Vi jakter ny V75-fest


Viking Arrow, og Eirik Høitomt blir et holdepunkt for mange på lørdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Viking Arrow, og Eirik Høitomt blir et holdepunkt for mange på lørdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

To bankere i en vrien omgang! Sjokkerende a-gruppe i hoppeløpet! Hest fra Bergen senker hest fra Stavanger! Vi er klar for en ny opptur lørdag!

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1, kl. 13.25: Ustabile Wolverhampton får derbytrøbbel
Oddstips 2, kl. 13.40: Mourinho redder jobben med Liverpool-seier
Oddstips 3: Leverkusen må prioritere knallhardt
Oddslangskudd, kl. 12.55: Luften går ut av AIK
Tippekupongen: Lett match for Manchester City

TV-kampene: Slik ser du helgens fotballfest
Skaderapport Premier League: Disse mister runden
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister runden

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

Gedigen V75-fest på Sørlandet sist lørdag!
På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på! Tangen Odin (1,2%) supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble altså servert knallsterke V75-tips til løpene på Sørlandet sist lørdag, og den store bongen på Nettavisen, med en innleveringspris på Kr.2 400, betalte ut vel 78 000,-. Vi gratulerer på det varmeste de som tok rygg. Lørdag venter en ny utfordrende V75-omgang, og løpene på Forus er meget spennende. Vi går for to bankere da flere av de andre løpene krever bred gardering.

1 Viking Arrow (V75-2) / 4 Punk (V75-6) er dagens alenestreker fra oss, og begge disse har vi solid tro på. Sjekk ut følgende:

V75-1 : 1 Trust Boom Bay (8,6%) – Har alltid vist kapasitet, men den har dessverre vært klin ustabil. På slutten har den dog stabilisert seg, og da har også fremgangene kommet. I stayerløpet sist møtte den flere av de samme som den møter her, og da var det tet, før det etter hvert ble rygg leder. Lukene kom ikke på oppløpet, og den ble sittende bom fast med mye krefter igjen. På lørdag er vi klart inne på at Eirik Høitomt kommer til å kjøre den foran, og da skal den ikke bli lett å ha med å gjøre. STOR OBS, og vår ide! 15 Quincy Frontline – Har funnet tilbake til formen, og den har vært helt strålende de siste gangene. Var overlegen på et mektig sett nest sist, mens den sist er meget tapper fra dødens mot tøff motstand. Takler distansen bedre enn de fleste, Frode Hamre er en sikker kusk, og den MÅ i a-gruppen! 14 Apollo Hornline – Om denne hadde vært i toppform, ja, da er den jevngod, eller kanskje litt bedre enn Quincy Frontline. Nå er bare formen helt OK, og den gjorde kun jobben sin sist. Var dog ikke spesielt glad i den knallharde banen som Bergen hadde sist, og den vil sette pris på en noe bedre bane lørdag. Kan selvfølgelig runde om den er på G for dagen! 7 Wilma Leggrowbach – Har gjort flere fine løp på slutten, og den fortjener nesten å lykkes når det nå er litt mer penger i potten. Distansen er bare et pluss, og for oss er dette løpets store outsider. Disse fire hestene skiller seg klart ut, og er man frekk så låser man løpet på dem.

Vår rangering : A : 1-15 B : 14-7 C : 4-13-12-5-6-3-8-9-11-10

V75-2 : 1 Viking Arrow (87,9%) – Fikk en strevsom reise til løpene på Bergen Travpark sist, og han stod altså på en transport i hele 13-timer. Akkurat det håper vi den slipper nå! I selve løpet ble det også litt dramatisk da han tygget seg i tungen før løpet, og blodet rant ut av kjeften på den. Avgjør uansett sikkert oppunder mål, og dermed så ble det stolpe i programmet. Er kjapp ut når den blir laddet med, men sporet er uansett noe sjansebetont, og spesielt om den løser som sist. Vi regner uansett med at Eirik Høitomt løser dette fra start, og da er dette løpet over. Sist hadde den et straffespark uten keeper, men i dag har den med. BANKER! 2 Xantippe – Har levert strålende løp etter den kom i trening hos Kåre Refsland. Har løftet seg, og den holder bra klasse. Er fort toer bak vår banker fra et perfekt spor. 10 Speedmeister – Er på vei mot storformen, og den gikk helpigg i mål sist. Er utrolig giftig på kortspeed, og klaffer det underveis så er dette et hett trippelbud! Skal på bongen om vår banker garderes!

Vår rangering : A : 1 B : 2-10 C : 7-12-6-8-11-3-5-4-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 5 Lille Jerkeld (10,0%) – Her har Stall Wassberg ved Ove i spissen gjort en formidabel jobb. Hadde feilet i 13 av de siste 14 løpene før den kom inn på stallen til Ove, mens den hos Ove har feilet i 0 av 7! Her har nok den dyktige kaldblodsmannen justert litt på balanse/bitt osv, så har hesten brukt energien sin på det den kan. Nemlig å løpe! Er altså helt enorm sist, og det var nesten slik at man ikke trodde det den gjorde da. Pulveriserte en såpass tøff hest som Ramsjerven, viser 24,2 s 1500m, og kommer solo til mål. Oppvisning! Havner den bare ikke helt feil på det her så skal sjansene være gode, og vi heiser den helt til topps! 12 Tomeld ØK – Er den beste hesten, men denne stoler ikke vi på. Varmet elendig før løpene på Forus nest sist, og da var det på nippet at den ikke ble trukket. Sist så møtte den ikke noe, men det gjør den her. Nå skal den ut i sporene, og runde et felt i stor fart, og dermed så øker galopprisikoen MYE. Favoritten er vårt andrevalg. 7 Steinsvik Iver – Selv om den fikk vinne nest sist så er denne likevel MYE bedre enn raden. Det er rett og slett snakk om en ordentlig formbombe! Gikk et helt spinnvilt løp etter en grov galopp nå sist, og vi har knapt nok sett den bedre noen gang. Feilfritt, og med klaff = Ja, da kan bomben smelle! 2 Phillip Lyn – Er vi usikker på. Gjorde jobben sin sist, men uten å imponere. Er dog god nok på sitt beste, men inntil den viser sitt beste så er den kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 5-12 B : 7-2-9 C : 10-8-11-1-6-4-3

V75-4 : 8 La Reina (11,7%) – Er veldig bra i forhold til det grunnlaget som den har på konto, og Pål Buer sier rett ut at dette er en bedre hest enn 11 Tess Hovmand. Nå kommer La Reina ut etter pause, den er nybehandlet, og den har trent fint. Har dessuten blitt strøket inn et spor bak bilen, og den er lynrask ut om den blir laddet med. Med klaff så er draget vårt HELAKTUELT! Se opp! 1 Echo Of Love – Er en nyttig traver som kanskje er aller best på sprint. Nå møter den uansett en såpass billig gjeng, og med en perfekt utgangsposisjon, ja, så kan det likevel gå. TIDLIG! 10 Lucky Princess – Er veldig kapabel, og den er bedre enn rad. Klaffer det med de riktige ryggene underveis så kan den felle alt på speed. 2 Kathy Hooves – Kommer ut etter pause, og blir meldt direkte i V75. Da har Geir Mikkelsen ambisjoner! Dette er dessuten en flink hoppe, og nå som den endelig står fint til så må den tidlig på. 7 Sugarbaby – Er en 4-åring som utvikler seg fint for tiden. Den er VELDIG speedig, og den avgjorde på et bra sett sist. Tom Erik Solberg opp er spennende, og for oss er dette en klar outsider.

Vår rangering : A : 8-1 B : 10-2-7-11 C : 6-9-12-3-4

V75-5 : 4 Ådnes Faksa (4,3%) – Dette er ingen bløff, og den må tas med på alt! Nå sist får den igjen en drøy reise før den kommer ned utvendig leder mot siste sving. Så trekker kusken hetten, og den kobler grepet på Vesle Carmen direkte. Deretter gir hun en pigg hest en i baken også, det ble rett og slett for mye av det gode, og vips så kom galoppen som pigg. Hadde lekt med Vesle Carmen uten det uhellet. Gangen før så er den helt enorm i nederlaget, og den gjør da et løp som vi ikke trodde denne kunne gjøre. Bare bomber på, den selger seg dyrt, og den blir kun plukket ned av svært gode Lille Jerkeld tilslutt. Går 26 fra dødens denne lørdagen, og de som svarer kommer til å få langt til mål. SPILLES! PS! Er 40m billigere ute kontra Ness Tjo Stjerna som den har møtt tidligere… 9 Moi Jerka (3,0%) – Ble ikke kjørt med sist, og da ble det som det ble. Moi Jerka avsluttet sterkt ute i banen, og vi hadde 25,4 s 500m på klokken. Hadde uansett godt av det løpet i kroppen, og den kan ventes enda et hakk opp til denne starten. Svein Ove Wassberg opp er meget spennende, og vi gir oss ikke på Moi Jerka. HESTEN ER NEMLIG I FORM! 10 Vestpol Dronninga – Har gjort fine løp den siste tiden, og nå sist kriger den altså med gode Lome Oda om seieren. Nå er Vestpol Dronninga tilbake mot den «vanlige» gjengen igjen, og da er den selvskreven på bongen.

Vår rangering : A : 4-9 B : 10-6 C : 11-8-3-5-7-2-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 4 Punk (39,9%) – Er blitt ekstremt bra, og den vant også enkelt i Tyskland sist. Travet da 12,3/1900m, og det er raskt på de ikke aller raskeste banene. Alle ønsker Punk sin rygg denne lørdagen, og det meste taler for tidlig tet og slutt. MÅ BARE SPILLES, og dette er vår banker nummer to for dagen! 8 Winmecredit – Er nok kanskje den beste hesten i feltet, men fra dette sporet blir det ikke lett. Gjør en bunnsolid sisterunde sist etter en liten pause, og vi hadde 11,5 s 800m på klokken. Skulle det bli tempo så er Winmecredit hesten imot for Punk. 1 Cadabra Tooma – Er på vei opp i form, og den bare jogget rundt en billig gjeng nå sist. Vi hadde 11,6 s 700m på klokken, og det gjorde den lett. Er sikret et fint opplegg, og den er i aller høyeste grad trippelaktuell.

Vår rangering : A : 4 B : 8 C : 1-6-10-3-7-2-5-9

V75-7 : 11 Junifaks (10,0%) – Vi har en helt fantastisk finale foran oss, og her er det jevnt! Vi avrunder dagens omgang med en frekkis som vi tror kan overraske litt. Junifaks gjør nemlig et klart bra løp etter pause sist, og på vår klokke stod det 22,4 s 800m. Man skal da være klar over at den følger hester som Tin Tveiten/Føynland Kongen i kulissene, og det er det ikke mange i dette feltet som gjør. Det lukter dessuten tempo med flere raske i første rekke, og finner «MESTER» de riktige ryggene, ja, da kan det endelig være duket for Junifaks igjen! 8 Finnskog Sjefen – Er det fine rapporter på, og Kublik tror at hesten hans kan vinne direkte etter et lengre avbrekk. Er brennkvikk fra start, og den leder garantert dette lenge om den er i nærheten av noe form. 10 Nyland – Ble prøvd med yankervogn sist, og den reiste i galopp bak bilen. Galoppen ned mot siste sving var ikke hesten sin feil, for da kjører Wiig bang oppi en foranliggende hest. Er god nok, men vær OBS på at Wiig kun har vunnet 1 av de siste 9 gangene han har kjørt Nyland! 12 Alsaker Piril – Er i en hysterisk form, og den spurtet meget bra mot gode hester sist. Må ha tur på veien for å vinne fra spor 12, men den er i en såpass bra form at vi ikke kan utelukke den.

Vår rangering : A : 11-8-10 B : 12-6-5-2-7 C : 3-1-4-9

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 11 Pretty Scott – Er ute som et nest siste, og sistevalg i «Fagbladene», men dette er altså vårt drag i løpet. Dette er nemlig ingen dum hest, og den var god ved flere anledninger i fjor. Vant 2 av 8 da. I år har det ikke gått like lett, men den var fakta veldig god i noen løp på våren, og da vant den også et løp på 16,2/2040ma etter en tøff innledning. Kom sist ut etter en liten pause, og den virket skikkelig forbedret. Blir grovt sjenert til galopp på startsiden, og den taper alt. Blir så tatt helt vekk, og grovt sjenert ned mot siste sving. Passerer mål med krefter igjen i kulissene, og drakskylappene ble aldri nappet ned. Viste 14,3 en runde etter galoppen, og da var også denne hindringen inne i bildet på tiden… Tom Erik Solberg opp, tredje omvendt i volten (Er kjapp ut), og i billige omgivelser så kan storskrellen være et faktum! 13 Jet Coral – Har det blitt tøft for på slutten, men den har uansett ikke vært som best. Nå er det billig imot, og leverer den noe i nærheten av det den kan så er den på foto. 3 I Am Happy – Er ingen stjerne, og den gikk kun greit i Bergen sist. Skulle den bli sluppet tidlig foran så trenger den selvfølgelig ikke å bli enkel å slå, og dette er siste hesten som får plass i a-gruppen.

Vår rangering : A : 11-13-3 B : 10-8-5-4-2-1 C : 12-6-7-9

V5-2 : 8 Grude Balder – Radet opp når det stod hos Øystein Tjomsland, og der hevdet den seg mot BETYDELIG bedre hester enn dette. Så ble det ikke sving på sakene når den ble flyttet til Eirik Høitomt, men nå, i regi av Ole Morten Pettersen, ja, så virker den å være på vei tilbake på sitt beste. Den trengte løpet første gangen ut, og den gikk på det jevne da. Nå sist så ser den helt strålende ut etter galopp, og den blir sittende bom fast i mål med alle kreftene sine igjen. Møter ikke en avskrekkende motstand her, og feilfritt så kan den overraske! 1 Kapitana – Var knallgod tredje sist, mens den har vært under pari i begge løpene etter det. Er veldig bra på kapasitet, og skulle den gå opp mot sitt beste så blir den ikke enkel å fange. 9 Kamaro – Har gjort det bra den sist tiden mot fine hester i grunnlaget på Bergen Travpark. Var helt heroisk til seier sist, og dette er en formtoppet traver. Skal ikke undervurderes. OBS!

Vår rangering : A : 8-1 B : 9-7-11-10-13-6-5 C : 12-4-2-3

På lørdag er det duket for et nytt herlig V75-spill, og på Eksperten kan du kjøpe bonger fra undertegnede i jakten på millionene! Her finnes det bonger i prisklasser fra Kr.50 helt opp til Kr.1 000,-.