Bonuspott med ei dronning

 Vestpol Dronninga og kusk Eirik Høitomt blir Nettavisens V76-banker på Bjerke onsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
 Vestpol Dronninga og kusk Eirik Høitomt blir Nettavisens V76-banker på Bjerke onsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Formsterke Vestpol Dronninga blir en av Nettavisens to V76-bankere på Bjerke onsdag. Bonuspotten på 873 352 kroner skal fordeles på alle med sju rette.

Sportspills meny onsdag:
V4/V5 Täby: Galoppeksperter i knallform
V5 Bjerke:  Flåten er en god reserve
Oddstips 1: Målfest i Molde
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk den herlige ukesoversikten

Bjerke travbane byr på herlige 873 352 kroner i den såkalte bonuspotten i V76-omgangen onsdag kveld. Denne summen skal fordeles på alle med sju rette og gjør at spillerne har hyperinteressante forutsetninger. Nettavisen byr på to bankere i denne omgangen, som har flott sportslig og spillemessig kvalitet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke onsdag:
V5 kl 18.55
V76 kl 19.45
V4 kl 20.45
DD kl 21.25

I V76-6/V4-3/DD-1 har vi svært god tro på at 5 Vestpol Dronninga styrer begivenhetene mer eller mindre fra start til mål. Det er et hoppeløp og Vestpol Dronninga står perfekt inne i løpet grunnlagsmessig og starter fra strek. Etter en periode under pari i vinter, har den seiersvante hoppa kommet tilbake i slag nå utover våren. Nest sist avsluttet hun formidabelt til seier i et hoppeløp på Bjerke.

I finaleløpet i Hoppecupen sist på Bjerke, var også hoppa endel betrodd. Men i en trang situasjon på startsiden ble det galopp, og da var seierssjansene spolert. Kom uansett strålende tilbake til sjette, og bekreftet storformen. Møter svake konkurrenter på strek og da er veien til tet åpen. Eirik Høitomt har stor vinnertro, og det er helt rett. 5 Vestpol Dronninga må bli V76-banker og DD-banker på Bjerke onsdag.
Rank V76-6/DD-1: A: 5 B: 14-8 C: 13-11-6-9-12-4-15-3-2-1-7-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tengs er løsningen
Stallhestene til Bo Westergaard går som toget om dagen, og bare den siste uken så har hester som Thai Navigator, Safra L.B., This Is It og Nelson Nora vist seg fram i super forfatning. I strålende forfatning har også kapasitetshesten 7 Caprino B.R. vist seg fram i årets to første starter.

Kl 13.30 onsdag ettermiddag er dessverre 7 Caprino B.R. blitt strøket og dermed rykker 10 Golden Street opp som klar favoritt. Hemmes naturlig nok av bakspor, men strykninger på både 7 Caprino B.R. og 8 Selmas Classic, gjør oppgaven enklere.

All den tid vi trenger garderingene i de øvrige fem V76-løpene, velger vi da å setter inn 10 Golden Street som vår andre V76-banker i kveld.
Rangering V76-3/V5-5: A: 10 B: 11-3-1 C: 4-9-2-6-5

V76-1/V5-3 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Potensielt skrelløp i V76-1 som ikke holder noe høy klasse, og da er det gjerne fare på ferde. Tom Erik Solberg får sjansen bak svensktrente 3 Julius Star og med all respekt for Paw Mahony, så er det jo slik at Solberg får fart på det meste. Hesten startet også på Bjerke for 14 dager siden, men var treg underveis og måtte jobbe seg frem til tredje. Ypperlige betingelser onsdag og denne er meget spennende.

Ikke minst siden hyperkapable 10 Hades Håleryd blir stor favoritt. Men nå skal hesten både håndtere voltestart og 20 meter tillegg, og vi vet så godt at strekhestene biter godt fra seg nå som banene blir raskere. Uansett er Hades Håleryd en klar seierskandidat. 4 Rocket Queen blir mye spilt, men møter klart tøffere motstand onsdag enn i sine foregående løp. Står dog så fint til, at en ny seier kan komme.

Magnus Jakobsson tar med seg stallhesten 5 Walkyria Race, og selv om raden er middels, tar han neppe turen til Norge uten ambisjoner. Disse fire får plass på det mellomste forslaget, mens vi på det største også betaler for 6 Vici Sun som har vist fine tendenser den siste tiden.
Rangering V76-1: A: 3 B: 10-4-5-6-1 C: 15-11-13-2-7-9-8-12-14

V76-2/V5-4 - Kaldblodshester. Stallansatte. 2100 meter autostart.
Lunefulle, men startkjappe 2 Joker C.K. settes først i V76-2, der fire hester skiller seg klart ut. Det er fart i jokeren, men han har også sine nykker. Fra tet kan det bære hele veien.

10 Wik Vinter har vært knakende god i to monteseire, men har mange ganger også vist at han duger i travløp. Kanskje er det beste hesten i dette løpet, men han står litt sjanseartet til fra start. 9 Skeie Kongen fikk maks som tredje sist, og skuffet kanskje ørlite da, på bakgrunna av de to foregående seiersløpene, selv om han møtte gode Komnes Fossen. Noenlunde likt selskap onsdag.

3 Prins Philip holdt koken bra til andre bak storfavoritten Solør Svarten i et V75-løp på Bergen travpark i sitt siste løp. Mangler kanskje det lille ekstra om dagen, da kan muligens gjestekusk Dag-Sveinung Dalen riste frem det lille ekstra som skal til for å vinne et slikt løp.
Rangering V76-2/V5-4: A: 2 B: 10-9-3 C: 4-1-11-5-6-8-7

V76-4/V4-1 - Varmblodshopper. 2100 meter autostart.
Forhåndsfavorittene har trukket dårlige spor i dette hoppeløpet, der vi markerer for fire hester på det mellomste og største forslaget.

Favoritt blir norgesdebuterende 6 What R.U. Going Todo og Bo Westergaard. Rapportene er gode på treårshoppa og sporet er ålreit. Kanskje er det tet og slutt, men vi må nesten se hoppa i løp før vi går all-inn. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

10 Luck Follows Me er ikke venn med sportrekningen og for tredje gang på rad, har Hamre-hoppa trukket et sjanseartet startspor. Avsluttet strålende sist og er første motbud til favoritten. 12 Tornerose Gardenia var fantastisk i to strake seiersløp, men var sjanseløs mot en opplagt Riordan Kronos i sin siste start. Spor tolv og bra motstand gjør at det må klaffe på veien herfra.

3 Somolli Favorit ga vi et sjanseartet vinnertips i V75-løpet som Denise F. Boko vant på Bjerke for halvannen uke siden. Det var et dårlig vinnertips, hoppa var rett og slett svak for dagen. Får en ny sjanse av oss onsdag, da startsporet er så bra.
Rangering V76-4/V4-1: A: 6 B: 10-12-3 C: 9-1-2-5-4-8-7

V76-5/V4-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Et vidunderlig spilleløp venter i dette løpet, der seks hester får plass på de to minste forslagene. 2 Brødsjø Odin blir vår knepne favoritt, da vi har god feeling for at Vidar Hop prikker teten på yndlingsdistansen. Brødsjø Odin har ikke vært helt på topp i de siste løpene, men denne hesten har alltid vært litt opp og ned.

11 Nordby Ask holder kalasform og selv fra spor elleve, setter vi Glittum-traveren tidlig på. Det lukter tempo i dette løpet, og denne hesten går til mål alle dager i uken. 4 Gann Min kunne sitte rolig i andrespor til inn på oppløpet i seiersløpet sist på Jarlsberg. Er en katapultspurter, men det er ikke gitt at han kommer forbi Brødsjø Odin på startsiden.

1 Bokli Vind var god på Sørlandet søndag, selv om han måtte gi tapt for formsterke Tin Balder. Førstespor bak bilen er sjanseartet, men løser det seg kan det gå. 7 Trygfaks holder kalasform, men spor sju er vrient. Med på forslagene blir også 3 Anneros Karl som satt stengt med vinnerkrefter sist. Pausehesten 5 Slåttodin har et bra maksnivå og tas med på det største forslaget.
Rangering V76-5/V4-2: A: 2 B: 11-4-1-7-3 C: 5-8-6-9 D: 12-10

V76-7/DD-2/V4-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Bo Westergaard kan få en strålende onsdag på Bjerke og for tredje gang innenfor V76-spillet, setter vi Bo først. Nå med pausehesten 8 Red Team Rex som faktisk er en tetkandidat selv fra spor åtte. De tøffeste utfordrerne har fått startspor i andre rekke og Red Team Rex er en tøffing.

Det er også 12 Oscar Ribb som innfridde som vår herlige V76-banker på Bjerke for fjorten dager siden. Det var fra spor en, nå er det spor tolv. Da blir det selvsagt verre, men hesten tåler en tøff sisterunde. Det gjør også pausehesten 4 Black November, men denne lever på styrken og må kanskje ha et løp eller to i kroppen før han er seiersklar. På de mindre forslagene står vi på disse tre.

På det største betaler vi for ytterligere tre hester. 11 Space Bee vant helenkelt fra tet sist, men har andre forutsetninger her. Den gode Hamre-hesten 9 Peel And Stick er også aktuell selv om Frode Hamre ligger litt lavt foran årsdebuten.
Rangering V76-7/V4-4/DD-2: A: 8 B: 12-4-11-9 C: 10-1-6-3-2-7-5