*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vikingene inntar Bergen

Viking Arrow med Eirik Høitomt er dagens tyngste favoritt i Bergen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker av stål! Tekno Odin i trøbbel påny! Lekker 3-åring senker alt! Trønder med ambisjoner! Vi skal ta for oss i V75-spillet lørdag!

10.10.15 11:21

Sportspills meny lørdag:
V65 Harstad:
Jackpotkveld i nord
V4/V5 Klampenborg :
Vidunderlig galoppflyt
Oddstips 1:
Wigan på trynet igjen
Oddstips 2:
Tyrkia sliter uten superspissen
Oddstips 3:
Vinn eller forsvinn for Bosnia
Tippekupongen:
Norge trenger en Italia-seier

Stor TV-oversikt: Slik ser du landslagsfotballen på TV

V75-sirkuset inntar Bergen Travpark denne lørdagen, og det skal kjøres en rekke storløp. Vår banker kommer ut i et av dagens dårligste løp, og 4 Viking Arrow i V75-2 taper ikke sitt løp om alt går riktig for seg. Ellers kommer topphestene 7 Tekno Odin (V75-3), og 2 Viking Va Bene (V75-6) ut denne lørdagen, og vi er sikret stor sport! Etter at løpene i Bergen er ferdig så er det duket for en saftig jackpotomgang i Harstad, og der ligger det 353 874 ekstra i potten! Når det gjelder dagens tips til Bergen så finner du dem lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner på lørdag:
Kl.12.50 - Klampenborg (V4 + V5)

Kl.15.00 - Bergen (V75)

Kl.19.10 - Harstad (V65 + V5)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til løpene i Bergen:

V75-1 : 6 Moe Garm – Er feltes beste hest, men blir likevel ingen favoritt? Slikt takker vi for! Har riktignok feilet et par ganger på slutten, men den skal være bedre i trening igjen nå, og Tor-Martin Moe kommer til Bergen med en hest form. Har tidligere lekt seg med Sjø Kongen fra likestart (21.08.2015), og da stod Moe Garm til 1,9 i totoen… Vi er klart inne på at Eirik Høitomt kjører til direkte, og det betyr trolig tidlig tet. Topp mulighet, og en banker for dem som vil spekulere litt imot de andre bankeralternativene. 7 Sjø Kongen – Hadde tidligere litt problemer med gangen, men dette har kommet seg, og den blir stadig bedre. Var bunnsolid i Kriteriet sist, og den var ikke langt fra seieren da. Nå er det Flåten opp igjen, og det er et minus kontra Vidar Hop. 8 Kleppe Fanden – Gleder vi oss å følge, for denne vil bli enda bedre som 4-åring. Har utviklet seg mye den siste tiden, og den var god sist. Knebler da Galileo oppunder mål, og det var en sterk innsats. Er ikke helt å stole på, men den har oppført seg på slutten. Kan slå til igjen, om Moe Garm har en dårlig dag. 4 Minådin ØK – Kan bedre enn vist, og den har egentlig ikke vært til sin fordel de siste gangene. Mer trippel enn seiersaktuell!

Vår rangering : A : 6 B : 7-8 C : 4-5-2-3-1

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

V75-2 : 4 Viking Arrow – Står med fire strake seire i år, og det stopper ikke der. Dette er nemlig en herlig topphest med en kapasitet som vi ikke har sett i dette grunnlaget før. Jogget 11-tider både nest + tredje sist, og sist bare blåser den rundt feltet. Kommer til mål med krefter igjen, og vi hadde 09,5 s 500m på klokken. Virker 100% stabil, og her må det nesten skje noe om den skal tape. Dette er for oss en klar banker, og vi kan ikke spekulere mot en slik hest. For dem som vil spekulere, ja, da er det faktisk vidåpent bak. 7 Shuffleupanddeal – Har fått to løp i kroppen, og den var brenngod til seier sist! 2 Graceful GT – Har utviklet seg gjennom året, og den er fakta bra. Står her nydelig til, og den er trippelaktuell. 12 Sancus Cox – Gikk fint etter galopp sist, og har fordel av distansen nå.

Vår rangering : A : 4 B : - C : 7-2-12-10-6-3-11-9-8-1-5

V75-3 : 3 Føynland Kongen – Skal spilles på lørdag! Står nå helt riktig til, og den vil lede dette svært lenge. Gikk med draskylapper sist, men på lørdag blir det på med et helstengt hodelag, og det blir full gass. Fikk maks bak Lome Brage sist, mens den fullførte godkjent med tanke på en tøff innledning nest sist. Formen er slett ikke verst, og vi må bare ha god tro på denne frekkisen! 7 Tekno Odin – Tror vi bestemt fikk en reaksjon på det steintøffe løpet i Finland tredje sist. Har nemlig ikke vært på topp de to siste gangene, og selv om den er behandlet før denne oppgaven så er vi fakta usikker på det som trolig blir favoritten i løpet. 9 Tin Tveiten – Har hatt siktet innstilt på dette løpet, og den var smellgod i oppkjøringsløpet nå sist. Legger der inn 20,9 den siste runden, og den kom alene til mål. Ryggene fra start trekker ned, men løser dette seg, ja, da kan den felle alt på speed om den er som sist. 4 Ulsrud Tea – Har hatt helt feile løp to ganger på rappen, men nå står den endelig mer riktig til. Kommer Svein Ove Wassberg seg ned i tredje/fjerde utvendig her, ja, da kan det bli hjemmeseier om hoppen er på topp!

Vår rangering : A : 3 B : 7-9-4 C : 5-1-8-6-10-2

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

V75-4 : 5 Art Nattfari – Feelingen er at det blir tidlig tet, og fra en slik posisjon så selger denne seg alltid svært dyrt. Har de siste gangene vært ute mot klart bedre hester enn dette, og den har gjort fine løp. Tidligere i år (20.06.2015) så gikk den 23,4/1600m, og var da kun to tideler bak Nyland/Kleppe Slauren i mål. På lørdag blir Art Nattfari kraftig kuskeplusset med Eirik Høitomt, og den skal ikke bli lett å ha med å gjøre her. STOR OBS som må med på alt! 9 Trygfaks – Er satt opp for dette løpet, og den ble derfor kjørt passivt med på Drammen. Avslørte imidlertid toppform der ved å avslutte skarpt, og vi hadde 22,6 s 600m på klokken med full spenst over mål. Kan få løpet nå, og er denne på topp for dagen, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg. 8 Nyland – Blir nok favoritten i løpet, men er det noen toppform her? Har gått greie løp de siste gangene, men vi synes at den mangler litt gnist. Må trolig vinne dette løpet fra dødens, og det trenger ikke å bli så veldig lett… 4 Viktor K. – Var i toppform i sommer, men den har ikke vært helt der den siste tiden. Fullførte greit sist, men den er langt bak Nyland i mål. Kan åpne, men det er også galopprisiko bak bilen. Mini-outsider.

Vår rangering : A : 5-9-8 B : 4 C : 2-6-7-3-1

V75-5 : 5 Bakkmo Bosse – Har matchet bedre hester enn dette på Leangen, og den har nydelige betingelser foran seg på lørdag. Etter pause nå sist så går den 12,9 s 500m, og får maks. Tredje sist så er den treer i et løp som Viking Va Bene vant… Er kjapp i vei, og unngår man bare dødens her, ja, da snakker vi om et bra spill! 4 Speedy Gon Sali – Er kommet inn på stallen til Gaute Lura, og dette burde være en hest som passer i Bergen. Er lynkjapp i vei, og fra tet så trenger den ikke å bli enkel å fange. Var dog svak sist, og formen er noe usikker. 10 Waikiki Man – Kan være skrellen i løpet. Distansen er riktignok ikke noe pluss, men med tempo så plukker denne garantert mange tilslutt. Eirik Høitomt opp er spennende, og vi plasserer den på outsiderplassen. 9 On Stride – Er en medhenger med dårlig skalle. Har dog stor fart i kroppen sin, og på en maks dag så er den ikke borte mot en slik type motstand. 8 Summerside – Åpnet 10,5 f 400m på sluttrunden sist, og den fikk da syre tilslutt da. Er kjapp i vei, og med klaff på startsiden så er denne ikke borte. Kan overraske!

Vår rangering : A : 5-4 B : 10-9-8-6-11 C : 12-7-3-1-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 2 Viking Va Bene – Vinner dette løpet om alt går riktig for seg. Gjør et fullt godkjent løp sist med tanke på hvordan det ble kjørt. Nå ligger alt til rette for tet, og det er en motivert storfavoritt. 8 Winmecredit (Ble strøket fredag) – Fant en helt vill form på samme tid i fjor, og den vant 7 av 8 løp i Norge fra september til januar. Flere ganger imponerte den noe kolossalt, og nå som den igjen virker å være på vei mot storformen så tør ikke vi helt å utelukke den. Tas med som sikkerhet om Viking Va Bene skulle røre det til for seg. Bak disse så er det 9 Sejr Gammelsbæk med flott form i kroppen, og 3 Mr. XF Royal som har et gunstig løp foran seg, som vi frykter mest.

Vår rangering : A : 2 B : 8-9-3 C : 1-7-6-4-5-10

V75-7 : 2 Tornerose Gardenia – Er ekstremt spurtsterk, og den imponerte som vår frekke banker sist. Gikk da en morsk sisterunde, og tiden ble bra med tanke på at det var snakk om en 800m-bane. Her sitter den i andre/tredje utvendig underveis, og den skal ikke bli lett å stå imot med tempo. SE OPP! 10 Explosive Lane – Er en ordentlig bra hest som vi dobler opp a-gruppen med. Går fra klarhet til klarhet, og man skal være klar over at den er billigere ute enn sist hvor den møtte på en tøff gjeng. Er veldig speedig, og den kan fort felle denne gjengen om den får løpet. 11 Zeema Zamar – Avsluttet fint i finalen sist på Bjerke, og den har vist form i en lengre periode nå. Har dog ikke fått noe spesielt godt betalt, og den fortjener en seier i et litt større løp. Skal tidlig på, og dette er for oss outsideren i løpet. 9 Rose Garden – Er MYE bedre enn raden, og den var god etter galopp nest sist. Geir Vegard Gundersen opp nå er interessant, og sporet er det riktige. Må ikke undervurderes. 1 Wilma Leggrowbach – Er god nok på kapasitet, og den gikk flott i kulissene etter galopp nå sist. Er dog veldig entaktet, og sporet kan fort bli en felle. Regnes om det løser seg.

Vår rangering : A : 2-10 B : 11-9-1 C : 4-3-7-5-12-6-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 2 Greyhound D’estino – Et lite, men bra felt innleder lørdagen på Bergen Travpark. Ideen vår er en hest som vi liker godt, og den gikk et strålende løp i Kriteriet sist. Havner helt på vingel innledningsvis, og ble dessuten sjenert i den første svingen. Viser 11,7 s 700m, og den fullfører bunnsolid. På lørdag så blåser den til tet, og den kan vinne både fra tet eller eventuelt rygg leder. OBS! 5 Gematria – Er feltes beste på ren kapasitet, men her kan fort favoritten havne utvendig leder, og dermed så er den sårbar. Vant lett i et bløffløp sist. 1 Divided By Zero – Kan bli en årgangstopp som 4-åring! Er en ordentlig tøffing som dessverre ikke var som best sist. Skal være forbedret før dette løpet, og tilbake på sitt beste så kan den felle alt. Et lite felt er et stort pluss. 4 What R.U. Going Todo – Er veldig bra, og den var også hyggelig i nederlaget sist. Et løp i kroppen har nok gjort den enda skarpere, og det er fine rapporter på den. Skal med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 2-5 B : 1-4-6 C : 3

V5-2 : 2 Raiden – Har vært knallgod i de løpene den har gjort, og mye taler for at den ligger på til tre strake. Dog skal man tenke på at den har vært syk, og at det ikke er sjefen selv som skal kjøre den. Motivert favoritt, men på lørdag tar vi med noen hester imot. 1 Alfa Faksen – Er et talent, og denne er under en kraftig utvikling. Viste en herlig skalle sist ved å ta ned lederen på streken. Hesten ville rett og slett vinne! Er moden for å senke rekorden sin ytterligere, og her vil den få det aldeles sydd opp. PASSES! 13 Grude Jerkeld – Var strålende i nederlaget sist, og dette er en hest som Øystein Tjomsland har et godt tak på. Er med garanti en av de beste her, og den er tidlig på vår rank! 12 Ros Svarten – Er veldig bra for klassen, og her er det relativt overkommelig imot. Kan vinne med klaff.

Vår rangering : A : 2 B : 1-13-12 C : 9-14-15-8-7-11-10-4-5-3-6

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag