Vidåpen V75-jackpotomgang med 2,9 millioner ekstra


Ulf Ohlsson er aktuell i dagens V75-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson er aktuell i dagens V75-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Ekstremt utfordrende V75-omgang! Vår banker er bare best? Mulig frekkis fra Norge! Vi jakter storcashen fra Sverige søndag!

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Sørlandet: Internasjonal V65-omgang på Sørlandet
V4 Charlottenlund: Dansk lunsj søndag
Oddstips 1: Citys superstatistikk kan ryke på Anfield
Oddstips 2: Montella er ikke Sevillas redningsmann
Oddstips 3: Sanchez-spekulasjonene ødelegger for Arsenal
Tippetips: Her kan Barcelona få trøbbel 
Fotball: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien
Håndball-EM 2018: Her er kampoppsettet

Søndagens travmeny innledes med internasjonal V4 og V5-omgang fra Charlottenlund i Danmark. Det er ni løp på programmet og således en helt egen V5-omgang, i etterkant av V4-omgangen. Deretter er det klart for stor jackpotomgang i V75 fra Østersund med hele 2 945 179 SEK ekstra i sjuerpotten. Til kvelden byr så Sørlandets travpark på internasjonal V65 her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Östersund står for dagens V75-omgang, og det er altså JACKPOT med knappe tre millioner ekstra i sjuerpotten. Omgangen som venter er SÆRDELES ÅPEN, og det vil overraske oss mye om ikke dette gir meget solid betalt. 5 Wilda Fille (V75-4) er vår beste banker, og den må vi bare tro hardt på. Sjekk ut følgende:

V75-1 : 4 Laddy Laday – Har radet opp med fine innsatser på slutten, og den får mange tilhengere i innledningen. Rapportene går i dur etter en liten halsinfeksjon, og sjansene for seier skal være gode. Er en alenestrek for de som ønsker å gå tynt ut i en VIDÅPEN V75-OMGANG.

V75-2 : 11 Björlifanner – Blir hardt betrodd, og den var også strålende opplagt sist. Jan-Olov Persson er en knakende god trener, men som kusk er han ikke like bra, og det er ingen kusk vi ønsker å gå ALL IN på denne søndagen. 12 Kashmir – Gikk helt greit sist, men distansen var da i lengste laget? Pleier å dukke opp på foto, og normalt er den med å kjemper om det igjen. 2 Høiby Stjernar – Finnes det litt fart i, den står meget riktig til, og den er solid kuskeplusset med Ohlsson. Tas med på gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 13 Västerbo Jeppe – Kan skrelle her, og den skal helt klart passes. Den fikk aldri sjansen nest sist, mens den nå sist feilet i et småskummelt angrep på oppløpet. Er klart bedre enn raden, den står i et bra spor når det er sportrapp, og den er ikke borte med litt flyt på veien. OBS!

V75-4 : 5 Wilda Fille – I en ekstremt åpen/spennende jackpotomgang så landet vi på Wilda Fille som vår beste banker. Vi lanserte den i monte nest sist, og da holdt den lekestue. Virker å trives i monte, og den så betydelig mer stabil ut i den stilarten. Emilia Leo opp er et klart pluss, og mot en relativt overkommelig gjeng må vi bare tro hardt. BANKER!

V75-5 : 12 Diamondinthesky – Spurtet meget sterkt innvendig sist, men rakk akkurat ikke frem. Nest sist ble den sittende bom fast over mål, og den hadde masse krefter igjen. Ligger ordentlig i skorpen nå, og som veldig lite spilt er den spennende. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 10 Torpa Olea – Kommer ut på en mye bedre distanse denne søndagen, og den skal passes. Har i bunn og grunn en ordentlig bra form i kroppen sin, og får den bare gå med i rygger er den sylvass. OBS! 1 Møller Jerka – Debuterer for Björn Karlsson denne søndagen, og vi tar den med på alt. Glem ikke at vi her snakker om en hoppe som tidligere har slått Brenne Blissi fra likestart (12.08.2017), og det er snakk om en veldig bra hest. Kan åpne, sporet passer, og den er altså med på alt hos oss. Dette er ellers et meget jevnt/fint løp, og vi tar med seks hester totalt.

V75-7 : 4 Red Hot Fire I.V. – Har radet opp med flotte innsatser på Leangen, og den var også positiv sist. Debuterer nå i Sverige, og det betyr at den får pisken med seg for første gang. Det tror vi bestemt er et pluss for denne. Ulf Ohlsson opp er dessuten et spennende pluss, og fra et bra spor er den verdt et forsøk i et ellers meget jevnt løp. OBS!