V76 med millionbonus

Restless Cash overtar som Nettavisens V76-banker i kveld. Løpene er flyttet fra Bjerke til Biri og det er mange strykninger.
Restless Cash overtar som Nettavisens V76-banker i kveld. Løpene er flyttet fra Bjerke til Biri og det er mange strykninger.

Onsdagens V76 er flyttet fra Bjerke til Biri, og flere svært sentrale hester er blitt strøket, deriblant Nettavisens banker.

OBS: Klokken 13 onsdag er det besluttet at kveldens V76-omgang er flyttet fra Bjerke til Biri. Dette grunnet svært vanskelige baneforhold på Bjerke. Dette kan medføre at hester blir strøket. Stevnestart i V76 er utsatt fra kl 19.00 til kl 20.00. Nettavisen oppdaterer fortløpende dersom det kommer viktige strykninger.

Det sa pang så det ljomet på undertegnedes V75-tips til Leangen lørdag. Når kruttrøyken hadde lagt seg viste opptellingen at hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og en snittutbetaling på ca 26 000 kroner. I tillegg ble det naturligvis klaff for det største spilleforslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440). Det betød godt over 1,2 millioner kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Nære store penger
Etter den fabelaktige lørdagen har undertegnede fått hvilt seg litt, men til onsdagens V76-løp på Bjerke er det på'an igjen. Sist onsdag ble det voldsomme 716 789 kroner i utbetaling for sju rette og jeg var nære på systemspillene mine. Det var systemer basert på poeng og jeg kom dessverre for høyt på antall poeng. I V5-spillet ble det imidlertid storklaff for mitt største V5-forslag som betalte meget pene 32 460 kroner tilbake. Således må undertegnede kunne si at tipsformen har vært solid i det siste.

Strålende tipsflyt
Sist søndag ble det nesten 200 000 kroner innspilt under V75-løpene på Solvalla. I går ble det nye flotte gevinster. Det mellomste V65-forslaget på Forus (innl.pris kr 480) kunne kvittere ut fine 2 493. I tillegg ble det klaff for det største V5-systemet på Eksperten og flotte 20 308 kroner i V5-utbetaling. Sammen med solide gevinster sist fredag fra V65-løpene på Biri og V64-løpene i Gävle har Nettavisen spilt inn over 1,6 millioner kroner siden fredag. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det var flere bankerkandidater
Det er altså kanonforutsetninger for spillerne på Bjerke i kveld. Bonuspotten på 1 006 386 skal fordeles på alle med sju rette. Tre bankerkandidater stod på blokken min til V76-løpene onsdag. Både 9 Norheim Faksine i V76-1, 1 Cranberry i V76-2 og 2 Laugh At My Face har solide vinnersjanser i sine respektive løp. Spillemessig er det ingen tvil om at 1 Cranberry i V76-2 er den mest spennende, da denne ikke blir favoritt. Onsdag ettermiddag er både 9 Norheim Faksine og 1 Cranberry blitt strøket og denne artikkelen er således oppdatert med siste nytt.

Bare galopp imot
Med tanke på at min opprinnelige V76-banker, 1 Cranberry i V76-2, er blitt strøket, blir 1 Restless Cash strøket ned i førstespor. Førstespor er nok ikke perfekt, men klarer dyktige Dag-Sveinung Dalen å kjøre i trav, er dette vinneren. Kapasitetsmessig er hesten dønn overlegen sine konkurrenter og Dalen er en svært så skikkelig kusk. Jeg velger å bankerspille 2 Restless Cash i V76-2 slik jeg gjort med suksess med denne hesten før, som har vunnet seks av åtte løp hittil i karrieren.
Rangering V76-2: A: 2 B: 9-3 C: 8-10-3-5-6-4-12

Da blir det Malmin
All den tid to av mine tre bankerkandidater er strøket, må det bli 2 Laugh At My Face som V76-banker i kveld. Kristian Malmin radet opp seire med sin meget gode hoppe 2 Laugh At My Face i både 2012 (seks seire) og i 2013 (fire seire). Fjoårssesongen ble derimot et lite antiklimaks med kun to seire. Den ene seieren kom på lille julaften i fjor og bekreftet inntrykket av at Laugh At My Face var på vei tilbake til gamle høyder. I den påfølgende starten på Biri 3. januar i år, ble dog det meste feil.

Sist på Bjerke avsluttet hoppa sylvasst etter sen luke i et løp topphoppene Ruth Reerstrup og Premance Simoni dominerte. Møter ingen slike denne onsdagen og er en bankerkandidat, selv om det kan lukte litt dødens for henne her. Vi bankerspiller i både V76, V5, og DD og går dermed all-inn på 2 Laugh At My Face og Kristian Malmin i kveld.
Rangering V76-6/DD-1/V5-3: A: 2 B: 8-5 C: 9-7-3-1-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mer åpent nå
All den tid favoritten 9 Norheim Faksine er blitt strøket i V76-1, blir det litt mer åpent. 4 Millionjerva kunne ikke helt forsvare seg mot Lillegutt Trollet og Knøse Faks i sitt siste løp, men holdt farten bra til tredje. Onsdag synes motstanden noe enklere enn i det løpet og hun blir nå mitt førstevalg i V76-1.

10 Alm Borka vender tilbake i løpsbanen etter seks måneders pause. Treningsrapportene er helt greie og selv om Alm Borka muligens trenger løp i kroppen, skal hun kunne duge mot disse på direkten.

8 Sindy Løper har fart så det holder, men fryktelig mye galopper om dagen. Hesten blir dog så lite spilt, at vi betaler på det største forslaget. 6 Diksidiva har bra form og forholdsvis fin oppgave her og kommer nå inn på forslagene ettersom storfavoritten er blitt strøket.
Rangering V76-1: A: 4 B: 10-6-8 C: 1-3-7-5-2-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Rangering V76-2: A: 1 B: 2-9 C: 8-10-11-3-5-6-4-7-12jøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V76-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Dette løpet er helskummelt og helst ville jeg betalt for samtlige. Under vil setter jeg 1 Liberty V.H. først. Veldig mye taler for at Per Ludvig Nilsen forsvarer sitt innerspor med hoppa, og mot moderat motstand kan det holde hele veien. Er imidlertid ikke noen tøffing dette og da må det garderes.

3 High Cartier har vist flott form på slutten og står gunstig til spormessig. Men heller ikke denne er veldig bøs oppunder mål. Formhesten heter uten tvil 8 Just Me, men åttendespor og sprint er alt annet enn enkelt. Mikkelborg-hesten møter uansett klart billigere motstand enn i sine siste Bjerke-løp.

5 Sanner Sid har fått et løp i kroppen og er bra når han er i form. Onsdag ettermiddag er både 6 Dribbling og 11 Yankee Bluebood strøket. Dermed er bedre forutsetninger for 12 Obella d'Apua som sammen med 10 Wendy Way får plass på de større forslagene.
Rangering V76-3: A: 1 B: 3-5-8-12-10 C: 9-4-7-2

V76-4/V5-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
3 Stumne Scott var vesentlig finere i travet i sitt siste seiersløp, enn i seiersløpet i starten før. Får førstevalget på det og at hesten atter står fint til spormessig.

Men støter på klart bedre motstand denne onsdagen og skal garderes. 2 Tojo Prinsen er først ut. Hesten gjorde en strålende opphenting etter galopp sist og kan åpne bak bilen. Ikke utenkelig at Geir Flåten vil ønske å sitte foran dersom han får tet. Er faktisk helt nede som et åttendevalg i morgentimene onsdag. 11 Eldjon har ikke fordel av bakspor, men denne hesten er det tæl i. Kan vinne selv herfra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

8 Grude Balder fungerte dårlig i debuten for Eirik Høitomt på Klosterskogen 1/12. Vesentlig piggere sist på Momarken og ble sittende bom fast i mål. Åttendespor er uansett sjanseartet. 9 Førlands Pil Fax er svært god de dagene han holder seg på beina. Tross bakspor betaler vi på de større forslagene.
Rangering V76-4/V5-1: A: 3 B: 2-11-8-9-10 C: 1-4-5-12-6-7

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V76-5/V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Basert på prestajonen i seiersløpet nest sist på Sørlandet, må dette være en flott oppgave for 1 Yankee Va Bene og Åsbjørn Tengsareid. Fra tet bare spant hesten unna til overlegen seier. Ble på bakgrunn av det endel betrodd i V75-løpet på Klosterskogen 17/1, men startgalopperte. Gjorde en godkjent opphenting da. Stallhestene til Tengsareid har ikke prestert veldig bra de siste månedene, men uansett blir hesten min favoritt her.

Jeg garderer kun med 9 Deweyscamp som er ny på stall Westergaard. Hoppa har prestert bra i regi Roger Walmann og har trent på bra for stall Westergaard i de seks ukene de har hatt hoppa. Selv om det er flere bra hester i dette løpet, velger jeg å låse på kun disse to.
Rangering V76-5/V5-2: A: 1 B: 9-6-12-7-8 C: 10-3-4-2-11

V76-7/DD-2/V5-4 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
En riktig så fin V76-finale, og for n'te gang så prøver jeg meg på Leangen-hesten 6 Røyns Kasper. Det er ikke utenkelig at Ragnar Fremstad kan nå føringen med sin hest og da skal det være bra vinnersjanse.

9 Bravo Turbo gjorde et råsterkt seiersløp på Momarken for tre uker siden og distanserte en såpass bra hest som Spikspretten med nesten 50 meter på andreplass. Seiersaktuell. 10 Turbin har seiersform så det holder i kroppen, men slår nesten hver gang på en ødeleggende galopp i sisterunden.

7 Rigel Scott får plass på det største forslaget ettersom mye betrodde 1 Wik Emil er blitt strøket.
Rangering V76-7/DD-2/V5-4: A: 6 B: 9-10-7 C: 5-3-11-8-4