Bonuspott med Åsbjørn i hovedrollen

Yankee va Bene og Åsbjørn Tengsareid blir Nettavisens V76-banker på Bjerke ettersom vår opprinnelige banker Dejaterio er blitt strøket.   Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Yankee va Bene og Åsbjørn Tengsareid blir Nettavisens V76-banker på Bjerke ettersom vår opprinnelige banker Dejaterio er blitt strøket.   Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bonuspotten på 830 552 kroner skal fordeles på alle med sju rette i onsdagens V76-omgang på Bjerke. Nettavisens hovedbanker er blitt strøket og dette er en oppdatert artikkel.

Sportspills meny onsdag:
V5 Bjerke: Ei jente som nekter å tape
V4 Täby: Ny onsdagssuksess?
Oddstips: Onsdagsdobbel til 2,84 i odds
Tennis French Open: Lerum byr på en skrell
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det har vært en meget innbringende pinse for Nettavisens travtips. Søndag klinket Rolf Lerum til med norske Tangen Stegg (4-valg) som banker mot dagens tyngste favoritt til V64-løpene på Lindesberg! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144), ja, det betalte ut fine 2 071 kr. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt! 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenRolf Lerum ga seg ikke med det. Mandag ble det herlig klaff for et andelslag på Halmstad (fire andeler a kr 500). Det andelslaget betalte tilbake 60 065 kroner. Tirsdag var Lerum på farten igjen til V64-løpene på Eskilstuna. Hans systemspill (fire andeler a kr 1000), betalte tilbake pene 26 437 kroner.

Helt enormt ble det for mine V65-tips til Leangen mandag. Åtte andelslag på Eksperten suste inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 90 000 kroner og totalt spilte Leirvåg inn over 760 000 kroner på Leangen mandag. Totalt har Nettavisen dermed spilt inn gevinster for en million kroner de siste dagene.

Det betyr at Nettavisen har brukt  de tre siste dagene veldig godt og inkludert fine galoppgevinster på Jägersro 1. pinsedag, har Nettavisen spilt inn over 1,1 million kroner de tre siste dagene.

Onsdag består menyen som vanlig av galopp fra Sverige og V76 fra Bjerke. Täby byr dog kun på V4 denne onsdagen, mens bonuspotten på 830 552 kroner skal fordeles på alle med 7 rette.

Her skal det handle om V76-løpene på Bjerke, der vi altså kan glede oss over at bonuspotten på 830 552 kroner skal fordeles på alle med sju rette. Både sportslig og spillemessig er det en strålende omgang som venter og vi venter med vår banker til V76-7. 

Hovedbanker strøket
Til tross for bakspor, til tross for sprint og til tross for skjerpet motstand får Frode Hamres nye stjerne, 10 Dejatiero, full tillit i V76-7. Hesten har ladet opp med to syke seiersløp på Sørlandet, begge på 11-tallet. Seiersmarginen har vært ca 100 meter i de to løpene til sammen og når Bo Westergaards høyre hånd Kim Pedersen sier til Nettavisen tirsdag, at vi ikke kan røre Hamre hest med unntakshesten Jaccaroo forteller det noe om hvor mye Dejatiero har imponert. 

10 Dejaterio er strøket

Med storfavoritten borte spiller vi tre hester i V76-7. Seiersmaskinen 5 Novel Broline og Geir Vegard Gundersen står til for å få tet, men 11 Jaccaroo er en tøff utfordrer. Vi betaler også for formsterke 3 Shesa Vixi på det største forslaget.
Rangering V76-7/V4-4/DD-2: A: 11-5 C: 3-4-2-6-1-9-7-8-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Blir hovedbanker
I formiddagstimene onsdag er det svært mye som tyder på at 1 Yankee Va Bene blir den største V76-favoritten i kveld. Tengsareid-hesten har vunnet tre av de fire siste løpene og imponert. Tar garantert teten og bankerspilles på det minste forslaget. Møter skjerpet motstand i kveld, men all den tid vår opprinnelige banker er blitt strøket onsdag ettermiddag, får 1 Yankee Va Bene og Åsbjørn Tengsareid nå tillit som vår V76-banker.
Rangering V76-3/V5-5: A: 1 B: 9-7-8-4 C: 10-11-5-2-6-12

Usikker form nå
I V76-6 kommer 1 Broadway Legs til å bli stor favoritt, men Hamre-traveren holder usikker form nå. Så er det jo slik at disse elitehestene ofte presterer bedre når de sitter i tet, men Broadway Legs har ikke vært som best i de siste startene og er en favoritt i fare.

Utfordres først og fremst av 9 Viking Va Bene og Geir Vegard Gundersen. Hesten innfridde som storfavoritt på Bjerke for to uker siden fra tet og da klarte ikke Broadway Legs å henge med til andreplass fra lederryggen. Men også Viking Va Bene har vist seg aller best fra tet. 10 Repay Merci leverte et fint løp i Forus Open for fire uker siden. Skal kunne være med denne gjengen i kveld, men er nok avhengig av tempo på løpet og at det løser seg litt herfra.

2 Update tok ned en svak Sejr Gammelsbæk i seiersløpet på Bjerke for tre uker siden, men møter bedre hester her og får stå på venteliste. Da har vi litt mer tro på variable 5 Triple Crown som gjorde et fint løp fra dødens til andre bak nettopp Viking Va Bene på Bjerke for to uker siden, men i V76 står vi på tre hester på samtlige kupongforslag.
Rangering V76-6/V4-3/DD-1: A: 1 B: 9-10 C: 5-2-8-6-4 D: 7-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-1/V5-3 - Kaldblodshopper. 2140 meter voltestart.
Kveldens V76-spill innledes med et åpent kaldblodsløp for hopper, der vi spiller fem hester på samtlige forslag og setter 9 Høiby Krissa først. Hun starter hyppig denne dama, men har et fint løp i kveld og står 20 meter bedre til enn vanlig i disse hoppeløpene.

Eirik Høitomt får sjansen bak 7 Røste Lill i kveld. Vi obset for denne på Jarlsberg i forrige starten og da spurtet hun lynraskt til andre. Har gjort noen kanonløp fra tet tidligere og ikke helt utenkelig at Høitomt kan prikke teten fra springspor i kveld. 12 Vesle Frøken Støen er uten tvil kapasitetshesten i feltet, men hun har vært helt utafor i de to siste løpene. Klar outsider.

11 Urd er endelig på gang igjen og har en fin oppgave på papiret i kveld. 4 Ty Li er i kanonform, og hadde nok fått plass lenger opp på ranken fra et bedre startspor, men er uansett en seierskandidat. Formsterke 8 Mørtvedt Edel fikk vi ikke plass til, ei heller 3 Troll Sindy, men ingen av dem er helt sjanseløse, selv om de begge nok er best på sprint.
Rangering V76-1/V5-3: A: 9 B: 7-12-11-4 C: 8-3-1-5-2-6-10

V76-2/V5-4 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Et flott varmblodsløp venter i V76-2 til tross for kun ni startende hester bak bilen. 3 Sprite Flight avla en flott årsdebut for Marius Høitomt sist onsdag og står svært spennende til spormessig i kveld. Vidar Hop jakter nok tet her og vallaken er god til å forsvare seg. Motivert favoritt og kan være et frekt bankerspill for de dristige. 

Høykapable 9 Punk var i følge Kim Pedersen tett i halsen i sin siste start, men gjorde uansett et bra løp. Strålende i to strake seiersløp før det, og bakspor trenger ikke bli feil i et løp det kan lukte litt tempo av. 8 Royal Ice er Frode Hamres valg i løpet, men slik sportrekningen ble har Frode klart mer tro på Sprite Flight. Var så bra i seiersløpet sist, at hesten tross åttendespor kan vinne dersom det klaffer på veien. 

Tre hester får plass på våre forslag, men hester som 4 Turboline D.K. (på gang igjen) og danskegjesten 5 Pelle Lund (ikke spesielt kjapp i vei) er ikke helt sjanseløse, dersom noen av favorittene underpresterer.
Rangering V76-2/V5-4: A: 3 B: 9-8-4-5 C: 1-2-6-7

V76-4/V4-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Et herlig spilleløp venter i V76-4 der vi setter baksporshesten 9 Sidsel først. Tvedt-hoppa har levert varene etter lang pause, selv om hun burde vunnet sist på Biri. Har vist seg speedig og sitter Herman Tvedt på skuddhold i sisterunden, har hun fine avslutteregenskaper.

7 Edson Boko står sammen med 6 Match This One sjanseartet til spormessig. Det er ikke lett å lese startsiden i dette løpet, men både Edson Boko og Match This One holder kanonform for tiden og klaffet det litt fra start, er begge høyaktuelle i seierskampen. Disse tre spilles på de minste forslagene.

På det største valgte vi tilslutt å ta med formsterke 2 Cypress Star. Olav Mikkelborg tror hoppa kan få tet i kveld og selv om Cypress Star har vist litt sviktende stridsmoral et par ganger på slutten, kan tet bety en ekstra veksel. Hester som 3 Adam W. og 10 Sweet N' Sour er ikke sjanseløse, men lommeboka har fortsatt begrensninger og disse må begge stå på venteliste på V76-forslagene.
Rangering V76-4/V4-1: A: 9 B: 7-6-2-3-10 C: 8-4-12-11-1

V76-5/V4-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Startsiden vil som i flere av de andre V76-løpene i kveld være ganske så avgjørende for løpsutfallet. Men også i dette løpet setter vi en hest fra bakspor først på rangeringen. 9 Patricia Hastrup er i kalasform og satt bom fast mot gode hester i sitt siste løp. Fantastisk god i seiersløpet på Klosterskogen i påsken og herfra kan det bli dønn riktig. 

1 M.T. Good Looking kan trolig klare å forsvare teten fra sitt innerspor. Er variabel denne Killingmo-hoppa, men på gode dager er hun virkelig bra. 5 Dreaming Princess får ikke tet, og det er kanskje litt mangel på toppform der i gården. Maksnivået er imidlertid høyt. Disse tre krysses på de to minste forslagene.

På det største betaler vi også for formhoppene 8 Golden Feline og 6 Zenit Sun, som begge står sjanseartet til spormessig.
Rangering V76-5: A: 9 B: 1-5-8-6 C: 7-4-2-3