*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vidunderlig V75-omgang på Jarlsberg

Lome Brage og Per Oleg Midtfjeld blir store favoritter i V75-3 på Jarlsberg lørdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Både sportslig og spillemessig er lørdagens V75-omgang praktfull. Nettavisen tror på solid utbetaling og byr på herlige objekter.

07.11.15 15:11

Sportspills meny lørdag:
V65 Bergen:
Wassberg fikser lørdagskvelden
V5 Jarlsberg:
Support Justice er for god
Oddstips 1: Blackburn leverer varene igjen
Oddstips 2:
Hull vil tilbake på første forsøk
Oddstips 3:
Celta Vigo er ingen bløff
Oddssingle:
Warnock får svar direkte
Tippetips:
United er bunnsolide hjemme
TV-fotball/streaming:
Sjekk helgens oversikt

En vidunderlig travhelg står foran oss med V75 både lørdag og søndag. Lørdag er Jarlsberg travbane vertskap for en fantastisk flott V75-omgang her hjemme, og søndag er det duket for en kanonfin ekstra V75-omgang fra Eskilstuna med Breeders Crown-finaler som det sportslige høydepunktet. Sportslig er det definitivt kanonklasse også på V75-omgangen på Jarlsberg, selv om Norsk Rikstoto har valgt å plassere Support Justice utenfor V75-veddemålet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Min V75-banker holder uansett elitenivå så det holder og heter 8 Lome Brage som starter i V75-3 som er anerike Arnt Haakestads minneløp for kaldblodseliten. Lome Brage har hatt en helt makeløs sesong og til tross for at hesten kun har startet ni ganger i år, er det blitt 759 560 kroner innkjørt og fem av de ni løpene er vunnet. Åttendespor bak bilen er ingen utfordring for Lome Brage, han er så kjapp i vei, at han normalt sitter tidlig i tet. Har en strålende Jarlsberg-statistikk i tillegg.

Fire strake på Jarlsberg
Fem starter har gitt fire seire, og det er samtidig de fire siste gangene hesten har startet på Jarlsberg. Alle seirene er faktisk tatt over full distanse, men at det er sprint lørdag, er definitivt ikke noe minus. 5 Ulsrud Tea tok en råsterk V75-seier i Bergen 10. oktober, og selv om hoppa er blitt betydelig bedre fra start etterhvert, må Lome Brage være under pari for å tape V75-3/V5-5 på Jarlsberg lørdag. 8 Lome Brage er lørdagens beste bankerspill på Jarlsberg i V75-3.
Rangering V75-3/V5-5: A: 8 B: 5-4 C: 12-9-2-11-10-6-7-1-3

Klar bankerkandidat
Det er heller ingen tvil om at Frode Hamre og 8 Denise F. Boko er en klar bankerkandidat i V75-4/V4-1. Jernhoppa til stall Hamre fortsetter å imponere og har levert en kanonsesong. Strålende toer bak svært gode Punk nest sist, og imponerende vinner av et V75-løp på Sørlandet i siste starten. Spor åtte er krevende, men dette er ei tøff dame og seierssjansen er svært bra.

Jeg velger dog å doble mine forslag med 1 Tattoo Widow. Her er det knallform og endelig har Westergaard-hoppa trukket et bra startspor. Svein Ove Wassberg er en ypperlig kusk og det er sjelden hans oppsitt ikke får maksimale løp. Fra innersporet her blir det dårligst tredje par innvendig underveis, og Tattoo Widow er meget spurtsterk og kan snyte den store favoritten for seieren dersom løpsopplegget klaffer optimalt. Bak disse to vrimler det av store og små outsidere, og løpet holder strålende sportslig klasse.
Rangering V75-4/V4-1: A: 8 B: 1-4-12-2 C: 6-10-9-3-5-7-11

Solberg vil har revansje
V75-7/V4-4/DD-2 er blitt et pangløp for våre beste fireårige kaldblodshester, og løpet er utskrevet over tre tillegg. Det gjør løpet enda mer interessant spillemessig. Min favoritt og DD-banker blir 12 Teddy Gutten Støen som denne lørdagen har 20 meters forsprang på Derbyvinneren 13 Jærvsørappen. Jeg pratet med Tom Erik Solberg torsdag formiddag, og han var helt klar på at dette var hans beste vinnersjanse lørdag (og merk at Tom Erik også kusker storfavoritten 1 El Toro B.R. i V75-6). Solberg fikk ikke kjørt Teddy Gutten Støen for fullt sist, og en perfekt istandsatt Jarlsberg-bane passer garantert 12 Teddy Gutten Støen bedre. Jeg bankerspiller hesten på de to minste V75-forslagene og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


13 Jærvsørappen runder to millioner innkjørt i 2015, dersom han er blant de tre i mål i dette løpet. Det forteller det meste om hvilken fantastisk sesong Blekkan-traveren har hatt. Men lørdag står hesten hardt til på 60 meter tillegg. Er uansett så bra at han kan vinne igjen.

Fra 20 meter tillegg tar jeg med ytterligere to hester på det aller største forslaget. Hyperkapable 5 Reiug får denne lørdagen Kai Johansen i sulkyen. Reiug har vært kilen på voltestart, men det er meget spennende med Kai opp som kusk. 8 Odins Eld var sjanseløs mot både Teddy Gutten Støen og Jærvsørappen sist, men har forsprang på begge nå. Vidar Hop kan sitte i tet tidlig med 8 Odins Eld og hesten yter best fra tet.
Rank V75-7/V4-4/DD-2: A: 12 B: 13-5-8 C: 11-9-10-15-14-7-3-1-4-6-2

V75-1/V5-3 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Lørdagens V75-omgangen innledes med et vidåpent kaldblodsløp, der ingen av de tolv startende er sjanseløse på en maks dag.

Jeg setter 2 Ty Tinn først. Hesten som "ødela" festen for mine V76-tips på Bjerke for drøye to uker siden når han vant V76-7 overbevisende. Fikk maks i V75-løpet på Forus sist lørdag, men gjorde et nytt bra løp og møter litt mer overkommelig motstand her og startsporet er ypperlig.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

6 Tangen Odin sørget for herlig V75-treff for Nettavisen på Sørlandet for 14 dager siden, når han vant et V75-løp som niendevalg. Var også ute i V75 sist lørdag, men møtte da mye bedre hester. Tilbake til vanlig motstand igjen denne lørdagen og skal tidlig på. 5 Stumne Scott rader opp seire, og er tetkandidaten i dette løpet. Nå er det opp en klasse for vinnerhesten, men han må nesten tas på alvor også her.

7 B.B. Petter N. er ikke noe lyn fra start og slik sett er sjuendesporet bak bilen sjanseartet. Kommer Blekkan-traveren inn i løpet, er han aktuell. 12 Lill Ronja holder sin hysteriske form og selv fra spor tolv er hoppa seiersaktuell her. 10 Egge Odin måtte kaste inn håndkleet sist etter en vanvittig åpning. her blir det ryggløp og kan vinne. 4 Alm Kiwi er bra fra start og liker sprint. Tross usikker form er han en garderingshest. Også 8 Myhreng Brage er god fra start og har bra kusk. Med klaff kan det gå veien.

11 Kolnes Tom vant på Färjestad i siste starten etter et genidrag av Bjørn Goop. Trives ikke like bra bakfra og denne får stå på venteliste lørdag, sammen med formhestene 1 Seile Perla, 3 Tori Huldra og 9 Joran. Jeg betaler altså for åtte hester, men løpet er vidåpent og de som har råd betaler for alle.
Rangering V75-1/V5-3: A: 2 B: 6-5-12-7-10-4-8 C: 11-3-1-9

V75-2/V5-4 - Varmblodshester. Stallansatte. 2100 meter autostart.
Spillemessig strålende løp for de stallansatte i V75-2, der jeg tar sjansen og står på tre hester.

5 King Royal blir min meget knepne favoritt. Den kapable fireåringen står med to strake seire nå og utstyres med Marius Høitomt som kusk lørdag. Bra startspor og skal ses med bra sjanse igjen. 8 Hez So Perfect så lekker ut da han vant som omgangens største V76-favoritt på Bjerke nest sist. Sist ble det råkjør underveis og hesten ga seg litt oppunder mål. Er kvikk i vei og kan faktisk få tet selv herfra.

Fra Rogaland dukker 7 I Am The Tiger opp. Har levert solide seiersløp der borte og får Svein Ove Wassberg opp som kusk. Lørdag er det opp til bevis for denne, men det er trolig mer å gå på og I Am The Tiger blir min tredje hest på kupongforslagene lørdag.

Jeg skulle gjerne også hatt med fine hester som 10 Super Joe (har hevet seg på slutten), 12 Sao Paulo (kanonform og sterk vinner fra dødens nest sist på Biri), 11 Dex Dexter (holder formen og er jevn og flink), 6 Moviestile (Magnus Gundersen alltid å regne med i slike stallmannsløp), 2 Boleyn Ground ( har toppform og lurte spillerne på Bjerke sist) og 4 Ironlady (kjørte seg fast sist, og er mye bedre enn raden). Men de får alle stå på venteliste, men det forteller også noe om den fine sportslige kvaliteten det er på V75-2.
Rangering V75-2/V5-4: A: 5 B: 8-7-10-12 C: 11-6-2-4-1-9-3

V75-5/V4-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
All den tid Support Justice sitt løp er satt utenfor V75-spillet, kommer dette løpet inn i V75-omgangen og det er ikke utskrevet som et V75-løp, men skulle normalt vært ett V5-løp.

Det betyr klart svakere sportslig kvalitet og spillemessig mer utfordrende. Jeg må nøye meg med fem hester på de større forslagene, og setter 4 Baiasen klart først. Vallaken har funnet formen igjen, startsporet er bra og sprint er midt i blinken.

5 Elegant utstyres denne lørdagen med Åsbjørn Tengsareid. Han kusket også hesten på Sørlandet 16. juni i år og da bankerspilte Nettavisen hesten og det ble enkel seier. Nå er formen betydelig mer usikker, men startkjappe Elegant inntar nok teten her og så får vi se om det holder helt inn.

8 Solberg Rasken vant et billig V65-løp i Drammen lørdag kveld etter ledelse fra start til mål. Fra spor åtte kommer ikke hesten til tet nå, men han er uansett av de bedre her. 11 Tojo Prinsen innfridde som vårt superobjekt fra lederryggen i Drammen nest sist, men havnet i bakleksa fra start sist og risikerer å gjøre det igjen fra ellevtespor her. Med klaff underveis er han uansett blant de bedre.

1 Loke Faks favoriseres av et ypperlig startspor, men har ikke sprudlet på slutten. Her blir det garantert et smørløp, og da kan kanskje hesten vinne med maks klaff.
Rangering V75-5/V4-2: A: 4 B: 5-8-11-1 C: 2-7-6-10-12-3-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6/V4-3/DD-1 - Varmblodshester. Treårige. 2100 meter auto.
Tom Erik Solberg og Kriterievinneren 1 El Toro B.R. blir store favoritter i V75-6 som er DNTs høstfinale for norskfødte treåringer. Men Solberg er usikker på om han forsvare innersporet og likte heller ikke hesten i det siste løpet på Axevalla. Solberg er verd å lytte til og uansett er det klar sjanse for at hesten blir overflydd. Skal være favoritt, men jeg garderer.

6 Divided By Zero kan muligens få tet, all den tid det varsles ryggløp med meget startkjappe 3 Valla D'Estino. Divided By Zero var en av favorittene til selve Kriterieseieren, men var ikke som best i finaleløpet og måtte nøye seg med fjerdeplass. 8 Malkin er en oppkomling som blir svært lite betrodd her. Var med i morderisk åpning i det siste løpet, men holdt stilen bemerkelsesverdig bra. Har ikke gått så mange løp, og det kan være en fordel her, der mange av konkurrentene har vært gjennom en tøff sesong.

12 Hickothepooh vant løpet der Malkin ble treer i for fjorten dager siden. Spor selv trekker naturligvis ned, men hesten er under kraftig utvikling og som Malkin har ikke Hickothepooh vært gjennom råkjøret som flere andre av konkurrentene denne sesongen.

Hadde ikke 5 L.J's Andy Hall skuffet slik i løpet på Leangen i siste starten (ga seg for lett mot enkle Buzy Bee), hadde jeg nok lansert Blekkan-traveren i dette løpet. Får dog klart minus for innsatsen sist, men hadde vært behandlet før det løpet og kan være tilbake i topp slag lørdag. Blir min femte og siste hest på kupongen i V75-6.
Rangering V75-6/V4-3/DD-1: A: 1 B: 6-8-12-5-2 C: 3-9-10-7-11-4

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.