får siste indre osv. Når det gjelder dagens beste holdepunkt så fant vi det når programmet var klart mandag kl.12.00. Vi var nemlig aldri i tvil, og bestemte oss med en gang for å banke 1 Cokstile.

Var tidligere i uken et 2-valg, men så ble dessverre 10 Ferrari B.R. strøket, og dermed er vår banker blitt et klart førstevalg. Det betyr egentlig mindre for treffer vi på noen av våre skrell-objekter, ja, da kan det fort bli penger i bøtter og spann!

Vi anbefaler deg sterkt å ta rygg på følgende:

V75-1 : 6 Mo Harjar – Skulle bare ha et løp i kroppen sist før denne oppgaven? Hadde den vunnet som en 1,5 oddser da hadde den nemlig vippet over på 40m tillegg… Mo Harjar slo Vestpol Kongen/Reime Kongen fra likestart i forsøk til Norsk Travkriterium tredje sist (28.08.2018), og den er altså 20m billigere ute nå. Fra andre omvendt er nok Vidar Tjomsland på vei fremover direkte, og vi blir fakta overrasket om noen ønsker å svare om denne kommer direkte. Ventes forbedret, og den er veldig spillbar.

10 Reime Kongen – Er feltes beste hest, og det skal bli spennende å følge utviklingen hos denne for Jan Roar Mjølnerød. Vant enkelt sist når 8 Vestpol Kongen fikk syre, og kom dessuten til mål med krefter igjen. Tåler å bli brukt underveis, rapportene på den er fine, og dette er vårt 2-valg. 8 Vestpol Kongen – Har en voldsom toppfart i kroppen sin, og sist viste klokken 21,4 s 500m som toer bak Rappstjernen… Er sylvass når den får smyge med, og en slik hest er naturligvis aldri ufarlig med klaff på veien. Outsideren. Disse tre skiller seg klart ut, og det burde dreie seg om et solid lås.

Vår rangering : A : 6 B : 10-8 C : 7-3-9-1-4-5

V75-2 : 7 Katie Mae – Har vunnet 8 av 12 løp, og den gjør nesten ikke dårlige løp. Gjorde et fullt godkjent løp sist, og formen virker uforandret fin. Distansen er normalt ikke noe problem, og havner bare ikke Katie Mae helt på vingel så må sjansene være meget gode. Vi er klart inne på at Høitomt kjører til direkte, og da ønsker vel neppe noen innvendig å bli med på hard kjøring? Motivert favoritt som også vi tror på. 10 Mira Hørsta – Var bunnsolid i Sverige sist, mens den avsluttet fint for Kim Pedersen nest sist (11,9 s 300m). Er fort ytterligere forbedret med tre løp i kroppen etter oppholdet, og det er denne vi frykter mest mot favoritten. 3 Norma B. – Feilet tidlig i Sverige sist, ble siden litt hindret, men likevel viste klokken 15,0/1900m. Er i sin beste form, den har trukket et perfekt spor, og er litt spennende i hendene til Tom Erik Solberg. OBS!

4 Barbie Love – Fullførte bra sist, mens den gikk sterkt etter galopp nest sist. Har stor fordel av distansen, og den har skrellet på Klosterskogen tidligere. Er en litt artig hest å ha med på bongen om man jakter storcashen. Østre som skrellkusk liker vi dessuten skarpt. 11 Ubet – Er «UMULIG» å sveive inn, og den er nok en hest som vi jakter til nesten evig tid. Formen er slett ikke verst, kusken er svært lovende, og også Ubet er en litt spennende skrellhest å ha med på bongen. 9 Encore Un Sisu – Satt bom fast sist, og det blir nok litt skriking på den her. Er dog ingen stjerne (enda), og den må være helt på topp skal den vinne et løp som dette.

Vår rangering : A : 7 B : 10-3-4-11-9 C : 12-6-8-5-2-1

V75-3 : 15 Arvesølv – Ble disponert feil i Sverige nest sist, mens den vant utrolig enkelt, og var solid sist. Er ikke veldig mye dårligere på ren kapasitet kontra favoritten 13 Brenne Blissi, og med usikker form på sistnevnte må vi bare gå til på Arvesølv. Nevnte Brenne Blissi var av på midten nedover oppløpet sist, og vi har egentlig bare ventet på at denne skulle få litt problemer. Har nemlig vært tøft matchet, og før eller siden var den nødt å få en reaksjon. Er behandlet før denne oppgaven, så får vi se om den henger bedre sammen nå. Kan gjøre det, men det får vi ikke svar på før i slutten av løpet. Er mer en outsider kontra en favoritt. 6 Ness Tjo Edel – Vant enkelt sist, og er veldig bra på sitt beste. Er behandlet etter det siste løpet, og det skal bli spennende å se hvor den står mot eldre hopper. Kan muligens komme tidlig fremover her, og den får stå som en stor outsider. 10 Mjølner Torine – Er jevn med Ness Tjo Edel, men blir likevel MYE mindre spilt. Formen er bra, og den var OK sist. Kom da til mål med litt krefter igjen. Sporet er perfekt, den kan åpne, og den er alt annet enn ueffen. Vårt 4-valg.

14 Rømyrsfakså – Hadde en tøff oppgave sist, og er 20m billigere ute kontra 11 Lykkje May nå. Har en brutal toppfart når den er på sitt beste, og da er den aldri ufarlig selv om den møter kvalifisert motstand. 5 Vesle Maia – Ble det feil for sist, mens den spurtet bra nest sist (stod da 20m bak 12 Kagge Lina). Sporet er «uggent» nå, og faren er at den kan havne langt bak innvendig om ikke kusken prikker starten. Da er fort løpet kjørt på en bane som Klosterskogen. Er dog en garderingshest som er aktuell om man bruker noen hester. 9 Oriola – Står riktig inne i dette hoppeløpet, og formen er heller ikke verst. Kolle opp er spennende, og fra tredje omvendt burde den dessuten komme seg OK avgårde. Er en av flere mulige skrell i et løp hvor ingen er 100% sjanseløs.

Vår rangering : A : 15-13 B : 6-10-14-5-9 C : 1-2-11-12-7-8-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-4 : 1 Grace B.R. – Ble det en for tøff innledning på sist, og det løpet setter vi en strek over. Spurtet meget bra nest sist (10 s 500m), og kom til mål med krefter igjen da. Spurtet også enormt bra i Hoppe Derby tredje sist, og da møtte den BETYDELIG bedre hester enn hva den møter nå. På lørdag «stinker» det rygg leder på 3 Royal Baby, og vi er veldig inne på at da er Grace B.R. en vinner via siste indre… MÅ MED PÅ ALT! 3 Royal Baby – Går nesten bare bra løp, og formen virker å være uforandret fin. Er behandlet i halsen etter det siste løpet, og fra et ypperlig spor bærer det nok mot tidlig tet. VIL LEDE LENGE!

2 Xantippe – Er egentlig en ordentlig bra hoppe, men som har hatt sine problemer. Nå virker den dog å være på vei mot storformen igjen, den er dønn riktig ute når det gjelder motstand, og dette er en opplagt skrell-mulighet. I løpet sist på Forus satt den bom fast som pigg. 11 Dayenne Lane – Vant på en knallgod tid i debuten for Malmin/Anderssen fjerde sist. Etter pause sist varslet den form, og den så meget fin ut med krefter igjen som fastlåst da. Er trolig på vei mot toppformen igjen, og selv fra et kaldt spor er vi litt på vakt. 6 Delicious Dream – Spurtet skikkelig fint sist (09,6 s 300m), holder en flott form, men hvor havner den egentlig fra dette sporet? Her er det vingelrisk, og på en bane som Klosterskogen kan det da bli feil. Første C-hest.

Vår rangering : A : 1-3 B : 2-11 C : 6-9-7-12-10-5-8-4

V75-5 : 2 Coktail’s Hangover – Går aldeles under raderen på lørdag, og når vi la ut dette tipset fredag ettermiddag, ja, da var den et 10-valg med 1,6% av innsatsene på seg. Det mener vi er 100% feil. Dette er med garanti en av de fineste hestene i feltet, den har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter et lengre opphold, den er kuskeplusset med Cato, og den står i et NYDELIG spor bak bilen. Har gjort tre løp på Klosterskogen tidligere, og det har blitt to andreplasser og en tredjeplass. Her er vi inne på at det kan komme en førsteplass, og det til SKYHØY ODDS i lukene! Se opp! 6 Expensive Hangover – Er den beste hesten på ren kapasitet i feltet, og den feilet trolig bort seieren mot oppløpet sist. Er normalt ikke usikker, og faren for galopp skal være liten. Takler Klosterskogen veldig bra, rapportene går i dur, og vi dobler opp a-gruppen.

11 S.J.’S All In All – Rader opp med bra prestasjoner, og treneren er stor i kjeften før denne oppgaven. Til fagbladet Trav og Galopp-Nytt uttaler han «Er den beste hesten i feltet». Er opplagt en bra hest, men fra en «kald» utgangsposisjon er den kun en outsider for oss. 7 Rocky Rich – Satt man på et helstengt hodelag sist, og det slo heldig ut. Nå er det tøffere i mot, men på sitt beste trenger den ikke å være borte om det bare klaffer fra et dårlig spor. 9 Milllman – Er det bra grunnkapasitet i, men den sliter uansett med å innfri. Nå varsler Mikkelborg om en hest han forventer kraftig forbedret til denne oppgaven, og fra et spennende smygspor ranker vi den opp som et 5-valg. 1 Constantine Coral – Feilet sist, men det mener kusken var en utstyrsfeil. Har egentlig gjort flere fine løp, den har bitvis møtt MYE tøffere motstand enn dette, og fra et perfekt spor trenger den ikke å være helt ueffen. Er flink fra start, og her blir det tet/eventuelt rygg leder. Kan overraske!

Vår rangering : A : 2-6 B : 11-7-9-1 C : 4-5-8-3-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 1 Cokstile – Bader normalt hjem et løp som dette fra tet. Har vært syk, og med to solide blåsere i kroppen etter oppholdet så burde ikke storformen være veldig langt unna. Dog trenger den ingen storform for å lede dette løpet fra start til mål, for hvem er egentlig interessert i å trykke opp noen fart her etter at 10 Ferrari B.R. er blitt strøket? Neppe noen. 14-15 f 1000m, og siden skal Kolle ha MYE å spa på med tilslutt. Den dyktige kusken har dessuten banket seg selv på sine tips for rikstoto.no. ALL IN!

2 Radieux – Får normalt rygg leder, og da skal sjansene for en plass på pallen være riktig så fine. Glem ikke at denne var hakk i hel på Cokstile på Biri 19.10.2018, og det er snakk om en grunnkapabel traver. Formen virker dessuten å være veldig bra, og for oss er dette favoritten til å bli toer bak vår banker. 8 Deep Sea Dream – Har vært et eventyr på sine eldre dager, og innsatsen sist var en av karrierens beste. Spurtet da meget bra, og var kun en lengde bak Lionel over mål… Sporet nå trekker ned, men den er uansett helaktuell på trippelen. 9 Cathrine’s Chevy – Vi elsker friskheten til Rorgemoen, men hadde strengt tatt håpet at han skulle pakke inn denne fantastisk fine 3-åringen kontra å gå ut i møte med deler av eliten. Det er nemlig ofte brutalt. Vi kan aldri tenke oss at Høitomt ønsker å «drepe» dette supertalentet ved å kjøre den offensivt, og den er dermed mer trippel enn seiersaktuell.
Vår rangering : A : 1 B : 2-8-9 C : 7-3-4-6-5

V75-7 : 2 Valle Storm – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og her er det virkelig en solid form pågang. Langspurtet bra sist, og var mer modig enn hva vi har sett fra den kanten på en stund. Her er vi veldig inne på at det blir rygg leder på hesten den tapte for sist, 1 Kuven Storm, og da blir den HELSKUMMEL på speed via siste indre. Prøves som en HELFREKK tipsener med «MESTER». 1 Kuven Storm – Så ut som ren dynamitt i banen sist, og det at den ble noe mør tilslutt er mer kusken enn hesten sin feil. Nå kjører nok dyktige Magnus Teien Gundersen litt mer fornuftig underveis, og da skal det være enda mer å spa på med tilslutt. Leder dette veldig lenge, og den må naturligvis i a-gruppen.

3 Langelands Odin – Feilet på oppløpet i kamp om seieren nest sist, mens den fikk vinne sist. Er veldig grunnkapabel, men dessverre ikke helt flekkfri i aksjonen sin. Er normalt den beste fra Team Tjomsland sin stall, og med et bedre spor enn 10 Magnums Othello ranker vi den høyt opp. 8 Brenne Banker – Er en flott 4-åring som galopperte i debuten for Stall Hamre. Rapportene på den før det løpet var lysende, og det skal bli spennende å se hva den kan utrette for norges nummer en stall. Adrian Solberg Akselsen er en svært dyktig kusk på disse «kaldingene», og får man bare litt flyt på veien er den alt annet enn ueffen.

12 Grislefaksen G.L. (denne ble strøket på lørdag) – Skulle hatt et grunnlag på over en million, og den har feilet fra seg voldsomme beløp i år. Har dog utviklet seg hele veien, og dette er en hest som muligens kan nå eliten. Har nemlig vært snilt matchet, og det får man igjen for når hesten blir eldre. Sporet nå er nitrist, men det hjelper naturligvis på at 9 Frøyu Pelle er blitt strøket. Skal med på bongen om man bruker noen hester. 11 Bossum Faksen – Gjør det stadig bedre, og den var fin til seier sist. Pleier å dukke opp i fremste rekke når den fungerer som den skal, og den er en av flere som skal med om løpet garderes. 10 Magnums Othello – Føler vi har «møtt» grunnlaget sitt nå, og i omgivelser som dette kommer neppe seirene like lett lengre. Vant et dårlig løp på Forus sist, og den er mer trippel enn seiersaktuell nå.

Vår rangering : A : 2-1 B : 3-8-11-10 C : 6-4-7-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende V5-omgang! Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 12 Valle Tiril – Dette er et av lørdagens jevneste oppgjør, og det er ikke mange i dette feltet som vi kan si med sikkerhet er sjanseløs. Draget vårt kan fort gå i glemmeboken fra et dårlig spor, og med dessuten en halvdårlig rad så burde den ikke fange spesielt stor oppmerksomhet fra den «vanlige» spiller. Vær dog OBS på at vi her snakker om treeren fra årets HOPPE NM, og da var den slått av Ulsrud Tea/Åsrud Vilja (gikk 24,4/2140ma.). Fikk seg så en pause, men har nå fått tre løp i kroppen, og den er på vei mot storformen igjen. Satt for eksempel BOM FAST med alt igjen nest sist, og det gjorde den på 26,2/2060mv. Vi liker Geir Mikkelsen på nye hester, og han har det med å skrelle. SE OPP!

7 Lustra Loke – Er den første vi tar med i mot. Var god i nederlaget mot Valle Mattis sist, og den ligger i skorpen. Kan vinne om den bare kommer ned i banen fra et dårlig spor. 3 Hvalstad Odin – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den avgjorde enkelt når lukene kom sist. Er bedre enn grunnlaget den har på konto, og den er tidlig aktuell.

Vår rangering : A : 12-7 B : 3-6-11-4-1 C : 10-9-5-8

V5-2 : 2 Marchetti – Hadde «badet» hjem et løp som dette med full form. Har dog vært litt syk, og den trengte blåseren som den fikk etter pause sist. Er normalt MYE forbedret med det løpet i kroppen, den får opp «MESTER» Høitomt, og fra et ypperlig spor suser den til tet. Så er det opp til Høitomt å bestemme hva han vil gjøre - sitte i tet, eller velge ryggen til 5 Zoot Va Bene? Har en solid sjanse uansett, og vi iler til med tipsnikken. Vi dobler dog bongene med nevnte Zoot Va Bene som har sett helt strålende ut etter pause. Den satt fast første gang ut etter avbrekket nest sist, mens den spurtet strålende etter galoppen sist (feilet i en trang situasjon – 13,0 s 300m). Er veldig kjapp, og her blir det enten tet, eller eventuelt rygg leder. Motbudet, og vår DOBBELTBANKER i en svært spennende V5-omgang.

Vår rangering : A : 2-5 B : 4-7 C : 6-1-10-3-9

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag