Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4/V5 Jägersro: Herlig lunsjgalopp på Jägersro
Tippetips
: Liverpool garderes på midtukekupongen
Spillsenter: Vi har vurdert onsdagens viktigste kamper
Oddssingel La Liga: Ødegaard og Sociedad utfordrer Barcelona
Oddsdobbel
: Viking skal til cupfinale
Oddssingel ligacup: United får trøbbel borte mot Chelsea

Her ser du onsdagens V75-omgang fra Bjerke gratis. Sendingen starter kl 17.45:


Onsdagen byr som vanlig på galopp til lunsj og V75 på Bjerke til kvelds. Denne onsdagen er det Malmö og Jägersro som er vertskap for galoppløpene og det er som vanlig både V4 og V5 på menyen. Onsdag kveld er det som vanlig en herlig V75 Bonus som venter på Bjerke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - kr 180 ble til kr 7 520!
Rolf Lerum gjorde rent bord på Solvalla tirsdag kveld , og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På det minste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 180) innfridde bankerne 1 Zenit Brick (V64-1) og 1 Gargamel Sisu i V64.3. I tillegg vant stjernesmellen 12 Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) som en SJOKKERENDE GODBIT i V64-2 og var markert på kun to hester som et tiendevalg.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om kveldens V75-løp på Bjerke. Som vanlig er det en flott meny som venter og det kan gi riktig flotte kroner for sju rette i kveld. Jeg nøyer meg med en banker i kveld, den kommer ut i V75-3.

Storfavoritten har et gaveløp
Det handler om 1 Solmyr Arvid og Vidar Hop. Fireårsvallaken har vunnet åtte av 15 løp i karrieren og etter å ha ledet hele veien i seiersløpet på Biri nest sist, tok trener Geir Kihle med hesten til Romme i den siste starten. Sammen med Jorma Kontio ble det en helenkel tetseier også der. I kveld er det sprint og førstespor bak bilen og Solmyr Arvid er kvikk i beina fra start. Mot svært overkommelig motstand, må dette være en strålende vinnersjanse. Jeg spekulerer ikke og bankerspiller 1 Solmyr Arvid i V75-3.
Rangering V75-3: A: 1 B: 6-3-8 C: 7-2-4-11-5-9

V75-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Et meget fint kaldblodsløp innleder kveldens V75-omgang og på de to største V75-forslagene markerer jeg for sju hester.

Erlend Rennesvik kan få en veldig fin Bjerke-kveld og i V75-1 er han gjestekusk på 9 Dæmro Kjempen. I følge Eirik Høitomt (som er på ferie) var hesten bedre enn noengang i seiersløpet sist på Jarlsberg og Høitomt vet som kjent hva han snakker om. Står riktignok i bakspor, men niendespor er slett ikke blant det verste. Hesten er speedig og kan ta sin tredje strake seier i kveld. Spillefavoritten 1 Ask Major har trukket det sjanseartede førstesporet og kan bli overfløyet herfra. Var knakende god i seiersløpet sist og hører naturligvis med på alle forslag.

3 Reime Kongen har fortsatt tilgode å vinne løp i regi Trond Anderssen/Kristian Malmin og har galoppert seg bort i de to siste løpene. Kapasitetsmessig er han mer enn god nok. Løpets outsider. 12 Egon rakk ikke helt til i Derby og var sjanseløs mot en god Vestpol Kongen i V75 på Sørlandet sist. Er god nok på fart, men tolvtespor trekker ned.

På de to største V75-forslagene markerer jeg for ytterligere tre hester. 4 Harald reparerte en startgalopp flott til tredje sist, møter litt bedre motstand i kveld. Men kan vinne. 2 Edens Odin har kun vunnet to løp på 40 starter, men er nesten alltid med i fremste rekke. 8 Sundby Søss har varslet form i sine to siste løp. Løser det seg noenlunde fra åttendspor, kan hun overraske.
Rangering V75-1: A: 9 B: 1-3-12-4-2-9 C: 6-11-10-7

V75-2 - DNT's unghestserie. 3-åringer. Varmblods. 2100 meter autostart.
40 000 kr venter vinneren av dette treårsløpet der 3 Thai Selene blir stor favoritt. Kusk Erlend Rennesvik er optimist på forhånd, men siden hoppa ikke har startet på to måneder, er han samtidig litt usikker. Var kanongod i seiersløpet på Jarlsberg i siste starten og er uten tvil en motivert favoritt.

2 Grand Commander debuterer i regi Erik Killingmo og kan være tethesten i løpet. Har vist ganske fine tendenser så langt og kan vise seg forbedret i Killingmo-regi. Mitt andrevalg. 5 Beak's Lively var meget positiv tredje fra tet i et av kvalifiseringsløpene til Hoppekriteriet (Lifestile vant det løpet), men galopperte fra start i selve finalen. Har vist seg bra fra start og går ned en klasse motstandsmessig i kveld. 11 Ian B.R. var helt nede på 15.1 som fjerde i V75-2 på Bjerke forrige onsdag og en slik tid rekker en bit i dette løpet. Fra ellevtespor må det uansett klaffe litt underveis.

På de større forslagene betaler jeg også for 7 Yankee Pride (innledet lovende og kommer nå ut i regi dyktige Kim Pedersen) og 1 Starstrucked (står i det meget gunstige førstesporet og har vist flott form på slutten).
Rangering V75-2: A: 3 B: 2-5-7-11-1 C: 4-10-6-12-9-8

V75-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Stallansatte.
To hester skiller seg klart ut i dette løpet for stallansatte. Formsterke og startraske 3 Harbour Eightysix blir spillernes favoritt og min favoritt. Kuskes av Henning Nygård i kveld og han har tatt sine tre kuskeseire i år i Bodø og enda tilgode å vinne sørpå. Men i kveld sitter han opp bak en lettkjørt hest fra et bra spor og det kan være tet og slutt for den svært formsterke Kolnes-hesten.

Men kapasitetshesten 2 Credicone er neppe mye dårligere og den kuskes av Magnus Teien Gundersen. Hamre-traveren er litt ujevn i prestasjonene, men veldig bra på sitt beste. De to hestene skiller seg uansett klart ut i V75-4.
Rangering V75-4: A: 3-2 B: 7-1-11 C: 4-6-9-5-10-8-12

V75-5/V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Erlend Rennesvik har gjort en strålende trenerjobb med 10 Merkulov som innfridde som mitt herlige drag på Bjerke sist i V75-1. Da var hesten et fjerdevalg i spillet og etter en mektig avslutning først i mål. Møter ikke noe tøffere motstand i kveld og blir mitt klarte førstevalg.

Utfordres i første rekke av spillefavoritten 4 Indus Dragon som vant et billig løp i Årjäng sist, men var svak på Bjerke nest sist. Selv fra et godt startspor, er det i tillegg fare for at Kolnes-hesten kan havne i dødens i kveld på 1 Ohio Royal. 5 More Junction norgesdebuterer i regi Sigbjørn Kolnes og treningsrapportene er gode. Mitt tredjevalg.

På de to største V75-forslagene betaler jeg også for mye spilte 1 Ohio Royal (vant uten å imponere sist på Sørlandet og møter klart skjerpet motstand i kveld) og 7 Hepburn B.R. (ble tatt ned av Merkulov sist og har i tillegg et sjanseartet sjundespor i kveld, men samtidig toppform).
Rangering V75-5/V5-1: A: 10 B: 4-5-7-1 C: 2-12-8-6-9-3-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Herlig sprintløp venter i V75-6 og jeg står på tre hester på samtlige V75-forslag. Jeg prøvde meg på 5 Rapide Frecel mot storfavoritten Moveslikejagger på Jarlsberg for snaue tre uker siden, men Hamre-traveren måtte gi tapt for storfavoritten oppunder mål. Da var det 2100 meter, i kveld er det sprint og Rapide Frecel er en motivert favoritt i dette løpet.

9 Faust Boko var god treer i Momarken maraton over 4200 meter i sin siste start og bekreftet at formen sitter i. Veldig bra toer i eliteløpet tredje sist og bunnsolid vinner fra tet på Bjerke nest sist. Gundersen-traveren er en klar vinnerkandidat i dette løpet. Det synes jeg også 3 Lady Lane er. Halle-hoppa er i knallform og kommer til å fine rygger underveis i kveld.
Rangering V75-6/V5-2/DD-1: A: 5 B: 9-3 C: 4-11-6-7-2-8-1

V75-7/V5-3/DD-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
En herlig V75-finale venter blant kaldblodshester tett opptil eliten. Frode Hamre har etterhvert en rekke gode kaldblodshester på sin stall og 9 Brenne Banker er såvisst blant dem.

Kunne ikke rå på en fantastisk godt opplagt Troll Sterk Viking i DNT's store femårsløp på Biri sist, men stod på strålende til andre fra lengste tillegg. Brenngod fra store deler av løpet i dødens nest sist på Bjerke og kom alene til mål på flotte 22.0/1609 meter i det løpet. Går alle distanser og selv fra bakspor i V75-7/DD-2, blir 9 Brenne Banker min DD-banker på Bjerke i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Utfordres i første rekke av ekstremt formsterke 10 Frøyu Petter som la på til sin tredke strake seier da han vant i V75 på Klosterskogen sist. Nå er det bakspor, men vallaken fikser nok det også. 1 Moe Tjalve ledet lenge i Vintillatravet på Biri i sin siste start, men var sjanseløs når bulldoserne Troll Solen og Ulsrud Tea kom via sporene i sluttrunden. Holdt uansett bra til tredje da og møter jo ingen av dem i kveld. Her lukter det tet i det lengste. Jeg synes disse tre skiller seg litt ut, om da ikke 8 Wellek skulle seg melde seg på i seierskampen. Løvdal-traveren er den nærmeste bak min utvalgte trio.
Rangering V75-7/V5-3/DD-2: A: 9 B: 10-1 C: 8-4-6-11-7-2-5-3